ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τίτλος σειράς - ΕΙΚΟΝΕΣ

- τίτλος σειράς - ΕΙΚΟΝΕΣ

elnal3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
elnalΝέο Μέλος
21/04/2008, 19:14:37
Γεια σας κι από μένα!Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα μιας σειράς που παιζόταν παλιά στην ΕΡΤ και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Ήταν νομίζω μεταγλωτισμένη και έμοιαζε λίγο στο concept με "του κουτιού τα παραμύθια".Ξεκινούσε με έναν γέρο{κανονικό ηθοποιό}που ζούσε σε ένα κάστρο και έλεγε διάφορα παραμύθια στο σκύλο του που μιλούσε(!){ο οποίος ήταν κάτι σαν μαπετ-κούκλα}.Μήπως θυμάται κανείς τον τίτλο για να το βρω στο youtube?Ευχαριστώ!
21/04/2008, 21:27:55

.....Fraggle Rock.....

δες ένα επεισόδιο..

http://www.youtube.com/watch?v=c0bE5p3rkUU

Τί μου θύμησες τώρα? απίστευτη σειρά...

Marjory, The Trash Heap

Fraggle Dreamsharing

Τα τέρατα

Ο σκύλος του παππού

Ελπίζω να είναι αυτή.. γιατί λίγο μπερδεύτηκα σχετικά με την αναφορά σου στα παραμύθια που έλεγε ο παππούς στον σκύλο... εγώ τουλάχιστον αυτό που θυμάμαι είναι πως ο σκύλος έβλεπε τα Fraggles σύχνα να μπαινοβγαίνουν μέσα στο γραφείο-σπίτι δεν θυμάμαι ακριβώς και γαύγιζε ενώ ο παππούς τον μάλωνε γιατί ποτέ δεν είχε δει κάποιο..
Αν μπορέσεις να βρεις τα επεισόδια από την αρχή.. let me know..

Εύχομαι να σε βοήθησα..

Να σαι καλα...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 21/04/2008 21:40:36

22/04/2008, 00:50:11
Γεια σας.
elnal καλώς ήρθες στα forums

Αν η σειρά είναι αυτή που γράφει η simori, μου ξύπνησαν και μένα πολύ όμορφες αναμνήσεις!!

Για περισσότερα σχετικά με παλιές αγαπημένες παιδικές - και μη - σειρές, μπορείς να συνεχίσεις στο θέμα:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται, εφόσον υπάρχει το ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ, που μπορείς να επισκεφτείς κάνοντας κλικ στο link (πιο πάνω).