ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Hael60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 01:46:27
M aresei poy mas to paizeis kai...anetos...
quote:
Υπαρχουν τεχνικες σε ολα αυτα.

Thn texnikh toy "stribein dia ths e3afanisews" th gnwrizeis? Ean eiiiiisai toso e3ypnos, stripse loipon.
Ki an ayta poy grafontai edw, den grafontai gia mas, tote poios o logos na mas brizeis???

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ALOSΜέλος
06/09/2004, 01:57:10
Το μόνο σχέδιο που έχω δεί μέχρι τώρα είναι αυτό πρίν πείς οτι
υπάρχει σχέδιο. Το σενάριο του Φώσκολου. Το της ανόδου της αγωνίας.
Στην αρχή ο στόχος σου ήταν να ξεμπροστιάσεις την Αντμίνα. Μετά αφού
η αντμίνα έχει καλές προθέσεις θα ξεμπροστιάσεις τους απω πάνω;

Τί σχέση έχει τότε αυτό με τους άσχετους που το μόνο που θα σε
έκαναν είναι να σε βρίσουν και να σε χλευάσουν. Άν όντως είσαι
τόσο έξυπνος δεν θα μιλούσες με άσχετους...Αλλα με τις αρχές.
Άν δεν το κάνεις είσαι απλα συνένοχος. Άν αυτά που λές μπορεί να
έχουν σχέση με εγκληματικές ενέργειες τότε αυτή η απόκρυψη με
σχέδιο και θελημένα όπως λές λέγεται "υπόθαλψη εγκληματία".
Αν τίποτα απο όλα αυτά δεν συμβαίνει είσαι κατηγορούμενος εσύ
με "Συκοφάντιση κατ'εξακολούθηση" και οι υπεύθυνοι του χώρου
μπορούν να ζητήσουν αρκετά υψηλή αποζημίωση. Πρόσεχε λοιπόν
γιατί άν δεν είσαι πλούσιος και απλά παρανοϊκός τότε για μένα
έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Η μόνη διέξοδός σου είναι να δηλώσεις και επίσημα οτι είσαι ψυχικά
ασθενής. Το δρομοκαϊτιο δεν είναι μακριά...

ngwΜέλος
06/09/2004, 02:04:15
Τελικα εισαστε ηλιθιοι.Εγω σας ρωτω τι σημαινει αντμινα=μι=αρ και σεις μου λετε ......Ξερει κανεις τελικα.Απαντησεις θελω.Ξερετε;Ασχετοι.Αν δεν απαντησετε εισαστε ολοι ασχετοι.μπου

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 02:10:16
Ki esy eisai hli8ios, giati ki emeis alla rwtame ki alla apantas....
admina=mi=ar ... alh8eia, ti prospa8eis na kaneis? Test nohmosynhs? Na soy kanw egw ena, na doyme ean to breis? Kai tote 8a doyme poios einai o sxetikos.... : ti shmainei ngw=ki=to???? Bres to an mporeis, xixixi!

ngwΜέλος
06/09/2004, 02:23:51
Ηλιθια απαντηση απο ενα ηλιθιο πλασμα.Λαθος βλημα ΕΙΝΑΙ.Ηλιθιο καντηνε μην ακουσεις κανα μπινελικι ασχημο.

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 02:35:39
Bebaiws bebaiws.... ekei poy den mporoyme na apanthsoyme, arxizoyme ta brisidia... Pw pw pw... Alla skyli poy gaygizei den dagkwnei. Einai toso deilo kai mizero, poy to mono poy toy menei einai h fwnh. Oso gia ta dontia, hdh mas exeis apodei3ei pollakois oti "mono logia hhhhsoyn, tipota pio peraaa".
Mpaaa???? Exei kai mpinelikia to programma? Kai malista...xontra.... Ti mege8os?
To an 8a thn kanw, einai diko moy 8ema, kai diatages den dexomai apo kanenan, poso mallon apo enan aroyraio. Tsoy re Lakh.

ngwΜέλος
06/09/2004, 02:39:46
Καντηνα βλημα γιατι εχεις ανιχνευτει.Αυτο σου λεω μονο.Με ολα τα επακολουθα.Αν γουσταρεις τιποτα εδω ''ειμαστε εμεις''.Αν καταλαβαινεις τι εννοω.

endoramaΜέλος
06/09/2004, 02:47:12
φιλε μου ανεβαινω σχεδον καθε μερα και αναπνεω καθαρο αερα
και στην ηρεμια του δασους προσπαθω να βαλω της σκεψεις μου σε μια σειρα

καλο θα ηταν να εκανες και εσυ το ιδιο

και δεν χρειαζομαι οδηγιες απο κανεναν για τι θα κανω

μυαλο εχω και σκεφτομενος ανθρωπος ειμαι
και δεν εχω αναγκη απο δεμενους σπαγκους στα χερια μου.

ξεκινησες να πεις κατι και τελικα επιασες τα αρχικα
μου θυμιζεις εκεινους τους τυπους στην τηλεοραση που τους παιρνουν τηλεφωνο για να τους πουνε τις διαφορες στις φωτογραφιες.

πεταξες 2 γραμματα και θελεις να βρουμε τι σημαινουν απο την στιγμη που δεν ξερουμε για τι πραγμα μιλας (ξερεις?)

και σιγουρα εδω θα απαντησεις "ειδατε? εγω σας το ελεγα οτι δεν καταλαβαινετε"

και πρωτα πρωτα δεν εξηγησες μερικα πραγματα
ειναι Μ ή ΜΙ?
ειναι ΑΡ ή Ρ? ή R?
ειναι ορθογραφημενο?
δηλαδη μηπως ειναι ΜΗ?

μηπως θελεις να μας πεις οτι τον ελεχγο του forum τον εχουν παρει οι μασωνοι και γινεται εδω μεσα η μητερα των μαχων?
φιλε μου αυτο γινεται ετσι και αλλιως και χωρις αυτους.

και εδω που τα λεμε
αφου δεν εχεις να μας πεις κατι
αφου δεν εχεις κατι με τους συντονιστες

τι το θελεις το τοπικ?
αστο να παει στο καλο

στειλε ενα email σε αυτον που εχεις βαλει στο ματι
για να μην κουραζεσαι και να μην κουραζεις και εμας
φευγω και εγω
σε λιγο θα φυγουν και οι τελευταιοι που ερχονται στο τοπικ για να σπασουν πλακα μαζι σου

και μετα φωναζε οσο θελεις

εχει ξαναγινει αυτο
και ειναι λιγο πικρο να μην σε παιρνει κανενας στα σοβαρα
(μπορει να μην ειμαι ο αρχαιος του esoterica αλλα το εχω δει)

καλη συνεχεια

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 02:52:48
Axxx exw anyxneytei.... pw pw fobos... ti 8a apoginw h ermh. Ma kala, pws ta kataferes bre 8hrio? Ma poios eisai, o typos toy Swordfish? Me exeis afhsei anaydh.
An goystarw tipota? Ayto poy "goystarw" to exw kai se perissia posothta kai POIOTHTA, kai den psaxnw tipota allo se sapio periballon, an katalabaineis ti ennow....
Koita mhn er8eis na me deireis, 8a se paroyn 4, an katalabaineis ti ennow. Pes sth mamaka soy na soy dwsei to galataki, an katalabaineis ti ennow. Kai kane kana ntoyz, giati brwmas, an katalabaineis ti ennow.
Etsi ag...tos 8a meineis, opws kai na xei... TO PIASES TI ENNOW?????
Gia mia akomh fora, pollaplasiasoy me to mhden kai xasoy.

ngwΜέλος
06/09/2004, 03:03:36
Ενταξει αν δεν μπορειτε να το βρειτε δεν φταιω εγω.Και κατι αλλο.Ειλικρινα.Εχω ορκιστει να μην ξανατσακωθω με ΕΛΛΗΝΑ.Σας θεωρω αδελφια μου.Και πιο πολυ αυτους απο πανω την σαλονικη.Κι ας ειμαι απο την αθηνα.Ολα αυτα που λεμε εδω μην τα παιρνετε προσωπικα.Εγω δεν εχω τιποτα μαζι σας.Ειπαμε για ''αλλους'' γραφω.

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 03:21:06
Egw na soy pw oti eimai Makedonissa. Th glhtwnw????

ngwΜέλος
06/09/2004, 03:21:35
Και στο κατω κατω της γραφης ο αντμιν-προσεξτε πρωτη φορα τον λεω αντμιν-και η αμαλια ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.Αν εχω τυψεις;Δεν φταιω εγω.Εγω μπορει να την κανω.Δεν ξερω τι θα γινει ειλικρινα.Παντως πριν την κανω θα γραψω αυτο.αντμιν=μιχαλακης=arzuna.Τι σημασια εχει για μενα πια.Το προβλημα ειναι σε ''αλλους''.

ngwΜέλος
06/09/2004, 03:25:20
Και ισως αυτο ειναι το τελευταιο μηνυνα.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.Ολοι μαζι θα τα βρουμε.

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 03:26:27
ΒΡΕ GNW ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ!!!!
ΚΑΛΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 03:30:00
Xixixixiiii, to kalytero to eides CYBERMASTER? Afoy o typos bare8hke apo monos toy na grafei m....es, stribei kai xanetai! Epiasan oi eyxes moyyyyyyyyy!!!!!!! La la la laaaaa!!!!
Wx... les na ladw8hke apo ton Admin? (ADMIN : 3ereis oti kanw plaka, se parakalw!!!)
Pantws, krima re gmt, twra poios 8a einai h gwnia toy paidioy....

ngwΜέλος
06/09/2004, 03:49:57
Τωρα εχω νευριασει.Ριχνετε λαδι στη φωτια.Αφου λεω εγω την κανω ''ασχημα''.Εσεις θελετε να με επαναφερετε παλι στο ιδιο θεμα.Ηλιθιοι και ασχετοι δεν καταλαβαινετε αυτα που λεω.Θελετε να σας πω για τι φαπες που πεσαν και πηγαν ολοι στην αστυνομια για το τι παιρνει... για τον μιχαλακη.οχι δεν συνεχιζω.Θελετε να με κανετε να συνεχισω;Ας το κανουν αλλοι

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 03:53:08
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ!!!
ΠΑΝΤΩΣ GNW ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

------------------------

ngwΜέλος
06/09/2004, 03:55:30
Ξενιτια τελικα ξερεις πως θα σε χαρακτηρισω. *****.

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

ngwΜέλος
06/09/2004, 04:01:58
Και φυσικα αφου εγω ηθελα να την κανω και δεν με αφησατε.Ενδοραμα πως σε λενε.Ανεβα στην παρνηθα.*****Μετα υψωσε το στο αερα να δεις αν φυσαει βοριας η νοτιας.Μονο για αυτο εισαι αξιος.

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 04:11:11
-TI KANEΙΣ ΓΙΑΝΝΗ???
-ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ!!!

GNW ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΙΕΣ ΣΟΥ....
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΥΣΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!
ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!!

------------------------