- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν επιθυμώ να προβώ εις επανάληψιν τον προαναφερθέντων αλλά πιστεύω ότι κατόπιν μια συνοπτικής ματιάς θα αναγνωρίσεις τα άτομα εις τα οποία αναφέρομαι. Έχω αναγνώσει τα γραφόμενα αξιόλογων ατόμων στην αγορά τα οποία προσπαθούν με υπερβάλλοντα ζήλο και τεκμήρια να στηρίξουν την τοποθέτηση τους και συναντούν στον αντίποδα μόνο χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Οι δικοί μου ήτο εκ των ελαφρότερων δια τη χώνευση απ όσους έχουν ακουστεί στην αγορά και προπάντων απρόσωποι καθότι κατευθύνονται εις πρόσωπα που αρέσουν να προκαλούν χωρίς να τα κατονομάζω. Τα γραφόμενα τους είναι τα στοιχεία που τους προδίδουν. Δεν κρύβω κανένα χαρακτηρισμό. Επίσης όσον αφορά την δημοκρατία και την ελευθερία την σήμερον ημέρα υφίστανται απλά ως εκφυλισμένες ιδέες. Παραδείγματος χάριν έχω το δικαίωμα να λέω ότι αρέσκομαι αλλά όχι την υποχρέωση να είναι ορθό, αληθές ή σεβαστό προς τον πλησίον μου (Και δια λίγη αυτοκριτική καλός κακός μάλλον το απέδειξα αυτό…). Δεν κατηγόρησα κάποιον με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, αντιθέτως διασφάλισα τις δικές μου με την απόκρυψη τους για να μην κατηγορηθώ ο ίδιος, δεν καταλαβαίνεις τα γραφόμενα μου; Όσο για το ρατσισμό, είμαι ένα ιδιότροπο είδος ρατσιστή. Δεν στρέφομαι εναντίον λαών λόγο χρωματικής διαφορετικότητας ή πολιτισμικής προσφοράς. Δεν δέχομαι όμως ότι όλοι οι λαοί είχαν την ίδια προσφορά στον πολιτισμό με την οποιανδήποτε μορφή και στρέφομαι παράλληλα πολέμιος των εχθρών της ανθρωπότητος. Είμαι ρατσιστής με αυτούς που έβλαψαν την ανθρωπότητα με κάθε μέσο και έχουν κυρίως δια λάβαρο τους την ανοησία το σκοταδισμό και τη μισαλλοδοξία.
Επίσης θα προτρέξω για άλλη μια φορά και θα παρακινήσω τους συναναγνώστες να μην προβούν εις ανάλυση του ρατσισμού ως φθοροποιού αισθήματος ή ακατάδεκτου φαινομένου για την δημιουργία μιας πολύ πολιτισμικής κοινωνίας η όποία δεν πρόκειται να λειτουργήσει αρμονικά ποτέ και είναι ουτοπία δημιουργημένη εκ του πονηρού.
Edited by - ΕΛΛΗΝ123 on 16/09/2006 13:38:29
Νομίζω φίλτατε κάνετε ένα σοβαρό λάθος! Δεν νομίζω κανένας από τον δικτυακό αυτό τόπο να αναφέρθηκε με "χαρακτηρισμούς και ύβρεις" όπως λέτε εναντίων αξιόλογων ατόμων τα οποία παρουσίαζαν τις ιδέες τους σωστά και τεκμηριωμένα. Αυτό, άν έχετε διαβάσει ΟΛΑ τα θέματα και ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που βρίσκονται στον δικτυακό αυτό τόπο,θα δείτε οτι οι "χλευασμοί" και οι ισχυρές αντιρρήσεις και αντιδράσεις, είναι απέναντι σε άτομα τα οποία νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ένα πλήθος "αμνοερίφιων" τα οποία θα "καταπιούν" αμάσητα τα κάθε λογής ανυπόστατα τους παρουσιάζουν. Μόλις λοιπόν παρουσιαστεί μια άποψη αντίθετη της δικής τους,αυτοι οι ίδιοι είναι οι πρώτοι που αντιδρούν με υπερβάλλοντα ζήλο και φανατισμό και δεν δέχονται αντίρρηση επί της απόψεώς τους. Πιστέψτε με, τα "μάτια" σχεδόν όλων των ατόμων του αξιολογότατου αυτού εδώ διαδικτυακού τόπου έχουν δεί "πράγματα και θαύματα" τα οποία έχουν κατά καιρούς γραφεί και είναι πέρα ως πέρα λογικό να κρατάνε πάντα μια τάση θα έλεγα σκεπτιστική απέναντι στον κάθε συγγραφέα που παραθέτει μίαν άποψη, ιδίως δε όταν αυτή παραθέτεται δίχως τεκμηριωμένες απαντήσεις επί των ερωτήσεων αυτών.
Για το μείζον θέμα του "ρατσισμού",θα παραθέσω την δική μου άποψη,πως δηλαδή όλες ανεξαιρέτως οι μορφές ρατσισμού οδηγούν στην παρακμή,και συνεπώς στην καταστροφή της ανθρωπότητας. Αλλο να έχουμε "ανοιχτά μυαλά" και να ακούμε τους πάντες κάνοντας την επιλογή μας με ποίου την "γραμμή" συμφωνούμε, και άλλο το να πιστεύουμε εκ των προτέρων, πως εκτός της απόψεώς μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στους λαούς που αναφέρεστε,κατά το παρελθόν,όλοι,άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο,έχουν να προσφέρουν και από κάτι στην ανθρωπότητα... άσχετα άν κάποιοι εθελοτυφλούν και αρνούνται την ύπαρξη "πολιτισμού" σε αυτούς.
Και πάλι να σας πώ, ότι δεν διαφωνώ με τις απόψεις σας περί του θέματος, όσο με τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεσαι στα άτομα αυτού εδώ του διαδικτυακού τόπου, πριν ακόμα αυτά παραθέσουν τις απόψεις των.
Ευχαριστώ
Σταμάτης
Δεν βρήκα δυστυχώς το χρόνο να διαβάσω όλες τις παραπομπές που δόθηκαν από τους συνομιλητές μας, αλλά ας δούμε ορισμένα σημεία:
1ον. Δόδηκε παραπάνω ένα κείμενο της Κας Γιάνναρου, από τον hendrix αν δεν κάνω λάθος, όπου γίνετε αναφορά για ψεκασμούς πεύκων.
Δεν νομίζω πως έχει άμεση σχέση με τα chemtrails. Εξάλλου μιλούν για ψεκασμούς ιδιάιτερα κατα την περίοδο Μαϊου-Ιουνίου, όποτε πραγματικά όπως ανέφερε και ο φίλος Κωστάκης και στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχαν ίχνη chemtrails αυτό το διάστημα.
Αντίθετα από τα τέλη Αυγούστου και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα άρχισαν και πάλι έντονοι ψεκασμοί. Ορατοί τις περισσότερες ημέρες του Σεπτέμβρη σε όλη την ευρύτερη περιοχή και στη Χαλκιδική.
2ον. Πραγματικά οι πτήσεις που σχετίζονται με τα chemtrails μοιάζουν εντελώς εκτός "τακτικών" δρομολογίων και προ πάντων δεν συμφωνούν με την απλή εξήγηση της επιστήμης που θέλει τα καυσαέρια των αεροπλάνων να σχηματίζουν ουρές όταν επικρατούν -ανάμεσα σε άλλα- ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα.
3ον. Θα συμφωνίσω πως δεν είναι όλες οι ουρές chemtrails. Έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν το θέμα. Τα contrails έχουν σημαντικές διαφορές αν και δεν είναι και αυτά ακόμη εντελώς αθώα.
Όμως όταν οι γραμμές-ουρές αντί να εξαφανίζονται σταδιακά απλώνονται, φουσκώνουν και καθώς ενώνονται δημιουργούν ένα πέπλο ομίχλης στον καταγάλανο -πριν- ουρανό είναι συνήθως chemtrails.
4oν. Τον Αύγουστο έγινα μάρτυρας ακόμη και νυχτερινών ψεκασμών -chemtrails που ήταν ορατά με την πανσέληνο.
5ον. Φίλοι που ταξίδεψαν στα μέσα Αυγούστου στην Ευρώπη (Αυστρία, Ρουμανία) έγιναν μάρτυρες ακόμη εντονότερων ψεκασμών-chemtrails.
6ον. Η αναφορά που γίνετε στην πατέντα που κατοχύρωσε ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης για τη δημιουργία βροχής με χημικά, πρέπει να είναι μάλλον άλλη μία πατέντα του τύπου αυτού, μιας και έχουν αναφερθεί προηγουμένως και άλλες από την αμερικάνικη και την ρωσική πλευρά.
Να συμφωνίσω τέλος με τον ΕΛΛΗΝ123, ότι τα chemtrails, δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τροποποίηση του καιρού, αλλά φαίνετε πως σχετίζονται και με μια σειρά από "όπλα" ελέγχου και επρροής συνειδήσεων-όσο και αν μοιάζει συνομοσιολογικό αυτό τα σενάριο.
Αλήθεια προσέξατε πόσο πολύ "δρόσισε" ξαφνικά από τότε που άρχισαν και πάλι οι έντονοι ψεκασμοί?
Φιλικά

quote:
Λοιπόν για να διαφωτίσω λίγο την κατάσταση δεν είναι όλες οι ουρές ύποπτες. Οι ύποπτες ουρές είναι αυτές που μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών και είναι πολύ φαρδιές. Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν μόνον την ορατότητα τους.
Αν αγαπητέ Νέο –Ελλην123 είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις και τις 23 σελίδες του τόπικ θα έβλεπες ότι δεν μας λες κάτι παραπάνω απ’όσα ήδη ξέρουμε…
Κατά τα άλλα καλώς ήλθες..![]()

Δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα αυτό… αλλά εχτές την ώρα που γύρναγα από την δουλειά μου… μου ήρθε ο ουρανός σφοντήλι.
Δουλεύω στον Αγ.Στέφανο Αττικής και τελείωσα από την δουλειά μου στις 16:00. Κατεβαίνοντας την εθνική οδό… κοίταξα σε μια στιγμή προς τον ουρανό και είδα 3 τουλάχιστον παχιές γραμμές άσπρου καπνού και λίγο πιό πέρα ένα αεροπλάνο σε πολύ μεγάλο ύψος να δημιουργεί μία ακόμα… Αν κοιτούσες προσεχτικά μπορούσες να δείς και άλλες γραμμές οι οποίες όμως είχαν «ανοίξει» πια πολύ και έμοιαζαν με άσπρα σύννεφα…
Το είδε κανείς άλλος? Περίπου στο ύψος της Κηφισιάς ήμουν.
καλως όρισες...
σίγουρα θα είδαν κι άλλοι αυτό που περιγράφεις. Αλλά αναρωτιέμαι πόσοι άραγε θα ήταν σε θέση να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που βλέπουν.
Πλέον παρατηρήσεις αυτού του τύπου ανήκουν στην καθημερινή πραγματικότητα σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο. Όποιος αρνείται αυτό που βλέπει ή το υποβιβάζει σε "φυσιολογικό" φαινόμενο...απλά εθελοτυφλεί. Δυστυχώς απ΄ότι φαίνετε κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να ελέγχουν ακόμη και τον καιρό που θα επικρατεί στον πλανήτη και μετέτρεψαν την ανθρωπότητα μαζί με όλους τους ζωντανούς οργανισμούς της Γαίας σε πειραματόζωα.
Διαβάζοντας σε άλλο τοπικ με θέμα τα Βότανα και την Υγεία, σκόνταψα πάνω σε μία τοποθέτηση που έκανε το αγαπητό μέλος alzzaro σχετικά με τα τοξικά χημικά και σας παραθέτω το μύνημα του, μιάς και έχει άμεση σχέση με όσα συζητάμε εδώ:
quote:
Η πάλη των Δυνάμεων της Φύσης με τον άνθρωπο
Ο άνθρωπος αποδέχεται τα τοξικά χημικά και τα χρησιμοποιεί συνειδητά και όχι μόνο αυτά.
Αλλά...
Αποδέχεται τις εκπομπές ρύπων από βιομηχανικές καύσεις , τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου και υδρογονανθράκων, την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα οπου συνέβαλαν στην αύξηση της θερμοκρασίας. Η αύξηση της θερμοκρασίας τη δεκαετία του 50 ξεκίνησε πειραματικά ώστε να κατοικηθούν οι περιοχές γύρω από τον πολικό κύκλο..
Κρίνει λάθος τη Φύσης και μεταλλάσσει ζωικό και φυτικό κόσμο σύμφωνα με τις δικές του αντιλήψεις.
Αποδέχεται τη χρήση των ανθρωπογενών χημικών στοιχείων όπως οι χλωροφθοράνθρακες και όχι μόνον αυτές , καθώς τις πυρηνικές τους δοκιμές που προκάλεσαν μια πληθώρα ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMPs), που επηρέασαν σημαντικά τις κλιματολογικές συνθήκες της ατμόσφαιρας.
Οι 300 μεγάτονοι των πυρηνικών εκρήξεων υπολογίζεται ότι αποδυνάμωσαν τη ζώνη του όζοντος κατά 4%, προκαλώντας μια ανεπανόρθωτη καταστροφή τις τελευταίες δεκαετίες είχαν ως αποτέλεσμα της μείωσης του στρώματος του όζοντος κλπ κλπ..Ο κηπουρός της Φύσης, αυτός που δημιουργήθηκε για να ταξινομήσει το ζωικό και φυτικό βασίλειο προέβει στην αποψίλωση των δασών, τη μπετοποίηση , την άναρχη δόμηση , τη χρήση χημικών , τη μετάλλαξη των προιόντων και αλλα πολλά αλλά στράφηκε και σε κάτι που ποτέ δεν είχε τολμήσει εως τώρα.
Να στραφεί εναντίον της Φυσικής Τάξης.
«Δώσε μου έναν αρκετά μεγάλο μοχλό κι ένα μέρος για να τον τοποθετήσω και θα κινήσω τη Γη» έλεγε κάποτε ο Αρχιμήδης. ``
Στις αντιδράσεις της Φυσικής Τάξης ο άνθρωπος δεν συμμορφώνεται αλλά εναντιώνεται προσπαθώντας να επιβάλλει τη δική του αντίληψη για τη Φυσική Τάξη ψάχνοντας για το μοχλό του Αρχιμήδη.
Ετσι λοιπόν εάν η Φύση λαμβάνει μέτρα , ο άνθρωπος λαμβάνει αντίμετρα και αντιμετωπίζει τους κυκλώνες με το δικό του τρόπο ψεκάζοντας νανοσφαιρίδια στάχτες κλπ.. ελέγχοντας ακόμη και τις καιρικές αλλαγές που προκαλούν τους κυκλώνες και όχι μόνο … αλλά εξετάζοντας την περίπτωση ακόμα και να τους αξιοποιήσει.
Είπε στις αρχές του αιώνα ο Ν. Τέσλα..«Είναι πολύ κοντά η εποχή που θα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των βροχοπτώσεων στην ατμόσφαιρα».
Από τις αρχές του 1900 ο Νίκολα Τέσλα θεωρούσε βέβαιο ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να δαμάσει τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις της Φύσης και ιδιαίτερα τις επικίνδυνες καταιγίδες.
Ηδη εχει δρομολογηθεί ότι εως το 2025, δεν θα υφίστανται πλέον «φυσικές κλιματολογικές συνθήκες», αλλά ελεγχόμενες..
Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας συνεργητικής επίδρασης διάφορων τεχνικών και μεθόδων κλιματολογικού πολέμου με κατευθυνόμενη ενέργεια, με τεχνητούς ιονοσφαιρικούς καθρέπτες, παγκόσμιο δίκτυο καιρού, χημικές ουσίες, έξυπνα σμήνη (νανοτεχνολογία), σκόνη μαύρου άνθρακα, αισθητήρες, επικοινωνίες και προσομοίωση με υπολογιστές που θα είναι σε θέση να διεξάγουν κλιματολογικό πόλεμο.
Ηδη από το 1972 εμφανίζονται και οι πρώτες αναφορές για πειράματα «θέρμανσης της ιονόσφαιρας», που έγιναν στο Αρεσίμπο ο «ιονοσφαιρικός θερμαστής» ισχύος 100 μεγαβάτ, που μπορεί να επηρεάσει την αγωγιμότητα της ιονόσφαιρας με σκοπό τη μεταφορά ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας.
Ο «Ο Ρώσικος Τρυποκάρυδος» ισχύος 40 εκατομυρίων βατ με μια σειρά από πανίσχυρα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ELF, δημιουργούν καταιγίδες και ηλεκτρομαγνητικές θύελλες.
Το σύστημα GWEN (Ground Wave Emergency Network), οπου φαίνεται να στηρίζεται αποτο πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program),ένα δίκτυο από πύργους οπου παράγουν κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας (VLF) και προκαλούν δονήσεις στη μαγνητόσφαιρα , δημιουργούν στην ατμόσφαιρα ένα ηλεκτρομαγνητικό φράγμα, που εχει ως αποτέλεσμα τη θέρμανση των κατωτέρων στρωμάτων της γής και προκαλεί βιβλικές καταιγίδες. ».
Οι VLF ακτινοβολίες επηρεάζουν αρνητικά μόνον τη λειτουργία των βιολογικών οργανισμών και ειδικά τα έμβρυα των πουλερικών.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί στο Αιγαίο στα μέσα Νοεμβρίου 1994, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι παράλληλες ασκήσεις Νηρηίς 94 και θαλασσόλυκος 94 το πυραυλοφόρο καταδρομικό USS Cape St George το οποίο διέθετε κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία και τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών ειχε παρει μέρος στην άσκηση σε ενδεχόμενο εντάσεων και κρίσεων. Την εποχή εκείνη παρατηρήθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα σε τέτοιο σημείο οπου τα πολεμικά πλοία αποχώρησαν..Το τι μας επιφυλάσσει αμυνόμενη στα μέτρα και αντίμετρα η Φυσική Τάξη δεν το γνωρίζουμε.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο άνθρωπος δεν θα σταματήσει αν δεν εξουσιάσει τη Φυσική Τάξη. Θα προχωρήσει πολύ περισσότερο. Να της αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δρά . Να δημιουργήσει ατμόσφαιρα στη σελήνη… στον Αρη.. να κατοικήσει στο διάστημα και εξουσιάσει το Σύμπαν να γίνει αθάνατος .
Αυτό βέβαια που γνωρίζουμε είναι ότι και στο παρελθόν τα ανθρώπινα γένη .. ήρθαν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις της Φύσης.
Το αποτέλεσμα.?? Ο εχέφρων άνθρωπος να νομίζει ότι πρόγονος του ήταν ενας πίθηκος…
Aυτά.. για τα τοξικά χημικά…
Edited by - allzzaro on 11/07/2006 19:08:30
Λοιπόν? Ακόμη επιμένουμε να εθελοτυφλούμε και να επαναπαυόμαστε ή μήπως είναι καιρός να δραστηριοποιηθούμε και να απαιτήσουμε με κάθε τρόπο να πάψουν να μας μεταχειρίζονται -εμάς και όλο το οικολογικό σύστημα- σαν πειραματόζωα σε δοκιμαστικό σωλήνα???
Φιλικά Τοξότης

Edited by - toxotis on 29/09/2006 01:36:21
Ξέρεις τί έλεγε ο γυμνασιάρχης μου (σοφός άνθρωπος,από τους λιγους σωστούς που είχα συναντήσει στα σχολεία, πρώτος ξάδερφος του μεγάλου Νικηφόρου Βρεττάκου)
"όποιος κάνει τα... κακά του στην θάλασσα... τα τρώει στο αλάτι"
Οτι κάνουμε λοιπόν το λουζόμαστε! Και οι ίδιοι λοιπόν που τα ρίχνουν αυτά στην ατμόσφαιρα... στην μάπα θα τα φάνε! έτσι δεν είναι?
quote:
Κατεβαίνοντας την εθνική οδό… κοίταξα σε μια στιγμή προς τον ουρανό και είδα 3 τουλάχιστον παχιές γραμμές άσπρου καπνού και λίγο πιό πέρα ένα αεροπλάνο σε πολύ μεγάλο ύψος να δημιουργεί μία ακόμα… Αν κοιτούσες προσεχτικά μπορούσες να δείς και άλλες γραμμές οι οποίες όμως είχαν «ανοίξει» πια πολύ και έμοιαζαν με άσπρα σύννεφα…
Το είδε κανείς άλλος?
Kαι η δουλειά του άντρα μου είναι στον Αγ.Στέφανο... στη βιομηχανική ζώνη... νομίζω αυτές τις μέρες μου είπε ότι υπήρχε έντονη δραστηριότητα εκεί γύρω...

μαζί μ΄αυτούς και όλοι εμείς!
Νομίζω πως είναι καιρός να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη. Να αναθεωρίσουμε τον "πολιτισμό" μας και να ξαναγυρίσουμε σε πιο συμβατές με το πριβάλλον λογικές.
Γιατί ήδη ο πολιτισμός που παράγουμε μας οδηγεί σε καταστροφές που βιώνουμε καθημερινά τόσο στο περιβάλλον όσο και στην υγεία μας.
Φιλικά
Τοξότης