ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EVP Αλήθεια η Ψέματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- EVP Αλήθεια η Ψέματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Megas2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MegasΝέο Μέλος
11/07/2006, 11:41:18
Γεια σας σε όλους θέλω αν είναι δυνατό να μου πείτε ότι ξέρετε για το evp τι ακριβώς μπορεί να γίνει αν το κάνεις τι ακριβώς μπορείς να ακούσεις άμα το κάνεις τι πρέπει να έχει κάποιος για να το κάνει?

Και θέλω το μου πείτε αν ξέρετε για να φωτογραφίσεις πνεύμα τι κάμερα θέλει κάποιος και γενικά τι χρειάζεται....

Ευχαριστώ περιμένω απάντηση

11/07/2006, 11:59:55
Αγαπητέ Megas, θα σε συμβούλευα προτού ανοίξεις ένα νέο topic να χρησιμοποιείς την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά (πχ EVP), να επιλέγεις να εμφανιστούν τα αποτελέσματα μόνο για τίτλο θέματος κι αν υπάρχουν κάποια παλιότερα topics ενεργά, να συμμετάσχεις σε κάποιο από αυτά.

Επίσης, καλό θα ήταν να ανοίγαμε ένα νέο topic (αν δεν υπάρχει κάποιο ήδη υπάρχον) στην κατάλληλη κατηγορία.

Στην προκειμένη περίπτωση μπορείς να καταθέσεις τις απόψεις σου αλλά και τις απορίες σου στο εξής topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Λευκός Θόρυβος

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...