ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Για φεμινίστριες και φίλους του γκόλφ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Για φεμινίστριες και φίλους του γκόλφ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

kynikos41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
21/03/2003, 15:44:02
Αμαλιτσα μου γεια σου! Είδες τιποτα?

Χτες ήθελα να σου απαντήσω, μα η ευγένεια… είπε να αποχωρήσω! Σε σένα πάντως θα έστελνα ένα μαιλ σήμερα, έχω και τα γενέθλια μου….να μου έστελνες τουλαχιστον της ευχές σου! (Κριός /Τοξότης…. έτσι μου η είπε η Ατμουλα!)

Ξέρεις, το βράδυ είδα ένα Όνειρο!

Ήρθε ο προπάππος μου,… βλάχος ο άνθρωπος….(ε δεν είμαι ευγενής… μην τα θέλεις όλα! ), μάλιστα μια γενναία γυναίκα η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ από τις Σπέτσες, (έμοιαζε της κάστας στα τσίνορα ) *(για αυτό τα πάω καλά!)… δεν κατόρθωνε να μπει μέσα σε ενα κάστρο…έτσι, ήρθε και πείρε τους βλάχους τους συγγενείς μου... που σκαρφάλωναν σαν τα γίδια!!! Μόνο έτσι έπεσαι η Μονεμβάσια…Εχω και βιβλια με μαρτυριες!!

Χτες βράδυ λοιπόν ήρθε στον ύπνο μου, και μου είπε!

Πλάτωνα, γιατί έφυγες από το εσωτερικά?

Παππούλη, του είπα εγώ τα πάω καλά με τις γυναίκες και το λόγο….δεν μου αρέσει να τσακώνομαι!
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ!!! Μου λέει!!! Είσαι έλληνας εσύ? Να μάθεις!! Εγώ έχυσα το αιμά μου, για να λακεις εσύ?
Δεν λάκισα παππούλη μου διαμαρτυρήθηκα! Ευγένεια…
Σκασμός! Μου απάντησε…Να είσαι ευγενικός με όσους είναι ευγενικοί….. Τους άλλους να τους τσακίζεις! Τι έλληνας είσαι μωρέ!!!! Θα τρίζουν τα κοκάλα μου αν δεν το κανείς!!!

Ε δεν θα το πιστέψεις! Όλη νύχτα άκουγα τριζ τριζ τριζ….