ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/01/2004, 16:18:02
quote:
FILE Odysseus OTNOS TA MHNYMATA POY POY 8ELOYME TA PERNAME MESA APO DIAFORA FORUM ANA TON KOSMO. O AGONAS MEGALOS, KAI XPONOS LIGOS.

Συγχαρητήρια! Δύσκολος ο αγώνας σας!
Και πράγματι μεγάλος, αφού έτσι στο ξεκάρφωτο,κρυμμένοι πάντα μέσα στην ανωνυμία και στο απρόσωπο του κάθε forum λέτε ότι σας κατέβει,και μάλιστα χρησιμοποιείτε
για δικούς σας σκοπούς πάντα,ονόματα αξιόλογων ανθρώπων και επιστημών,για να πετύχετε τους οποιοδήποτε <σκοπούς σας>.
Σεβαστείτε την μνήμη τους.Ειδάλλως απάντησέ μας επώνυμα,τι πρεσβεύεις,εσύ και η ομάδα σου,χωρίς να κρύβεσαι,πίσω από ένα σημαντικό όνομα, βάζοντας το μάλιστα και ψευδώνυμο , για να εντυπωσιάσεις.
Ξέρεις θα μου κοστίσει αφάνταστα το γεγονός ότι δεν θα ξαναγράψεις εδώ!Άλλωστε το μήνυμα ελήφθη.(Ποιο ήταν βρε παιδιά?)
Έλεος πια!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

OdysseusΝέο Μέλος
30/01/2004, 21:28:20
Το προβλημα δεν εντοπιζεται στα λεγομενα σου αλλα στο ονομα που χρησιμοποιησες. Εστω και αργα καταλαβες πως ειναι ακομψο, σου παρεχεται ομως η δυνατοτητα να τα αποσυρεις με της επανω δεξιας επιλογης διαγραφης. Λιγες ωρες μετα τον θανατο του δεν ηταν αισθητικα παραδεκτο να γραψεις εκεινο το ποιημα. Θα μπορουσες να το κανεις με διαφορετικο ονομα. Θαρρω πως οι προθεσεις σου ηταν αγνες αλλα και παλι δεν δικαιολογεισαι.

Οσο περι σεληνης μελετησε τα Ορφικα (10.000 π.χ) εκει θα αντιληφθεις οτι δεν ειναι (τουλαχιστον) 100 ετων η κατοικιση της σε αντιθεση με τα λεγομενα του Αγγλοσαξονα που παραθετεις.

----------------------------------------------------------------------
ΟΡΦΙΚΑ

Εις Τιμαιον

<<Μησατο δ'αλλην γαιαν απειρατον, ηντε σεληνην αθανατοι κληζουσιν, επιχθονιοι δε τε μηνην` η πολλα ουρε' εχει, πολλα αστεα, πολλα μελαθρα>>.

Μετ: Καποια αλλη γη σφαιρικη την οποια οι αθανατοι ονομαζουν σεληνην, οι δε ανθρωποι της γης μηνην` η οποια εχει πολλα οροι, πολλες πολεις, πολλες κατοικιες.
----------------------------------------------------------------------

Οσο για τα προβληματα που αντιμετωπιζει η σεληνη σε παραπεμπω στις προσφατες δηλωσεις του πλανηταρχη Bush της ενισχυσης των διαστημικων προγραμματων της Νασα για την προωθηση της διαστημικης παρουσιας τους. Πως αλλιως θα δικαιολογουσε την επιτακτικη μεταφορα των Black Materials εκει πανω! Αυτα απαιτουν εντονη δραστηριοτητα που θα κινουσε την περιεργια πολλων που με την σειρα τους θα δημιουργουσαν προβληματα στον τυπο -ηλεκτρονικο και μη-. Με αυτη του την κινηση υπαρχει πληρης αιτιολογηση και συγκαλυψη.

Για τον φιλο που ρωταει για μηχανημα του κ.Γκιολβα υπαρχουν πληροφοριες στις πρωτες σελιδες και απο ατομα που το χρησιμοποιουν ηδη.

Θελω να ξανα θιξω το θεμα για τις αλλες δυο εκπομπες που ειχαν γινει, η πρωτη λιγο πριν και η αλλη λιγο μετα απο την ηδη γνωστη. Πως μπορουμε να τις βρουμε και να τις διαθεσουμε ελευθερα μεσα απο αυτο το τοπικ οπως εχει γινει για την ηδη γνωστη? Υπαρχουν ιδεες? θα παρακαλεσω ξανα οσοι γνωριζουν η οσοι εχουν καποια ιδεα να μην διστασουν να την αναφερουν στο τοπικ.

"Ανευ αιτια ουδεν εστι" (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)

aris8Νέο Μέλος
18/02/2004, 19:09:48
την καλησπερα μου
μολις προχτες ανακαλυψα το site αυτο και μολις σημερα διαβασα ολα αυτα που ειχατε γραψει
με λυπη μου διαπιστωνω οτι εχετε καιρο να γραψετε. ενιωσα ατυχος που δεν καταφερα να γνωρισω και γω τον κ.Γκιολβα.συνεχιστε την ολη προσπαθεια.
σας χαιρετω

29-5-1453Νέο Μέλος
18/02/2004, 20:33:51
Περί Γκιόλβα :
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1993.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΛΩΣ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.<<ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ>>
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΙΟΛΒΑΣ.
ΜΑ ΚΑΛΑ , ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;
Α ΡΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.
Συγγνώμη για τα κεφαλαία , απλώς ήθελα να δείξω έτσι, την αγανάκτηση μου για την κατάντια ορισμένων συνανθρώπων μας , να πιστεύουν ότι τους σερβίρουν οι απατεώνες προκειμένου να πουλήσουν τα βιβλία τους , απο τους διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς ,ειδικά της Θεσσαλονίκης.

18/02/2004, 22:36:23
quote:
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΙΟΛΒΑΣ.

Έχω αναφέρει το συγκεκριμμένο βιβλίο σε αυτό το θέμα.
Τελευταία έχω κάποιες πληροφορίες για το συγγραφέα του.
Δυστυχώς είναι κάπως αόριστες,όχι σωστά διασταυρωμένες και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτε άλλο προς στιγμήν.
Αν βρω πραγματικά στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν,τότε θα σας πω περισσότερα.
Τελευταία πάντως,κι εδώ που ζω,στην ιδιαίτερη πατρίδα του,κυκλοφορούν πολλά αναληθές περιστατικά.Ιστορίες που με την πρώτη καταλαβαίνει κανείς το ψέμμα.(Γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη και για το βιβλίο).
Ας μην σπιλώσω λοιπόν ούτε για μια στιγμή τη μνήμη του,παραθέτοντας εδώ αυτά τα ψεύδη...

19/02/2004, 03:19:37
Πρόκειται για τον Δημήτριο Γιόλβα και όχι Γεώργιο Γκιόλβα. Το βιβλίο του το διαφήμιζε ο Βελόπουλος , εκδόσεων Κάδμος και έλεγε ότι το 2011 θα γίνει ολική επαναφορά και οι Έλληνες θα αριθμούν 110 εκατομμύρια. Πάντως αφού το έλεγε ο Βελόπουλος είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη πηγή από την Ανίτα Πάνια και τον Φουράκη.

Δεν περίμενα όμως τον Γεώργιο Γκιόλβα για τέτοιο μεγάλο απατεώνα. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι απλώς ο άνθρωπος για να πουλήσουν βιβλία οι συνεργάτες του έκανε τον σπουδαίο επιστήμονα. Που να φανταστώ ότι οικειοποιήθηκε μια ξένη μελέτη και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έμοιαζε το όνομα του με έναν άλλο συγγραφέα ερευνητή που πιθανόν και αυτός μπούρδες να έλεγε αλλά μόνο που αυτός δεν αντέγραψε. Ήταν δικής του εμπνεύσεως που τα άρπαξαν κάποιοι άλλοι, έβαλαν και πολλά δικά τους για να μη φαίνεται η απάτη και τα πάσαραν στο κόσμο εκμεταλλευόμενοι την συνωνυμία.

Μόνο που ο φίλος μας 29-5-1453 θα ήταν καλύτερο να μας πει πιο πολλά για αυτό το γεγονός. Αν ισχύει δηλαδή και αν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι ο πραγματικός ήταν ο Δημήτριος. Οποίος άλλος ξέρει ας βοηθήσει μπας και βγάλουμε καμιά άκρη. Εμένα πάντως με εκνευρίζει αφάνταστα η κοροϊδία και μάλιστα με σκοπό το κέρδος. Πολλή κοροϊδία έχει πέσει τώρα τελευταία ρε παιδιά. Είμαστε τελικά τόσο βλάκες;;;; Άντε ξυπνήστε………..

19/02/2004, 10:51:42
quote:
Πρόκειται για τον Δημήτριο Γιόλβα και όχι Γεώργιο Γκιόλβα. Το βιβλίο του το διαφήμιζε ο Βελόπουλος , εκδόσεων Κάδμος και έλεγε ότι το 2011 θα γίνει ολική επαναφορά και οι Έλληνες θα αριθμούν 110 εκατομμύρια

Ναι, έτσι είναι.
Εγώ μάλιστα το παρήγγειλα πακέτο μαζί με άλλα δυο.
Δεν πήγαινε μόνο του..
Ποιος είναι ομως ο Δ.Γιόλβας?
Βιογραφικό του δεν υπάρχει..
Άλλο βιβλίο δεν υπήρξε,πέραν αυτού..
Πιστεύω σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε αυτό το όνομα..
Παραπέμπει κάπως στον Γ.Γκιόλβα.
Για πωλήσεις αγαπητέ...τί άλλο?

19/02/2004, 22:42:28
Για πες μας Ελευθερία ήταν καλό το βιβλίο- πειστικό;; Ανέφερε για το 2011 ή για επιστημονικές ανακαλύψεις τύπου Γ Γκιόλβα; Υπάρχουν σημάδια αντιγραφής εκατέρωθεν;; Πόσο παλιά γράφτηκε το βιβλίο;; Πριν γίνει γνωστός ο Γ Γκιόλβας ή μετά;; Οι πληροφορίες σου θα μας είναι άκρως σημαντικές μιας και έχεις το βιβλίο. Επίσης θα ήθελα να μας πεις τον τόπο καταγωγής του και γενικά αν σου φάνηκε μέσα από το βιβλίο ότι είναι ένας σοβαρός επιστήμονας (ή ερευνητής δεν ξέρω) ή είναι σαν τον άλλο τον Γ.Γκιόλβα. Πάντως τα βιβλία τα διαφημίζει ο Βελόπουλος πακέτο για πιο οικονομικά. Αν θες μπορείς να το πάρεις και μόνο του ένα βιβλίο. Φίλε 29-6-1453 θέλουμε περισσότερες πληροφορίες και όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες.

19/02/2004, 22:43:57
Για πες μας Ελευθερία ήταν καλό το βιβλίο- πειστικό;; Ανέφερε για το 2011 ή για επιστημονικές ανακαλύψεις τύπου Γ Γκιόλβα; Υπάρχουν σημάδια αντιγραφής εκατέρωθεν;; Πόσο παλιά γράφτηκε το βιβλίο;; Πριν γίνει γνωστός ο Γ Γκιόλβας ή μετά;; Οι πληροφορίες σου θα μας είναι άκρως σημαντικές μιας και έχεις το βιβλίο. Επίσης θα ήθελα να μας πεις τον τόπο καταγωγής του και γενικά αν σου φάνηκε μέσα από το βιβλίο ότι είναι ένας σοβαρός επιστήμονας (ή ερευνητής δεν ξέρω) ή είναι σαν τον άλλο τον Γ.Γκιόλβα. Πάντως τα βιβλία τα διαφημίζει ο Βελόπουλος πακέτο για πιο οικονομικά. Αν θες μπορείς να το πάρεις και μόνο του ένα βιβλίο. Φίλε 29-6-1453 θέλουμε περισσότερες πληροφορίες και όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες.

19/02/2004, 23:10:43
Αγαπητή Ελευθερία

Όταν ένα βιβλίο δεν έχει βιογραφία του συγγραφέως τότε αυτό θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις...

Το άτομο αυτό πρέπει να είναι ανύπαρκτο...!

Ο αείμνηστος Γκιόλβας φανερώνεται....στα δικά του βιβλία...ας έχουμε τη προσοχή μας στα βιβλία του, που θα εκδοθούν σύντομα...