ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Atma + the Art of Imagination ... - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Atma + the Art of Imagination ... - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΤΜΑ14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
27/09/2004, 21:37:05

IS THIS A VERTIGO..DARLING....?

---McKean Dave ---

---Zulli Michael---

---Hempel Marc Tefe---

---Totleben John Swamp---

---Spalenka Greg---

---Berry Rick---

clickonmebabe..
27/09/2004, 22:38:45

---Wojtek Siudmak---

more of Wojtek Siudmak

aummm.....

clickonmebabe..
06/10/2004, 19:53:34

Shakespeare in the Park
---Sir Bacon---

02/12/2004, 01:58:19

11/01/2005, 21:51:25

---UNDER A TANGLED SKY---

---ECLIPSE--

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/01/2005 22:15:05

11/01/2005, 21:55:37

---RIVER OF NIGHT---

---EVE---

11/01/2005, 22:01:02

THE HOST OF SERAPHIM

---PRAYER---

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/01/2005 22:16:02

11/01/2005, 22:17:04

---MADONNA OF THE FALL---

*VIA KELLER*
STUDIO PSYCHEROTICA

DDCD2UL_V...

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/01/2005 22:20:45

14/06/2005, 02:01:53

Boat

Women & Cats & Fishes

Growing

--->Mei-she Tseng<---

OM

cprtght@tm@2005

03/07/2006, 09:49:09
Φίλε Savaoth ας μην κολλήσουμε στο τι είναι χρόνος.

Με βάση αυτό που θεωρητικά λέμε πως είναι "χρόνος" (οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες....), ας εξετάσουμε αν θα μπορούσε να μας δώσει την αίσθηση ότι "ο χρόνος κυλάει γρήγορα" μια ενδεχώμενη επιτάχυνση του μηχανισμού κίνησης μέσα στο ηλιακό μας σύστημα....

silverwhisperΜέλος
04/07/2006, 17:03:43
Χαιρετω!!!
τσεκαρα το τευχος 79 του strange,αλλα δυστυχως το μονο αρθρο που εχει να κανει με χρονο ειναι το editorial του Παντελη Γιαννουλακη και αναφερει την "συνομωσια" του 10:10'.

Εμένα μου έχει κολλησει όμως οτι πραγματι καπου εχω διαβασει για τον χρονο ο οποιος κυλαει ολο και πιο γρήγορα.

Εν τω μεταξυ ομως εχω παραγγειλλει το βιβλιο "περι χρονου" καποιου ρομπερτ ελιας,αρα αν μου τυχει κατι ενδιαφερον μολις το βρω εννοειται οτι θα σας ενημερωσω.

Υ.Γ.: μην επαναπαυσται.το θεμα ειναι θεϊκο.

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

james_hetfieldΝέο Μέλος
05/12/2006, 04:30:47
Όταν νιώθουμε ότι ο χρόνος κυλά αργά ή γρήγορα αυτό είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με αυτό που αποκαλούμε "ψυχολογικό χρόνο"
και αφορά την αντίληψή μας στην ροή του χρόνου

Το λάθος που κάνουμε όλοι μας όμως και γιάυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται είναι ότι τον αποκόπτουμε απ΄τον χώρο και τον θεωρούμε κάτι ξεχωριστό προσπαθώντας να τον μελφτήσουμε έτσι αυτόνομα.

Ουσιαστικά χώρος και χρόνος είναι ένα συνθέτοντας τα γεγονότα πάνω στο παζλ αυτό

Γι'αυτό λέμε ότι δεν υπάρχει παρελθόν,παρόν και μέλλον και ότι όλα είναι
ΕΝΑ και συνυπάρχουν ταυτόχρονα

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*

05/12/2006, 10:26:34
Φίλε James καλως σε βρήκα ! Περίμενα να με αρχίσεις σε ψιλομπινελίκια όπως έκανες στον Gentleman στο θέμα του για την φυσική () αλλά με έσωσε η συναδελφική ιδιότητα φαντάζομαι (στους Metallica εσυ, στους Slayer εγώ - ε, συνάδελφοι είμαστε κατά βάθος ).

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό που έθεσες ως ψυχολογικό χρόνο. Ούτε για την σχέση του χώρου και του χρόνου....

Δες το λίγο απλά όμως και σκέψου το ερώτημα όπως τέθηκε :

"Αμα όλα στο σύμπαν για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει και κινούνται πιό γρήγορα (πχ η Γη γύρω από τον εαυτό της, με ανάλογη επιτάχυνση της πορείας της Γης γύρω από τον Ηλιο, με ανάλογη επιτάχυνση του ηλιακού μας συστήματος μέσα στον γαλαξία μας κοκ), θα μας επιρρέαζε εμάς σε βαθμό που να νοιώθουμε ότι ο χρόνος κυλάει πιό γρήγορα ???? "

Δεν έχω βρει ΕΝΑΝ άνθρωπο που να μην σχολιάζει πως ο χρόνος κυλάει γρήγορα, ανεξαρτήτου ηλικίας - κατάστασης - χώρας.... Είναι απλά μια σύμπτωση ??? Μα παντού ???????

james_hetfieldΝέο Μέλος
05/12/2006, 10:47:04
Αγαπητέ Kerry!

Σου στέλνω άπειρους μεταλλικούς εξωδιαστασιακούς χαιρετισμούς από τον αστερισμό της Ανδρομέδας,του Σειρίου Β των θείων οντοτήτων της Urantia,των σατανικών του 7ου επιπέδου της κολάσεως,των Μουτζαχεντίν,των Ελευθεροτεκτών και πάσης φύσεως δημοκρατικών δυνάμεων

Τι είπα πάλι ο μπίιιιιπ

Που λές έχεις δίκιο και ήταν όντως λάθος μου να τα χώσω στον gentleman αλλά πίστεψε με όταν ξέρεις κάποια πράματα θυμώνεις πραγματικά όταν σου μιλάνε και τα κάνουν σαλάτα

Anyway πιστεύω πάντως γι'αυτο που συζητάμε ότι μία αλλαγή όπως το θέτεις στην επιτάχυνση της γης,του ηλ/κου συστήματος κλπ θα επηρεάσει το πώς αντιλαμβανόμαστε το πέρασμα του χρόνου γύρω μας,αφού αυτό το χουμε συνδιάσει με την εναλλαγή ημέρας και νύχτας.

Δεν θα επηρεάσει όμως την ροή του χρόνου γιατί αυτή είναι ανεξάρτητη από αυτά και συνεχής

Για περισσότερα γύρω σε όλα αυτά όποιος θέλει ας πάρει τον πρώτο τόμο του βιβλίου Το σύμπαν που αγάπησα των Δανέζη-Θεοδοσίου,όπου στα πρώτα του κεφάλαια έχει θέματα χώρου-χρόνου κλπ αρκετά απλοποιημένα.

Φιλιά!!!

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*