- ΕΧΕΤΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ" ΠΟΤΕ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
σε ασυνήθιστη συναισθηματική διέγερση?
Ακριβώς αυτό ένοιωθα.
Φίλε osiris myth, δεν είναι απαραίτητο να εκτίθεσαι σε ενεργειακό κόμβο εκείνη τη στιγμή (ωστόσο βοηθά τα μέγιστα).
Αν είναι όμως να σου συμβεί, θα σου συμβεί. Πιστεύω πως είναι θέμα πολλαπλών θετικών συγκυριών, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε σύντομο μεταξύ τους, χρονικό διάστημα και δίνουν αυτή την ψυχική ώση στο άτομο που βιώνει αυτή την εμπειρία, η οποία πραγματικά είναι ένας πολύχρωμος πίνακας ζωγραφικής όπου τα χρώματα εναλλάσσονται και οι λέξεις δε φτάνουν, δε προλαβαίνουν να περιγράψουν.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:quote:
σε ασυνήθιστη συναισθηματική διέγερση?
Ακριβώς αυτό ένοιωθα.
...Πιστεύω πως είναι θέμα πολλαπλών θετικών συγκυριών, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε σύντομο μεταξύ τους, χρονικό διάστημα και δίνουν αυτή την ψυχική ώση στο άτομο που βιώνει αυτή την εμπειρία...
...Ασυνήθιστα θετική διέγερση θα συμπλήρωνα εγώ!
Και όντως, έτυχε (ή μήπως ΔΕΝ έτυχε?) να μου συμβούν πολλά και καλά πράγματα μαζεμένα εκείνη την περίοδο!
Αυτό πάντως που παρατήρησα ήταν η δημιουργία ενός φαύλου (με την καλή έννοια) κύκλου: Τα θετικά γεγονότα οδήγησαν σ'αυτή την εμπειρία, η εμπειρία με αναπτέρωσε ψυχικά και πνευματικά, αυτή η ώση οδήγησε σε επόμενα θετικά γεγογότα κλπ κλπ! Οπότε, αν και παράλογο, περιμένω τη δεύτερη εμπειρία αυτού του είδους!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
έτυχε (ή μήπως ΔΕΝ έτυχε?) να μου συμβούν πολλά και καλά πράγματα μαζεμένα εκείνη την περίοδο
Δεν νομίζω οτι έχει σημασία αν θα είναι "καλά" ή "κακά" γεγονότα.
Συμβαινει γενικότερα μετά από μια έντονη περίοδο της ζωής μας

quote:
...Οπότε, αν και παράλογο, περιμένω τη δεύτερη εμπειρία αυτού του είδους!
Γιατί να είναι παράλογο να την περιμένεις δεύτερη φορά την εμπειρία?
Εδώ συμβαίνουν τόοοσα παράλογα τριγύρω μας τα οποία έχουμε εκλογικεύσει, αναγκαστικά, για να μη...τρελαθούμε
Τέλος πάντων, θα το περιμένουμε μαζί. Κάθε πότε περνάει? Απο ποιά στάση να περιμένω?...
Παράλληλα με την πλάκα...
Πιστεύω όσο πιο "καθαρός" είσαι εσωτερικά και επίσης ανοιχτός σε θετικά συναισθήματα γύρω σου, μπορείς ευκολότερα να ξαναμπείς σε μια παρόμοια κατάσταση ασυνήθιστης πραγματικότητας και να βιώσεις με όλο σου το είναι τις στιγμές εκείνες, αφουγκραζόμενος λεπτοφυείς ενέργειες γύρω σου και μέσα σου.
~Γρηγόρης~
quote:
Γιατί να είναι παράλογο να την περιμένεις δεύτερη φορά την εμπειρία?
...
Τέλος πάντων, θα το περιμένουμε μαζί. Κάθε πότε περνάει? Απο ποιά στάση να περιμένω?...
...
Πιστεύω όσο πιο "καθαρός" είσαι εσωτερικά και επίσης ανοιχτός σε θετικά συναισθήματα γύρω σου, μπορείς ευκολότερα να ξαναμπείς σε μια παρόμοια κατάσταση ασυνήθιστης πραγματικότητας
Καλησπέρα και πάλι.
Το θεωρώ παράλογο με την έννοια του ανεπανάληπτου.(Συγνώμη αλλά εκείνη την ώρα δε μου ερχόταν η λέξη...)
Εξάλλου όπως λένε,αν συμβεί κάτι μια φορά,μπορεί να μη ξανασυμβεί.Αν συμβεί και δεύτερη,να ξέρεις θα τριτώσει!![]()
Κάτσε να γίνει και δεύτερη και τα λέμε! Μπορείς να περιμένεις στη στάση που είναι δυο τετράγωνα από το σπίτι σου!![]()
![]()
Πάντως στο τελευταίο συμφωνούμε: μετά από μια ειλικρινή εσωτερική "κάθαρση" και γερές δόσεις αισιοδοξίας και αγάπης, είναι πιο εύκολο να συμβεί! Το φως έλκει το φως,τελικά?
Χαιρετώ!
Σημαντική λεπτομέρεια στη βίωση αυτής της ξεχωριστής πραγματικότητας αποτελεί και η προσωπικότητα του ατόμου.
Επι παραδείγματι, ποτέ δε πιέζω τον εαυτό μου όταν είμαι "κοντά" σε μια διαφορετική αίσθηση απο το περιβάλον μου.
Με αφήνω τελείως ελεύθερο και απλά βγαίνει η θετικότητα που με διακρίνει. (Πάλι περιαυτολόγησα)
Θα ήθελες να μου πείς κάποια πράγματα για σένα?
Πως αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις -και δεν αναφέρομαι σε αυτό για το οποίο μιλάμε- αλλά, ακόμη και σε κάτι ελαφρότερης επίδρασης.
Πως αντιμετωπίζεις όταν και άν κάτι ξεχωριστό βλέπεις να σε πλησιάζει ή αισθάνεσαι οτι εισχωρείς εσύ μέσα σε αυτό?
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 29/11/2003 23:58:57
quote:
Πως αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις -και δεν αναφέρομαι σε αυτό για το οποίο μιλάμε- αλλά, ακόμη και σε κάτι ελαφρότερης επίδρασης.
Πως αντιμετωπίζεις όταν και άν κάτι ξεχωριστό βλέπεις να σε πλησιάζει ή αισθάνεσαι οτι εισχωρείς εσύ μέσα σε αυτό?
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κρύβω τα συναισθήματά μου και βάζω την ψυχή μου σε ό,τι επιλέγω να κάνω.Προσπαθώ είτε με λόγια είτε με πράξεις να εκφράσω αυτό που νιώθω, σεβόμενη πάντα και τα αισθήματα των γύρω μου.Συνήθως είμαι πολύ προσεκτική στις λέξεις που επιλέγω και όσοι με ξέρουν καλά,με χαρακτηρίζουν ως "η ήρεμη και περίπλοκη δύναμη".(Το πώς με χαρακτηρίζω εγώ,είναι μια άλλη ιστορία!)
Όσο για την ερώτηση σου?Χμ...δύσκολη,φίλτατε reptilesalonica!Αναλόγως τη διάθεση της στιγμής!
Πάντως είμαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, φυσικά με λίγη επιφύλαξη.Μου αρέσει αφ'ενός να εκλογικεύω κάποια πράγματα όσο μπορώ και τα υπόλοιπα τα αφήνω στη διαίσθηση. Προσπαθώ πάντα να διδάσκομαι από κάτι καινούριο,αν και ενίοτε το άγνωστο με φοβίζει.
Ελπίζω να απαντήθηκε η ερώτησή σου φίλε μου και μακάρι να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας μια νέα τέτοια εμπειρία!
quote:
Επι παραδείγματι, ποτέ δε πιέζω τον εαυτό μου όταν είμαι "κοντά" σε μια διαφορετική αίσθηση απο το περιβάλον μου.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ tOPIC ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΑΝ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΑΝ ΒΡΗΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ.
Επίσης, προσπαθώ να εμβαθύνω ψυχικά σε αυτό που νοιώθω, δίχως να το καταστρέψω. Θέλω να πιστεύω οτι οι κεραίες μου είναι πολύ ευαίσθητες και σε τέτοια ταξίδια μύησης και περιήγησης, αυτές οι κεραίες, μου είναι πολύ χρήσιμες.
Προσπαθώ να εμβαθύνω λοιπόν, ψυχικά σε αυτό που νοιώθω, προσπαθώντας να μη το καταστρέψω.
Διατηρώ ανεπηρέαστη την προσοχή μου εκείνο το διάστημα που συμβαίνει κάτι τέτοιο ούτως ώστε, να είμαι ο παρατηρητής και το παρατηρούμενο ταυτοχρόνως-να γίνω ένα μαζί του.
Βεβαίως είναι τρομερά δύσκολο γιατί οι εξωτερικές επιδράσεις βάλουν κατά ριπάς και λες και προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή.
Αυτή την πολύτιμη προσοχή που είναι ο ίδιος ο δάσκαλος και ο μαθητής την ίδια στιγμή, όταν τελικά βρείς και εναρμονιστείς ομαλά με το ρυθμό της.
---
Αγαπητέ Osiris myth, ναί, αισθάνομαι οτι έτσι είναι.
Όσο πιο ευαίσθητος και καθαρός είναι κάποιος, τόσο ευκολότερα δύναται να αγγίζει απάτητες περιοχές του πνεύματος και να επισκέπτεται ξεχωριστές πραγματικότητες, όπου μόνο το βίωμα είναι αληθινό.
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 30/11/2003 19:21:44
quote:
Δε θα έλεγα οτι με φοβίζει ωστόσο, περισσότερο είναι επιφύλαξη η πρώτη μου αντίδραση σε κάτι τέτοιο.
ΦΙΛΕ REPTILE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ. 1ον ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΚΑΙ 2ον ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΕΝΑ π.χ.: ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ "ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΜΜΟΝΗ, ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "ΚΕΝΤΡΑ" ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ "ΕΞΑΣΚΗΣΗ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.........

Edited by - osiris_myth on 03/12/2003 01:04:25
Edited by - osiris_myth on 03/12/2003 01:10:15
Edited by - osiris_myth on 03/12/2003 01:28:16
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εμπειρίες σου,αν και πιστεύω ότι εκείνη την ώρα εκπέμπεις αρνητική ενέργεια.
Συμφωνείς με αυτό που λέω? Πες μας την άποψή σου και αν θυμάσαι,δώσε κάποια στοιχεία από τη ζωή σου εκείνη την περίοδο (πχ συναισθηματική φόρτιση,αν ήσουν καλά στην υγεία σου κλπ).
Και πάλι καλώς μας όρισες!
quote:
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΗ,ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΩ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ MATRX ΜΗΠΩΣ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΠ. Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΒΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ [ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ] "ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ"?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
"ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΨΙΛΑ, ΠΕΤΑΣ "ΑΛΛΟΥ"....ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΘΝΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ,ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΛΕΣ "ΧΡΟΝΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΔΩ..."
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΥΨΩΜΑ/ ΒΟΥΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ, ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΩΙ. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΕ, ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟΙ. Η ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΥΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.......ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΣΘΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΜΑΓΙΚΞΑ ΜΕΡΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ, Η ΜΑΓΕΙΑ, Η ΑΡΜΟΝΙΑ κ.α.? ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ.......

Θυμάμε πως είχα πάει με μια παρέα 5-6 ατόμων με αυτοκίνητο...
Μόλις βγήκαμε από το αυτοκίνητο η παρέα άρχισε να πηγαίνει προς τα πάνω, εγώ απλώς στάθηκα για λίγο πίσω, ανέβηκα επάνω στο πεζούλι, εκέι δίπλα που παρκάρουν συνήθως τα αυτοκίνητα, και κοίταξα κάτω τα δέντρα....
Χάζευα τα πουλιά.. συγκεκριμένα τα άκουγα και είχα αρχίσει να νιώθω περίεργα... Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τελείως ξαφνικά πως τα πουλιά αλλά και όλη η φύση μα και όλη η πλάση βρίσκονται μέσ μου και ήταν δικά μου και ταυτόχρονα άρχισα να νιώθω πως εγώ άνηκμέσα εκεί.. ότι τα πάντα ήταν μέσα μου και πως εγώ ήμουν τα πάντα, ότι κατοικούσα παντού... και δεν ήταν τα μοριά μου ή τα κυτταρά μου λίγο έδεινα σημασιά σε αυτά.. ένιωσα την ψυχή μου να ανήκειπαντού και τα πάντα να ανήκουν σε εμένα!
Ένιωθα πως ξέρω πλέον τα πάντα... πως γνωρίζω πια όλες τις απαντήσεις... Σαν να ήρθε ο Θεός και μου απάντησε και δεν είχα τίποτα άλλο να ρωτήσω πια! Ήξερα πως αυτό ήταν... και αυτό ήταν η απόλυτη ευτυχία που ένιωσα στην ζωή μου ολόκληρη και δεν κράτησε για λίγο.. το θυμάμε πολύ έντονα και είχε διάρκεια... για όση ώρα βρισκόμοουν εκεί ένιωθα έτσι... Αυτό το συναίσθημα με συντρόφευσε για χρόνια.. η ανάμνηση της απόλυτης γνώσης πως έτσι είναι αυτό που είναι!!!!
Αυτό που θυμάμε πολύ έντονα ήταν πως εγώ ένιωθα διάχυτη παντού αλλά με την έννοια του "ανήκω" και μου "ανήκουν" Ένιωσα "ΈΝΩΣΗ"!!!!!!!!
SIMORIL .......