- ΝΕΚΡΟΙ 5 ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ(?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ?
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Και μην ξεχνάς τί έχει πει ο Μ.Κωνσταντίνος στην άλωση της Πόλης:
"Ημείς Έλλην Εσμέν" ή "Ημείς Έλληνες Μεν" ??? Τα σχόλια δικά σου.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
...tHeRe iS a GhOsT bEhInD yOu.. !!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Πραγματι,τα λογια του Κωνσταντινου ουτε εγω τα ηξερα..
Θα ηθελα ωστοσο αν μπορει καποιος να κανει τη μεταφραση και στις δυο φρασεις γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...(δεν μου βγαινει μετα νοηματικα..)
Ευχαριστω....
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
ΦΙΛΕ TUBA ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΣ???
Είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζουν..
Ημείς Έλληνες Μεν = Εμείς είμαστε Έλληνες αλλά.. παραπέμποντας στο ότι "Πας μη Έλλην Βάρβαρος" !!!
Ημείς Έλλην Εσμέν = Εμείς είμαστε Έλληνες.
ΦΙΛΕ GEO1980 ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΑ(ΕΛΛΗΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ...
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
quote:
"Ημεισελληνεσμεν". Ο καθένας το μεταφράζει διαφορετικά!!
Εγώ βρήκα το "Ημισέλλην εσμέν" .. απο την ημισέλληνο
Vandamme, θα το κλείσουν όμως το ρημάδι ή θα κλάψουν κι'άλλους στο μέλλον; Θα βγούν στο φως ποτέ οι απώλειες του κάθε στρατοπέδου για να εφαρμοστούν οι νόμοι; Εκεί να δεις καραβιές λουκέτα που θα παραγγέλναμε... Αλλά όχι, πιστοί στο Ελληνικό πνεύμα, της ευγένειας της φιλοξενίας, της φιλοσοφίας, διαιωνίζουμε με Τζεκινγκσχανικό ζήλο το θεσμό, συγχέοντας τα περι βαρβάρων-και-μη. Αχ, πότε θα ξεπεραστούν άραγε τα κόμπλεξ της ιστορίας;
My Karma ran over your Dogma ![]()
Edited by - coperrolo on 12/04/2004 03:58:42
quote:
Αχ, πότε θα ξεπεραστούν άραγε τα κόμπλεξ της ιστορίας;
Όταν η ιστορία πάψει να επαναλαμβάνετε.
Κανείς δεν θέλει τους πολέμους αλλά όσο υπάρχουν περιστατικά πρόσφατα σαν τα ΙΜΙΑ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ και ΈΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ), σαν τα περιστατικά στην Κύπρο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ και του ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και να δει με άλλο μάτι τούς Τούρκους.

quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ???ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!
Συμφωνώ
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Οσο για τους Τουρκους...τι να πω...κριμα γι αυτους
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
quote:
...ΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΥΝΑΞΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!...
ΟΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ... ΤΑ "ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ" ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
quote:
... κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και να δει με άλλο μάτι τούς Τούρκους.
Τι να ξεχάσει ακριβώς; Τελευταία φορά που κοίταξα στην ιστορία του δημοτικού έλεγε ότι οι Τούρκοι τον ήπιαν απο εμάς γύρω στο 1821. Αυτό είναι κάτι που πολλοί ξεχνάνε και επιλέγουν να θυμούνται τα του τουρκικού ζυγού και τα των παραβιάσεων. Σ'αυτό το κόμπλεξ αναφέρομαι. Ουτέ να ξεχνάμε ούτε να θυμόμαστε επιλεκτικά λοιπόν. Τα κακόμοιρα τα μεμέτια προέρχονται από ήττα γι'αυτό αφήστε την ηττοπάθεια και και τη μιζέρια και τολμήστε να αισθανθείτε νικητές, υπερήφανοι και ΤΟΛΜΗΣΤΕ να τους αναγνωρίσετε το δικαίωμα μιας που είναι πικραμένοι να κάνουν ότι κάνουν. Μιας που η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται, πάλι στη θάλασσα θα τους ρίξουμε αν τολμήσουν και πλησιάσουν και αυτό είναι που μετράει.
Γιάυτό το μπου***λο που λέγεται στρατός να δούμε τι θα κάνουμε ως έλληνες... Που πας ρε καραγκιόζη και δίνεις όπλο στον ψυχάκια; ΓΙΑΤΙ να μην λογοδοτήσεις και να μην αναλάβεις ευθύνες όταν κάνεις κάτι τέτοιο; Η συγκάλυψη εγκλημάτων για "το καλό της πατρίδας" είναι πολύ γελοίο. Πως τα κερδίσατε τα παράσημα ΡΕ σε καιρό ειρήνης; Στο τάβλι;
My Karma ran over your Dogma ![]()
quote:
Τι να ξεχάσει ακριβώς; Τελευταία φορά που κοίταξα στην ιστορία του δημοτικού έλεγε ότι οι Τούρκοι τον ήπιαν απο εμάς γύρω στο 1821. Αυτό είναι κάτι που πολλοί ξεχνάνε και επιλέγουν να θυμούνται τα του τουρκικού ζυγού και τα των παραβιάσεων. Σ'αυτό το κόμπλεξ αναφέρομαι. Ουτέ να ξεχνάμε ούτε να θυμόμαστε επιλεκτικά λοιπόν. Τα κακόμοιρα τα μεμέτια προέρχονται από ήττα γι'αυτό αφήστε την ηττοπάθεια και και τη μιζέρια και τολμήστε να αισθανθείτε νικητές, υπερήφανοι και ΤΟΛΜΗΣΤΕ να τους αναγνωρίσετε το δικαίωμα μιας που είναι πικραμένοι να κάνουν ότι κάνουν. Μιας που η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται, πάλι στη θάλασσα θα τους ρίξουμε αν τολμήσουν και πλησιάσουν και αυτό είναι που μετράει.
Γιάυτό το μπου***λο που λέγεται στρατός να δούμε τι θα κάνουμε ως έλληνες... Που πας ρε καραγκιόζη και δίνεις όπλο στον ψυχάκια; ΓΙΑΤΙ να μην λογοδοτήσεις και να μην αναλάβεις ευθύνες όταν κάνεις κάτι τέτοιο; Η συγκάλυψη εγκλημάτων για "το καλό της πατρίδας" είναι πολύ γελοίο. Πως τα κερδίσατε τα παράσημα ΡΕ σε καιρό ειρήνης; Στο τάβλι;
Νόμιζα οτι το ενοούσες διαφορετικά έτσι όπως το έθεσες συμφωνώ.
http://www.jackassthemovie.com
gK
Πάντος και εγώ αν έβλεπα ένα Τούρκο να πάει να κατεβάσει την Ελληνική σημαία το ίδιο θα έκανα.
Μπήκαμε κάποτε σε ένα site με κάποιον φίλο μου και "σπάσαμε" μια στρατιωτική σελίδα όπου διαβάσαμε το εξής ανατριχιαστικό γεγονός. Οι Έλληνες αξιωματικοί στον Έβρο συχνά πυκνά περνάνε τα σύνορα και σκοτώνουν ΤΟύρκους έτσι απλά χωρίς λόγο, κρατόντας μέλιστα κειμήλια από τους θανούντες τα οποία διατηρούν μέσα σε φορμόλη. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε για αυτό αλλά το θέμα είναι πως είναι λογικό να τα βλέπουμε όλα άκρως υποκειμενικάκαθώς Έλληνες είμαστε αλλά μήπως παίζει κάτι μεγαλύτερο από πίσω και εμείς δεν μπορούμε να το δούμε γιατί κάποιοι δεν θέλουνε. Μήπως μας προπαγανδίζουν για έναν επικείμενο πόλεμο. Δεν ξέρω τι από όλα είναι αλήθεια πάντως "στραβές" δεν κάνουν μόνο οι Τούρκοι κάνομε και εμείς. Δεν είμαι φιλότουρκος αλλά σίγουρα δεν θέλω να είμαι θύμα των λόγων κάποιων ατόμων που ποτέ δεν μπου παράθεσαν την αλήθεια με το όνομα της παρά το μόνο που προσπαθούσαν συνέχεια ήταν να συγκαλύπτουν γεγονότα... μιλάω για όλους όσουςε επιμελήθηκαν για την δημιουργία και την καταγραφή της ιστορίας μας που μόνο αληθινή δεν είναι τελικά.
ΠΑΝ-ΧΘΩΝ
Γ.Μ.
Μπήκαμε κάποτε σε ένα site με κάποιον φίλο μου και "σπάσαμε" μια στρατιωτική σελίδα όπου διαβάσαμε το εξής ανατριχιαστικό γεγονός. Οι Έλληνες αξιωματικοί στον Έβρο συχνά πυκνά περνάνε τα σύνορα και σκοτώνουν ΤΟύρκους έτσι απλά χωρίς λόγο, κρατόντας μέλιστα κειμήλια από τους θανούντες τα οποία διατηρούν μέσα σε φορμόλη. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε για αυτό αλλά το θέμα είναι πως είναι λογικό να τα βλέπουμε όλα άκρως υποκειμενικάκαθώς Έλληνες είμαστε αλλά μήπως παίζει κάτι μεγαλύτερο από πίσω και εμείς δεν μπορούμε να το δούμε γιατί κάποιοι δεν θέλουνε. Μήπως μας προπαγανδίζουν για έναν επικείμενο πόλεμο. Δεν ξέρω τι από όλα είναι αλήθεια πάντως "στραβές" δεν κάνουν μόνο οι Τούρκοι κάνομε και εμείς. Δεν είμαι φιλότουρκος αλλά σίγουρα δεν θέλω να είμαι θύμα των λόγων κάποιων ατόμων που ποτέ δεν μπου παράθεσαν την αλήθεια με το όνομα της παρά το μόνο που προσπαθούσαν συνέχεια ήταν να συγκαλύπτουν γεγονότα... μιλάω για όλους όσουςε επιμελήθηκαν για την δημιουργία και την καταγραφή της ιστορίας μας που μόνο αληθινή δεν είναι τελικά.
ΠΑΝ-ΧΘΩΝ
Γ.Μ.
Αν ήμουν στρατιώτης δεν θα έριχνα σίγουρα. Θα τον άφηνα να κατεβάσει
τη σημαία και μετά απλώς θα τη ξανανέβαζα. Δίνω μεγάλη σημασία στη
ζωή ενός ανθρώπου για τη πάρω έτσι χαζά και μάλιστα σε περίοδο ειρήνης. Και άν θεωρούνταν αυτός ήρωας το ίδιο θα θεωρούμουν καί'γώ
που έδειξα ψυχραιμία και δεν έριξα.
Δεν θα γίνουμε το ίδιο με αυτό το γουρούνι που σκότωσε το Κύπριο.