ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιος είναι ο πραγματικός Εσωτεριστής; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ποιος είναι ο πραγματικός Εσωτεριστής; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΉΡΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
05/12/2004, 16:08:10
Με τις όλες τις σύγχρονες γνώσεις, επιστήμες, και μεθόδους που έχουμε για την πρόβλεψη του μέλλοντος δεν μπορούμε να προβλέψουμε με τίποτα κάτι το τόσο ακριβές και συγκεκριμένο. Τις μεταφυσικές μεθόδους δεν τις αποδέχεται ο υλιστικός κόσμος ακόμη και αν αποδεδειγμένα (?) υφίστανται... οπότε "αιχμαλωτίζοντας" τους εαυτούς μας με παροπίδες θα μπορούσαμε να πούμε κάλλιστα ότι όλα αυτά είναι rubbish.
Να εκφράσω και ένα ενδόμυχο ενδοιασμό μου; Και που ξέρω εγώ ότι αυτοί που λένε ότι είδα το "13" στον ύπνο τους και δεν το λένε για την πλάκα τους...;
Στην χειροτέρα των περιπτώσεων εάν μπορούσαν να μαντέψουν τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ μόνο προικισμένα άτομα τότε οι υπόλοιποι είμαστε χαμένοι απο χέρι. Εκτός και αν αυτό τον αριθμό τους τον στέλνει ο Θεός που επιθυμεί να ανταμείψει για κάτι αυτόν τον μέλλοντα υπερτυχερό για τους Χ λόγους...

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!