ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- WHAT IS ALL ABOUT IF IS... NOT ABOUT SEX - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

drumx1331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
drumx13Μέλος
03/12/2003, 09:51:04
αγαπω
ζηταω αγαπη, καρτερια, μη διαχωρισμο, πραοτητα, ηρεμια οταν ειμαι ευαλωτος ...οταν αισθανομαι αδυνατος σε ενα συμπαν αγνωστο και σαν αγνωστο εξ ωρισμου εχθρικο.

διοικω, οριζω, κομανταρω, διαφωνω, επιτιθομαι, εξωστρακιζω χωριζομαι οταν αισθανομαι δυνατος...κεντρικο στοιχειο σε ενα συμπαν που αν δεν ειναι ηδη φιλικο για μενα
ειναι θεμα χρονου να γινει.

δουλευω καποιες ωρες την εβδομαδα και ζηταω οσο το δυνατον περισοτερα... για την ακριβεια τα θελω ολα

αν δεν δουλευα θα ηθελα την αγαπη σας και την συμπονια σας.

προβαλω τον εαυτο μου με καθε μεσο
και αυτοδιαφημιζομαι με σκοπο να γινω γνωστος
να δω στα ματια σας την αποδοχη που μου λειπει

it is all about me

γιατι το κανω ομως αυτο ποιο το κηνιτρο για να επιβιωσω αρχικα και να ξεχωρισω στην συνεχεια
ενω θα μπορουσα να απεχω
να λεω οτι εγω ειμαι εδω και ελατε να με βρειτε

γιατι ντυνομαι με ωραια ρουχα εχω καλο αυτοκινιτο(λεμε τωρα) ακριβο κινητο ξοδευω τα χρηματα μου σε μαλακιες αγορες, φτιαχνω το μαλι ..και δειχνω ενα προσωπο που τονιζονται τα καλα στοιχεια και ατονουν τα ασχημα μου κοματια

γιατι ξοδευω ενα σωρο λεφτα σε ακριβα εστιατορια προσπαθοντας να κατακτησω το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου μου

τοσο σκοτεινο που μου ειναι ακομα αγνωστο

γιατι εργαζομαι
γιατι αγοραζω
γιατι σκεφτομαι
γιατι δεν σκεφτομαι

γιατι δεν μπορω να αυτοπροσδιοριστω και ζητω τον οποιο προσδιορισμο απεγνωσμενα στα ματια των γυρω μου

γιατι δεν μετραει η γνωμη μου σε εμενα... τοσο οσο μετρα ενας καλος λογος απο καποιον περα απο εμενα

ποιο ειναι το κινητρο για ολα αυτα
για ολες αυτες τις ολεθριες σχεσεις που δημιουργησα....

και που εισαι ακομα...

ανοιξα ενα μαγαζι βρηκα μια γυναικα εκανα ενα παιδι και ηρθε μια "υπαρξη" στην ζωη μου και ειμαι ετοιμος να τα παρατησω ολα

ερωτευθηκα και τυφλος καθως ειμαι απο ποθο κλεινω το μαγαζι χωριζω και παιρνω τα ονειρα μου.... στο κυνιγι

ειμαι ανωριμος ειμαι ερωτευμενος
η τα εκανα ολα εξ αρχης με σκοπο να προσελκυσω αυτην την "υπαρξη" που σαν μυγουλα ειδε το γαλα της επιτυχιας και επεσε...

ειμαι λεον και δυνατος και θα δωσω μαχη για ενα θυλικο να ζευγαρωσω και ολη μου την ζωη θα φταχνω την κομη μου και τα δοντια μου προσβεποντας σε μια και μονη μαχη
την τελικη καθε φορα

ειμαι πουλι και μια ζωη περιποιουμε τα φτερα μου και τρεφομαι καλα και χτιζω την φωλια μου περιμενοντας καθε φορα ενα θυλικο να πλησιασει

και αναλογως ποσο καλος ειμαι σε αυτο που κανω
θα παρω και το καλυτερο θυλικο
αληθεια ποιος επιλεγει???

καταληγω στο συμπερασμα οτι η μονη αποστολη και στοχος του ανθρωπου στην γη ειναι...

για τον ανδρα

να γονιμοποιησει οσα περισοτερα θυληκα μπορει στο καθημερνο και παντα παρων τραπεζι του ερωτα.

και για την γυναικα

να βρει τον καλυτερο μπαμπα για τα μικρα της.... τον καλυτερο μεζε απο το τραπεζι..

και ολα τα αλλα ειναι τα μεσα για να πετυχεις τον στοχο που σου εχει βαλει το φυλο σου

its all about SEX

τοσο απλο....

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 04/12/2003 15:50:47

04/12/2003, 02:39:36
Χαίρε Drum!
quote:
..........its all about SEX

'
Αγαπητέ, η ουσία βρίσκεται στο...τσιγάρο μετά το σεξ (και στα συναισθήματα που μοιράζονται εκείνη τη στιγμή)

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 04/12/2003 02:41:15

drumx13Μέλος
04/12/2003, 10:20:38
oταν λεω σεξ δεν ενοω μονο την πραξη φιλε μου γρηγορη

ενοω ολοκληρη την σχεση των δυο φυλλων
στροργης, τριτου τυπου στενη επαφη, αγαπης
οτιδοιποτε ....

αν ισχυει το its all about ...ολα γυρω μας ειναι ενα πελωριο νυφογαμπροπαζαρο

και αυτα που γραφω και αυτα που γραφεις και το ιmage περναμε και τα ραντευου που κλεινονται και ο τροπος που σκεφτομαστε
και ο τοπος που δουλευουμε

ολα εχουν αυτον το σκοπο

να ποιασουμε καλυτερη θεση στο τραπεζι του ερωτα
καλυτερο ποστο με καλυτερη βιτρινα

αν ειναι δυνατον και μαγαζι γωνια

αρα προβαλουμε το εγω μας οσο καλυτερα μπορουμε
και επειδη εχουμε να κανουμε με το εγω μας ειναι κατακριτεο οταν γινεται φανερα πχ ...εδω μεσα
αλλα αποδεκτο οταν γινεται σε πρωσοπικο επιπεδο...
μακρια απο εδω

κατι σαν την εκλησια δηλαδη

AIONΜέλος
04/12/2003, 11:17:44
Φίλε drumx με όσα βλέπω οτι γράφεις τόσο καιρό ήμουν σίγουρος οτι θα κατέληγες εδώ.
quote:
its all about SEX

τοσο απλο....

Εύχομαι η πορεία σου να είναι γεμάτη προφυλακτικά...γιατι κυκλοφορούν και αρρώστιες.
(όπως λέμε σε κάποιον που πιστεύει στην εξέλιξη του πνεύματος "ήθε η πορεία σου να είναι γεμάτη φώς")

drumx13Μέλος
04/12/2003, 12:13:20
quote:
Φίλε drumx με όσα βλέπω οτι γράφεις τόσο καιρό ήμουν σίγουρος οτι θα κατέληγες εδώ.

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
its all about SEX

τοσο απλο....

--------------------------------------------------------------------------------

Εύχομαι η πορεία σου να είναι γεμάτη προφυλακτικά...γιατι κυκλοφορούν και αρρώστιες.
(όπως λέμε σε κάποιον που πιστεύει στην εξέλιξη του πνεύματος "ήθε η πορεία σου να είναι γεμάτη φώς")

μικρουλη μου θαυμαστη
(εσυ δεν εισαι που με αποκαλεσες σοφε μασωνε)

βρηκες ευκαρια να επιτεθεις για αυτοπροσδιοριστεις και να φωναξεις ....ξανα.... "εγω διαφερω"

φανταζομαι οτι ειναι πολυ συμαντικο για εσενα να διαφερεις απο εμενα

μονο που οτι και να λες εσυ μικρουλη (θαυμαστη μου)
σημασια εχει τι κρινουν οι αλλοι και τι βελπουν σε εσενα

δυστυχως μικρουλη
... ειμαι ποιο συμαντικος για εσενα απο οτι εσυ για εσενα
αφου αποζητας τον
προσδιορισμο σου
και την εικονα σου να την φτιαξεις
χτυπωντας με...

μικρουλη δεν προσπαθησες να απαντησεις αλλα να χλευασεις δυστυχως

γιατι μικρουλη;
μηπως εισαι πολυ μικρος ακομα??
για να πιασουμε κουβεντα γυρω απο τις σχεσεις των δυο φυλων;;;

AIONΜέλος
04/12/2003, 12:29:16
Είπες οτι βρήκες ποιος είναι ο σκοπός της ζωής. Σου ευχήθηκα ότι καλύτερο βρήκα , σύμφωνα πάντα με την πορεία που διάλεξες να κάνεις (να γονιμοποιήσεις όσα πιο πολλα θυληκά μπορείς).

Γιατι λές οτι σε χλευάζω ?

drumx13Μέλος
04/12/2003, 12:41:26
οκ αν το πηρα λαθος
ανακαλω

αλλα πες κατι για το θεμα
συμφωνεις διαφωνεις;;;

Εχεις κατι αλλο κατα νου

Edited by - drumx13 on 04/12/2003 15:51:56

inandaboveΜέλος
04/12/2003, 16:20:48
Πριν γινει και αυτο το τοπικ προσωπικη βεντεττα..., θα χωθω σαν σφηνα μπας και προλαβω το κακο!!

Λοιπον, συμφωνω οτι ο ερωτας κανει τον κοσμο να γυριζει (ειτε προκειται για σεξ, αγαπη, παθος..whatever), ειναι η κινητιρια δυναμη που μας ωθει, στις μικρες και μεγαλες κινησεις της ζωης μας. Δυστυχως η ευτυχως, κρθβεται πισω απ'τα παντα...
Φανταζεστε ανδρα 65αρη,πετυχημενο, με την οικογενεια του, και καθ'ολα υγιη, να πεφτει σε καταθλιψη επειδη δεν μπορει πλεον να "λειτουργησει" ;;; !!!!ΕΛΕΟΣ!!! Ακουγεται αστειο, αλλα τοσο συνιθισμενο!!!
Ολοι για τον ερωτα ζουνε, αυτον σκεφτονται, και με βαση αυτον λειτουργουν.

(ταδε εφη στα ελληνικα επιτελους, το παπακι...soon to become a swan)

04/12/2003, 20:13:03
quote:
Πριν γινει και αυτο το τοπικ προσωπικη βεντεττα..., θα χωθω σαν σφηνα μπας και προλαβω το κακο!!

Μπα, δε νομίζω να προλάβεις.
Εμ βεβαια με τόσο σεξ σεξ σεξ
που θα πάει..
θα γαμηθεί κι η συζήτηση...

drumx13Μέλος
04/12/2003, 20:25:40
quote:
Λοιπον, συμφωνω οτι ο ερωτας κανει τον κοσμο να γυριζει

ορθον
αρα μαλλον συμφωνουμε ολοι ή να περιμενω και αλλο
θα περιμενω
και μια αλλη αποψη

φιλε 1900

quote:
Εμ βεβαια με τόσο σεξ σεξ σεξ
που θα πάει..
θα γαμηθεί κι η συζήτηση...

μην ανυσηχεις
εχουμε παρει προφυλαξεις

04/12/2003, 22:25:47
Δε πιστεύω να παρεξηγήθηκε κανεις;
Πλάκα κάνω
drumx13Μέλος
04/12/2003, 22:37:26
εγω παντως δεν παρεξηγηθηκα

καλη η πλακα απο ολους αλλα ποιασαμε τις 10 απαντησεις και κουβεντα δεν εγινε

μαλλον λοιπον συμφωνουμε

thothΙδρυτικό Μέλος
05/12/2003, 01:38:28
Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί σταματάμε τον όλο συλλογισμό στο

quote:
καταληγω στο συμπερασμα οτι η μονη αποστολη και στοχος του ανθρωπου στην γη ειναι...

για τον ανδρα

να γονιμοποιησει οσα περισοτερα θυληκα μπορει στο καθημερνο και παντα παρων τραπεζι του ερωτα.

και για την γυναικα

να βρει τον καλυτερο μπαμπα για τα μικρα της.... τον καλυτερο μεζε απο το τραπεζι..

και ολα τα αλλα ειναι τα μεσα για να πετυχεις τον στοχο που σου εχει βαλει το φυλο σου

its all about SEX

τοσο απλο....

Εφόσον μπορούμε να δεχτούμε ότι για όλα τα προηγούμενα υπάρχει μια σκοπιμότητα γιατί να μην δεχτούμε και ότι αυτό το συμπέρασμα είναι ένας κρίκος σε μια μεγαλύτερη αλυσίδα αιτίας και αποτελέσματος;

Γιατί να υπάρχει αυτός ο στόχος για το φύλο; Μα επειδή υπάρχει μια ανώτερη σκοπιμότητα που είναι η διαιώνιση του βιολογικού είδους. Και γιατί να υπάρχει αυτή η ανώτερη σκοπιμότητα; Ποιος είναι ο λόγος που ο κάθε άνδρας και γυναίκα οδηγούνται σχεδόν ασυνείδητα σε όλη αυτήν την πορεία; Νομίζω ότι αυτό είναι μια πιο γενική σκοπιμότητα.
Και μέσα σε αυτήν την γενική σκοπιμότητα χωράνε κι άλλα φαινόμενα της ζωής πέρα από το... sex.

Γιατί ένας γέρος προτιμάει πολλές φορές να δώσει την ζωή του για να ζήσει ένας νέος;

Γιατί ένας στρατιώτης θυσιάζει την ζωή του για να σωθούνε οι συμπατριώτες του;

Και μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Υπάρχει και μια ανώτερη σκοπιμότητα που είναι να αφυπνισθεί πνευματικά η ανθρωπότητα. Ακόμη και οι πνευματικοί άνθρωποι θυσιάζουν την γνώση τους και την ζωή τους για να προσφέρουν στην μελλοντική ανθρωπότητα μια πιο ενσυνείδητη ζωή με περισσότερη αλήθεια.

Γιατί ένας μεγάλος επιστήμονας βάζει στην άκρη προσωπικές σκοπιμότητες για να βρει κάτι που θα βοηθήσει τις μελλοντικές γενιές;

Γιατί ένας σοφός ανέχεται προσβολές και δίνει και την ζωή του μερικές φορές για να "ξυπνήσει" τις άλλες ψυχές;

Το... sex είναι ένας μικρός σταθμός σε μια μεγαλύτερη διαδρομή που είναι πιο μυστήρια και πιο θαυμάσια. Χρειάζεται για να κάνει την ανθρωπότητα να έχει σώματα που θα χρειαστούν στις ψυχές για να πάρουν εμπειρίες και να θυμηθούν την ξεχασμένη τους δύναμη.

Νομίζω ότι π.χ. ο Βούδας ή ο Χριστός ή ο Σωκράτης δεν αγωνίστηκαν στην ζωή τους γιατί ήθελαν να εντυπωσιάσουν τις γκόμενες γύρω τους, ούτε για να διαιωνίσουν τα σώματά τους, αλλά για να διαιωνίσουν την σοφία και το φως και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να τα βρουν μέσα τους.

Αν, βέβαια, κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του ως μια Ψυχή παρά μόνο ως ένα Σώμα, τότε ίσως το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να αγωνιστεί για να αναπαράγει καλύτερους και πιο υγιείς σωματικούς φορείς. Είναι και αυτό μια... υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Έτσι κι αλλιώς είμαστε όλοι όπως τα φαντάσματα στην "Έκτη Αίσθηση". Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

inandaboveΜέλος
05/12/2003, 02:08:45
OK...NA TA POUME TA PRAGMATA ME TO ONOMA TOUS, GIA NA MI GINONTAI KAI PAREKSIGISEIS...
O ERWTAS SAFWS KAI KANEI TON KOSMO NA GYRIZEI, OPWS KAI SYMFWNISAME...
ALLA OTI O PROORISMOS TOU ANDRA EINAI NA GONIMOPOIEISEI OSA PERISSOTERA THYLIKA GINETAI!!!!
KAI TIS GYNAIKAS NA VREI TON KALYTERO MPAMPA!!!

AS GELASW!!!

XAXAXAXAXA

NA MIN TO PARAKSILWSOUME KIOLAS...OLOI EXOUME ANAGKI GIA AGAPI, GIA SYNTROFIKOTITA, GIA TO AGGIGMA TOU ALLOU...DEN EXEI NA KANEI ME TO FYLO...AS SOVAREYTOUME!!DILADI O ANDRAS IRTHE STON KOSMO GIA NA SPERNEI TO SPERMA TOU TRIGYRW??? K I GYNAIKA GIA NA DIALLEKSEI TO KATALLILOTERO (SPERMA) ME TON (PLEON AKATALLILO ) GONIMOTERO ANDRA???POIA GYNAIKA THA EPILEKSEI MIA ZWI FORTWMENI ME TA KERATA TOU GENAIODWROY -NA NAI KALA- K MEGALOKARDOU ANDRA POU TO XEI KANEI SKOPO ZWIS NA XARISEI APLOXERA TO SPERMA TOU STO GYNAIKEIO PLYTHISMO TOU PLANITI???!!!!!

KAI TA THYLIKA POU EPITHYMOUN NA KANOUN PERIFIMOUS PATERADES OLOUS TOUS ANDRES TOU PLANITI???I NOMIZETE OTI TETOIA GENAIODWRIA....PNEYMATOSEINAI PRONOMIO MONAXA TWN ANDRWN???

AX....TOSA XRONIA FEMINISMOU....KAI NA POU KATALIKSAME...

FILIA POLLA
...OXI GIA TWRA.....
OTAN KSYPNISETE!!!!!

05/12/2003, 03:23:43
Αγαπητέ Drum, επέτρεψέ μου μια φιλική παρατήρηση.
quote:
oταν λεω σεξ δεν ενοω μονο την πραξη φιλε μου γρηγορη

ενοω ολοκληρη την σχεση των δυο φυλλων
στροργης, τριτου τυπου στενη επαφη, αγαπης
οτιδοιποτε ....

Όταν λέμε σέξ, εννοούμε σεξ. Γιατί, σεξ σημαίνει ακριβώς αυτό, η σεξουαλική πράξη. Αυτό που εννοείς εσύ ονομάζεται έρωτας, αγάπη.
Για να συνενοούμαστε σωστά πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά και τις κατάλληλες λέξεις, δε νομίζεις φίλε μου?
Και όχι να εκτίθεμαι (άθελά σου ίσως) δίνοντας την εντύπωση οτι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το πρώτο σου μήνυμα ήταν το σεξ(πράξη).
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα επειδή αυτό δήλωσες.
~
Ελπίζω να με κατανοείς και να μη με παρεξηγήσεις.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

drumx13Μέλος
05/12/2003, 09:38:28
quote:
Γιατί ένας γέρος προτιμάει πολλές φορές να δώσει την ζωή του για να ζήσει ένας νέος;

Γιατί ένας στρατιώτης θυσιάζει την ζωή του για να σωθούνε οι συμπατριώτες του;

Δεχομαστε λοιπον οτι για καθε μας πραξη λεξη η εκφραση ,τροπο ζωης , δουλεια, εγασια, σκεψη, κινηση, που γινεται αυτην την στιγμη
εγινε ή θα γινει
υπαρχει μια σκοπιμοτητα....υπαρχει ενα κηνιτρο...υπαρχει ενα συμφερον

και προσπαθουμε να εξηγησουμε της εξαιρεσεις του κανονα.

κατ εμε λοιπον υπαρχουν τρια βασικα πραγματα -ενστικτα-αναγκες του ανθρωπου

υγεια ασφαλεια χωρος για δημιουργια

στην υγεια θα δουμε
ψυχικη υγεια οπου θα δουμε ενοιες που αρχιζουν απο τα ψυχοφαρμκα και φτανουν στις εκλησιες και αλλους ψχθεραπευτες
και σωματικη υγεια δηλαδη σωστη και επαρκεις διατροφη (δουλεια στις μερες μας)
επισης θα δουμε απιστευτες μεταμωρφωσεις του ανθρωπου οταν απειληθει η υγεια του πχ μπροστα σε μια θανατηφορα επιδημια

ασφαλεια-δυναμη
οπου θα δουμε ενοιες οπως... πλυθησμος... γαμος οικογενεια ..συνταγμα αστυνομια... σπιτι....αλλα και κοινωνικη ηρεμια εργασιακη ειρηνη αναρχια χαος ταξη κλπ

οταν θιχτει κατι απο απο τα παραπανω επερχεται η βια και ειναι αποδεκτη

χωρος για δημιουργια
οπου θα δουμε λεξεις οπως στρατος, πολεμος, κρατος, εθνος, συνορα, οπλα, διαφορετικοτητα, αιματολογικη διαφορα, φυλη,
καθαροτητα, γλωσα αλλα και ελευθερια

ολα τα παραπανω και πολλα αλλα ειναι αλυλενδετα και ειναι απο τα βασικα για την επιβιωση της ομαδας ( οικογενια φυλη εθνος κρατος)

το ενστικτο της αναπαραγωγης ειναι εξαρτωμενο απο ολα αυτα
και εχει παρατηρηθει οτι μετα απο μεγαλα γεγονοτα που χαρακανουν την ιστορια μια φυλης υπαρχει αυξηση των γενησεων.

υπο ιαδανικες συνθηκες λοιπον ολων των ανωτερω
θα γενοβολουσαμε συνεχως παιδακια
μαλλον ναι.

υπο ιδανικες συνθηκες

δεν θα υπηρχε... η αναγκη της οικογενειας προστασιας(κρατος σπιτι κλπ), ο φοβος για την υγεια, τα αγωνιωδη φιλοσοφικα ερωτηματα (φοβος για το αγνωστο),
ο φοβος του πολεμου, η ελειψη τροφης, η διαφορετικοτητα, και θα

υπηρχε μονο ο ερωτας
οπως υπαρχει σε ολα τα ειδη του ζωικου βασιλειου
και που το μονο που τα απασχολει ειναι να επιβιωσουν σημερα για να ζευγαρωσουν αυριο....

παρατηρηστε
α)εναν ματσωμενο υγειη και χορτατο ανθρωπο το μονο που τον απασχολει ειναι να τον χωσει καπου η να βρεθει καποιος να της/του τον χωσει

β)και παρατηρηστε εναν οχι πολυ ευκατασταστο μεροκαματιαρη υγειη αλλα ανυσυχο μην του συμβει κατι
το μονο που τον απασχολει ειναι η καριερα του να σηκωθει νωρις να ποιασει το λεωφορειο και για σεξ ....
κανα σαββατο σε κανα μπαρακι μπας και ψωνιστειη παντρεμενος για να το εχει σιγουρο

και αυτος ο β ειναι αυτος που το φιλοσοφει με στοχο να βρει βολεματακια για να πορευεται τροπους για να γινει καλυτερος ετσι ωστε να βρει την ηρεμια του α
αλλα και καλυτερη γκομενα

ο α) θα κρατησει εναν γαμο ζωντανο ελαχιστα και στην πρωτη στραβη θα κανει πισω

ο β) θα το ξανασκεφτει και στην καλυτερη περιπτωση για αυτον δεν θα φυγει.

drumx13Μέλος
05/12/2003, 10:04:31
αν υπηρχαν ιδανικες συνθηκες το μονο μελημα θα ηταν το ζευγαρωμα
και θα το δειτε αυτο οταν βαλετε σε ενα δωματιο σαν του big brother
10 μαστουρωμενους
που δεν τους απασχολει τιποτα αλλο παρα μονο η καλοπεραση τους

εγινε αυτο με του χιπις στα 60ς
σεξ ντραγκς κλπ

και μερικες απαντησεις

ο λογος λοιπον ΤΗΟΤΗ που ο γερος θυσιαζεται για την σωτηρια του νεου ειναι διοτι ο γερος καλα εκπειδευμενος ανηκει σε ενα συστημα που σημασια εχει η επιβιωση του (του συστηματος)
οποτε αυτοθυσιαζεται διοτι το συστημα δεν ειναι τελειο δεν ειναι αυτο που ειπα ιδανικες συνθηκες.

το ιδιο και ο νεος φανταρος εχει εκπειδευτει απο το συστημα το ατελες

διοτι σημασια εχει η επιβιωση της ομαδας και οχι η πρωσοπικη του
διοτιενα τελειο συστημα δεν θα ειχε αναγκη να χαραμιζειτα νιατα του σε μαχες.

inandabove καλη μου
(φαινεται απο τα λεγομενα σου οτι εισαι κοπελα)

σιγουρα το να ανεχτεις τα κερατακια του αντρος σου σημερα δεν θα εφτιαχνε τον κοσμο καλυτερο

σε ιδανικες συνθηκες
οι οικογενειες θα ηταν πολυγονεικες
με δυο τρεις μπαμπαδες για αλαγη αλλα και δυο τρεις μαμαδες παλι για αλαγη
και γι ασφαλεια οικονομικη απο θανατο και γι ατην καλυτερη επιλογη γονιδιων
καμια 10αρια παιδια φροντιζομενα απο κοινου σε ενα κοινο κτηριο και απο εκει και περα οποιος θελει ερχεται αρκεινα προσφερει στο συνολο.

βιολογικα τωρα
ο αντρας εχει την δυνατοτητα να κανει χιλιαδες απογονους ενω η γυναικα μεχρι τα 45 περιπου χρονια της και μετα παπαλα

δεν ειναι κριμα τοσο γενετικο υλικο τι οποιο θα μπορουσε να προσφερει υπηρεσιες στην ανθρωποτητα μεσω της αναταλαγη τους και της δημιουργιας υγειων απογονων να χαραμιζεται μονο σε μια γυναικα αντε και στην γκομενα.

πρακτικα ομως καλη μου εσεις οι γυναικες επιλεγεται σε ποιον θα κατσεται
οτι και να κανουμε εμεις εσεις επιλεγετε και εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσπαθησουμε να σας προσελκησουμε

φιλε γρηγορη δεν ειχα προθεση να σε κανω να φανεις sex maniac

quote:
Γιατί, σεξ σημαίνει ακριβώς αυτό, η σεξουαλική πράξη. Αυτό που εννοείς εσύ ονομάζεται έρωτας, αγάπη.

ειναι το ιδιο πραγμα στην προταρχικη του μορφη με αλλο ονομα

AIONΜέλος
05/12/2003, 11:27:39
o Μπάρκουλης πως και δεν έχει έρθει ακόμα ?

thothΙδρυτικό Μέλος
05/12/2003, 12:20:59
quote:
παρατηρηστε
α)εναν ματσωμενο υγειη και χορτατο ανθρωπο το μονο που τον απασχολει ειναι να τον χωσει καπου η να βρεθει καποιος να της/του τον χωσει

Που τα βρίσκεις τα παραδείγματά σου; Στον κανόνα; Μα η εξαίρεση είναι το ζητούμενο και όχι ο κανόνας (τουλάχιστον για μένα). Εγώ δεν θαυμάζω ούτε αγαπώ τους κανόνες, αλλά τις εξαιρέσεις. Μπροστά π.χ. σε μια Espresso και σε ένα περιοδικό για τον Βουδισμό, θα προτιμήσω το δεύτερο. Μπροστά σε μια βιογραφία του... Ρουβά και σε μια βιογραφία του Βούδα θα προτιμήσω να διαβάσω και να εμπνευστώ από την βιογραφία του Βούδα. Οι εξαιρέσεις κάνουν την αλλαγή στην ιστορία. Οι εξαιρέσεις κάνουν τις πνευματικές επαναστάσεις. Εκεί βρίσκεται η δύναμη του ανθρώπου και όχι στο να ακολουθεί τις συνήθειες των ζώων.

Ο Σιντάρτα Γκοτάμα Βούδας (μιας και τον χρησιμοποίησα πιο πάνω) ήταν και ματσωμένος και υγιής και νέος και παντρεμένος και με παιδί. Το ότι επέλεξε να μην ψάχνει να τον... χώσει κάπου είναι το αξιοθαύμαστο και για αυτό άλλαξε την ιστορία. Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρία ας αναζητούν να τον "χώσουν" ή να τον "αρπάξουν", είναι το φυσιολογικό για αυτούς στην παρούσα φάση τους. Δεν θα τους κρίνω ούτε θα τους κατακρίνω, αλλά όχι και να τους βάλω στο βάθρο των προτύπων μου !

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AIONΜέλος
05/12/2003, 12:28:16
Aυτό πάντως πάντα με εξόργιζε.
Ποιος είναι ο προορισμός του ανθρώπου ? Ποιος μπορεί να απαντήσει απο τη στιγμή που παραμένουμε "αχαρτογράφητοι" πλανήτες ?
Thoth o Κυρ.Μήτσος και η Κυρα Κούλα είναι θύματα της ιδέας "σκοπός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια,να έχει μια δουλίτσα, δύο τηλεοράσεις και κανα κουτσούβελο"
Βόλευε πολύ το παραμύθι.
Αλήθεια φαντάζεστε πως θα ήταν τα πράγματα αν εισερχόταν απο την παιδική ηλικία του ανθρώπου πως σκοπός του είναι η Αρετή ?

Τhoth φαντάζεσαι υπουργό παιδείας τον Βούδα ?(όχι τον Στεφανόπουλο μην παρεξηγηθώ...χιχιχιχι)
Φαντάζεσαι αυτό το κράτος ? Πόσες κυρ.Κούλες και κυρ.Μήτσοι θα υπήρχαν ?