ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

xristosxatz69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
05/10/2013, 22:29:25
quote:
,μονο και μονο επειδη δεν εχουμε ποτε καταλαβει οτι πρεπει να μαθουμε να διαχωριζουμε τις λειτουργιες μας ,και δεν συνειδητοποιουμε πια μερη μας πρεπει να δουλευουν και που !!!!!

Και αυτο δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο αρχικα φαινεται

Αρκει να παρατηρουμε τις αισθησεις μας οταν δεχομαστε την οποιαδηποτε επιροη και να εξεταζουμε αν αυτο το χρειαζομαστε

Βλεποντας ας πουμε μια διαφημιση για πλακακια μπανιου με ωραια μουσικη με αισθησιακες κοπελες με φοντο λαμπερο κλπ,

ΕΕΕΕ!!!!!!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει εντεχνα μας εχουν μπερδευψει συγκινησιακο ,σεξουαλικο ,και ενστικτο κεντρο με αποτερο σκοπο να ψωνισουμε

Και αυτα την στιγμη αυτο που θα επρεπε να δουλευει επρεπε να ειναι το διανοητικο κεντρο

Κανενας δεν προκειται να μας πει οτι εδω επρεπε να δουλευει μονο αυτο

Ο καθενας θα χρησιμοποιησει τα κεντρα μας για να πετυχει τους σκοπους του

Αλλοι συνειδητα και αλλοι ασυνειδητα

Μονο και μονο επειδη οι'' αισθησεις μας χρησιμοποιουν'' , και δεν δινουμε ποτε στον εαυτο μας να περνα πα την θεση στην αντιθεση δηλαδη να τις χρησιμοποιουμε εμεις !!!!!!

Προτιμουμε την χωρις αντισταση'' ροη ''

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

09/10/2013, 22:20:09
σχολιο 1

...η αντιληψη μας και ακουλουθως η συνειδηση και επιγνωση μας ως νοημονα πλασματα μπορεινα δομηθει σε διαφορα επιπεδα ιεραεχικα διευθετημενα ...

πχ
-κατωτερο επιπεδο αντιληψης του αμεσου εξωτερικου περιβαλλοντος μας και των αλλων οντων που αμεσα μας περιτριγυριζουν,,,

- ενα ανωτερο επιπεδο αντιληψης του εαυτου σε σχεση με τους αλλους που μας περιτριγυριζουν ..χμμ,,,

-ενα ακομη ανωτερο επιπεδο αντιληψης το πως οι αλλοι μας αντιλαμβανονται ....χμμ

κια παμε πιο ψηλα

(πρωτα σταδια ανθρωποθεικης συνειδησης )

-ενα η ανωτερο επιπεδο αντιληψης γενικα της ανθρωπινης κοινωνιας η του κοσμου μας ...κοσμοαντιληψη ,,,,

- ενα ακομη ανωτερο επιπεδο αντιληψης του εαυτου μας μεσα στον κοσμο μας

-ενα ακομη ανωτερο επιπεδο αντιληψης του τι ακιρβως ειμαστε για το κοσμο μας και πως η κοσμικη αντιληψη μας αντιλαμβανεται χμμ

και παει ακομη πιο ψηλα
( ανωτερη θεικη συνειδηση (

-ενα ανωτερο επιπεδο αντιληψης του γαλαξια μας η του συμπαντος καθως και ολων των αλλων οντων ως ολοτητα μεσα σε αυτους...

-ενα ανωτερο επιπεδο αντιληψης του τι ειμαστε και πως μας αντιλαμβανεται ο γαλαξιας και το συμπαν ...χμμμ..

--------------

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ .ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ...

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΟΙΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΙΚΗ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ .......

Η ΠΛΗΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...

ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΝ ΤΟΥ ΜΗ ΘΕΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΝΟς ΝΟΥΣ Ο ΖΩΩΔΗΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗ ΤΣΗ ΚΑΤΑΤΣΑΣΗΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ Η ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΝΗΠΙΟΥ ..

ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΨΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ...

,,,ΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΒΕΒΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΕΣ ΚΙ ΙΕΡΕΣ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ...

πχ εκεινος που παρανοικα μπορει να θεωρει τον εαυτο του αρχηγο ακομη και ενος Γαλαξια..

μια τρομερη ιδεα πανω στην οποια μπορει να διαλογιζεται μια θεοτητα ειναι πως τον αντιλ;μβανεται η ανθρωποτητα η ενα ολοκληρος κοσμοος αν υποθεσουυμε οτι υπαρχει κατι σαν κοσμικος συλλογικος νους ...με τον οποιο πιανει επαφη ο διαλογιζομενος θεος-θεωμενος ανθρωπος ..

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

25/10/2013, 19:52:34
Εδω και πολλα χρονια λοιπον ακουω οτι αυτο που ''πρεπει’’ να κανω ειναι να ειμαι στην στιγμη!!

Να ειμαι στην στιγμη για μενα σημαινει να ειμαι σε αναμνηση εαυτου !!

Να εχω δηλαδη αντιληψη που βρισκεται αυτην την στιγμη ,και καθε στιγμη η προσοχη μου ,κυριολεκτικα δηλαδη αυτό που ΕΙΜΑΙ

Και όχι μονον αυτό !!!Θα πρεπει να εξοικονομησω το δυνατον μεγαλυτερη ποσοτητα αντιληπτικοτητος ουτως ώστε να μπορω εκτος από τον εαυτο μου να αντιλαμβανομαι οσο το δυνατον πραγματα μπορω γυρω μου

Και αυτό σημαινει ότι αναλογα με την προσπαθεια που καταβαλω κάθε στιγμη να ξεφορτωνομαι ΠΡΑΓΜΑΤΑ τοσο και η αντιληψη μου θα αυξανεται

Και γιατι ‘’θα μου πει καποιος εγω θα πρεπει να κανω όλα αυτα τα πραγματα αφου την κουτσοβολευω και με τον υπνο τον μακαριο στον οποιο και ευρισκομαι

25/10/2013, 21:07:18
quote:
Να ειμαι στην στιγμη για μενα σημαινει να ειμαι σε αναμνηση εαυτου !!

Να εχω δηλαδη αντιληψη που βρισκεται αυτην την στιγμη ,και καθε στιγμη η προσοχη μου

Και να πω οτι στα σημεια που βαζω κεφαλαια φωναζω γιατι πρεπει να φωναξω με σκοπο να υπογραμισω ποσο καιριο σημειο ειναι το αυτο που υποδυκνειω

Και ερχομαι λοιπον σε αυτο που θελω να καταληξω !!!!

Και απαντωντας στην ερωτηση που εβαλα ,θα πω οτι μια απο τις χρησιμοτητες του να διατηρηται καποιος σε αναμνηση εαυτου ....ειναι οτι οταν βλεπουμε και γνωριζουμε οτι βλεπουμε ,οταν ακουμε και γνωριζουμε οτι ακουμε ,οταν αισθανομαστε [μεσω αφης]και γνωριζουμε οτι αισθανομαστε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Αυτο στο οποιο αναφερομαι ειναι περα για περα πρακτικο και αν θα αποκτησει αξια μονο αν καποιος το βαλει στην πραξη και οχι απλα να το δεχτει !!!!

Ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ να μπορει καποιος οταν βρισκεται σε συγχυση, εξαψη η, οποιοδηποτε αλλο δυσαρεστο συναισθημα [γιατι μονο εκει συνηθως ψαχνομαστε] και οχι παντα, να μπορει να ανακαλυπτει και να αποδομει ,αναλυει ,και να αφαιρει εστω και για λιγο καποιες απο τις αισθησεις στις οποιες ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ δηλαδη την προσοχη του

Σε μια παρομοια κατασταση βρεθηκα σημερα !!!

Αυτο λοιπον που προσπαθουσα να κανω μηπως και δω κατι περισσοτερο απο ολο αυτο ηταν να προσπαθω να αισθανθω το σωμα μου σαν παρατηρητης !!Να δω δηλαδη ποιος ειναι ο ρολος που διαδραματιζει σε αυτο που ειμαι ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ και πως επιδρα στην ικανοτητα μου να μπορω να δω με περισσοτρη ευκρινεια αυτο που ειμαι !!!

Αρχικα ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ κανεις οτι αυτο που ειναι [η συγχυση και τα νευρα στην προκειμενη περιπτωση ]ειναι καθαρα κατι που οφειλεται στην κατασταση που εχει περιελθει το σωμα ,και επιτεινεται απο τον νου αλλα και τον επηρεαζει

Αν δηλαδη θα μπορουσαμε να φυγουμε απο το σωμα [ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ]και να το δουμε σαν παρατηρητες θα διαπιστωναμε οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!!

Θα διαπιστωνε επισης οτι ακομα και χωρις την επεμβαση του μυαλου ενας αρνητισμος αλλα και οποιοδηποτε αλλο συναισθημα αυξανει και μονο οντας σε λειτουργια η αισθηση της ορασης πχ........ και κυριως, [για μενα]

Αυτο ισως και να γινεται διοτι οι αισθησεις καταναλωνουν ενεργεια !!!

Και για να θεωριτικολογησω λιγο ,θα ελεγα οτι οπου υπαρχει καταναλωση ενεργειας υπαρχει και θερμοτητα πραγμα που κυριως συμβαινει οταν εχουμε εντονα συναισθηματα

Αυτο ομως δεν εχει και τοση σημασια οσο να διαπιστωνει κανεις αμεσα αυτο που γινεται !!!

Αρα σαν διαπιστωση θα ελεγα οτι αυτο που ειμαστε καθε στιγμη ''που εχουμε χτισει μεσα μας ,αυτο που ειμαστε , δεν ειναι στανταρ και ακινητο ,αλλα κατι που διαδραματιζεται απο στιγμη σες στιγμη[και μαλιστα ακομα και χωρις την νοητικη επεμβαση] και μαλιστα απο παραγοντες που εγω προσωπικα δεν τους εχω ξαναδει ,ξανασυναντησει !!!!!!

Σκεφτειται ποσο αδυνατο ειναι να καταλαβει καποιος κατι απο αυτα οταν εχει γεμισει το κεφαλι του με αναλυσεις και πολυπλοκες θεωριες ,και ποσο απλο και αμεσο ειναι ''οταν το καταλαβει καποιος '' την αξια της επιγνωσης των αισθησεων

Edited by - xristosxatz on 25/10/2013 23:28:08

25/10/2013, 21:30:00
Και τελειωνοντας θα προσθεσω οτι και η αντιληπτικη ικανοτητα [αν ειναι να καταλαβουμε τι γινεται σε μας] επηρεαζεται οταν η προσοχη εχει ενσωματωθει με μια αισθηση οραση πχ ''χωρις να το γνωριζει ''χωρις δηλαδη να ειναι συνειδητη σε αυτο

ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εγω προσωπικα μπορω να βιωσω αυτην την κατασταση συνειδητοτητος σχεδον μονο οταν δουλευω την συνειδητη φαντασια ,η την αναδρομη πργματων

Εκει μπορω να κανω πραγματα και να γνωριζω οτι τα κανω

Οσο για την πρακτικη ζωη ,αυτο που φανταζομαι σαν το επομενο βημα ειναι να ανιχνευσω μεσω της καταστασεως μου του παραγοντες που συντελουν στο να μην ειμαι συνειδητος

Κατι μου λεει [εκτος του οτι το γνωριζω και απο την θεωρια ]οτι ενα υγιειες σωμα με αφθονη ΕΝΕΡΓΕΙΑ που θα υποστηριζε αρκετα την υγιεια των ζωτικων οργανων του σωματος ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ και αρα αφηνουν αντιληψη ελευθερη ειναι ενα μερος της λυσης αυτου του προβληματισμου

Edited by - xristosxatz on 25/10/2013 23:24:25

Edited by - xristosxatz on 25/10/2013 23:30:35

Edited by - xristosxatz on 25/10/2013 23:31:12

29/10/2013, 18:53:38
γ

Edited by - xristosxatz on 29/10/2013 20:00:03

29/10/2013, 19:59:15

quote:
Είναι στην φύση του ανθρώπου, να δημιουργεί αγέλες, να πλανάτε ίσως και να ακολουθεί τον αρχηγό και αυτό βέβαια το βλέπουμε περισσότερε σε μία άνδρο κρατούμενη κοινωνία, χωρίς να θέλω να δώσω έμφαση σε κάτι φεμινιστικό απλά σαν παρατηρητής.

Θα ξεκινήσω από την παιδική ηλικία για να θέσω κάποιες σκέψεις μου.

Βλέπουμε λοιπόν συνήθως τα αγόρια σε μικρή ηλικία να κάνουν κλίκες και να ακολουθούν ένα παιδί χωρίς να το καταλαβαίνουν, υποσεινήδητα ίσως σαν αρχηγό αυτής της ομάδος, θα μου πεις βέβαια ότι τα κάνουν και τα κορίτσια και είναι κοινό αλλά όχι πάντα και όχι με τα ίδια κριτήρια και υπάρχουν περισσότεροι αποστάτες.

Πραγματικα ομορφες παρατηρησεις και τροφη για σκεψη και αναρωτηση
[Αν και δεν ηταν αυτη ακριβως η ερωτηση που εκανα στην ''Μυθηρα''

Αναρωτηση ,απο που ισως προερχονται παγιωμενες αντιληψεις για το απο που προερχεται η αξια η μη, που ισως δωσαμε η δεν δωσαμε σε συνανθρωπους και την ιδα την ζωη

quote:
Και δεν μιλάω για σωματική δύναμη ότι απόλυτα αυτό το παιδί θα είναι και το ποιο δυνατό, αλλά συνήθως είναι το ποιο όμορφο και ίσως χαρισματικό σε κάτι. (δημοφιλή να το θέσω ποιο απλά)

Απο την εκτιμηση που μπορω να κανω τωρα ,καποια ατομα τα ακολουθουσα [γιατι μονο για μενα μπορω να μιλησω με σιγουρια ] γιατι συνηθως συγκεντρωναν ενα η τις περισσοτερες φορες συνδυασμο χαρακτηριστικων

Δυνατος, ομορφος, εξυπνος ,να με αποδεχεται ,καταδεκτικος, απλος και ισως καποιες φορες να εχει δεδομενα που μου ειχαν περαστει [ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ] σαν ορθα απο το σπιτι η καποιους αλλους κυκλους κοντα μου κλπ

Τοτε δεν ετιθετο ζητημα ενεργειων γιατι τα παιδια ετσι και αλλιως εχουν καλες ενεργειες

Δυστυχως ποτε δεν συνειδητοποιουσα και δεν ειχα κρινει τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα γιατι απλα ειχα μαθει να λειτουργω οπως ολος ο κοσμος ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΙΚΑ και μονο συμφωνα με αυτά που στα τυφλα ειχα δεχτει

Δεν ειχα την δυνατοτητα να κρινω!!!!!!

Το χειροτερο απο ολα ειναι ότι τα αποτελεσματα παρομοιων ανεγκξελεκτων κρισεων υπαρχουν ακομα και τωρα και θα υπαρχουν και θα λειτουργουν αν δεν γινει καποια εργασια πανω σε αυτες

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ !!!
Εν τω μεταξυ αυτά σαν παγιωμενα που είναι απλα στυμβαινουν και δεν απαιτουν καμμια προσπαθεια από μερους μας σε αντιθεση με μιαν αλλαγη στασεως

quote:
δεν υπάρχουν παιδιά που τα θωρούν ακόμα και στο σχολείο διαφορετικά (παιδιά της φάπας);

Δυστυχως εχουμε πεσει ολοι θυματα ανεγκεφαλων ενηλικων που κατηγοριοποιουσαν τους ανθρωπους με τελειως [Μ.........α]κριτηρια

Με αυτον τον τροπο[την διανοητικη μολυνση ] δημιουργουσαμε με εναν παραξενο τροπο θυτες και θυματα συγχρονως στις ψυχες των ιδιων ανθρωπων σε εναν αεναο κυκλο

Αιτια η κατηγοριοποιηση και η ελειψη αποδοχης της υπαρξης !!!!!

quote:
Με άλλα λόγια θέλω να σου δείξω και ανατρέχω στα παιδικά μας χρόνια για να αντιληφθείς ότι από εκεί χτίζουμε και δεν αλλάζει αυτό.

Η κριση μας για τα αιτια των συναισθηματων αυτων αλλαζει και πρεπει να αλλαζει !!!

ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
Αυτό που παραμενει είναι τα συναισθηματα και οι αισθησεις που συνδεονται με τα παλια γενεσιουργα αιτια

Αν θελουμε να ειμαστε συνεπεις απεναντι στον εαυτο μας και γενικοτερα στο ''ΚΑΛΟ '' επιβαλεται να αλλαζουμε!!!!

quote:
Μας στιγματίζει από τότε και πάντα έχουμε έναν αρχηγό να ακολουθούμε, οπότε δεν έχει σχέση η νοημοσύνη η ηλικία και το μορφωτικό επίπεδο

Το οτι δεχομαστε καποιο για αρχηγο κρυβει κατι που ο καθενας πρεπει να το βρει μεσα του

ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Αυτο απαιτει καποιο αλλου ειδους γνωση

Κανεις δεν μας την εχει δειξει

Ο μονος δασκαλος και οδηγος μας ''Η ΑΝΑΓΚΗ''

quote:
Τι και αν αυτός λέγεται επιστημονικός κλάδος, πάντα θα ακολουθεί τον αρχηγό ή τα φαντάσματα της Αγέλης,.
Αν μπεις στο νόημα μου καταλαβαίνεις αυτό που σου είπα τι χτίζουμε και γιατί ακολουθούμε από μικρά παιδιά;
Με άλλα λόγια ο άνθρωπος επειδή έχει αυτά τα κριτήρια πλανάτε και γιαυτό και η ΜΥΘΗΡΑ τονίζει, ότι όλοι οι άνδρες από τον επιστημονικό κλάδο προσκυνούν την Κβαντομηχανική και πράγματα που δεν είναι απόλυτα σωστά

Νομιζω οτι τα εχεις με τους ανδρες !!!Κοιτα το λιγακι

Οσο για τους επιστημονες -ερευνητες εχω καποιες προσωπικες αποψεις που χαρακτηριζουν τον δικο μου επιστημονα

Δεν θα εδινα αυτον τον χαρακτηρισμο σε καποιον που δεν θα ηταν ικανος να βαδιζει με τις δικες του προσωπικες δυναμεις και αποψεις

Επιστημονικες και οχι μονο

maria3Μέλος
30/10/2013, 07:28:02
quote:

Νομιζω οτι τα εχεις με τους ανδρες !!!Κοιτα το λιγακι

Οσο για τους επιστημονες -ερευνητες εχω καποιες προσωπικες αποψεις που χαρακτηριζουν τον δικο μου επιστημονα

Δεν θα εδινα αυτον τον χαρακτηρισμο σε καποιον που δεν θα ηταν ικανος να βαδιζει με τις δικες του προσωπικες δυναμεις και αποψεις

Επιστημονικες και οχι μονο

Δεν τα έχω με τους άνδρες απλά είναι μία παρατήρηση μου.

Αν προσέξεις οι γυναίκες όταν μεγαλώσουν και κυρίως όταν κάνουν παιδιά παύουν να ακολουθούν αυτήν την Αγέλη, οι άνδρες όχι, βέβαια δεν παύουν να έχουν και αυτές ερεθίσματα.

Ως προς αυτό το είπα και το έθεσα, την πλάνη των ανθρώπων που ασχολούνται με τις επιστήμες και δεν το κάνουν όλοι για το πλούτο θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν πλανήθηκαν από αυτό, αλλά το κάνουν άθελα τους ή για το κύρος του λόγου ή για να μην στιγματιστούν ως άναρχη και ότι δεν ακολουθούν αυτή την Αγέλη.

Άλλα με λίγα λόγια στο ερώτημα που έθεσες στην ΜΥΘΗΡΑ είπα την άποψη μου ως προς την πλάνη, αλλά δεν το κατάλαβες.

Για να το θέσω ποιο απλά είτε αυτό λέγεται πολυεθνική, είτε αυτό λέγετε σύστημα, τα ερεθίσματα τα ανθρώπινα είναι τα ίδια κυνηγούν το ποιο δελεαστικό, τον ποιο καταξιωμένο (δηλαδή τον ποιο δυνατό), οπότε όλοι πάνε στο ποιο κοινό και αυτό είναι το λεγόμενο μάρκετινγκ.

Και πως γίνεται αυτό διαλέγουν τον αρχηγό της αγέλης ή δημιουργούν έναν και οι υπόλοιποι ακολουθούν, αυτή είναι η πραγματική νέα τάξη πραγμάτων και πρώτα τα περνούν σε αυτόν τον τομέα δηλαδή εκεί γίνονται αποδεχτά και μετά στον απλό άνθρωπο.

Και αυτό πιστεύω θέλει να ξεχωρίσει η νέα τάξη πραγμάτων, το αντίθετο δηλαδή του κομουνισμού αν το προσέξεις γιαυτό και προετοιμάζεται το έδαφος εδώ και χρόνια, όχι ότι θα μπορούσα να αποδεχθώ ποτέ τον κομουνισμό είναι βέβαια ωραίος σαν ιδεολογία, αλλά όχι σαν υλοποίηση.

Με άλλα λόγια δεν είναι όλοι ίσοι και δεν μπορούν να έχουν όλοι το ίδιο κύρος και τους ίδιους μισθούς, από τον οικοδόμο μέχρι τον επιστήμονα.

Δηλαδή δεν έχουν όλοι το ίδιο brain.

Αν και τώρα τελευταία εκτός από το iq έχει βγει και το συναισθηματικό ig και αυτό τα λέει όλα.

Που αν κάνεις τον διαχωρισμό βλέπεις πολλά.

Edited by - maria3 on 30/10/2013 07:35:01

30/10/2013, 10:06:55
Εγινες σαφης!!!!!!

08/03/2014, 22:21:52
Μεχρι τωρα λοιπον αποδοχη του εαυτου ,[ παντα συμφωνα με αυτα που εγω αξιολογω ] νοειται η ανιχνευση ,ΟΛΩΝ των αποσπασεων της προσοχης , και κατοπιν η αναλογη μεταχειριση ,που και αυτη συνισταται , στην συνειδητοποιηση ,του τι κανουμε εν οσω οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ειναι σε λειτουργια

Ουσιαστικα ολο το παιχνιδι παιζεται , στην λεξη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο σκοπος ειναι η διευθετηση[μεσω επιγνωσης] των στοιχειων, προς αποφυγη εσωτερικων συγκρουσεων,και η διαφυλαξη των ενεργειων εν μεσω της αμεσης εμπειριας του τι συμβαινει στον ανθρωπινο μηχανισμο ,και η ψυχολογικη ισοροπια

Επισης αποτελεσμα τουτου ειναι και η εκμαθηση της ψυχολογικης διαδικασιας ,αλλα και τα χαρακτηριστικα των ψυχολογικων επιπροσθετων [που ξεπροβαλουν καθε στιγμη ], που ειναι πολυ χρησιμη ,προκειμενου να γνωριζουμε τα πραγματικα υπαρξιακα δεδομενα για την επιτευξη των παραπανω

Πχ αν δεν γνωριζουμε οτι η φυση καθενος απο τα ψυχολογικα δεδομενα ειναι αυθυπαρκτη [οχι αυτοβουλως ελεγχομενη]ευκολα θα πεσουμε στην παγιδα της αγνοησης τους , και επομενως στην εσωτερικη συγκρουση

Ισως ενα απο τα μεγαλυτερα μας προβληματα ισως και το μοναδικο

Το ειπε και ο κολλητος μου ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ !!!!!

Ηθελε να μονιασει τα δαιμονια...........

Πως ομως θα αναπτυχθει η συνειδισιακη κατασταση στην οποια ολα θα ειναι ξεκαθαρα !!!!

Οταν ειμαστε εν ηρεμια και χωρις εξωτερικες επηρειες αυτο ειναι εν μερη και σε καποιο βαθμο εφικτο!!!!!

Μπορει και να επιτευχθει καποιος βαθμος συνειδητοποιησης σχετικα ευκολα!!!!!!

ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ

Εχει επισης ειπωθει οτι για να αλλαξει το επιπεδο συνειδητοτητος ,χρειαζεται και αλλαγη του ενεργειακου επιπεδου

Και αυτο ειναι ευκολα κατανοητο ,[εν μερη] διοτι ενα καλοΚΑΙ ικανοποιητικο ενεργειακο επιπεδο στηριζει καλυτερα το σωμα

Και ενα υγιες σωμα θα ειναι λιγοτερο επιρεπες στις αποσπαση της προσοχης

Και σιγουρα ,συμβαινουν και αλλα, σε επιπεδα που δεν ειμαι σε θεση να διακρινω

XKA1123Νέο Μέλος
21/07/2006, 23:40:33

Δυσκολεύεστε να βρείτε nick ? Πάθατε writers block και σκέφτεστε τι ψευδώνυμο να χρησιμοποιήσετε ? Νομίζετε πως το nick που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύει ? Θέλετε να το αλλάξετε αλλά όλα σας φαίνονται χρησιμοποιημένα και πεζά ?

Μα τι κάθεστε και ψάχνετε ? Χρησιμοποιήστε για nick μια πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Επιλέξτε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, το χρώμα, αν είναι 5θυρο ή 3θυρο, και χρησιμοποιήστε την πινακίδα του για nick.

Μόλις αποκτήσατε εκατομμύρια nicks στο λεπτό.

Κουφάλα δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποίησες...

21/07/2006, 23:44:03
Αυτό τι μοντέλλο ήταν?
-------------------------------
Καλόοοοοοο και πανέξυπνο.
XKA1123Νέο Μέλος
21/07/2006, 23:52:19
quote:
Αυτό τι μοντέλλο ήταν?

Πρόκειτε για μια Alfa Romeo 156, 1800cc, μοντ. 2000, ατρακάριστο, δερμάτινο σαλόνι, Μomo Z/x 17" αναρτήσεις χαμηλώματος, ολοκαίνουργιο δερμάτινο τιμόνι από πλήρες service.

Edited by - XKA1123 on 21/07/2006 23:53:21

23/07/2006, 18:55:18
quote:
Νομίζετε πως το nick που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύει ?
...
Μα τι κάθεστε και ψάχνετε ? Χρησιμοποιήστε για nick μια πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Επιλέξτε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, το χρώμα, αν είναι 5θυρο ή 3θυρο, και χρησιμοποιήστε την πινακίδα του για nick.

Μα βέβαια!
Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα!
Να ένα νικ που μπορεί να με αντιπροσωπεύσει

Κάτσε να βγω λίγο στο μπαλκόνι, να δω ποιο Ι.Χ. μου ταιριάζει καλύτερα...

Πρωτότυπο XKA1123 - δε λέω.
Να σου πω, είχα μια κρυφή ελπίδα, πως μας πρότεινες κάποιο link για nickname-generator. Ξέρεις, όπως τα automatic-poetry-generetor.
Αλλά φευ!
Πρέπει να συμβιβαστούμε τώρα με μία πινακίδα αυτοκινήτου.

Αίσχος!

Για να σοβαρευτούμε και λίγο.
Όπως το θέτεις το θέμα - με τις πινακίδες αυτοκινήτων και λοιπά - δεν μπορεί να ενταχθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι όμως πρωτότυπη η ιδέα, για το πως σκέφτεται κάποιος το nick που θα επιλέξει στη συμμετοχή του σε ένα forum. Υπάρχει και κάποιο παλιότερο παρόμοιο θέμα. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε τη συζήτηση εδώ, σχετικά με τις οποιουδήποτε είδους ονοματοδοσίες. Όχι μόνο για το nick το δικό μας στα forums, αλλά και για όλα τα πράγματα, από αυτά που θεωρούμε έμψυχα, ως αυτά που θεωρούμε άψυχα. Άλλωστε, από μόνη της η διαδικασία να ψάξει να βρει κανείς ένα όνομα που θα ταιριάζει σε ένα πράγμα (ή μια ιδέα, ένα αίσθημα, μία διάθεση, ένα προτέρημα, ένα ελλάττωμά του, ένα όνειρο, μία ιδιότητα, κ.λπ.) βάζει τη σκέψη να εργαστεί σε ερευνητικά μονοπάτια, που αφορούν στη δυείσδηση των πραγμάτων.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

XKA1123Νέο Μέλος
23/07/2006, 23:19:20
VW σκαραβαίος, 1600cc, ABS, αερόσακοι οδηγού - συνοδηγού, κεντρικό κλείδωμα immobilizer, cd-mp3 player, μουράτο τιμόνι, σχάρα οροφής, 100,000 χλμ, ζάντες αλουμινίου. Συλλεκτικό κομμάτι, δεκτή και ανταλλαγή λόγο μετανάστευσης στο εξωτερικό. Πινακίδα : ΑΜΤ8899

Υ.Γ

ok Amalia, ευχαριστώ.

MarteΜέλος
24/07/2006, 00:20:52
IKX 0176 : ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΤΗ, ΜΑΥΡΗ, ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ! ...
ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ

stemixΜέλος
24/07/2006, 09:50:07
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλό.
marilineΜέλος
26/07/2006, 19:44:56
Αχ εγώ τώρα τι να πώ που είχα μπεί εδώ παλιότερα και αναγκαστικά έχω πάλι το ίδιο όνομα που μου άρεσε πρίν απο καποια χρόνια?

Α καλός σας βρήκα ξάνα και πάλι...

30/05/2003, 13:38:42
ΦΙΛΟΙ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ KAI ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ......

ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ/ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ....
ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ .......

ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ....
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ....

ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Edited by - AVATARGR on 05/06/2003 19:01:47

30/05/2003, 14:14:36

ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ... ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**