ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/05/2016, 23:39:29
Καλησπέρα μαλακίδια μου ... ως συνήθως το forum : ένα μπόρντελ : 5 λογαριασμοί που γράφουν - γράφουν ; - άλλοι 3 διπλοί που πετάνε τυράκια σ' αυτούς που γράφουν - γράφουν ; - ένας δυο μοναδικοί δυσεύρετοι και επικοί μαλάκες που την έχουν δει πανεπιστήμονες, ένας συντονιστής - ω,ρε έρ΄με άνθρωπα ... ειλικρινά, παίρνεις κά'να φράγκο για αυτήν την ενέργεια και τον χρόνο που ξοδεύεις με όλα αυτά τα νούμερα που μαζέψατε ; Εγώ αν ήμουν στην θέση, θα ζητούσα μισθό, άνευ πλάκας - ένας, δύο σοβαρά - σοβαρά ; - μέλη που προσπαθούν και ένα φόρουμ σαν το τραγούδι των Argo : για τον επούτσον εκάβαλον ...

11/05/2016, 23:45:11
Εγώ βέβαια ψάχνω το φιλαράκι μου, τον Ramoglou, κάπου τον πήρε το μάτι μου. Δεν είναι τυχαίο που εμφανίσθηκε, ε ; Όσοι το θεωρούν τυχαίο, να μην το θεωρούν. Υπάρχει λόγος.

Λοιπόν ... για πείτε τα νέα σας ...

12/05/2016, 00:56:59
Λόγος που μας αφορά όλους, λόγος που αφορά το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ή λόγος προσωπικός;
12/05/2016, 01:02:10
Ψοφάνε τα νεοφιλελέ για Μενεγάκη τελικά. Σαν τον Καρανίκα δηλαδή...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

13/05/2016, 17:10:18
Δεν υπάρχει Σείριος. Μόνο που στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά.

14/05/2016, 03:23:45
Αυτό που έκανες δεν ήταν καθόλου έντιμο... ετσι για την ιστορία
ξέρεις εσύ...

15/05/2016, 22:08:47
quote:
AitheroVamon

Αυτό που έκανες δεν ήταν καθόλου έντιμο... ετσι για την ιστορία
ξέρεις εσύ...

AitheroVamon, είσαι από τα άτομα που γουστάρω εδώ μέσα, παρ' ότι δεν σε έχω γνωρίσει προσωπικά. Και επειδή δίνω βάρος στον λόγο σου (δεν σε "γράφω" δηλ.), θα σου απαντήσω και θα "κάψω" ακόμη έναν λογαριασμό μου. Δεν τρέχει μία, θα φτιάξω κάποια στιγμή άλλον, ούτως ή άλλως αυτούς τους εφεδρικούς λογαριασμούς τους έχω για κάτι τέτοιες κουβέντες.

Το όλο ανέντιμο του πράγματος ξεκινάει από μια ανέντιμη και προσυμφωνημένη πολύ παλιά διαγραφή και συνεχίζεται με μια ανέντιμη και δόλια "επίθεση" προς το άτομό μου, επίθεση η οποία έγινε από έναν φτιαχτό χαρακτήρα - ήταν έξυπνη κίνηση, δεν λέω, αλλά ήταν και πισώπλατη. Πρωτού λοιπόν αποδώσεις τον χαρακτηρισμό έντιμος ή άτιμος σε κάποιον, καλό είναι να εξετάσεις και τις δύο όψεις του νομίσματος. Και αυτής της εντιμότητας αλλά και της ανεντιμότητας. Δεν περιμένω κάτι από αυτά που σου λέω, αλίμονο δηλ. απλά, δυο κουβέντες σου γράφω, θες να τις διαβάσεις ; καλώς, δεν θες ; πάλι καλώς.

Απλά, αναρρωτήσου : τι ξέρεις εσύ για μένα ; ή ... να το θέσω αλλιώς, τι ξέρεις εσύ για την ιστορία την δική μου στο φόρουμ ; Ότι σου έχουν πει. Ότι σου έχουν μεταφέρει δηλ. κάποιοι άλλοι. Αν αυτό αρκεί για σένα, τότε ok φίλε μου, είμαι ένας άτιμος άνθρωπος.

15/05/2016, 22:24:09
Βρε zip, συγνωμη αν παρεμβαινω λιγο ατσαλα, μηπως καποτε πρεπει να ξεπερασεις την ιστορια με το esoterica; Στο κατω-κατω ειναι απλα ενα forum, με ολα τα στραβα που μπορει να κουβαλαει. Οπως ειπες και πριν, μπορει απλα εχουν μεινει 5-6 καμενοι, μερικα τρολ και περαστικοι. Εσυ τι ακριβως κανεις εδω;

15/05/2016, 23:01:07
Το πράγμα είναι πολύ απλό για μένα αλλά και για σας φαντάζομαι. Εφ' όσον δεν μ' αφήνετε να έχω έναν λογαριασμό, τότε εγώ θα φτιάξω χίλιους έναν για να μπορώ να λέω κατά καιρούς αυτά που θέλω. Σ' αυτήν την ιδιόρυθμη σχέση, δεν υπάρχει τίποτε το έντιμο αλλά και τίποτε το ανέντιμο. Είναι απλώς ένα εγωϊστικό γραν πρι στο οποίο έρχομαι και πάντα θα έρχομαι δεύτερος - γιατί δεν είναι δική μου η πίστα - Τώρα θα μου πεις, γιατί συνεχίζεις και παίρνεις μέρος στον αγώνα αφού γνωρίζεις πως δεν πρόκειτε ποτέ να δεις την καρώ σημαία ; E, 'ντάξει, δοκιμάζω φόρμουλες.

Η amalia κάποτε είχε γράψει μια σκέψη της για τις προθέσεις. Βέβαια, ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να της απαντήσω, γιατί μετά ακολούθησε ακόμη μία διαγραφή μου. Ξέρεις, όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, αυτό που ήθελα να κάνω γνωστό όσο μπορούσα - και τότε θυμάμαι δεν έλειπε σχεδόν από κάθε μου θέμα - ήταν πως δεν έχω προθέσεις. Ξε'ς, αυτό όταν το λες, ο άλλος σε κοιτάει με μισό μάτι και σκέφτεται "άσε μας ρε μεγάλε που δεν έχεις προθέσεις, μας δουλεύεις ;". Έτσι, μεγάλος μέρος των διαλόγων που είχα με τα τότε μέλη, ήταν σε στυλ ελαφρά "ανακριτικού" τύπου - τότε δεν έπεφταν βρισίδια βέβαια - και αισθανόμουν πως έπρεπε κάθε φορά να επαναλαμβάνω πως δεν έχω καμία πρόθεση ή πως δεν έχω κάποιον απώτερο σκοπό. Μετά βέβαια, επειδή όλο αυτό απέτυχε από μέρους μου, προφανώς δεν ήμουν αρκετά πειστικός, έδωσα στους "ανακριτές" μου αυτό που ήθελαν με την ελπίδα πως η περιέργειά τους θα ικανοποιηθεί.

Όμως ούτε αυτό δούλεψε, γιατί στο μεταξύ είχε περάσει αρκετός καιρός και είχε ήδη διαμορφωθεί μια "εικόνα". Αυτήν την γαμημένη την "εικόνα", προσπάθησα πολλές φορές να την χαλάσω. Αλλά στο μυαλό ενός ανθρώπου όταν καρφωθεί μια εικόνα, σκεπτομορφές τις έλεγαν τότε, είναι σχεδόν αδύνατο να χαλάσει. Και μάλιστα, όταν αυτήν την εικόνα την έχεις φυτέψει ο ίδιος στο μυαλό του άλλου, άντε να την ξεριζώσεις από το μυαλό του άλλου.

Βέβαια εντάξει, υπήρχαν άνθρωποι και υπάρχουν ακόμη δηλ. που επειδή με γνώρισαν κι από κοντά, κατάλαβαν ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ρόλος. Τέλος πάντων, μη σε πρίζω, η κατάσταση είναι αυτή που είναι με μένα. Δεν έχω πρόβλημα, απλά θα ήθελα να έχω έναν λογαριασμό, μοναδικό, για να μην ταλαιπωρήστε δηλ. (τέλος πάντων, αν ταλαιπωρήστε κιόλας) με μένα. 'Ντάξει, επειδή ξέρω πως αυτό δεν γίνεται, ε, κάποιες φορές θα συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Τώρα, αν όλο αυτό είναι έντιμο ή ανέντιμο, 'ντάξει, ο καθένας όπως το βλέπει.

15/05/2016, 23:05:14
quote:
Βρε zip, συγνωμη αν παρεμβαινω λιγο ατσαλα, μηπως καποτε πρεπει να ξεπερασεις την ιστορια με το esoterica;

Είναι καλή ιστορία το esoterica. Ξέρεις πόσα πράγματα έχω μάθει για μένα το ίδιο ; Πρωτίστως για μένα.

quote:
Στο κατω-κατω ειναι απλα ενα forum, με ολα τα στραβα που μπορει να κουβαλαει. Οπως ειπες και πριν, μπορει απλα εχουν μεινει 5-6 καμενοι, μερικα τρολ και περαστικοι. Εσυ τι ακριβως κανεις εδω;

Ακαλύπτω τον εαυτό μου. Αυτό δεν κάνουν όλοι ;