- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:
1. windows 2000/XP
2. IIS (Internet Information Server)
3. MS-SQL
Γεια σου και παλι φιλε μου.Σε ευχαριστω πολυ που με ενημερωσες.Ναι,
τα εχω τα παραπανω.Οποτε αν δεν σου ειναι δυσκολο μου το στελνεις το
προγραμμα.
μολις κατεβασω το λεξικο θα το ανεβασω στο ιντερνετ και οποιος θελει θα μπορει να το κατεβασει.
περιμενε ακομα λιγο φιλε μου.
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
Δεν έχω μπει αυτές τις ημέρες στο mail μου, μόλις μπορέσω θα κανονίσω να σου το στείλω cylight.
Να είστε καλά.
ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;
Δεν έχω καταφέρει να κάνω upload στο site που μου υπέδειξες.
Μήπως έχεις Kazaa; Θέλεις να το προσπαθήσουμε από κει;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 03/01/2004 00:49:17
quote:
CyLight,
ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;
Δεν έχω καταφέρει να κάνω upload στο site που μου υπέδειξες.
Μήπως έχεις Kazaa; Θέλεις να το προσπαθήσουμε από κει;
δυστηχως ο μονος τροπος για να παρω το προγραμμα ειναι μεσω καποιου σαιτ. ο provider μου δεν μου δινει access σε kazaa.
το ξερω οτι περνει ωρα μεχρι να το ανεβασει ολο (στο σαιτ που σου εστειλα) αλλα ειναι λογικο αφου το file ειναι μεγαλο.
αν μπορεις ξαναδοκιμασε σε παρακαλω!
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
μετά από ώρα upload, μου βγάζει σφάλμα και κλείνει το σύστημα. Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια ν' ανεβάσω ένα-ένα τα υπο-αρχεία.
Θα σ' ενημερώσω...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 03/01/2004 00:50:06
quote:
CyLight,μετά από ώρα upload, μου βγάζει σφάλμα και κλείνει το σύστημα. Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια ν' ανεβάσω ένα-ένα τα υπο-αρχεία.
Θα σ' ενημερώσω...
φιλε μου δεν ξερω πως να σ'ευχαριστησω!!!
και να μην τα καταφερεις δεν πειραζει, για μενα σημασια εχει οτι προσπαθησες τοσο πολυ!
σ'ευχαριστω παρα πολυ.
Δοκίμασα ν' ανεβάσω και τα αρχεία μεμονωμένα και ενώ κάποια ανεβαίνουν, κάποια άλλα όμως όχι. Οπότε εγκατέλειψα τις προσπάθειες.
Αν βρεις άλλο τρόπο να στο στείλω, θα χαρώ να βοηθήσω...

Edited by - Zadok on 03/01/2004 00:48:05
quote:
Να 'σαι καλά, CyLight!
Δοκίμασα ν' ανεβάσω και τα αρχεία μεμονωμένα και ενώ κάποια ανεβαίνουν, κάποια άλλα όμως όχι. Οπότε εγκατέλειψα τις προσπάθειες.
Αν βρεις άλλο τρόπο να στο στείλω, θα χαρώ να βοηθήσω...
οκ φιλε μου.
μαλλον θα το κανονισουμε σε 1-2 μηνες (!!!) οταν θα ειμαι Κυπρο για διακοπες (Ελλαδα μαλλον καλοκαιρακι θα ερθω), αν μεχρι τοτε δεν "χαθουμε" και δεν το βρω τοτε κατι θα κανονισουμε.
σε ευχαριστω παρα πολυ!
Είναι κρίμα να περιμένεις τόσο και μαζί μ' εσένα όσοι θέλουν το πρόγραμμά σου (είμαι κι εγώ ανάμεσά τους)

Edited by - Zadok on 03/01/2004 00:47:30
Δηλαδη το αλφαβητο ειναι αυτο:
Α Β Γ Δ Ε ΔΙΓΑΜΜΑ Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π ΚΟΠΑ Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω ΣΑΜΠΙ
Διορθωσε με αν κανω λαθος.
Master Of Puppets
quote:
Εάν νομίζεις ότι εξυπηρετεί, στο γράφω σ' ένα CD και στο ταχυδρομώ...
Είναι κρίμα να περιμένεις τόσο και μαζί μ' εσένα όσοι θέλουν το πρόγραμμά σου (είμαι κι εγώ ανάμεσά τους)
Αν σου ειναι ευκολο θα το ηθελα πολυ!!!
Θα σου στειλω την διευθυνση με προσωπικο μηνυμα!
οσο για το προγραμμα, θα το ανεβασω αυριο στο σαιτ που σου εστειλα ειδικα για σενα.
quote:
Καλησπερα
Δηλαδη το αλφαβητο ειναι αυτο:
Α Β Γ Δ Ε ΔΙΓΑΜΜΑ Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π ΚΟΠΑ Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω ΣΑΜΠΙ
Διορθωσε με αν κανω λαθος.
πολυ σωστα φιλε μου. αυτο ειναι το αλφαβητο με ολα τα γραμματα.