ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/07/2007, 17:48:33
quote:

Το φαγητό στην Κρήτη που λέει κι η amalia - δυστυχώς στη Μακεδονία δεν έχω πάει ακόμα - είναι όντως πολύ καλό αλλά απ' ό,τι έμαθα φέτος ήταν πιο ανεβασμένες οι τιμές από πέρυσι.

Φιλε Incubus, δεν εχεις ερθει στην Μακεδονια, στα μερη μας?

Χανεις... ειδικα, για το "φαγητο"

31/07/2007, 19:03:40
Το ξέρω, φίλε μου!
Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, ειδικά για κάποια τοπικά εδέσματα...

In anticipation of my resurrection...

31/07/2007, 20:54:59
Παντως, εδω στα βορεια, κανουμε τις καλυτερες πιττες (και δη στην Δυτ. Μακεδονια... τα γνωστα Κιχι)...

Μετα, στο Μετσοβο, ειναι τα Κοντοσουβλια...και πολλα πολλα αλλα... να μην τα πω τωρα, και ανοιξω "πληγες" (την ορεξη)

maraki8Μέλος
01/08/2007, 10:14:44
quote:
Και γιατί δεν τα λέτε και σε εμάς κορίτσια αφού τα ξέρετε;;;
Τα κρατάτε για τον εαυτό σας;Για ρίχτε τα...
Είναι κάτι μαγαζάκια στο Γκάζι,το κάτι άλλο.Και από ποιότητα και καθαριότητα αλλά και από τιμές.Το πιο αγαπημένο είναι η Κανέλλα,με μαγειρευτά φαγητά αλλά και κάποια ψητά.Πάνω από 15 ευρώ,ποτέ δεν έχω πληρώσει..

Όσο για την Κρήτη,στο Ηράκλειο που έχω πάει μια φορά,και καλά έφαγα και φθηνά.Μακεδονία δυστυχώς,δεν έχω ανέβει ακόμα.Είναι όμως κι αυτό μέσα στα σχέδια.
Μπορώ να πώ με σιγουριά για την Αιτωλοακαρνανία,και φυσικά την πατρίδα μου,το Μεσολόγγι.Εκεί τρως φρέσκες τσιπούρες,χέλια,λαβράκια και πολλά άλλα ψάρια και θαλασσινά,σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές,λόγω ότι δεν είναι ιδιαίτερα τουριστική περιοχή αλλά κι επειδή τα ψάρια υπάρχουν σε αφθονία.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

01/08/2007, 10:28:58
Kαλημερα....

Για την Κρητη, (εχω παει τουλαχιστο 4 φορες) μπορω να πω, οτι το φαγητο ειναι πολυ καλο... και ειδικοτερα, οι μεζεδες (στακα, ντακος, καλτσουνια, τυρι μαλακα, μυζηθρινια και αλλα τοσα...) μαζι φυσικα με την τσικουδια

maraki8Μέλος
01/08/2007, 12:27:20
χεχε,έχω μια κολλητή από τα Χανιά και τα έχω δοκιμάσε όλα αυτά που λες.Νοστιμιές!!!

01/08/2007, 13:43:05
Καλημέρα σας και καλό μήνα!

Επειδή η ώρα είναι περίεργη και με όλες αυτές τις λιχουδιές που έχετε αναφέρει, μου ανοίγει η όρεξη, δεν θα αναφέρω ότι τα Κρητικά εδέσματα μπορώ να τα φάω πολύ συχνά...

maraki8 μου, στο Ηράκλειο έχω να πάω 2 χρόνια σχεδόν και το φαγητό σε κάποια μέρη ήταν όντως φθηνό.
Αν κι έμεινα 2 ημέρες μόνο οπότε δεν θυμάμαι πολλά πράγματα και φυσικά δεν πρόλαβα να φάω σε πολλά μέρη!

Το κρητικό σουβλάκι όμως είναι κόλαση...

Μήπως έκανα τελικά αυτό που είπα ότι δεν θα κάνω στην πρώτη πρόταση μου?

In anticipation of my resurrection...

01/08/2007, 14:14:35

01/08/2007, 14:32:55
Όπα! Χόντρυνε το παιχνίδι στο μαγαζάκι!!
Τώρα προσφέρονται και μεζέδες. Για να δουν τι χάνουν όσοι πάνε διακοπές - χεχεχε

Να προσφέρω λοιπόν κι εγώ κατιτίς:

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

maraki8Μέλος
01/08/2007, 15:06:31
Κρίμα,ψάχνω να βρω καμιά φωτογραφία από τα θαλασσινά/ψάρια που ανέφερα,αλλά φαίνεται ότι το χέλι μόνο στην Ελλάδα και στο σούσι τρώγεται!!