- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ![]()
ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ
Υ.Γ
ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΓΚΕΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Ολοι οι ερωτευμενοι ετσι αισθάνονται οτι καθε κινησή τους την παρακολουθεί η δικιά τους.
Εκτός αυτού ηθελα να πω μια ιστορία που μου συνέβη πριν χρόνια με ένα φίλο.
Ήμαστε στο ταχύπλοο και μας έπιασε φουρτούνα κοντέψαμε να πνίγουμε. Όταν δέσαμε πια εξω στο λιμάνι μούσκεμα και φύγαμε για τα σπίτια μας, στο δικό μου είχε πάρει ήδη η γυναίκα του και ρωτούσε όλο αγωνία. Κάτι συμβαίνει με τον άνδρα μου. Με έπιασε μεγάλη αγωνία έλεγε και ας ήταν σε άλλο νομό πάνω από 200 χιλ μακριά χωρίς να βλέπει θάλασσα εκεί. Και αυτά γινόταν την στιγμή που κινδυνεύαμε περίπου συγκρίνοντας την ώρα που πηρε.
Του πως εξηγείται για μένα που είναι χριστιανός?
Ο κάθε ένας μας μετά το βάπτισμα λαμβάνει ένα φύλακα άγγελο ο ποιος του ψιθυρίζει στην σκέψη τα καλά και τα επικίνδυνα.
Πόσες φορές από προαίσθηση δεν έχουμε γλιτώσει από θάνατο?
Επίσης υπάρχουν και άγγελοι σκότους οι οποίοι μας μουρμουρίζουν τα στραβά γιατί μας μισούν (=διάβολος)
Τέλος σε κοντινή απόσταση μπορεί να αισθανθεί κανείς την σκέψη του αλλού , όταν δεν υπάρχει εμπόδιο (=ηλεκτρομαγνητικός φραγμός) από τα εγκεφαλικά κύματα του άλλου. Τα οποία και ανιχνεύονται. Εξάλλου το πίσω μέρος του εγκέφαλου επικοινωνεί με το μπροστά με αυτά τα κύματα, ήδη για αυτή την επικοινωνία την οποία και δυσχεραίνουν τα κινητά τηλέφωνα ερίζουν οι επιστήμονες με τις εταιρείες κινητών. Ότι δλδ η ακτινοβολία των κινητών αλλά και άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από φούρνους μικροκυμάτων, οθόνες, σεσουάρ κλπ επηρεάζουν τον εγκέφαλο προκαλώντας εφιδρώσεις , αγωνία και μελαγχολία. Τις αρρώστιες δλδ των πόλεων.
Έτσι μην σκας με ιδικά χαρίσματα που αν (πιθανόν) τα έχεις, καλά είναι να τα παρακολουθείς προσεκτικά, να ρωτήσεις κάποιον άγιο άνθρωπο και όχι να τα κοινολογείς στο δίκτυο με τον φόβο να καταλήξεις σε καμία σέκτα παγανιστική και να χάσεις και τα μυαλά σου στο τέλος.
Με πιάνεις?
exoterica
Η ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ,ΣΟΒΑΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Η` ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Βρεεε Exoterica που βρήκες ρε μπαγάσα αυτήν την πηγή;
Ξέρεις πόσα χρόνια αναζητώ μια τέτοια σπουδαία και αξιόπιστη πηγή για να πληροφορηθώ ποιοι είναι οι εχθροί της πίστης και της πατρίδας μου;
Ουουουουου, πολλά χρόνια !!! Τώρα βέβαια που το ξαναδιαβάζω μου θυμίζουν την συζήτηση του μπατζανάκη μου με την συνεφάδα μου. Ρεεε, μπας και είναι αυτοί;;;
[/quote]
Και όχι μόνο...
για ρίξε μια ματια εδω:
http://clubs.pathfinder.gr/romiosini/111410?forum=16050&read=2898
ο υπ. Παιδείας ειναι γνωστό τί και ποιούς υποστηρίζει (ηταν μαρτυρας υπεράσπισης οταν δικαζόταν το ΚΕΦΕ). Ας ελπίσουμε οτι δεν θα μεινει εκει για πολύ. Θελεις και αλλα στοιχεία?
exoterica
Και αυτά τα στοιχέια ειναι απο κουτσομπολιά συμμεπθέρων:
http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=111&id=74434028 αυτοι που χρηματοδοτούν τα αξιόπιστα αυτά περιοδικά.
Εδώ τα καλυτερα μαγαζιά. Ολλα με το μαχαίρι.
exot.
Xtremefast τώρα διάβασα το topic σου και έχω εντυπωσιαστεί!
Ξέρω ότι είναι ενοχλητικό, αλλά θα ήταν δυνατόν να σου στείλω ένα email; [:Ι]
Είχα καιρό να παρακολουθήσω το foroum και ήταν από τα πρώτα θέματα που μου κίνησαν την περιέργεια... Νέο μέλος δεν είμαι, παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ και καιρό απλά δεν έτυχε να γράψω ;)
Νίκο, ήθελα να σε ρωτήσω για την αδερφή σου... είπες οτι είστε δίδυμοι αλλά δεν ανέφερες (ή τουλάχιστον δεν πρόσεξα να λες κάπου) αν έχει τις ίδιες ικανότητες μ'εσένα. Για 'σενα ξέρει; ή είναι μυστικό ακόμα και για την αδερφή σου;
Όσο για μένα δεν νομίζω οτι έχω κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, μάλλον πολύ περιορισμένες και με συγκεκριμένα άτομα (και δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι συνήθως του αντίθετου φύλου).
Ποιο έντονο είναι με τον πρώην μου που παρόλο που είμαστε πάνω από ένα χρόνο χώρια και μάλιστα μετά απο επισοδειακό χωρισμό, το οποίο σημαίνει οτι, όχι απλά δεν είμαι ερωτευμένη (όπως είπαν παραπάνω) αλλα μου ανεβένει το αίμα στο κεφάλι όταν τον σκέφτομαι, καταλαβαίνω πότε με σκέφτεται έντονα, οταν πέρνει τηλέγωνο και πότε βρίσκεται κοντά μου (όπως ο GEORGE D).
Ο δεύτερος είναι ένας πολύ καλός μου φίλος που όταν χρειάζεται κάτι και μπορώ να τον βοηθήσω νιώθω έντονη ανησυχία και μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό. Έχει τύχει 2-3 φορές να πεταχτώ στον ύπνο μου χωρίς κανέναν λόγο και να μου τηλεφωνήσει μετά απο λίγο. Και το περίεργο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι οτι τον ξέρω μόνο ενα χρόνο και δεν μπορώ να πω οτι έχουμε περάσει άπειρες ώρες μαζί...
Αυτό τώρα δεν έχει να κάνει τόσο με ψυχικές ικανότητες απλά δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω και βρήκα ευκαιρία να το αναφέρω. Συνήθως με άτομα που ξέρω πολύ καιρό και ταιριάζουμε, λέμε τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή. (Ναι ξερω, σε όλους συμβαίνει κάποια στιγμή) Αλλά ειδικά με έναν ξάδερφό μου εχει τύχει να λέμε ολόκληρες προτάσεις χωρίς να αλλάζει ούτε μια λέξη, αρκετές φορές σε μια μέρα, σε σημείο εκνευριστικό!!!
Όσο για το όταν με κοιτάει κάποιος έντονα, νομίζω οτι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να το καταλαβαίνουν.
Αλήθεια με τα ζώα τί γίνεται; Έχει τύχει για παράδειγμα να πλησιάσεις ένα σκύλο που το θεωρούν άγριο και να μη σου γαβγίσει καν; (Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσε και η Razielle...)
Πάντως συμφωνώ με την άποψη οτι δεν σου έχει δοθεί αυτό το χάρισμα τυχαία... ;)
Φιλικά,
lilith78
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Έχω έναν πολύ περίεργο ψυχικό δεσμό με μία φίλη μου. Είμαστε φίλες από το νηπιαγωγείο, αλλά ποτέ κολλητές. Τα τελευταία 7-8 χρόνια συνατιόμασταν 1-2 φορές τον χρόνο γιατί έλειπε στο εξωτερικό. Όταν μία από τις δυο μας είναι πολύ λυπημένη ή χαρούμενη η άλλη το νιώθει, κυρίως υπό την μορφή ονείρων. Τα όνειρα αυτά είναι πολύ ξεκάθαρα και τα βλέπουμε και οι δύο. Όταν βλέπω κάτι κακό για εκείνη και μετά την πάρω τηλέφωνο, όντως κάτι της έχει συμβεί. Πριν 2 χρόνια εκείνη έμενε σε μία πόλη της Γαλλίας και εγώ πήγα στο Παρίσι με τη δουλειά μου. Το ταξίδι δεν το είχα προγραμματίσει και δεν είχα προλάβει να την ειδοποιήσω. Μόλις έφτασα Παρίσι άρχισα να την παίρνω στο κινητό και στη δουλειά μήπως καταφέρουμε να συναντηθούμε. Τελικά δεν κατάφερα να την βρω. Όταν τελικά μιλήσαμε, μου είπε πως ήξερε ότι ήμουν κοντά! Τώρα που είναι στην Αθήνα και τηλεφωνιόμαστε πάντα ξέρω ότι είναι εκείνη στο τηλέφωνο πριν δω το νούμερο. Είναι πολύ περίεργο, δεν έχω αυτή την σχέση με κανέναν άλλο, ούτε με την οικογένεια μου, ούτε με πιο στενές φίλες.
Και γιατί να σε θεωρήσει τρελό; Δεν νομίζω να σε θεωρεί τρελό κανείς εδώ. Και τελος πάντων αν δεν της έχεις και τόση εμπιστοσύνη ρώτα την με κάποιο τρόπο γενικά αν διαισθάνεται κάποια πράγματα. Ίσως κι αυτή να φοβάται να σου το πει...
ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ _,ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ'ΕΝΟΡΑΣΗ..ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΧΑΡΙΣΜΑ..' ΚΑΙ ΣΤΟ 'ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;'ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Τώρα το αν αυτές οι λίγες λεξούλες που έχω γράψει σε βοήθησαν εσένα τόσο πολύ, οφείλεις το ευχαριστώ στον εαυτό σου και στην δική σου θέληση, εγώ απλά γράφω την γνώμη μου, τις σκέψεις μου, κτλ δεν κάνω τίποτα άλλο. ![]()
File mou kai egw exw akrivws tis idies Ikanothtes kai me vohthoun para poly sthn kathimerinh zwh...
Alla tha hthela na sou tonisw oti DEN einai PSYXIKES Ikanothtes...
einai EGEFAlIKES ikanothtes.
einai h ekth mas aisthish...
An diavaseis to vivlio tou RAEL(Adelfou tou Xristou kai giou tou Yahweh)www.rael.org
AISTHISIAKOS DIALOGISMOS tote tha se vohthisei na anaptyxeis thn
6h sou aisthish.
Akoma kati.. to na exeis makria malia se vohthaei akoma perissotero.
Me agaph
grecoRaelian
Otan hmoun Xristianos Orthodoxos phga na exomologhthw.
Eniwsa akrivws ti skeftotan, kai ti eniwthe, kai ti edine euxaristish
ston exomologhth mou...
Tou eipa akrivws oti hthele kai eniwsa thn Euxaristhsh tou.
Meta tou eipa oti:
Xerw oti eisai omofylofilos kai tha se parakalousa na
mhn mou les oti den prepei na aunanizomai...
Mantepsa swsta kai aytos me ediwxe apo thn ekklhsia
kai mou eipe oti exw "satanikes" dynameis kai
mou eipe na mhn xanapaw sthn ekklhsia tou
:o)
Tote den hxera gia ton RAEL kai apofasisa na ginw satanisths
kai pisteua sthn Thewria ths exelixhs...
O RAEL me vohthise na mathw na xrhsimopoiw swsta to
xarisma mou kai mou emathe na kanw to kalo,na me agapw
kai na katalamvainw kai na agapw tous prwtogonous vlakes...
Ase pou ta grapta mou sto panepisthmio ta pairnw
xwris na diavazw.Niwthw ti na pw stous kathigites
:o)
Me agaph
grecoRaelian