ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βρίλ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/06/2006, 14:58:49

quote:

GWGW

εφοσον είναι ξερο το μικρο πευκο, αυτο δε σημαινει οτι εχει περάσει κάποιος καιρός που συνεβει? εστω καποιες μέρες? (δε ξερω ποσο καιρο παιρνει να ξεραθει ενα κομματι κομμενο πευκο)Οποτε αν εχουν περασει καποιες μερες, δε θα μπορουσε να εχει κοπει απο καποιον και απλα τα ίχνη αυτου του ανθρωπου να εξαφανίστηκαν πχ απο κάποια βροχή?

ειναι σπασμενο φιλε GWGW, οχι κομμενο - μονο αυτοκινητο θα μπορουσε να το τραβηξει αλλά δεν υπαρχει καμια προσβαση για τζιπ στο σημειο

το αλλο περιεργο ειναι τα ιχνη, τα οποια ειναι βαθια, κατι που δεν φαινεται σε αυτες τις φωτογραφιες

στο πλαϊ του μεγαλου πευκου μαλιστα ειναι πολυ βαθια

quote:

και μια δευτερη ιδεα που μου ήρθε..Δε θα μπορουσε να γίνει όλο αυτό απο καποιο ζώο που να υπαρχει στην περίοχή? και γιαυτο να υπάρχουν και πολλα άλλα δεντρα κομμενα?

οχι φιλε μου, δεν υπαρχει ζωο στην Πεντελη που να σπαει δεντρα

καλως ηρθες στο τοπικ

ΥΓ. μαλλον βιαστηκα να τις ανεβασω τις φωτογραφιες, αφου με τον Νταβελη ακομη ερευνουμε και καταγραφουμε την περιοχη, αλλά ηθελα να ξεφυγουμε απο την κουφια γη

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

GWGWΜέλος
14/06/2006, 15:29:41
Καταρχήν, καλά έκανες και ανεβασες τις φωτο, ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα, δευτερον δεν ειμαι φιλος..αλλα φίλη..
κατι τρίτον αυτα τα ίχνη που λες μηπως θα μπορουσες να τα περιγραψεις λίγο, γιατι δε φαινονταικαλα ή καμια πιο κοντινη φωτο θα βοηθουσε...
19/06/2006, 19:53:04
quote:

GWGW

Καταρχήν, καλά έκανες και ανεβασες τις φωτο, ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα, δευτερον δεν ειμαι φιλος..αλλα φίλη..
κατι τρίτον αυτα τα ίχνη που λες μηπως θα μπορουσες να τα περιγραψεις λίγο, γιατι δε φαινονταικαλα ή καμια πιο κοντινη φωτο θα βοηθουσε...

φιλτατη Γωγω σορυ!

μπερδευτηκα γιατι βλεπω πολλα νικ με κεφαλαια αρχικα τελευταια

να τα περιγραψω: ειναι παραλληλα και σχεδον ιδιου μηκους

το χωμα εχει σκαφτει σαν καποιος να εσυρε εναν κομενο κορμο, σε βαθος μεχρι και 20 εκατοστων (μπορει και περισσοτερο, ειδικα το ενα, γιατι εχουν σκεπαστει με πευκοβελονες

μοιαζουν και με σκαψιμο απο ροδιες αυτοκινητου, αλλά δεν παει κανενος ειδους αυτοκινητο σε αυτο το σημειο

φωτο...

δεν βαζω αλλες απο το σημειο γιατι ειναι υπο διερευνηση

ωστοσο κατι θα παραθεσω...

πρωτα ενα φυσικο φαινομενο που εμφανιζεται στα ισχυρα κομβικα σημεια των γραμμων Χαρτμαν, ενα στρεβλωμενο κορμο

και μετα ενα ανεξηγητο φαινομενο: τον νεοελληνα

τα τζαμια του νεοελληνα...

το παπλωμα του νεοελληνα

η χεστρα του νεοελληνα

ολα αυτα και πολλα άλλα ακριβως στην αρχη του δασους, λιγα μετρα απο τα σπιτια

και καλα η χεστρα, το παπλωμα που βρισκεται διπλα σε εναν μεγαλο σωρο κουκουναρια δεν ανησυχει κανεναν?

σαν βομβα ετοιμη να εκραγει ειναι

www.johnniebegood.gr

20/06/2006, 09:32:52
Γιάννη μου και τα τζάμια και οι σπασμένοι καθρέπτες που πετάνε οι γελοίοι είναι εξίσου επικίνδυνα αν σκεφτείς ότι με των αντικατοπτρισμό των ακτίνων του ήλιου μπορεί να πάρουν τα ξερά χόρτα φωτιά.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
GWGWΜέλος
20/06/2006, 09:42:16
ο κορμός είναι άπαιχτος..!!
ΒρίλΜέλος
27/06/2006, 23:08:42
Στο έχω ξαναπεί Johnnie, όπως το έχω ξαναπεί στον Ntavelis166

Πρέπει να λέτε, "είδα το Δράκο, είδα το Στοιχειό, προσγειώθηκε το UFO πάνω στο πόδι μου"

Ειδάλλως δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας με το θέμα της Πεντέλης.

Θυμάστε κάτι τυπάκους, που με το που πάτησαν μια φορά στη Σπηλιά, είδαν, φωτογράφησαν, αποθανάτισαν ΟΛΑ τα παράξενα, τα ανεξήγητα, τα μεταφυσικά φαινόμενα και γινόμενα της Σπηλιάς ?

Να, έτσι πρέπει να γίνετε και σείς. Εμποράκοι σε παραφυσικό μπακάλικο.

΄Αντε μπράβο !

28/06/2006, 16:49:01
quote:

Στο έχω ξαναπεί Johnnie, όπως το έχω ξαναπεί στον Ntavelis166

Πρέπει να λέτε, "είδα το Δράκο, είδα το Στοιχειό, προσγειώθηκε το UFO πάνω στο πόδι μου"

Ειδάλλως δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας με το θέμα της Πεντέλης.

η αληθεια ειναι οτι ειδα τον δρακο (των παραμυθιων που λεγονται για το βουνο), ειδα το στοιχειο (που στοιχειωνει τα μυαλα πολλων), και συναντησα και δυο ουφο με ανθρωπινη μορφη αλλά δεν ειχαν σχεση με την Πεντελη

φιλε βριλη, αν εγραφα ενα βιβλιο για το παρασκηνιο που παιχτηκε γυρω απο το βιβλιο για την Πεντελη, δεν θα τραβουσε το ενδιαφερον?

θα το θεωρουσαν φυσικα μυθιστορημα, γιατι πιο ευκολα πιστευει κανεις στους δρακους και τα στοιχεια, παρα στην πραγματικοτητα

www.johnniebegood.gr

FRODOΜέλος
28/06/2006, 17:14:51
Η αληεια,ειναι πως οταν πηγα στην Πεντελη,περιμενα να δω κατι το παραξενο,πχ.εσωγηινους κ.α(να πω πως την πρωτη φορα που πηγα εκει ημουν 8 χρονων),αλλα ομως αυτο που ειδα ηταν μια σπηλια για την οποια ακουγονται υπερβολες...Ισως να επεξαν ρολο τα εργα που εγιναν εκει και δημιουργησαν αυτον το μυθο...
Ομως μου εκανε εντιπωση η μικρη <<στοα>>,που υπαρχει κατω απο το εκκλησακι...

Ασχετο:Ξερει κανεις που ειναι το σπηλαιοκκλησι της Αγιας Μαρινας,που αναφερει στο βιβλιο του ο Πανειος;;;

www.sotiris.forumup.gr

ΒρίλΜέλος
28/06/2006, 17:44:18
Δεν είναι "στοά" αυτό κάτω απ το διπλό εκκλησάκι.

Έχει δύο ανοίγματα το δάπεδο μέσα στο εκλησσάκι, που οδηγεί σε ΔΥΟ θάλαμους, "δωμάτια" αν θές, που ήταν οστεοφυλάκια και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για μοναστικές εκλησσίες. Το 2003 στα έργα "αναστήλωσης" όπως τα ονόμασαν, βρέθηκαν διάφορα οστά.

Κακές γλώσσες λένε, οτι τους αντίστοιχους χώρους κάτω από τη(μεταγενέστερη) Μονή Πεντέλης, τους βάφτισαν ... κρυφό σχολειό.

28/06/2006, 18:14:58
quote:
Έχει δύο ανοίγματα το δάπεδο μέσα στο εκλησσάκι, που οδηγεί σε ΔΥΟ θάλαμους, "δωμάτια" αν θές, που ήταν οστεοφυλάκια και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για μοναστικές εκλησσίες.

Toυς δυο θαλάμους ρε Βρίλη που τους είδες ήθελα να ξέρω...
Ενας ΕΝΙΑΙΟΣ χώρος είναι που χρησίμευε για οστεοφυλάκιο...
Μπαίνεις από το ένα άνοιγμα και βγαίνεις από το άλλο, κάτι σα συγκοινωνούντα δοχεία ένα πράγμα.

ΕΝΑΣ λοιπόν χώρος με ΔΥΟ εισόδους...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."