ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
20/03/2003, 15:38:19
Ποσοι απο εσας πιστευετε στην λεγομενη Ελληνοτουρκικη φιλια;Νομιζετε οτι μπορει να υπαρξει μια πραγματικη φιλια με τους τουρκους;
Περιμενω τις αποψεις σας.

«Ορθό το Λάβαρο, η νίκη μας προσμένει
Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή.
Στον κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει
Το θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή!»

thothΙδρυτικό Μέλος
20/03/2003, 19:28:51
Γεια σας.

Παρατηρώ, Κέρβερε, ότι τα λίγα μηνύματα που έχεις γράψει, και τα δύο topics που δημιούργησες είναι σχετικώς... άσχετα με την γενική θεματολογία του Esoterica.gr.

Αύτό το forum "Άπόψεις-Προτάσεις" δημιουργήθηκε ως συμπληρωματικό στο υπόλοιπο site και στο κύριο μέρος των Fora. Είναι για τα μέλη που συμμετέχουν στις συζητήσεις για την εσωτερική αναζήτηση και που και που, συμμετέχουν και σε κάποιο άλλο θέμα που δεν είναι καθαρά εσωτερικής αναζήτησης. Για αυτό και μόνο για αυτό είμαστε ανεκτικοί στο να ανοίγουν θέματα για τον πόλεμο, τον "παναθηναϊκό" κ.ο.κ. Διάβασε στο topic του Παναθηναϊκού την άποψη του Admin.

Εσύ δημιούργησες ένα topic για τους Αλβανούς στο οποίο παρέμβηκε ο Admin και προειδοποίησε για την ακαταλληλότητα του θέματος και τώρα δημιουργείς topic για την Ελληνοτουρκική φιλία.

Μήπως είσαι σε λάθος site; Υπάρχουν δεκάδες μεγάλα fora που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Το Esoterica είναι ένα forum με στοχευμένο ενδιαφέρον και δεν φαίνεται από τα μηνύματά σου να σε ενδιαφέρει, αφού δεν συμμετέχεις στα ανάλογα topics.

Αυτό για περισυλλογή εκ μέρους σου.

Τώρα γενικότερα να ξανά-εκφράσω τον σκεπτικισμό μου στο να δίνεται βάρος σε ενδιαφέροντα μεν, θέματα, αλλά άσχετα με την συγκεκριμένη θεματολογία του Esoterica.

Και αυτό το νέο topic ανήκει σε αυτήν την κατηγορία

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
21/03/2003, 15:28:58
thoth εχεις δικιο σχετικα με το θεμα μαλλον ειναι αρκετα ασχετο,γι'αυτο δεν θα εχω κανενα προβλημα αν θελησετε να το κλειδωσετε.Το θεμα με τους αλβανους δεν το ανοιξα εγω απλα συμμετειχα,και βεβαια με ενδιαφερουν ολα τα θεματα του esoterica γιατι τα παρακολουθω αρκετους μηνες απλα θεωρω οτι δεν εχω αρκετες ας πουμε γνωσεις για να συμμετεχω σε καποιο απο τα αλλα θεματα γι'αυτο απλως παρακολουθω.Ευχαριστω.

thothΙδρυτικό Μέλος
24/03/2003, 11:55:39
Ευχαριστώ "Κέρβερε" για την κατανόησή σου.

Σου εύχομαι καλές διαδρομές στον εσωτερικό μας κόσμο. Αυτές δεν είναι τόσο εύκολες και αβασάνιστες όσο οι εξωτερικές διαδρομές. Είναι πιο δύσβατες, πιο ομιχλώδεις αλλά υπόσχονται να σε οδηγήσουν ξανά στον ίδιον σου τον εαυτό.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
24/03/2003, 14:57:27
thoth μαλλον εγω ευχαριστω για την δικη σου κατανοηση,να εισαι καλα.

24/03/2003, 22:02:31
Πιστεύω στην ειρήνη με την Τουρκία αλλά όχι στην φιλία (τουλάχιστον όχι στην ειλικρινή). Είναι πολλά αυτά που μας χωρίζουν (κουλτούρα, θρησκεία και ένα πολύ πικρό και κοντινό παρελθόν...)

Μια καλοπροαίρετη όμως επικοινωνία είναι μια καλή αρχή που ίσως μετά από χρόνια να οδηγήσει στην αληθινή φιλία.
Ισως αν κάποτε μετά από πολλά χρόνια μπορούμε να ξεχάσουμε και να συγχωρήσουμε...

"Τάδε έφη Avallon"

ananasssΜέλος
24/03/2003, 22:11:43
Ή να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

25/03/2003, 11:13:34
Aυτό ακριβώς εννοούσα καλέ μου Ανανά....

...να ξεχάσουμε και να συγχωρήσουμε....(και οι δυο λαοί)

"Τάδε έφη Avallon"