ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/05/2007, 07:36:47
Καλημέρα σας και thanks για τον καφέ!

Παιδιά, κι εχθές ήταν πολύ γρήγορο το άνοιγμα των σελίδων.
Ελπίζω να το παρατήρησαν κι άλλοι αυτό.

In anticipation of my resurrection...

16/05/2007, 11:14:25
Το παρατηρήσαμε βρε.
Πετούσε χτες!!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

16/05/2007, 11:37:29
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
melancholyΜέλος
16/05/2007, 14:34:10
Καλησπέρα σε όλους!Ενα φραπεδάκι γλυκό με γάλα παρακαλώ!
16/05/2007, 15:14:59
quote:

Καλησπέρα σε όλους!Ενα φραπεδάκι γλυκό με γάλα παρακαλώ!

Έτοιμο, μόλις το έφτιαξα!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

melancholyΜέλος
16/05/2007, 20:07:24
quote:
Έτοιμο, μόλις το έφτιαξα!
Αχ!Να σαι καλά δροσύστηκα!!!

Ας μου απαντήσει κάποιος υπάρχει αληθινή φιλία;Μια φιλία που δεν είναι βασισμένη στο ψέμα,στα συμφέροντα και που δεν υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ζήλεια;

16/05/2007, 20:22:49
Kαλησπερα... περασα για να μην φαω απουσια... ελλειπα απο το πρωι σε εξωτερικες δουλειες, οποτε βρηκα ευκαιρια τωρα...

Τι κανετε? πως ηταν η μερα σας σημερα (εκτος απο "ζεστη") ?

17/05/2007, 07:36:02
Τι έγινε, βρε παιδιά?

Παρακοιμηθήκατε σήμερα?

quote:
Ας μου απαντήσει κάποιος υπάρχει αληθινή φιλία;Μια φιλία που δεν είναι βασισμένη στο ψέμα,στα συμφέροντα και που δεν υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ζήλεια;

Αγαπητή melancholy, εσύ τι γνώμη έχεις για αυτό που ρωτάς?

melancholyΜέλος
17/05/2007, 09:47:23
Καλημέρα σε όλους!

quote:
Τι κανετε? πως ηταν η μερα σας σημερα (εκτος απο "ζεστη") ?

Τίποτα το συναρπαστικό!Εσένα;

quote:
Αγαπητή melancholy, εσύ τι γνώμη έχεις για αυτό που ρωτάς?

Αγαπητέ μου Dying Incubus δεν μπορώ να είμαι σίγουρη πλέον, δυστυχώς και γι αυτό ρωτάω.Ίσως κάποιος απο εσας να είχε την εμπειρία μιας αληθινής φιλίας και έτσι να αποδειχτεί οτι υπάρχει φιλία με όλη τη σημασία της λέξεως.

quote:
Παρακοιμηθήκατε σήμερα?

Αντιθέτως εγώ ξύπνησα πρωί!Πώς το παθα!

17/05/2007, 10:30:46
quote:
Αντιθέτως εγώ ξύπνησα πρωί!Πώς το παθα!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια κι απορώ πως σηκώνομαι κι εγώ χωρίς πρόβλημα!
Θαύμα έγινε?

Η φιλία μεταξύ 2 ανθρώπων είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη υπόθεση και πιστεύω πως πάντοτε έχει να κάνει με την κάλυψη ιδιοτελών συμφερόντων - είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.
Όμως όλα τα είδη σχέσεων δεν παρουσιάζουν προβλήματα?
Πολλές φορές έχουμε πρόβλημα στο να αποδεχθούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, πως μπορούμε να αποδεχθούμε εύκολα έναν άλλον άνθρωπο στην ζωή μας?

Προσωπικά θυμάμαι μια περίπτωση που η φιλία μου με κάποιο άτομο με απογοήτευσε και με γέμισε ερωτηματικά.
Έχοντας αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά και κρίνοντας την κατάσταση περισσότερο ως παρατηρητής, σκέφτομαι ποιές ήταν κι οι δικές μου ευθύνες σ' αυτή την διάλυση.
Γιατί πχ δεν είχα θέσει κάποια όρια και γιατί δεν είχα λάβει κάποια μέτρα όταν συνειδητοποιούσα πως η φιλία αυτή δεν είχε τις γερές βάσεις που νόμια ότι είχα?
Προφανώς κάλυπτε κάποιες δικές μου ανάγκες τις οποίες δεν παραδεχόμουν πως είχα ή κάλυπτε και τα δικά μου συμφέροντα όσο κι αν το αρνιόμουν.

Πιστεύω λοιπόν πως σε κάθε σχέση μας πρέπει να αναλογιζόμαστε ποιές μπορεί να είναι κι οι δικές μας ευθύνες και να αναζητήσουμε τα αληθινά αίτια που μας συνδέουν με ένα άτομο κι όχι τις αφορμές.
Κι ας κάνουμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας κι όχι τα στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου...