- η γνωση 2 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ειμαι ευχαριστημενος(γιατι βλεπω) και πολλη στεναχωρημενος(γιατι δεν μπορω(ακομα)να βοηθησω) με την τροπη που εχει παρει ο τροπος σκεψης μου
ακουω για τις βομβες στην αγγλια και παω σπιτι μου και κλαιω
τρελενομαι για τη φρικη που υπαρχει στον κοσμο,συνδεομαι με τις οικογενειες των νεκρων νιωθω των πονο τους,συνδεομαι με τους νεκρους και ακουω τα μπαμ των εκρηξεων,με τους βομβιστες που παλευουν για το δικο τους σκοπο,με της τυπικοτητες των πολιτικων.τους(βλεπω)νιωθω ολους σαν να ειμαι εκει(εδω κολαει ο εσωτερισμος),στην καθε στιγμη αλλα και σε ολοι τους τη ζωη,καταλαβαινω γιατι πρατουν οπως πρατουν,με τη νοηση,για να διατηρησουν οι πολιτικοι τη θεση τους φακελωνουν το καλο,η μανες που κλαινε με τις φωτογραφιες των παιδιων στα χερια τους,ειναι οι ιδιες μανες που εχτες ελεγαν παραταμας μαυτα τα συναισθηματα που σε κανουν να νιωθεις οτι δεν πρεπει να πας στη δουλεια(εσωτερισμος),πρεπει να πας στη δουλεια,,,εκει ερχετε το μπαμ.μετα μιξοκλαιει γεματη τυψεις.
θα επελεγα να δωσω τη ζωη μου σε ενα χρονο για να καταλαβω εστω και το 1/100 του πως λειτουργει ο κοσμος η θα επελεγα να ζησω μια ζωη 60 χρονια χωρις ουτε το μηδαμινο αυτο ποσοστο?αυτα τα ερωτηματα απασχολουν ολους εμας εδω?σε ολα τα φορουμ πλακα και πλακα και αστεια,ξεκολιστε ρε εδω ηρθαμε να μαθουμε 10 πραγματα,αμα θελω να γελασω θα παω να παρω τζιμ καρευ και σελλερς και θα λιωσω απο το γελιο δεν εχω αναγκη εσας.ειμαι βεβαιως οτι πολλοι κλοουν θα σπευσουν να απαντησουν...ξερω το επομενο βημα σας καλοι μου για εσας στεναχωριεμε και προσευχομαι αν ποτε καταλαβετε το δικο μου επομενο βημα.και φυσικα ειμαι ενα τιποτα για εσας που σπευσατε με το φιδισιο λογο να με κατηγορησετε σαν εγωιστη.
οι εγωιστες και οι (ρητορες)ενδιαφερονται μονο για τον εαυτο τους.εγω φτανω πρωτο και τελευταιο τον εαυτο μου,πρωτος θα εθελοντησω,τελευταιος θα την κανω απο τα δυσκολα.
βαρεθηκα να δικαιολογουμε στους δυσκολοπιστους,δυσπιστους,απιστους και δεν θα απαντησω σε κανεναν τετοιο.
ο σκοπος του θεματος ειναι οι απαντησεις που χρειαζομαι..
1)πως γινετε ολη η ιταλια να εχει εναν χαζο πρωθυπουργο και να μην τον αλλαζει?
2)πως γινετε ολοκληρη αμερικη να εχει ενα χαζο προεδρο και να μην τον αλλαζει?
η απαντησεις σαυτα τα 2 ερωτηματα ειναι ουσιαστικα στη φαση που βρισκομαι
γιατι διαλεξα το εσωτερικα γιαυτο το θεμα?
γιατι τα θεματα του εσωτερικα με εχουν βοηθησει να ειμαι τοσο ευτυχισμενος που εχω αυτες τις σκεψεις-το εσωτερικα εχει πολλημαθεις ανθρωπους που σιγουρα τους εχει προβληματισει το ιδιο θεμα-σιγουρα εχουν την απαντηση.
επαναλαμβανω οτι οτιδηποτε εκτος της απαντησης,απλα (ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ)
μην περιμενετε μαχες σαυτο το θεμα,αυτο για τους πολεμιστες :))