ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

CHARMED330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/01/2010, 22:05:25
quote:
TO ΞΕΡΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΣ..
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..

666
ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..

..ΕΣΥ πού το ξέρεις??
quote:
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΑ 15
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ CHARMED..
Να τα παραπλανήσουν σε τι δηλαδή?
quote:
εν σου ειπα? μου αρεζε (και αρεσει) η ιστορια...
Η Ιστορία οκ. Στα Λατινικά τι βρήκες?? ό,τι και η άλλη στη φυσική..

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

hanterΜέλος
12/01/2010, 07:41:50
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..!!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..ΚΕΙΜΕΝΑ,ΦΥΣΙΚΗ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΑΡΧΑΙΑ,ΕΛΕΝΗ,ΚΟΙΝ.ΠΟΛΙΤ.ΑΓΩΓΗ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΒΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ Κ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΩΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΜΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΕΙΑΣ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΧΟΝΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΣΥ DR.ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΦΙΛΗ Κ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ Κ ΟΣΟ ΕΓΩ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ Η' ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑΖΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΙΛΗ Κ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..Κ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΑ,ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ Κ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Κ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ..Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΙΩΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΦΙΛΟ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ,ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ-ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ Κ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΕΣ,ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ..ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΕΙΝΑΙ Κ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΒΔΗ..ΑΣΤΑ..ΑΑΑΑΑΑ..!!! CHARMED ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..?? ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΕΕΕΕ..??? Κ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ..??? ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΛΟ..??? GAARA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..??? ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ..?? ΕΣΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ..???

(''v'') ' v '

12/01/2010, 09:40:32
καλημερα και απο εμενα! τι κανουν τα παιδια?

quote:
Στα Λατινικά τι βρήκες??

μην ξεχνας οτι με τα Λατινικα, μαθαινεις πολυ πιο ευκολα ξενες γλωσσες οπως Ιταλικα και Ισπανικα

quote:
Μπα η ίδια ανάπτυξη είναι απλά προσέχει τις εξειρέσεις μάλλον. Ο κολλητός μου δεν θέλει να ψηλώσει άλλο γιατί είναι 1.95 και ένας άλλος 2.00 κ κάτι!! Άστα να πάνε. Νιώθω τοσοδούλης μπροστά τους.

σιγουρα ειναι και το κληρονομικο στοιχειο (αν οι γονεις ειναι ψηλοι) αλλα κυριως ειναι τα γονιδια... που φυσικα επηρεαζονται και απο το "οικειο" περιβαλλον στο οποιο ανατρεφονται.

quote:
quote:

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...

Δεξί κορσέ..

Ξεχασες να τις πεις και για το αριστερο διρεκτ

quote:
Οι γονείς σήμερα είναι χαζοί. Τυφλός οδηγός τυφλού τι περιμένεις. Οι γονείς δε ξέρουν απο μέτρο.

για αυτο θα φταιμε και εμεις οταν θα κανουμε οικογενεια... ερχεται η σειρα μας

quote:
Ο Χριστός δεν είχε εισάγει κανένα σύμβολο.

ακριβως... οι ανθρωποι το εκαναν για την πιστη τους σε κατι πιο "απτο" απο απλες αναφορες!

quote:
Είμαι στη τελευταία κατήγορία. Δεν την πέφτω με την απόλυτη έννοια της λέξης. Φλερτάρω απλά. Ο ορισμός του φλερτ για μένα τείνει προς αυτό του χιούμορ. Το λέω για αν ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι στη τάξη αυτών των ηλ.. που πάνε κάνουν κ λένε κάτι απίστευτα πράγματα για να "ρίξουν"(ως ελπίζουν) μια γκόμενα. όπως έχω πει(ή το λέω τώρα) είμαι άκρως αλλεργικός στη χαζομάρα

αυτα ειναι πια καραγκιοζιλικια! ειναι στερεοτυπα αλων δεκαετιων ποι φυσικο ειναι οι συγχρονες κοπελες να μην "σηκωνουν" τετοιες βλακειες...

Οι γυναικες δεν ειναι "τροπαια" για να κερδιζουμε εμεις οι αντρες, ως μια ατακτηση" πιο πολυ για επιδειξη στη παρεα τους! πρεπει να υπαρχει σεβασμος στο αλλο προσωπο... πρεπει πανω απο ολα να εισαι ο εαυτος σου... αυτο που πραγματικα πρεσβευεις και οχι κατι που δεν εισαι! τα ψεματα δεν οφελουν

quote:
Στην εποχή σου ίσως, τώρα είναι απ τα πιο εύκολα ή το πιο εύκολο θετικό μάθημα. Δε ξέρω βέβαια πώς είναι η χημεία κατεύθυνσης

ποσο πια αλλαξαν τα μαθηματα? τελειωσα το σχολειο το 2001... εγινε τοσο ευκολη? αλλα θα μου πεις... εγω ειχα δωσει πανελληνιες 14 μαθηματα στη Β' Λυκειου και 9 +1 στη Γ'... ενω τωρα δινουν 4 με 5 και μονο στη Γ' !

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
12/01/2010, 14:09:29
πολυ ησυχια σημερα!

12/01/2010, 14:27:08
quote:
ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ..
..Μεγάλωσες με γονείς σαν της γκόμενας του Gaara?
quote:
ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΙΛΗ Κ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..Κ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΑ,ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ Κ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Κ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ..Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΙΩΣ,
Εχεις ιδεοληψία. Ίσως λόγω αξιών που σου πέρασαν σε μικρή ηλικία.
quote:
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ,ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ-ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ Κ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
Είσαι πιο φυσιολογική απο αυτό βέβαια.
quote:
ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΕΣ,ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ..ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΕΙΝΑΙ Κ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΒΔΗ..ΑΣΤΑ..ΑΑΑΑΑΑ..!!!
Εύγε...
quote:
μην ξεχνας οτι με τα Λατινικα, μαθαινεις πολυ πιο ευκολα ξενες γλωσσες οπως Ιταλικα και Ισπανικα
..Όχι οτι δεν είναι σκ...ά κατά τα άλλα. Οκ εσύ τα διδάχθηκες και μια άλλη εποχή που ίσως δίνατε και άγνωστο κείμενο. Εμείς μαθαίναμε μόνο ό,τι θα δίναμε πανελληνίες αλλά έπρεπε με κάθε μικρή λεπτομέρεια, κάθε όρο, κάθε κειμένου να τα ξέρουμε όλα. Πολύ πράγμα. Πολύ σπάσιμο για μια νεκρή γλώσσα.
quote:
Ξεχασες να τις πεις και για το αριστερο διρεκτ
Έτσι στη πλάκα το είπα, αν θέλει πραγματικά τέτοιες ας τις ζητήσει χιχι.
quote:
για αυτο θα φταιμε και εμεις οταν θα κανουμε οικογενεια... ερχεται η σειρα μας

quote:
αυτα ειναι πια καραγκιοζιλικια! ειναι στερεοτυπα αλων δεκαετιων ποι φυσικο ειναι οι συγχρονες κοπελες να μην "σηκωνουν" τετοιες βλακειες...
Ακριβώς..
quote:
Οι γυναικες δεν ειναι "τροπαια" για να κερδιζουμε εμεις οι αντρες, ως μια ατακτηση" πιο πολυ για επιδειξη στη παρεα τους! πρεπει να υπαρχει σεβασμος στο αλλο προσωπο... πρεπει πανω απο ολα να εισαι ο εαυτος σου... αυτο που πραγματικα πρεσβευεις και οχι κατι που δεν εισαι! τα ψεματα δεν οφελουν
Και ναι και όχι χαχα. Ναι ψέματα είναι κακό να λες.
quote:
ποσο πια αλλαξαν τα μαθηματα? τελειωσα το σχολειο το 2001... εγινε τοσο ευκολη? αλλα θα μου πεις... εγω ειχα δωσει πανελληνιες 14 μαθηματα στη Β' Λυκειου και 9 +1 στη Γ'... ενω τωρα δινουν 4 με 5 και μονο στη Γ' !

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/01/2010 14:31:23

12/01/2010, 14:48:22
quote:
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ,ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ-ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ Κ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

ειστε περισσοτερες σε αριθμο... οποτε σας αναλογουν 2,5 αντρες στην καθε μιας σας (στο συνολικο πληθυσμο)

Edited by - PREDATOR on 12/01/2010 14:53:35

12/01/2010, 15:32:16
PREDATOR
quote:
πολυ ησυχια σημερα!

ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑ???

quote:
ειστε περισσοτερες σε αριθμο... οποτε σας αναλογουν 2,5 αντρες στην καθε μιας σας (στο συνολικο πληθυσμο)

2,5 ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΙΑ...?
ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟ DR KAI TON Gaatas ...

hanter

quote:
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..ΚΕΙΜΕΝΑ,ΦΥΣΙΚΗ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΑΡΧΑΙΑ,
ΕΛΕΝΗ,ΚΟΙΝ.ΠΟΛΙΤ.ΑΓΩΓΗ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

AX ΕΛΕΝΗ..ΛΕΕΙ ...
ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ..
ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ(ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΕΝΕ)
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ..ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ..

quote:
CHARMED ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..??

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..
quote:
ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΕΕΕΕ..???

ΝΟΤ Α LITLE WITCHBUT
A CHARMED ONE

quote:
Κ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ..??? ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΛΟ..???

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

CHARMED

12/01/2010, 15:40:24
DR ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΘΕΣΕΣ
...ΕΕ .. ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ.....

KEEP WAITING

CHARMS

12/01/2010, 17:48:03
καλο σας απογευμα!

12/01/2010, 19:43:11
quote:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

για εξηγησε μας καλυτερα? τι εκανες το "αντιθετο" δηλαδη?