- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Θα ήθελα (όσοι φυσικά επιθυμείτε) να μου απαντήσετε στην εξής ερώτηση:
Τι είναι για σας αυτή η μουσική?...
Καλημέρα, OtepArt!
Αν και δεν ακούω metal θα σου πώ τι είναι για μένα η μουσική που ακούω...
Έμπνευση, τρόπος έκφρασης συναισθημάτων, εκτόνωση και παράλληλα έκφραση του είναι μου...

In anticipation of my resurrection...
να πω κι εγώ την γνώμη μου.
εκτος απο αυτα που είπε ο D.incubus,θεωρω οτι η μουσικη που ακούω,μέταλ και γκόθικ κυρίος,είναι το πιο μεγάλο και όμορφο τρένο που είναι ικανό να με ταξιδέψει στα πιο όμορφα,μίζερα,απόκοσμα και αφιλόξενα μέρη τους σύμπαντος...και δεν κοστίζει τίποτα!
με λίγα λόγια η μουσική για μένα είναι μια πύλη προς άλλους κόσμους...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos

Χαίρε Liv!!!
και οι leaves eyes πολύ καλοί...
Nossoforos
Nossoforos
Αλλά ας μην την κατηγορούμε αν «καβάλησε το καλάμι». Είναι πολύ εύκολο για κάποιον/κάποιαν να φτάσει σ’αυτό το σημείο. Ο άνθρωπος γενικώς από τη φύση του έχει πολλές αδυναμίες και είναι τρομερά ευάλωτος ακόμα και σε ψιλοπράγματα, πόσο μάλλον δε, κάποια σαν την Tarja.
Προσωπικά δεν μπορώ να την αντιπαθήσω, παρόλη τη στάση και το χαρακτήρα της, μιάς και η φωνή της με έχει συντροφέψει (και συνεχίζει να το κάνει) σε όλες μου τις περιπλανήσεις σε βουνά και δάση. Κάθε φορά που κοιτώ μια ανατολή ή ένα ηλιοβασίλεμα, ή τον έναστρο ουρανό και την πανσέληνο, όταν βρέχει ή χιονίζει, η φωνή της είναι πάντα εκεί για να «στοιχειώσει» την ερημιά. Το συναίσθημα εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να περιγραφεί.
Φίλε KERRY, μη μου λες για δάση γιατί, ξέρεις, «τσιμπάω» εύκολα με κάτι τέτοια. Το μέρος που αναφέρεις, θα το έχεις επισκεφθεί φαντάζομαι. Όνειρο έτσι;
Και μιας που το θυμήθηκα. Τι έγινε τελικά με τα υπόλοιπα άλμπουμ των GRAVEWORM, τα άκουσες ; ; ;
Φίλε Φέροντα τη Νόσο, έγραψες: «θεωρω οτι η μουσικη που ακούω,μέταλ και γκόθικ κυρίος,είναι το πιο μεγάλο και όμορφο τρένο που είναι ικανό να με ταξιδέψει στα πιο όμορφα,μίζερα,απόκοσμα και αφιλόξενα μέρη τους σύμπαντος...και δεν κοστίζει τίποτα!»
με λίγα λόγια η μουσική για μένα είναι μια πύλη προς άλλους κόσμους..."
Συμφωνώ σ’αυτό, επέτρεψέ μου όμως να εκφράσω την αντίρρησή μου σε μια σου μόνο λέξη: «Μίζερα». Θεωρώ πως στο Σύμπαν-Φύση δεν υπάρχει τίποτα που να είναι μίζερο. Τη μιζέρια την φτιάχνουμε εμείς και μόνο. Τέλος πάντων.
Αυτή τη στιγμή αγαπητέ, ακούω το «FROM THE DIONYSIAN DAYS» (THERION) Αφιερωμένο!
Ένα ακόμα ποτηράκι προς τιμήν του μακάριου και χαροποιού ΔΙΟΝΥΣΟΥ, αλλά και στην υγειά όλων των Eso-metallers.
Καλό βράδυ!
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
Male and Female fronted metal band!
To World of Glass kai Ashes einai kataplhktika!!
Polu dunati mousikh,gamta grunts kai gamati operatic voice apo tin tragoudistria!
Fusika proteinw kai AFTER FOREVER opoidipote album einai teleio alla to Invisible Circles kai Decipher (an kia to ena einai heavy enw to all death) einai fovera!
Edited by - Frozen soul on 05/11/2005 16:20:24
Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα για τους Tristania κι After Forever!
gretel, βρήκα 3 albums των Seraphim Shock.
1) Red silk vow 1997
2) Nightmares for the banished 1999
3) Halloween, sex n' Vegas 2004
Υπέροχοι!
Τους ακούω συνεχώς! ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Φίλε Masvidal, οι Ozric Tentacles δεν εχουνε καμμία απολύτως σχέση με το metal. Εχουν επιρροές από Pink Floyd και γενικά τα άτομα εκφράζουν την νέα άποψη στο ψυχεδελικό ροκ. Ολα τα side project τους γράφουν trance και ambient μουσική και γενικά ήτανε πλήρως συνειφασμένοι με την rave επανάσταση στα τέλη του 80 και αρχές του 90. Σαν μουσικοί είναι αξιόλογοι βέβαια, απλά για να μην μπερδέψουμε όσους δεν τους γνωρίζουν έκανα αυτή την μικρή (και με φιλική πάντα διάθεση) επισήμανση.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ OZRIC ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ METAL.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....
To αφιερώνω σε όλα τα μεταλα του φόρουμ......και επειδη φιλοσοφία χωρίς μέταλ δεν γίνεται...στο τόπικ ``Εαν υπάρχει φιλοσοφία στη καθημερινότητα μας`` έχω ρίξει φώτο όλα τα εξώφυλλά των Metallica....Nα `στε όλοι καλά....Μetal rules forever.....
``.--Ελα στο όνειρο μου και περπάτησε και αν σταθείς στα ίδια μέρη και αν αγαπήσεις τις ίδιες μουσικές, θα πει οτι τυχαία δεν βρεθήκαμε, θα πει ότι δεν φύσηξε τυχαία, ο άνεμος που σμίγει των ανθρώπων τις ζωές......
Ψεύτικα τραγούδια με κυκλώνουνε κλείνω το φως, κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω μες το φως αλλων καιρών. Και γράφω το όνομα σου με το κόκκινο, το κόκκινο μελάνι της αγάπης και είμαι εδω και αντέχω κι ας φυσάει από παντού"
Έλα στο ονειρό μου -
Αφοί Κατσιμίχα
Η μοναξιά του σχοινοβάτη L.P

Open mind for a different view....