ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- URI GELLER -ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- URI GELLER -ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚωσταςΜέλος
22/11/2003, 12:40:14
θα περιγραψω το αποσπασμα απο τη τελευταια σελιδα του βιβλιου που αγορασα χθες,το διαβασα και θα ηθελα και την γνωμη οσων το εχουν διαβασει.
Λεγεται: ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ (Εκδοσεις Εσοπτρον) 10 EURO

Κανεις δεν θα μπορουσε να μιλησει για τις Ψυχικες δυναμεις και την πρακτικη τους εφαρμογη καλυτερα και πιο αμεσα απο τον Γιουρι Γκελερ. Εχοντας καταπληξει ολον τον κοσμο με τις επιστημονικα αναμφισβητητες πλεον ικανοτητες του,τωρα μας εκμυστηρευεται για πρωτη φορα τα μυστικα της επιτυχιας του.
Το βιβλιο "Ψυχικες δυναμεις και πως να τις αναπτυξετε" μας δινει μια μοναδικη ευκαιρια να αποκτησουμε τον πληρη ελεγχο της ζωης μας,επιστρατευοντας τις αστειρευτες δυναμεις του νου μας.
Με τροπο απλο,ευχαριστο και αμεσα βιωματικο,ο εκπληκτικος Γιουρι Γκελερ μας εισαγει μεθοδικα σε ολο το φασμα των ψυχικων δυναμεων,δινοντας μας παραλληλα τον τροπο να τα χρησιμοποιησουμε για να κανουμε καλυτερη και φωτεινη την ζωη μας και να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας και τον πλανητη.
Αναμεσα στα πολλα και ενδιαφεροντα θεματα του βιβλιου περιλαμβανονται :Τεχνικες Οραματισμου - Ελεγχος του Πονου και Αυτοιαση - Ενισχυση Αυτοεκτιμησης - Συμβουλες Διατροφης - Μεθοδος Επιβραδυνσης του Γηρατος - Αναπτυξη της θελησης και της Αυτοπεποιθησης - Διαμορφωση Θετικης σκεψης - Χρωματοθεραπεια - Θεραπευτικη Χρηση και Δυναμεις των Κρυσταλλων - Ραβδοσκοπια - Χρηση του εκκρεμουσ - Αναπτυξη ΕSP(Εξωαισθητηρια αντιληψη) - Τηλεκινηση

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι ειναι πολυ αξιολογο και πολυ ευκολο να το κατανοησει κανεις.
Ημουν διστακτικος στην αρχη γιατι δεν ηξερα τι μεθοδους θα ειχε αλλα μολις το διαβασα ηταν τοσο απλοι και ευκολο.
Σας δινω ενα μικρο παραδειγμα.
Αν πονατε πχ στο ποδι λεει να οραματιστειτε οτι περναει ο πονος η αν εισται πχ στον οδοντιατρο αντι να εισται παθητικοι στην σκεψη του πονου απο το σφραγισμα που σας κανει,οραματιστειται οτι βρισκετε καπου αλλου οπου ειναι πανεμορφα και γαλληνια.
Εξηγει ποσο κακο μπορει να κανει η αρνητικη σκεψη (το ξερω εγω αυτο προσωπικα επι 15 χρονια!) και σου δινει μεθοδους για θετικη σκεψη.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 22/11/2003 12:49:09

Edited by - Κωστας on 22/11/2003 12:56:47

08/10/2004, 01:56:59
Αυτή η τοποθέτηση του φίλου Κωστα, σχεδόν ένα (1) χρόνο πριν, επίκαιρη σήμερα.

Ζήσε τη στιγμή!

lamogioΜέλος
08/10/2004, 12:44:51
Αυτό με τον οδοντίατρο το είχα ξανακούσει και το έκανα.

Εκλεισα τα μάτια και φαντάστηκα οτι ήμουνα σε μια παραλία ξαπλωμένος δίπλα στο παφλάζον κύμα. Με πλησίασε ένα πανέμορφο κοριτσάκι ( όχι σαν τη γεροντοκόρη τη γιατρό) και πιάσαμε κουβέντα (στο μεταξύ η οδοντίατρος δούλευε).
-Γειά
-Γειά πως σε λένε;
-Ελένη.
...
...
-Τί θα γίνεις άμα μεγαλώσεις;
-Οδοντίατρος.
-Θα είσαι καλή; Δε θα πονάς τον κόσμο;
-Ναι, ο,τι αγγίζω εγώ δεν πονάει.
-Δε σε πιστεύω
-Ανοιξε το στόμα σου, θα σου δείξω.
(Ανοίγω)
-Να, θα χαιδεύω απαλά το δοντάκι...πονάς;
-Οχι
-Και μετά...ΘΑ ΤΟ ΤΡΥΠΑΩ, ΕΤΣΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
-ΑΟΥΟΥΟΥ...κουφάλα άμα σε πιάσω...

Και μου αστράφτει χαστούκι η γεροντοκόρη.

Τί δεν έκανα σωστά;

08/10/2004, 13:02:30
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!

ΚωσταςΜέλος
16/10/2004, 12:19:02
Ελα ντε!!! Τωρα εγινε πασιγνωστος και στην ελλαδα ο γκελερ!!!

Εγω παντως δεν καταφερα να λυγισω τιποτα! :(

Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ

ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

16/10/2004, 15:54:34
Κώστα,

Χαίρομαι που επέστρεψες στην παρέα μας.

Ζήσε τη στιγμή!

ΚωσταςΜέλος
25/10/2004, 11:40:34
quote:

Κώστα,

Χαίρομαι που επέστρεψες στην παρέα μας.

Ζήσε τη στιγμή!

Και εγω ειμαι πολυ χαρουμενος. Μου λειψατε πολυ αλλα χαθηκα λογω καλοκαιριου και επειδη μετακομισα και δεν μπορω να βαλω νετ σπιτι ακομα.
Δεν αφηνω ομως την παρεα της αστρικης προβολης οτι και να γινει

Αν φοβασαι κατι σκεψου γιατι.. Οταν λες κατι.. Οταν αρνεισαι.. Πιστευεις.. Υποστηριζεις.. ΣΚΕΨΟΥ

ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

Punk in tha SoulΝέο Μέλος
13/11/2004, 22:53:16
Φιλε Κωστα εγω το εχω διαβασει αυτο το βιβλιο αν και ακομα δεν εχω προσπαθησει τιποτα γιατι εχω λιγο χροννο και δεν προλαβαινω... Το βιβλιο ειναι φοβερο και ο Geller τα γραφει πολυ απλα! Θα ηθελα ομως να σε ρωτησω απο που το πηρες το συγκεκριμενο βιβλιο και αν ειχε μεσα τον Πορτοκαλι κυκλο? Γιατι εγω μενω Παρο και εδω δεν εχει τετοια βιβλια... Ετσι το παραγγειλα απο το www.protoporia.gr & δυστυχως δεν ειχε τον κυκλο μεσα!

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο....