ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το 113 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Το 113 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

morrison5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
morrisonΝέο Μέλος
13/12/2002, 23:47:49
Αν κατέχει κάποιος γνώσεις αριθμολογιας,ας μου πει τι συμβολίζει το νουμερο 113,το οποιό συναντώ συχνά στη ζωή μου,πολύ συχνά για να το θεωρήσω σύμπτωση.

thothΙδρυτικό Μέλος
14/12/2002, 00:07:31
Καλωσόρισες Morrison (Jim;)

Δεν ξέρω για τον αριθμό 113 αλλά γνωρίζω ότι 131 = ΠΑΝ, 1310 = ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΦΥΣΙΣ.

Έπίσης είναι το αντίστροφο του ΕΝΝΕΑΣ = ΟΜΑΣ = 311.

Επίσης είναι ένας "πρώτος" αριθμός, δηλαδή διαιρείται μόνο με την μονάδα και τον εαυτό του.

Αυτά προς το παρόν...

Ελπίζω να μη σε έκανα να μπερδευτείς περισσότερο

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ananasssΜέλος
14/12/2002, 10:03:44
Α... Εγώ συναντώ συχνά το 6...!
Ξές κάτι και γι' αυτό thoth (ή κάποιος άλλος?)

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

thothΙδρυτικό Μέλος
14/12/2002, 10:56:11
Ρε ananasss, τι να πρωτοπώ για το 6;

Τέλος πάντως δώσε μου στοιχεία πιστωτικής και θα σε χρεώσω 5 ευρώ το κάθε μήνυμα, γιατί αλλιώς γιατί να μπω σε τέτοιο κόπο

Το 6 είναι ο μόνος "τέλειος" αριθμός στην δεκάδα. Τέλειος είναι αυτός που το άθροισμα των διαιρετών του ισούται με τον ίδιο (1+2+3=6). Είναι ο αριθμός της Εμψύχωσης σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο. Ονομαζόταν Γάμος γιατί ήταν το γινόμενο του πρώτου ζυγού (2) με τον πρώτο περιττό (3).

Αν συγκρίνει τους αριθμούς και λέξεις "ενάς" και "εξάς" και δει την χρήση τους στην γλώσσα, όπου το "εν-" δηλώνει κάτι που εισέρχεται και το "εξ-" κάτι που εξέρχεται, τότε το "έξι" είναι ο αριθμός που κάνει τα πράγματα να φανούν, να πολλαπλασιαστούν, να εκδηλωθούν, σε αντίθεση με το Εν που τα ενοποιεί

Είναι ο αριθμός του χρόνου γιατί ο χρόνος μετριέται εξαδικά. 1 λεπτό = 60 δεύτερα, 1 ώρα = 60 λεπτά.

Οι αρχαίοι θεωρούσαν τον κύβο του 6, το 216 (6*6*6= 216) ως ψυχογονικό κύβο, ως το χρονικό διάστημα που περνούσε μεταξύ της μίας ενσάρκωσης της ψυχής και της επόμενής της.

Συμπερασματικά: Το 6 δείχνει ότι είσαι ένα... γλεντζέδικο φρούτο με λατρεία στην αρμονία, και ανάγκη της αυτοέκφρασης.

Εξάλλου σύμφωνα με τον λεξάριθμο του ψευδώνυμού σου είσαι ο αριθμός 6.
Δηλαδή Α=1, Ν=50, Α=1, Ν=50, Α=1, Σ=200 και ΑΝΑΝΑΣ=1+50+1+50+1+200=303
Και 3 + 0 + 3 = 6

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ananasssΜέλος
14/12/2002, 12:03:55
Έχω πάθει πλάκα!!!
Ειδικά αυτό με το "ανανάς"!
πωπωωω...

Υ.Γ. Το ότι έχω και τρία εξάρια χαραγμένα στην επιδερμόδα της κορυφής του κεφαλιού μου, παίζει κάνα ρόλο, ή είναι τελείως συμπτωματικό!?

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."