- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Να καλοσωρίσω στις συζητήσεις μας το νέο μέλος a-no-malia με διεύθυνση επικοινωνίας : Syntonistis@mailbox.gr.....
δεν ξέρω για γόνιμο και δημιουργικό διάλογο....
που δεν το βλέπω....
αλλά μας έκανε και γελάσαμε....
αααχ, αυτή η βαλίτσα....
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Edited by - galadriel on 22/01/2005 14:07:40
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ συνέχεια…
Το πρώτο ντοκουμέντο του παραπάνω μέλους θα διανέμεται δωρεάν από τα γραφεία της διευθύνσεως.
The She Mantis... and the all seeing eye...
Ποιά είναι η διεύθυνση της Διευθύνσεως;
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Οδηγίες για την εύρεση της διευθύνσεως, της Διευθύνσεως:
Μετακινούμε το mouse πάνω στο όνομα του μέλους που μας ενδιαφέρει και κάνουμε αριστερό «κλίκ».
Στη σελίδα του profile του εν λόγο μέλους, υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση… τα υπόλοιπα… είναι στην διακριτική διάθεση του καθενός…![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... and the allseeing eye
Παρακαλώ, όπως καταχωρηθεί το ερώτημα στο θέμα, το οποίο του αρμόζει καλύτερα: Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας, μαζί με το ακόλουθο:
Ποιό είναι το μέλος το οποίο μας ενδιαφέρει
![]()
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 22/01/2005 17:36:14
περάστε απ' το ταμείο για την καταβολή των απαραίτητων παραβόλων..![]()
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
(γράφω)
Διαλέγω τον (ασπρο)πίνακα του πάλαι ποτέ "φίλου" Ράμογλου να πω δυο λόγια πριν κλειδώσουν την τάξη και δεν μπορέσω να ξαναμπώ εδώ
!
Παρακολουθώντας το φόρουμ σχεδόν καθημερινά χρόνια τώρα (λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά ok!, το δέχομαι), νομίζω πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι πλέον αρκετά ώριμη ώστε να θεωρώ το esoterica.gr/forums ενήλικο και έτοιμο για νέες δημιουργικές και εποικοδομητικές "περιπέτειες". Για το λόγο αυτό και καθώς δεν έχω και πολλά πράγματα να προσθέτω στις κατά βάση "εσωτερικές" συζητήσεις, πιθανόν να με βρίσκετε κάπου εδώ κάτω ν' αφήνω και γω η ψυχή τα σημαδάκια μου... Πνευματικά όμως, θέλω να πιστεύω ότι, θα βρίσκομαι πάντα λίγο πιο πάνω (στους ορόφους του φόρουμ εννοώ, μην βλέπω ειρωνικά γελάκια!
)...
Αυτά καλέ μου Πίνακα!
Χαιρετισμούς σε όλους
Υ.Γ. Αφορμή: ο υπερσύνδεσμος/παραπομπή της Mantis σε άλλο τόπικ, για τα nicknames των μελών...
Αναμνήσεις...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
quote:
Από εδώ και πέρα είμαι προφανώς ελεύθερος να σε αποκαλώ "πουτάνας γιο" ..
Αν και τώρα δεν διαγραφεί το συγκεκριμένο μέλος, τότε τα όσα αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμά μου νομίζω πως ισχύουν μέχρι κεραίας.
Λυπάμαι για το κατάντημα που έχουν οδηγήσει το esoterica τα συγκεκριμένα μέλη και πάραυτα απολαμβάνουν της προστασίας των συντονιστών που ποιούν την νήσσαν.