ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απάτη "Πολιτικά Ορθή" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Απάτη "Πολιτικά Ορθή" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
06/07/2004, 01:37:10
(σε καταφερα να μεινεις ;)

τι κατα τι γνωμη μου πρπει να επιθεωρησεις;
η γνωμη μου περι επιθεωρησης :
την επιθεωρηση την κανουμε μονοι μας μετα απο αυτοεξεταση και αυτοκριτικη>>γιαυτο σου μιλησα για τον καθρεφτη του σπιτιουσου.
(αλλιως θα σου μιλαγα για το καθρεφτισμα σου επανω μου...και τοτε θα ειχαμε μια πιο δυσκολα να δυεισδυσεις σε αυτην,κουβεντα)
θα ειναι μαλλον απλουστατο αν διαβασεις ολα οσα γραψαμε παρεουλα ως τωρα...
αυτο που μου αρεσε ειναι που επιασες απακρβως τον νεολογισμο...
κι αυτο μαλλον δηλωνει πως κατι τελικα καταλαβες....απο τον ακαταλιπτο πυθιατμα λογο..:))

ας σου απαντησω ομως και σε τουτο:

quote:
Τι σε οδήγησε να σκεφτείς ότι είμαι επι το κράτος του μένους της ρέας;
(σ'ευχαριστω...η υπομονη βλεπεις φερει παντα αποτελεσμα:)

θα σου πω παλι με παραπομπη:

quote:
Ποιοί πούστηδες κατάφεραν να εξευτελίσουν τη γυναίκα τόσο πολύ , μετατρέποντάς την σε μιά αναλώσιμη μονάδα ενός δήθεν "παραγωγικού" συστήματος.
Και καλά. Άντε εμείς που μια ζωή γαιδούρια με γερές πλάτες τα ψιλοκαταφέρναμε για πολλούς αιώνες μέχρι τώρα. Δέν έφτανε όμως αυτό .

is this a cool attitude...dear?

quote:
Οικτος και αηδία είναι δύο λέξεις που μαζί με πολλές άλλες ισάξιας βαρύτητας περιγράφουν το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση των σχέσεων .
Θα προσθέσω και άλλες δύο : Κωμωδία και γελοιότητα. [/u]

or this one...?

απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις ,dear!
~και ξερεις κατι...; ισως να μιλας ετσι και εκει εξω...εμενα παντως μου ταραζουν λιγο την..."ηρεμια" εκφρασεις τετοιου τυπου.../και ενταξει οταν δεν εχω διαθεση να καταλαβω και τα στελνω κλειστα γραμματα πισω στον αποστολεα/αν ομως μενω αταραχη και αναλυω τη δονηση τοτε...μαλλον αυτο διεκρινα... 'η ισως αγανακτηση που τεινει προς θυμο...
εχμ...εχω αδικο ;
και κατι αλλο.
δεν ειπα οτι διαφωνω με οσα λες αλλα με τον τροπο...
(στο πρωτο quote μαλιστα με βρισκεις μαλλον απολυτα συμφωνη)
ελα περιμενω απαντηση ----..απο το απογευμα ταξιδευω...στο "διχτυ*" λιγο ακομη δεν πειραζει..---

*νετ:)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
06/07/2004, 01:40:30
quote:

quote:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
KAI NA EXEI KAI THN YΠOMONH ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.
XΩΡΙΣ AYTHN OΛA EINAI MATAIA.

Να υποθέσω λοιπόν ότι εσύ διάβασες προσεκτικά απο την αρχή τα όσα 'εχω πεί σ` αυτό το τόπικ πολύ υπομονετικά , και αφού κατανόησες όλα όσα είπα , μου φέρνεις ένα κείμενό μου για να καταλάβω εσένα.
Μετά αμφισβυτείς άν εγώ ο ίδιος καταλαβαίνω αυτά που ο ίδιος έγραψα.
Επειδή είναι πολύ ανακατωμένα για να καταλάβω λοιπόν, κάτσε ένα λεφτό και γράψε όμορφα και ωραία τη θέση σου , να την καταλάβουμε και να προχωρήσουμε.

exm....αυτο τωρα το διαβασα....μα ....γιατι βιαζεσαι βρε καλο μου...:))
περιμενε!((και βεβαια διαβασα το θεμα/δεν ηρθα να σε κριτικαρω επι προσωπικου/δεν το συνηθιζω :)
+να φανταστεις οτι μπηκα να δω το ποστ που εστειλα + ειχε ηδη γυρισει η σελιδα...αφου ηδη απαντησες..:))στο μηνυμα που επεται...στην τριτη σελιδα!//ετσι δεν κανουμε και πολλα...
(εχμ..αν παω για υπνο μηπως..+ ξυπνησω στην ωρα μου ..;))

Ατμα,
"αργω λιγο" αλλα...ξερω...οτι ειναι για καλο..:))

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/07/2004 01:45:32

steelspringΜέλος
06/07/2004, 01:43:45
quote:
TRY ME..Ι'ΜΕΧΤRΑSWEETY

Μετά απο μια εκτεταμένη αναφορά στη "συνουσία"
Αυτό το τελευταίο που λές ακούγεται συνειρμικά απο περίεργο, έως και κάτι σαν πολλά υποσχόμενη ποιότητα.

steelspringΜέλος
06/07/2004, 01:54:19
quote:
απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις ,dear!
~και ξερεις κατι...; ισως να μιλας ετσι και εκει εξω...εμενα παντως μου ταραζουν λιγο την..."ηρεμια" εκφρασεις τετοιου τυπου.../και ενταξει οταν δεν εχω διαθεση να καταλαβω και τα στελνω κλειστα γραμματα πισω στον αποστολεα/αν ομως μενω αταραχη και αναλυω τη δονηση τοτε...μαλλον αυτο διεκρινα... 'η ισως αγανακτηση που τεινει προς θυμο...
εχμ...εχω αδικο ;
και κατι αλλο.
δεν ειπα οτι διαφωνω με οσα λες αλλα με τον τροπο...
(στο πρωτο quote μαλιστα με βρισκεις μαλλον απολυτα συμφωνη)
ελα περιμενω απαντηση ----..απο το απογευμα ταξιδευω...στο "διχτυ*" λιγο ακομη δεν πειραζει

Μεγάλο κορίτσι είσαι και μάλλον δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί ο τρόπος , αλλά να βλέπεις ψύχραιμα την ουσία (που το κάνεις και αυτό)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ενοχλούν κραδασμικά κάποιες λέξεις και δεν αφήνεσαι σ` αυτό τον κραδασμό για να οδηγηθείς κάπου .

06/07/2004, 01:59:23

quote:
quote:TRY ME..Ι'ΜΕΧΤRΑSWEETY

Μετά απο μια εκτεταμένη αναφορά στη "συνουσία"
Αυτό το τελευταίο που λές ακούγεται συνειρμικά απο περίεργο, έως και κάτι σαν πολλά υποσχόμενη ποιότητα.

"Αυτο" ηταν μια αυθορμητη --περι του λογου πριν της αποκαλυψεως της ουσιας-- υπογραφη μου/+ΔΕΝ απευθυνεται. στην "συνουσια"ΑΛΛΑ στην Ουσια=Νοημα

Ατμα,
Ολα ειναι Υποκειμενικα,μεχρι να με συναντησεις*,οχι απαραιτητα
σε σαρκικη συνουσια..μα κατ'ουσιαν σε ερωτα λογου.

*η ουσια του λογου πληρει ενωσει με την ατμα.(=οπου atma..οχι 1.78/00-00-00>>αλλα anima...)

καληνυχτα...

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
06/07/2004, 02:05:22
παλι εγραψες πριν να με διαβασεις...
quote:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ενοχλούν κραδασμικά κάποιες λέξεις και δεν αφήνεσαι σ` αυτό τον κραδασμό για να οδηγηθείς κάπου .

δεν ειναι θεμα "ενοχλησης"....
η φυση μου ειναι αυτη+το γνωριζω//δεν ειναι κακο αυτο//απλα οφειλω να διαχειριζομαι συνεχως μια πολικοτητα...εναρμονησεων...τροπο τινα..
/πως να πω αλλιως;
να βαλω ταμπελα νεον που ν'αναβοσβηνει + γραφει:

"δονουμαι με ο,τι ακουγεται εσω + εξω";

plus this:
δονουμαι μεν συμπεραινω παραυτα//τα'παμε αυτα...:))
αντε παω νανι//συμπεραινω πως συμφωνουμε αλλα θα αργησεις να το δεις επειδη απαντας πριν να με διαβασεις...

--καληνυχτα σου ειπα..ηδη--

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
steelspringΜέλος
06/07/2004, 02:34:15
quote:
παλι εγραψες πριν να με διαβασεις...

Δε χρειάζεται.. Οι δονήσεις σου είναι πολύ δυνατές και τις πιάνω πρίν απαντήσεις.

steelspringΜέλος
06/07/2004, 06:23:23
quote:
Ολα ειναι Υποκειμενικα,μεχρι να με συναντησεις*,οχι απαραιτητα
σε σαρκικη συνουσια..μα κατ'ουσιαν σε ερωτα λογου

Αν προσπαθούσες εσύ να με συναντήσεις θα έβλεπες πόσο αντικειμενικός είμαι και πόσο δεν είμαι. Άσχετα όμως μ`αυτό ,
Όσο αφορά για τον έρωτα λόγου , μάλλον είμαι πολύ κακός εραστής. Μή με προτιμήσεις γιατί είμαι άπιστος και πολυγαμικός ,χώρια που χρησιμοποιώ άσχημες κραδασμικά λέξεις που σπάνε την αρμονία .
Αυτή ειδικά την αρμονία που τόσο απεχθάνομαι.

06/07/2004, 09:12:30
Eνας μεγάλος (κατ'εμέ) διδάσκαλος κάποτε μου ειπε:

"Μα έχεις δει να βγαίνει κανείς στους δρόμους και να φωνάζει ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!?"

Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε διαρκώς...
Ι am great!
I am straight!
I am... (Kακέ λύκε ακόμη περιμένω να μου πεις που περιμένεις απάντηση...)

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 06/07/2004 22:03:52

steelspringΜέλος
06/07/2004, 22:17:10
Ας δώσω και μιά άλλη νότα στη συζήτηση.
Αν η ζωή του ανθρώπου είναι η Οδύσσεια , Ο Γάμος ή η Σχέση ποιό μέρος της Οδύσσειας είναι;

06/07/2004, 23:24:08
Aν κρίνω από το ότι είναι η απόλυτη ΛΗΘΗ... το νησί των Λωτοφάγων!

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
07/07/2004, 04:09:05
Εγώ θα έλεγα ότι είναι η χώρα των Κυκλώπων γιατι τουλάχιστον ο άντρας χάνει έναν έναν τους συντρόφους-φίλους του ,
επίσης είναι η μόνη κατάσταση στην οποία συνειδητοποιεί ότι είναι ανύπαρκτος και το φωνάζει: "Είμαι ο κανένας!!"
αλλά και ο Κύκλωπας επίσης την πληρώνει χάνοντας τα πρόβατά του και το μοναδικό μάτι του.

ΓιώργοςΜέλος
07/07/2004, 17:00:06
quote:

Γιώργο,
quote:
Όταν καταφέρεις και βρεις την αφθονία.. [...] …you just stick with it..
Wise words there, mate....

Αλλά νομίζω οτι πιο πολύ αναρωτιώμαστε τί γίνεται οταν ΔΕΝ υπαρχει αφθονία....

Και γιατί δεν υπάρχει, επίσης.

Είχα συναντήσει πέρσι έναν βιετναμέζο.. και μιλάγαμε για διάφορα… πάνω στην κουβέντα.. μιλάγαμε για το τι θα ήθελε από τον γάμο του..… αυτό που θα ήθελα είναι να έχω τρεις γιους…
Δεν με ενδιαφέρει αν η γυναίκα μου είναι άσχημη… η φτωχιά.. …αυτό που θέλω από αυτή είναι τρεις γιους…
Στην χώρα του .. κάποιος είναι πλούσιος όταν έχει γιους.. και όσο ποιο πολλούς έχεις τόσο ποιο πλούσιος είσαι… τα αγόρια είναι υπεύθυνοι ώστε να φροντίζουν τους γονείς όταν γεράσουν… και αυτό ήταν για αυτόν η αφθονία..

Δεν είναι θέμα αν υπάρχει αφθονία η όχi my friend .. είναι τι ιδέα / φόρμουλα έχεις για αυτή… για κάποιον μπορεί (όσο μιλάμε για σχέσεις) να είναι όμορφος…για κάποιον άλλο να είναι πλούσιος.. να έχει εκείνο …να με κάνει το άλλο ..

Τώρα η επιτυχία βέβαια ενός σχεδίου (η και απάτης αν θες) και το αν αποδεικτή παραγωγικό η καταστροφικό .. θα εξαρτηθεί από την ευφυΐα του σχεδίου – οπότε βάζουμε το μυαλουδάκι να δουλέψει…

Η επιβολή όμως της φόρμουλας όπως αυτή της αφθονίας έχει να κάνει με αρκετή αφοσίωση ..(you just stick with it ) και μια σχετικά επαρκής τεχνική (έλα να σου δείξω το κουνφου μου.)

Γιώργος..
Ε ψιτ.. βρε χριστιανόπουλα τι θα γίνει με εκείνη την μεζονέτα που λέγαμε.. θα πάω μου φαίνεται στα μασωνόπουλα…..