- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επίσης, ειδικά η περίπτωση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δημιουργεί την άισθηση ότι κάτι αφύσικο συμβαίνει - δεν νομίζεις ![]()
quote:
Αν εμπλέξουμε τον μάγο που πήγαμε τον Ουαντού,έχουμε καμία ελπίδα για παράτασηΣτράτος
Έλα ντε ???? ![]()
![]()
![]()
Χώρια τα πρωτοσέλιδα περί ΚΑΤΑΡΑΣ των τελευταίων 5 λεπτών.....
Ούτε ραντεβού να είχαμε.![]()
Αυτό θα πει "κολλημένος με την μπάλα".![]()
ΥΓ.Πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.
Καλύτερα στο ΟΥΕΦΑ παιδία πιστέψτε με.
Στράτος

quote:
Ευστράτιος:
Καλύτερα στο ΟΥΕΦΑ παιδία πιστέψτε με.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
Εγώ έχω τόση εμπιστοσύνη στην Ευρωπαική Α.Ε.Κ. που ακόμα και στο C.L. άν πήγαινε θα έβγαζε μάτια![]()
Δέν αποκλείεται να έβλεπες καμιά έκπληξη όπως αυτής στην εθνική μας το 2004.
Τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία άραγε......
quote:
snoopy
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
Γιατί φίλε μου, ο Έλληνας δεν έχει μέτρο.
Άντε και περνούσε...
Πόσο σίγουρος είσαι, ότι οι οπαδοί σας δεν θα απαιτούσαν οπωσδήποτε να είναι η ΑΕΚ και του χρόνου στο C.L. ;
(οι διεκδικητές τρεις, οι θέσεις δύο)
Άντε και παίζει και του χρόνου στο C.L. Πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια τύχη με φέτος ;
Οι απαιτήσεις δεν θα είναι πιο μεγάλες αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει στους 16 ;
Τι θα γίνει σε μια πιθανή περίπτωση που τερματίσει τέταρτη ;
Κοίτα δεν σου λέω ότι θα γίνουν αυτά, απλά ότι είναι κάποιες πιθανότητες.
Ο Έλληνας για μένα σε ένα ποσοστό πολύ μεγάλο βλέπει μπάλα αλλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο.
Έχει άγνοια του αθλήματος και γενικά των κανόνων που το διέπουν γενικότερα, σε όλους τους τομείς.
Κατ’ επέκταση δεν κατανοεί που φτάνει το πάπλωμα του με αποτέλεσμα να ΑΠΑΙΤΕΙ περισσότερα από όσα μπορεί και δικαιούται να πάρει. Βέβαια υπάρχουν και οι μικρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Η φετινή ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.
Παίζει το ποιο ωραίο ποδόσφαιρο και χρησιμοποιεί πολύ νέους παίχτες που δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να ταυτίζεται μαζί τους και να βλέπει τις νέες σημαίες της ομάδας.
Έχει πάνω απ’ όλα, έναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητή που δουλεύει πολύ και χαίρει τον σεβασμό των παιχτών γιατί τον βλέπουν σαν δάσκαλο και όχι σαν ανταγωνιστή και που μπροστά του τουμπεκιάζονται όλοι, όπως πρέπει να γίνεται σε σοβαρές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δημοκρατία.
Και πάρα πολύ βασικό, έχει πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή που έχουν παίξει και που κατέχουν το τόπι.
ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
Τα βήματα τους είναι αργά και μελετημένα βάση σχεδίου... όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Αν τώρα δεν πετύχουν, θα ξέρουν ότι έκαναν ότι ΕΠΡΕΠΕ για να πετύχουν και απλά δεν έκατσε και θα ξαναπροσπαθήσουν πάλι για το καλύτερο.
Η πρόκριση της ΑΕΚ θα εμπεριείχε και την πιθανότητα να πάρουν τα μυαλά τους περισσότερο αέρα απ’ όσο πρέπει και να χαθεί για λίγο ο δρόμος. Τόσο όμως, ώστε να παίζει του χρόνου στο ΟΥΕΦΑ.
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά και με ωραίες εικόνες αποχαιρετισμού από μια ομάδα που έκανε το παραπάνω από ότι μπορούσε (φέτος).
Η τελευταία εικόνα όμως, από έναν αποκλεισμό από τους 16 με δύο ήττες μέσα έξω από ένα “θηρίο” δεν θα είναι το ίδιο όπως σήμερα.
Καλύτερα φίλε μου έτσι, εμπειρίες είναι αυτές, που δυναμώνουν μια νέα ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.
Μην βιάζεστε, είσαστε σε καλό και υγειή δρόμο.
Καλή συνέχεια...
ΥΓ. που να έγραφα και για την ομάδα μου.![]()
Στράτος

ΜΕ 31 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ
ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ
ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Η ΛΥΟΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ.
Η ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90, Ο ΑΓΙΑΞ ΤΟΥ 94-96.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
quote:
Ευστράτιος:
Γιατί φίλε μου, ο Έλληνας δεν έχει μέτρο.
Άντε και περνούσε...
Πόσο σίγουρος είσαι, ότι οι οπαδοί σας δεν θα απαιτούσαν οπωσδήποτε να είναι η ΑΕΚ και του χρόνου στο C.L. ;
(οι διεκδικητές τρεις, οι θέσεις δύο)
Άντε και παίζει και του χρόνου στο C.L. Πιστεύεις ότι θα έχει την ίδια τύχη με φέτος ;
Οι απαιτήσεις δεν θα είναι πιο μεγάλες αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει στους 16 ;
Οτι ο Έλληνας έχει τα μυαλά του στο διάστημα είναι κανόνας![]()
Ας κάνει σήμερα ότι μπορεί καλύτερο, και το τί θα κάνει του χρόνου με το C.L. άστο για του χρόνου. Και οι Ολυμπιακοί κάθε χρονιά είναι σίγουροι οτι την επόμενη θα πρωταγωνηστήσουν στην Ευρώπη αλλά αντί για αυτό πέφτουν όλο και σε βαθύτερο γκρεμό.
Φυσικά και δέν είμαι σίγουρος οτι του χρόνου η ΑΕΚ στο C.L. θα έχει καλύτερη τύχη απο φέτος αλλά απο μιά ομάδα που θέλει να ονομάζεται μόνιμη νταμπλούχος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως τον Ολυμπιακό εγώ άν ήμουνα οπαδός του θα απαιτούσα να δείξει κάτι κάποτε και στην Ευρώπη που δέν έχει δείξει ποτέ και τίποτα.
Μόνη εξαίρεση ο Μπάγεβιτς ... που μόλις ο φαταούλας Κόκκαλης ακούει το όνομα του βγάζει σπυράκια γιατί άραγε?
Αντίθετα η ομάδα μου που δέν μπορεί ούτε ένα κυπελλάκι να κατακτήσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο απέδειξε περίτρανα ... έστω και την φετινή χρονιά - και όχι μόνο ... οτι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία εκεί που πρέπει απο τον μόνιμο νταμπλούχο.
Περασαν οι χρονιες που μπορουσαμε να παιξουμε στο CL... Το CL, ειναι πια κυπελλο για τους τεραστιους συλλογους... γιατι τα πρωταθληματα τους ειναι δεκαετιες πιο μπροστα και απειρως καλυτερα...
Ας εχουμε το UEFA, που και σε αυτο συμμετεχουν καλυτερες ομαδες απο τις δικες μας ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ BUDZET απο εμας... γιατι εκει παιζουν ποδοσφαιρο... Ας κανουμε μια 10ετια μια καλη πορια στο UEFA, ας το παρουμε καμια 2-3 φορες και μετα ας βγουμε στο CL... Ετσι, αργοτερα και καλυτεροι ξενοι παιχτες θα ερχονται, και περισσοτερη ανεση θα ειχαμε
Και κατι αλλο... αν περνουσε η ΑΕΚ χθες... θα επαιζε με Chelsea... ποιος πιστευει οτι η ΑΕΚ θα κερδιζε την Chelsea???? Oχι, για να μην λεμε και οτι θελουμε...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Open Mind: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ (κάποτε λέγανε για τον Βαρδινογιάννη αλλά αυτός τουλάχιστον είχε κάποια όρια, ο σημερινός πρόεδρος του Ολυμπιακού δέν έχει κανένα).
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕ ... προπαντώς άν πάς με τον αέρα της υπεροψίας οτι τάχα στην πατρίδα σου είσαι ο πρώτος.
Τι να σου κανει ενας "Κοκκαλο-Αμπραμοβιτς"? Και τα διπλασια λεφτα να δωσει σε ενα παιχτη ΚΑΛΟ-ΑΣΤΕΡΙ για να ερθει, ο παιχτης δεν προκειται να ερθει... δεν εχει προοπτικη το Ελληνικο Ποδοσφαιρο... πρεπει να περασει μια 15ετια σαν SUPER LEAGUE που ειναι τωρα για να στρωσει
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...