- "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" - Περιοδικά - Βιβλία
XPONHS_kalΝέο Μέλος
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΝ ΠΡΕΣΣΦΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ.
ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MICHAEL MANN(Heat,The Insider,Thief).
ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΑΝΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .
ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MICHAEL MANN(Heat,The Insider,Thief).
ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΑΝΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .
ananasssΜέλος
Μπα μπααα!!! Άααααχρηστε Καλαματιανέ! Είσαι δω λοιπόν;;;!!!
11 μηνύματα σε... χμμμ... δύο(?) χρόνια παρουσίας!!! Αλλά είσαι εδώ!![]()
-----Συγγνώμη από τους λοιπούς αναγνώστες για το άσχετον, αλλά χάρηκα που τον είδα μετά από τόοοοσον καιρό!-----
Φιλιά βρε! (μπλιαχ!)...![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
bouflisΜέλος
ελπιζω να ειναι καλο γιατι το εχω μεσα στα σχεδια των επομενων αγορων μου.μου το εχουν προτεινει πολλοι αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος.αλλα δεν νομιζω πως θα χασω πολλα...λιγος ελευθερος χρονος μονο
XPONHS_kalΝέο Μέλος
quote:
Μπα μπααα!!! Άααααχρηστε Καλαματιανέ! Είσαι δω λοιπόν;;;!!!11 μηνύματα σε... χμμμ... δύο(?) χρόνια παρουσίας!!! Αλλά είσαι εδώ!
-----Συγγνώμη από τους λοιπούς αναγνώστες για το άσχετον, αλλά χάρηκα που τον είδα μετά από τόοοοσον καιρό!-----
Φιλιά βρε! (μπλιαχ!)...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
καί 'γω χάρηκα .... τομάρι....πού ξανασυναντιώμαστε... χε χε.
αλά μπορείς να το δείς καί αλιώς...
"11 μυνήματα σε 2 χρόνια ... απουσίας... είναι καλά ..."
...![]()
XPONHS_kalΝέο Μέλος
quote:
ελπιζω να ειναι καλο γιατι το εχω μεσα στα σχεδια των επομενων αγορων μου.μου το εχουν προτεινει πολλοι αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος.αλλα δεν νομιζω πως θα χασω πολλα...λιγος ελευθερος χρονος μονο
σού υπόσχομαι πώς θα ενθουσιαστείς...
εγώ να φανταστείς το διάβασα σέ μία μέρα...
είναι πολύ καλό...