ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DASKRENA31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
angiΜέλος
17/10/2005, 18:10:39
Εσυ τι εχεις κανει, για να διορθωσεις κατι;

KrisnnaΜέλος
17/10/2005, 19:10:35
quote:
Ειπαμε οτι δεν ειναι πρεπον να μιλαμε για προσωπικα προβληματα εδω.Η παρουσια σου ειναι περιεργη γιατι τα θεματα σου ειναι διατυμωμενα με τροπο που θυμιζουν μικρες αγγελιες.Εδω δεν κανουμε διαφημιση.

Μάλλον δέν έπιασες καλά τον τίτλο του θέματος. Δέν μας ζητάει να ξεράσουμε τα οικογενειακά μας προβλήματα, εδώ ούτε το όνομα μας δέν λέμε. Ζητάει τον τρόπο που είναι δυνατόν να συζητηθούν και να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα σε συνολικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο του κάθε ένα ξεχωριστά. Άν αυτό είναι κάτι έντελώς ξένο με την θεματολογία του Esoterica ας δώσει κανένας πιό υπεύθυνος την απάντηση, αλλά τέτοιου είδους θέματα θυμάμαι οτι έχουν ανοιχτεί πάρα πολλά στο παρελθόν.
Όσο για το άν θέλει να πεί κανένα μέλος το πρόβλημα του ελεύθερος είναι, όπως και ελεύθερος είναι να πάει άν θέλει και στον Μικρούτσικο και να τον παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

DidoriumΜέλος
17/10/2005, 20:56:34
Για δες που κάποιοι άνθρωποι έχουνε τελικά αυτό τ' αναθεματισμένο το τουπέ και την αλαζονεία. Προκειμένου να εξυψώσουνε το δικό τους εγώ δεν διστάζουν να γίνονται προσβλητικοί και επικριτικοί για ασήμαντα θέματα όπως η ορθογραφία.!!

Αυτό που μαιτρα ιναι ι σκεπσι και οχι το πως γραφετε ι λεξι

Υπάρχει χώρος για όλους μας. Δεν θα φάνεις περισσότερο αν "σπρώξεις" πιο δυνατά.

Έχετε υπόψη σας τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη???

Τα-πεινά

Better to save the mystery than surrender to the secret..

angiΜέλος
17/10/2005, 21:27:12
quote:
τι σχεση εχουν τα οικογενειακα προβληματα με το ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;

17/10/2005, 22:02:59
quote:
τι σχεση εχουν τα οικογενειακα προβληματα με το ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;

ΚΑΜΙΑ!
ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

17/10/2005, 22:40:47
Αν νομίζεις ότι αυτό που έγραψα είναι κρίση για το αν είσαι σπουδαγμένος ή οτιδήποτε άλλο κάνεις λάθος. Άλλο πράγμα εννοούσα. Διάβασε πιο προσεκτικά. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι τελείως αναλφάβητοι αλλά έχουν εσωτερική καλλιέργεια. Δεν μου έδωσες την εντύπωση ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Όλες μας οι κινήσεις μας χαρακτηρίζουν. Τώρα για τα περαιτέρω σε παραπέμπω σε ένα παλιότερό μου θέμα με τίτλο: "Η πινακοθήκη των ηλιθίων"... Που ξέρεις.. μπορεί να ανήκω κι εγω σε αυτούς... No problem...όπως είπες θα μας κρίνει η ιστορία...
ΥΓ: (για τους συνήγορους της πεντάρας...) αν ξέρατε πόση σημασία έχει ο λόγος στην ζωή μας θα καταλαβαίνατε το πνεύμα μου... άντε γειά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 17/10/2005 22:50:59

DidoriumΜέλος
17/10/2005, 23:53:29
Συνήγοροι της πεντάρας... τουλάχιστον είναι αυτοί που κατάφεραν να ρίξουν το κέρμα και να συνειδητοποιήσουν πως και οι δύο του πλευρές έχουν την ίδια αξία!

Υ.Γ. Πωλείται "πνεύμα" σε τιμή ευκαιρίας

Better to save the mystery than surrender to the secret..

17/10/2005, 23:56:44
quote:
ΥΓ: (για τους συνήγορους της πεντάρας...) αν ξέρατε πόση σημασία έχει ο λόγος στην ζωή μας θα καταλαβαίνατε το πνεύμα μου... άντε γειά...

Ασε τους συνηγορους για τα δικαστηρια,ο καθενας τις αποψεις του υποστηριζει.Εκτος και αν νιωθεις την αναγκη να στηριζουν τις αποψεις σου οι αλλοι και ονειρευεσαι συνηγορους...

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

angiΜέλος
18/10/2005, 00:02:10
quote:
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ....

angiΜέλος
18/10/2005, 00:20:50
Εμενα μου εκανε εντυπωση, το οτι της ανεφεραν με καλο τροπο και χιουμορ οτι ανοιξε θεμα σε λαθος τοπικ (το εχω κανει κι εγω), και αντι ν΄αστειευτει ή να παραδεχτει το λαθος της, εγινε τελειως επιθετικη και ειρων...
Εχω πολλα να της πω για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα οχι εδω...
Δεν το θεωρω ΠΑΡΑΞΕΝΟ...
Κι εξαλλου περιμενω κι εγω την Αμαλια...
Οι συνοριοφυλακες κανουν καλη δουλεια...

ΜορφέαςΜέλος
18/10/2005, 10:00:17
Καλησπέρα σας, τελικά το θέμα άνοιξε για οικογενειακά προβλήματα, και πράγματι ξέσπασε ένας διχασμός ενδοοικογενειακός του εσωτέρικα... πρέπει να παραδεχτούμε οτι κι αυτό είναι παράξενο....
Εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν σταματάτε να γράφετε, αντί να δημιουργείται ολόκληρο θέμα. Βέβαια από την άλλη καλό είναι και το ξέσπασμα διότι τονώνει όλα τα εσωτερικά μας....
Η ανωτερότητα εξάλλου φαίνεται όταν ανοίγουμε τον δρόμο...

Να είστε καλά
Ευχαριστώ πολύ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ