- ΠΡΟΣ ΦΩΤΙΟΝ... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
O αντρας κυνηγος μου φαινεται οτι μας φοβηθηκε ετσι οπως εχουν γυρισει τα πραγματα!
αλλα κανονικα...ξερεις ε ...θα επρεπε να ειναι εδω και να μην τον ψαχνουμε....ο καλος ο κυνηγος τωρα θα επρεπε να φανει, οπως λεμε ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται? ε καπως ετσι!
με ισως τιποτα καινουργια οπλα για να κυνηγησει καθοτι τα παλαια απο οτι ειδαμε....ε...τωρα να μη πω την κουβεντα ![]()
ετων 29 οποτε τα προλαβαμε και μεις τα παλια ![]()
δεν πας να κυνηγησεις με δικανο την περδικα...την διελυσες καλομ'
Τώρα πιστεύω ότι μπαίνει το θέμα "Άνδρας Θύμα ή Κυνηγός"...
Πιστεύω ότι από τοτε που οι γυναίκες αποφάσισαν ότι είναι ίσες με τους άνδρες(μεγάλο λάθος-ανώτερες είναι) χάθηκε η αρμονική σχέση κυνηγού-θύματος(-ή νύμφης αν προτιμάτε). Και από την στιγμή που ο άνδρας δεν θεωρείται πλέον ο "δυνατός" δεν μπορεί να είναι και ο κυνηγός. Το θύμα πρέπει να δείχνει ευάλωτο(-και ας μην είναι)... και εκτός αυτού, μου φαίνεται ότι πολλές γυναίκες κρύβουν τις ευαλωτες στιγμές τους με αποτέλεσμα νά μην είναι πλέον "θυληκές"(-γνώμη μου-)...
καλή σας μέρα κυνηγοί και θύματα...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...
quote:
Συν του αθάνατου Γκουζγκούνη... Δημιουργήθηκε και σχετικό θέμα συζήτησης... Δε θυμάμαι πιο ήταν...
Βρε κοίτα να δεις που ο Γκουζγκούνης θα γίνει και πρότυπο άντρα (ρε δίψασα, να έπινα μια μπύρα......σκάσε μωρή.....) Χαχαχαχαχαχαχα. Κρόνε, μας πέθανες........
quote:
Τώρα πιστεύω ότι μπαίνει το θέμα "Άνδρας Θύμα ή Κυνηγός"...
Έχει τόση σημασία? άλλοτε θύματα, άλλοτε κυνηγοί. Το θέμα είναι να φέρεστε σαν κηνηγοί, για να νοιώθουμε και οι γυναίκες λιγάκι επιθυμητές, μην το παρακάνουμε όμως, μη γίνετε και Γκουσγκούνηδες.
quote:
Πιστεύω ότι από τοτε που οι γυναίκες αποφάσισαν ότι είναι ίσες με τους άνδρες
Δεν το αποφασίσαμε εμείς, ΕΙΜΑΣΤΕ Κρόνε.
quote:
(μεγάλο λάθος-ανώτερες είναι) χάθηκε η αρμονική σχέση κυνηγού-θύματος(-ή νύμφης αν προτιμάτε).
Σε κάποια πράγματα, ναι, η φύση μας έδωσε τα πάνω, αλλά και σε άλλα τα κάτω. Γι'αυτό υπάρχετε και εσείς, να αλληλοσυμπληρωνόμαστε.
quote:
Και από την στιγμή που ο άνδρας δεν θεωρείται πλέον ο "δυνατός" δεν μπορεί να είναι και ο κυνηγός.
Δε νομίζω. Και ή τίγρης είναι πιο δυνατή από τον άνθρωπο, αυτό δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος πρέπει να σταματήσει να την κυνηγάει.
quote:
Το θύμα πρέπει να δείχνει ευάλωτο(-και ας μην είναι)... και εκτός αυτού, μου φαίνεται ότι πολλές γυναίκες κρύβουν τις ευαλωτες στιγμές τους με αποτέλεσμα νά μην είναι πλέον "θυληκές"(-γνώμη μου-)...
Έχεις δίκιο. Αλλά πες μου εσύ, αν δεν είναι ευάλωτη η γυναίκα πως να καταφέρει να δείξει το αντίθετο?
quote:
καλή σας μέρα κυνηγοί και θύματα...
Γεια σου κυνηγέ!!!!
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΑΜΑΚΟΜΑΤΟΣ.![]()
![]()
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΤΡΑΠΕΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΚΕΣ) ΠΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ .....
ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...
ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. (AYTO ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ)
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΝΗΓΟΣ - ΘΥΜΑ .....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
Βρε κοίτα να δεις που ο Γκουζγκούνης θα γίνει και πρότυπο άντρα (ρε δίψασα, να έπινα μια μπύρα......σκάσε μωρή.....) Χαχαχαχαχαχαχα. Κρόνε, μας πέθανες........
quote:
μη γίνετε και Γκουσγκούνηδες.
Στο μεταξύ τύρου και αχλάδου βρισκόμαστε. Ασφαλώς δε θα γίνουμε Γκουζγκούνηδες...
quote:
Δεν το αποφασίσαμε εμείς, ΕΙΜΑΣΤΕ Κρόνε.
Χρειάστηκε η απόφαση καθότι χωρίς αυτή δε θα υπήρχε η επανάσταση των γυναικών για ισότητα...
quote:
Και ή τίγρης είναι πιο δυνατή από τον άνθρωπο, αυτό δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος πρέπει να σταματήσει να την κυνηγάει.
Ναι μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος δεν αγωνίζεται σωματικά εναντίον της τίγρης αλλά έξυπνα(-κατασκευή όπλων, παγίδων-) καθότι η κατάσταση είναι σίγουρη-ο άνθρωπος θέλει να ζήσει, η τίγρης να ξεφύγει. Με τις γυναίκες είναι αλλιώς... Οι ρόλοι μπερδεύτηκαν...
quote:
Αλλά πες μου εσύ, αν δεν είναι ευάλωτη η γυναίκα πως να καταφέρει να δείξει το αντίθετο?
Προτιμώ οι γυναίκες να ΕΙΝΑΙ ευάλωτες, όχι να δείχθουν-είναι υποκρισία... Τώρα το πώς να δείχνει ευάλωτη... It's easy... Πρέπει να κάνει όλες τις γνωστές "κινήσεις που δείχνουν υποταγή". Χαμηλωμένοι ώμοι αν θέλει να δώσει την αίσθηση ότι εξαρτάται από την δύναμη του άνδρα, λίγο σκυμμένο κεφάλι(για τον ίδιο λόγο), η χρησιμοποίηση εκφράσεων όπως "Αυτό που έκανες με πόνεσε", αντί του "Το κάνεις για νε με πονέσεις" ή "δε σε νοιάζει να πληγώνεις, είσαι εγωιστής".... Κ.λ.π.
quote:
Γεια σου κυνηγέ!!!!
Όχι, δεν είμαι κυνηγός πλέον... Προτιμώ να δω πρώτα κίνηση ξεκάθαρη από το άλλο φύλο... Είδικά όταν το συγκεκριμένο άτομο θεωρεί τον εαυτό του δραστήριο και απελευθερωμένο απόο τα πρότυπα...

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:quote:
Και ή τίγρης είναι πιο δυνατή από τον άνθρωπο, αυτό δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος πρέπει να σταματήσει να την κυνηγάει.Ναι μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος δεν αγωνίζεται σωματικά εναντίον της τίγρης αλλά έξυπνα(-κατασκευή όπλων, παγίδων-) καθότι η κατάσταση είναι σίγουρη-ο άνθρωπος θέλει να ζήσει, η τίγρης να ξεφύγει. Με τις γυναίκες είναι αλλιώς... Οι ρόλοι μπερδεύτηκαν...
Ε εσύ θα με αποτελειώσεις. Γιατί στη γυναίκα αγωνίζεται σωματικά?
quote:
Προτιμώ οι γυναίκες να ΕΙΝΑΙ ευάλωτες, όχι να δείχθουν-είναι υποκρισία...
Τι να την κάνεις τη ευάλωτη γυναίκα, θα σου βγάλει την πίστη καλέ μου.
[quote]
Τώρα το πώς να δείχνει ευάλωτη... It's easy... Πρέπει να κάνει όλες τις γνωστές "κινήσεις που δείχνουν υποταγή". Χαμηλωμένοι ώμοι αν θέλει να δώσει την αίσθηση ότι εξαρτάται από την δύναμη του άνδρα, λίγο σκυμμένο κεφάλι(για τον ίδιο λόγο), η χρησιμοποίηση εκφράσεων όπως "Αυτό που έκανες με πόνεσε", αντί του "Το κάνεις για νε με πονέσεις" ή "δε σε νοιάζει να πληγώνεις, είσαι εγωιστής".... Κ.λ.π.
Καλά καλέ σκυλάκι θέλεις? ή σου αρέσει να τυραννιέσαι? Εύγε Γκουζγκούνη!!!!!!!
Ολα στο καμακι καταληγουν στο ....{Θελεις να κανεις σεξ μαζί μου..!!?}
τωρα αν λες χαζες ευτραπελες ατακες... η σεξ-πηρικες ![]()
![]()
ατακες...
τα πραγματα ειναι απλα... αν σε γουσταρει θα παει παει μαζι σου αν οχι .... ξεχασε το ...
αυτες διαλεγουν... anyway
Γιώργος ![]()
Ενα , Δυο , τρια .... εγω εσυ και η αμαρτια... baby.!!! ![]()
![]()
quote:
Θα συμφωνησω με τον φιλο Αβαταρ....
Ολα στο καμακι καταληγουν στο ....{Θελεις να κανεις σεξ μαζί μου..!!?}
τωρα αν λες χαζες ευτραπελες ατακες... η σεξ-πηρικεςατακες...
Τα πραγματα ειναι απλα... αν σε γουσταρει θα παει παει μαζι σου αν οχι .... ξεχασε το ...
αυτες διαλεγουν... anyway
Γιώργος
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ?ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ)?
ΠΡΟΣ ΚΡΟΝΟ:
ΦΙΛΕ ΚΡΟΝΕ,
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ Μ****Α ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΘΥΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ??
quote:
Τώρα το πώς να δείχνει ευάλωτη... It's easy... Πρέπει να κάνει όλες τις γνωστές "κινήσεις που δείχνουν υποταγή". Χαμηλωμένοι ώμοι αν θέλει να δώσει την αίσθηση ότι εξαρτάται από την δύναμη του άνδρα, λίγο σκυμμένο κεφάλι(για τον ίδιο λόγο), η χρησιμοποίηση εκφράσεων όπως "Αυτό που έκανες με πόνεσε", αντί του "Το κάνεις για νε με πονέσεις" ή "δε σε νοιάζει να πληγώνεις, είσαι εγωιστής".... Κ.λ.π.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ!ΕΣΥ ΘΕΣ ΣΚΥΛΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ:
ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ????
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ!
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ!!! 
The Truth Is Out There..
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ?ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ)?
Ναι..!! οταν κανω (τουλαχιστον για μενα) καμακι αυτο ακριβως ζηταω...!!
Δεν ζηταω ραντεβου..ουτε σχεση... ουτε φλερτ... ουτε ρομαντικα δηλινα...απλα καλο καυτο σεξ...!!![]()
για αυτο το λενε καμακι και οχι φλερταρισμα..!!!
γρηγορο ....αποτομο και κατευθειαν στο στοχο. ![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργος ![]()
no problem...
quote:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ Μ****Α ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΘΥΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ??
Δε διάβασες καλά όσα έγραψα...να σου θυμήσω:
quote:
Όχι, δεν είμαι κυνηγός πλέον... Προτιμώ να δω πρώτα κίνηση ξεκάθαρη από το άλλο φύλο... Είδικά όταν το συγκεκριμένο άτομο θεωρεί τον εαυτό του δραστήριο και απελευθερωμένο απόο τα πρότυπα...
quote:
Πιστεύω ότι από τοτε που οι γυναίκες αποφάσισαν ότι είναι ίσες με τους άνδρες(μεγάλο λάθος-ανώτερες είναι)
quote:
Χρειάστηκε η απόφαση καθότι χωρίς αυτή δε θα υπήρχε η επανάσταση των γυναικών για ισότητα...
Όπως ελπίζω να κατάλαβες επικροτώ την ισότητα γιατί πιστεύω πως είναι ευνοϊκή για τους άνδρες.Θεωρώ τις γυναίκες κατά πολύ ανώτερες...
Και αν δεν σου κάνει αυτό να θυμάσαι τον Χριστό... Ήταν ο ανώτατος... Και όμως, έπλινε τα πόδια των μαθητών του...
quote:
Καλά καλέ σκυλάκι θέλεις? ή σου αρέσει να τυραννιέσαι? Εύγε Γκουζγκούνη!!!!!!!
Δεν είπα πουθενά ότι αυτό θέλω... Απλώς απάντησα στις ερωτήσεις σου με τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν... Όχι που θεωρώ σωστούς.... Να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά... Και από την στιγμή που δεν χρησιμοποίησα ειρωνικό τόνο σε κανένα προηγούμενο μήνυμα αναμένω από εσένα να κάνεις το ίδιο. Αν φυσικά θέλεις να συνεχιστεί η συζήτηση σε ήπιο τόνο και χωρίς δογματικές-αδιάλλακτες θέσεις...
quote:
Ε εσύ θα με αποτελειώσεις. Γιατί στη γυναίκα αγωνίζεται σωματικά?
Αναφερόμουν στην σύγκριση όμοιων δυνάμεων... Όχι στη σωματική δύναμη...
quote:
Τι να την κάνεις τη ευάλωτη γυναίκα, θα σου βγάλει την πίστη καλέ μου.
Δυστυχώς πρέπει να παραδεχθώ ότι έχεις δίκιο... Και λέω "δυστυχώς" γιατί ήδη μου την έχει βγάλει(την πίστη)
quote:
ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ????
Αυτό με ενδιαφέρει τρομερά... Αναμένω!!!!

Edited by - Cronos on 30/07/2003 00:10:20

ειλικρινά δε προσπάθησα να σε ειρωνευτώ, ούτε να χλευάσω τα γραφόμενα σου. Απλώς διέκρινα, προφανώς λανθασμένα, έναι χιουμοριστικό τόνο στα γραφόμενα σου, ο οποίος με προκάλεσε να συμμετάσχω στο παιχνίδι σου. Ζητάω συγνώμη αν παρεκτράπηκα. Στόχος μου ήταν το χαμόγελο.
Αν θέλεις να δούμε το θέμα με πλήρη σοβαρότητα, ευχαρίστως να παραθέσω τη γνώμη μου, αν και δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι αντικειμενική η γνώμη μιας γυναίκας σε ένα τέτοιο θέμα. Δε χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα, λέγοντας το ένα για τα θηλυκά και το άλλο για τα αρσενικά. Και τα δύο φύλα κατέχουν διάφορα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν μεταξύ τους, δύνοντας τους δύναμη σε κάποιους τομείς, χωρίς όμως να τους κάνει ανώτερους ή κατώτερους. Ναι συμφωνώ οτι είναι κατα το πλείστον αναγκαίο και επιτακτικό καμιά φορά, το αντρικό φύλο να είναι κυνηγός, χωρίς αυτό να στερεί από τη γυναίκα το δικαίωμα της διεκδίκησης. Με κάποιον τρόπο πρέπει να αρχίσει το παιχνίδι και πατροπαράδοτα η γυναίκα στέλνει το μήνυμα πρκαλώντας τον άντρα να κυνηγήσει. Να ορίσω ότι λέγοντας κυνήγι, εννοώ την απλή διεκδίκηση του γυναικείου ενδιαφέροντος και όχι εκείνη τη λανθάνουσα κατάσταση που διαπραγματεύεται την αξιοπρέπεια του "κυνηγού". Σαφώς οι γυναίκες κρατάμε κλειδιά που εσείς καμιά φορά ούτε γνωρίζετε, αλλά αυτό δεν είναι μόνο δικός μας γνώρισμα. Εξίσου και εσείς φυλάσσεται τις δυνάμεις σε μερικούς τομείς, όπου εμείς παλεύουμε να φτάσουμε. Όλα αυτά όμως δε ξέρω κατά πόσο έχουν σημασία. Αν σε ενδιαφέρει η σχέση μεταξύ αντρών και γυναικών, και πως τι βλέπουν τα δύο φύλα, σου προτείνω να ανατρέξεις στο τόπικ "το μελαχρινάκι" στο αχλαδότυρο, ένα τόπικ που ξεκίνησε με ανάλαφρη διάθεση, συνεχίζοντας έχει καταλήξει σε ένα φοβερό ξεδίπλωμα ψυχών που καταθέτουν τις απόψεις τους για το αιώνιο και καυτό θέμα των σχέσεων μεταξύ αντρός και γυναικός.
quote:
Απλώς διέκρινα, προφανώς λανθασμένα, έναι χιουμοριστικό τόνο στα γραφόμενα σου, ο οποίος με προκάλεσε να συμμετάσχω στο παιχνίδι σου. Ζητάω συγνώμη αν παρεκτράπηκα. Στόχος μου ήταν το χαμόγελο.
Τα γραφόμενά μου είχαν όντως κατά σημαντικό μέρος χιουμοριστικό τόνο. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που ένοιωθα πως κάποιοι με ειρωνεύτηκαν. Αλλά όπως φάινεται(Στόχος μου ήταν το χαμόγελο.) παρεξήγησα...
Ζητώ συγγνώμη...
Το επίμαχο σημείο
quote:
προέρχεται ως προς τους τρόπους από το βιβλίο "η γλώσσα του σώματος" όπου μέσα από την στάση του σώματος του άλλου μπορείς να αντιληφθείς την θέση του ως προς κάποιο θέμα ή την επιθετικότητα/σεξουαλικότητά του... Μια στάση του σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με σκοπό την παραπλάνηση...
Το σημείο όπου αναφέρω το: η χρησιμοποίηση εκφράσεων όπως "Αυτό που έκανες με πόνεσε", αντί του "Το κάνεις για νε με πονέσεις" ή "δε σε νοιάζει να πληγώνεις, είσαι εγωιστής".... Κ.λ.π.
γίνεται με σκοπό να πληροφορήσω ότι τέτοιου είδους εκφράσεις δημιουργούν συμπάθεια και διάθεση βοήθειας...
Ελπίζω να τα πούμε πάλι... Και πάλι συγγνώμη![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
προέρχεται ως προς τους τρόπους από το βιβλίο "η γλώσσα του σώματος" όπου μέσα από την στάση του σώματος του άλλου μπορείς να αντιληφθείς την θέση του ως προς κάποιο θέμα ή την επιθετικότητα/σεξουαλικότητά του... Μια στάση του σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με σκοπό την παραπλάνηση...
Η γλώσσα του σώματος!!!!.
Νομίζω ότι μπήκαμε στην ουσία τώρα. Το σώμα και τα μάτια!!! Όλα εκεί είναι για να τα δούμε, να μας μιλήσουν, να μας πουν όλα τα μυστικά, που πολλές φορές ο άλλος θέλει απεγνωσμένα να κρύψει. Ορθά λες ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή γλώσσα για παραπλάνηση. Αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν. Τα λόγια μας μπορούμε να τα ορίσουμε, τα μάτια όμως και το σώμα μας?
quote:
Το σημείο όπου αναφέρω το: [b]η χρησιμοποίηση εκφράσεων όπως "Αυτό που έκανες με πόνεσε", αντί του "Το κάνεις για νε με πονέσεις" ή "δε σε νοιάζει να πληγώνεις, είσαι εγωιστής".... Κ.λ.π.
γίνεται με σκοπό να πληροφορήσω ότι τέτοιου είδους εκφράσεις δημιουργούν συμπάθεια και διάθεση βοήθειας...
Προφανώς, εμείς τοποθετούμε τον εαυτό μας στην οποιαδήποτε θέση που μας βλέπει ο άλλος.
quote:
Τα λόγια μας μπορούμε να τα ορίσουμε, τα μάτια όμως και το σώμα μας?
Τα μάτια όχι. το σωμ'α δυστυχώς ναι.Αυτό δε κάνουν και οι πολιτικοί για να μη αντειληφθούμε ότι λένε ψέματα;
quote:
Προφανώς, εμείς τοποθετούμε τον εαυτό μας στην οποιαδήποτε θέση που μας βλέπει ο άλλος.
Ή ο άλλος μας βλέπει εκεί που αυτός θέλει...

ΣΩΣΤΟ
quote:
Κάποιος άνθρωπος που δεν ήταν με τα σωστά του πήρε όρκο αν λύνονταν τα προβλήματά του, να πουλήσει το σπίτι του και να δώσει ό,τι λεφτά έπαιρνε στους φτωχούς.
Ήρθε κάποτε καιρός να πραγματοποιήσει τον όρκο του. Δεν ήθελε, όμως, να χαρίσει τόσα πολλά λεφτά. Σκέφτηκε λοιπόν , ένα τρόπο να ξεφύγει. Είπε ότι πουλάει το σπίτι για ένα ασημένιο νόμισμα. Μαζί με το σπίτι, όμως, ήταν και μια γάτα. Τα λεφτά που ζητούσε γι' αυτό το ζώο ήταν δέκα χιλιάδες ασημένια νομίσματα.
Βρέθηκε, λοιπόν κάποιος που αγόρασε το σπίτι, μαζί και τη γάτα. Ο άνθρωπος που είχε πάρει τον όρκο έδωσε το ένα ασημένιο νόμισμα στους φτωχούς κι έβαλε στην τσέπη τα δέκα χιλιάδες νομίσματα.
Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν κάποια διδασκαλία. Τη φέρνουν, όμως στα μέτρα τους για να ΄ναι προς όφελός τους. Κι ώσπου να ξεπεράσουν αυτή την τάση τους, δεν μπορούν να μάθουν τίποτα.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=158
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=107

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
Edited by - Cronos on 03/08/2003 23:32:59