- Παράξενο όνειρο με μία δεύτερη γη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
<< Ημουν λεει στο παλιο μου σπιτι. Ηταν μερα και πρεπει να ηταν κοντα στις 12 το πρωι, γιατι ακομα δεν ειχε βγει ο ηλιος ψηλα απο τις μπροστινες οικοδομες. Ημουν με την παρεα μου, μαζι και τα παιδια απο την Κρητη, τα ξαδερφια μου, πολυ γνωστο κοσμο. Γιορταζαμε λεει την Εαρινη Ισημερια (?). Ξαφνικα λεει εκει που επαιζε η τηλεοραση βιντεοκλιπακια σταματαει και πεφτει εκτακτο, οτι και καλα η Γη (σαν πλανητης) θα ερ8ει αντιμετωπος με εναν αλλο πλανητη. Εκεινη την ωρα λεει κοιταζομαστε ολοι μεταξυ μας και μια ανησυχια υπαρχει. Καποια στιγμη ηρθε η κολλητη μου και μου ειπε [Εχεις στο Βιβλιο κατι ισχυρο να μας προστατεψεις? Θελουν την βοηθεια σου]. Της απαντησα δειλα [Δεν εχω τοση δυναμη να κανω κατι τοσο δυνατο]. Εκεινη τη στιγμη ακουστηκαν φωνες απο κατω και εκοφαντικοι θορυβοι. Η πολη ειχε παρει φωτια απο βανδαλισμους καταστηματων. Ο κοσμος ετρεχε ανεξελεκτα απο τον πανικο. Ενα χαος ξεσπασε σε δευτερα μετα την ανακοινωση της ειδησης. Ξαφνικα αρχισα να ζαλιζομαι. Σαν κατι να με αποδυναμωνε. Ενω ημουν στο μπαλκονι με τους υπολοιπους, ειδα στον ουρανο κατι το περιεργο. Ο Χρονος αλλαζε. Σε δευτερα. Ανα λεπτο ειχαμε νυχτα. Νυχτα-μερα σε ενα λεπτο. Και εκει το ειδα. Πισω απο τον ορατο ουρανο ειδα εναν αλλο πλανητη. Ομοιος με την Γη μας. Κοντα μας. Σαν να ειχαν ηδη συνδυθει. Ενιωθα τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν. Αρχισε αγνωστος κοσμος να μπαινει μεσα στο σπιτι για ασφαλεια. Δεν μπορουσα να τους βοηθησω. Ηταν πολυ μεγαλο.
Μεσα στον υπνο επερνα τηλεφωνα! Δεν ξερω που και σε ποιον. Απλα επερνα να προειδοποιησω. Συνηδητοποιησα οτι μεσα στο σπιτι ειχαμε εναν Δαιμονα. Δεν ειχε εξουσια στους ανθρωπους. Ενας Δαιμονας χωρις δυναμη. Κανενα πλασμα στο κοσμο δεν ειχε δυναμη. Πριν προλαβω να τον ρωτησω τι συμβαινει ακουμε στις ειδησεις νεο εκτακτο δελτιο. Πριν προλαβω να ακουσω τι ελεγε γινεται σεισμος....Μετα απο λιγο (σε χρονο ονειρου) ημουν σκεπασμενος απο ερειπια. Ο αλλος πλανητης ηταν μακρια. Αλλα η αλλαγες στη μερα και την νυχτα συνεχιζαν. Η πολη ολο ερειπια.
Θυμαμαι οτι μετα απο τον σεισμο, αρχισα να αναζητω τα ατομα (τους γνωστους μου) ποιοι σωθηκαν. Ο μονος που ειχε σωθει ηταν ο ανισχυρος Δαιμονας. Του ειπα οτι το μονο που μενει ειναι ή να πολεμησουμε ο ενας τον αλλον ή να συνεργαστουμε. Παντως μετα το περασμα της "Αλλης Γης" η πολη που μενω τωρα ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο. Στο δρομο εβλεπα γνωστους γειτονες πεθαμενους. Κατα τη διαρκεια του σεισμου το ποταμι θα πρεπει να φουσκωσε γιατι στο κεντρο ειχε γεμισει λασπες.
Την "Αλλη Γη" την λεω ετσι γιατι απο το μπαλκονι μου οταν την ειδα για πρωτη φορα μπορουσα να δω τις γνωστες ηπειρους. Και συμπτωματικα εβλεπα την ευρωπη και την Αφρικη και ενα μερος της Ασιας. Μαλλον εκεινοι πρεπει να ειχαν νυχτα γιατι εβλεπα τα φωτα των πολεων.
Δεν υπηρχε πουθενα η Σεληνη στο νυχτερινο στερεωμα μονο ο ηλιος. Οταν αλλαζε δλδ η μερα/νυχτα μονο τον Ηλιο εβλεπα. Το παραξενο ειναι οτι μυριζε η καπνα απο τις φωτιες. Σε καποια σημεια στο κεντρο οπου ειχε κοσμο στις καφετεριες εβλεπα καμμενα σωματα. Ο Δαιμονας διπλα μου ειχε παθει κοκομπλοκο. Δεν το πιστευε ουτε ο ιδιος γιατι θυμαμαι μου ειπε " Τσαμπα τοσες μαχες. Τελικα μειναμε μονοι μας". >>
Να σημειωθεί πως το είδε και δευτερη φορά ίδιο και απαράλλαχτο.
Περιμένω ενδεχόμενες ερμηνείες σας..
ευχαριστώ
Αυτό το όνειρο είναι καθαρά προφητικό. Όταν το βλέπουμε συνέχεια το ίδιο και δείχνει στοιχεία από το μέλλον δεν έχει να κάνει με μας αλλά με τον κόσμο μας. Άρα θα υπερισχύσει το κακό. Αυτό δείχνει το όνειρο. Μπορεί όμως να δείχνει αλληγορικά μια κατάσταση που δεν μπορεί το μυαλό να το ερμηνεύσει ακριβώς επειδή δεν ζούμε σ' αυτή την εποχή. Και οι προφήτες τα αεροπλάνα σιδερένια πουλιά τα λέγανε ή την τηλεόραση κουτί. Θα πρέπει λοιπόν να είναι κάτι παρόμοιο από το μέλλον.
Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 13/12/2011 11:43:17
quote:
Συγκλονιστικό το όνειρο αυτό φίλε μου φασκόμηλε. Για καλό και για κακό δεν πίνεις κανένα φασκομηλάκι τη νύχτα να βλέπεις λιγότερους εφιάλτες; Του φίλου σου όνειρο είναι, είσαι σίγουρος; Τέλος πάντων!
Αυτό το όνειρο είναι καθαρά προφητικό. Όταν το βλέπουμε συνέχεια το ίδιο και δείχνει στοιχεία από το μέλλον δεν έχει να κάνει με μας αλλά με τον κόσμο μας. Άρα θα υπερισχύσει το κακό. Αυτό δείχνει το όνειρο. Μπορεί όμως να δείχνει αλληγορικά μια κατάσταση που δεν μπορεί το μυαλό να το ερμηνεύσει ακριβώς επειδή δεν ζούμε σ' αυτή την εποχή. Και οι προφήτες τα αεροπλάνα σιδερένια πουλιά τα λέγανε ή την τηλεόραση κουτί. Θα πρέπει λοιπόν να είναι κάτι παρόμοιο από το μέλλον.Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 13/12/2011 11:43:17
Τελικά, υπήρξε απάντηση στο μύνημα του φίλου "Φασκόμηλου" σχεδόν 1 χρόνο μετά.
Mystery Flower, έχεις σκεφτεί το άλλο ενδεχόμενο; Δηλαδή, τα όνειρα να μην είναι προφητικά ,αλλά να είναι "μνήμες" του παρελθόντος;
Εγώ, από μικρός, έβλεπα συνέχεια, μα συνέχεια το ίδιο όνειρο.
Έβλεπα πως ήμουν σε ένα αυτοκίνητο, καθόμουν εμπρός αριστερά (σε εμάς, στην θέση του οδηγού), και τρέχαμε με ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο.Ξαφνικά, σε μία αριστερή στροφή, βρίσκουμε μπροστά μας πολλά σταματημένα αυτοκίνητα. Φρενάρουμε, αλλά δεν προλαβαίνουμε να σταματήσουμε. Εκείνη την ώρα πάντα ξυπνούσα. Μέχρι πριν λίγο καιρό, νόμιζα πως είναι κάτι προφητικό για εμένα, όμως έψαξα λιγάκι τις συνθήκες του θανάτου του πατέρα μου. Ο πατέρας μου, ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο στην Ιαπωνία (άρα, επειδή είναι δεξιοτίμονα, καθόταν αριστερά, όπως εγώ στο όνειρο). Το ατύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο του Κόμπε, ακριβώς μετά από μία αριστερή στροφή!!! Άρα, έβλεπα τις τελευταίες στιγμές του πατέρα μου! Το θέμα είνα πως, από τότε που συνειδητοποίησα ακριβώς τί έβλεπα, σταμάτησα πια να βλέπω και αυτό το όνειρο!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Συγκλονιστικό το όνειρο αυτό φίλε μου φασκόμηλε. Για καλό και για κακό δεν πίνεις κανένα φασκομηλάκι τη νύχτα να βλέπεις λιγότερους εφιάλτες; Του φίλου σου όνειρο είναι, είσαι σίγουρος; Τέλος πάντων!
Αθώα αθώα, αλλά την μπηχτή σου την πετας ... μυστήριο λουλουδάκι !
Χμμμ ...
κανονικά έπρεπε να έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός ,
(οχι βέβαια για το παραπάνω)
αλλά γιατί έχει κάνει το φόρουμ άνω κάτω ,
έχουν "χαθεί" θέματα όπου κάναμε κουβέντα τελευταία ...
πάνε κι αυτά !
καλό να έρχονται στην επιφάνεια παλιά αξιόλογα θέματα ,
αλλά βλέπετε η κυρία είναι επιλεκτική ,
μια και βαριέται να διαβάσει τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων, επιλέγει αυτά που έχουν 2-3 απαντήσεις
(δηλαδή μη "ενδιαφέροντα" θέματα )
και απαντά ή και θέτει ερωτήσεις σε λογαριασμούς που έχουν να φανούν στο φόρουμ απο το 2005-2006 ....
Βέβαια δεν είναι "υποχρεωμένο" κάποιο νέο μέλος να ξέρει
(αν δεν είναι σε θεση να καταλάβει)
τον τρόπο λειτουργίας των συζητήσεων,
εδω είμαστε όλοι να βοηθήσουμε !
αλλα η κυρία είναι σίγουρο οτι τα διαβάζει ,
αλλα πολύ απλά δεν δίνει σημασία , σκοπός της είναι να απαντησει σε ολα τα θέματα !
ΕΛΕΟΣ πια ! δε γίνεται να μπαίνουμε κάθε μέρα μέσα στο φόρουμ και να βλέπουμε ΜΟΝΟ τα παλιά θέματα !
Το φόρουμ μοιάζει σαν να ηταν ανενεργό
και ξαφνικά εμφανίστηκε μια mystery flower και ξανα το έβαλε στην πριζα και ξεκινήσαμε απο εκεί που ειχαμε μείνει (στην καλύτερη) πριν 5-6 χρόνια ...
![]()

AitheroVamon, τι έπαθε ο άγγελος (αιθερο-βάμων); Κρύωσε το κεφάλι του και έβαλε σκουφάκι;
Χαχαχα! Καταπληκτική η χριστουγεννιάτικη ψηφιακή υπογραφή! ![]()
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου.
mystery flower φιρί-φιρί το πας να πάρουμε πιο δραστικές λύσεις για την παράδοξη αυτή "συμμετοχή" σου! Άφησες την ενότητα .-= Η ΣΟΦΙΑ =-. και τώρα πας να κάνεις και ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ "λεύκωμα". ![]()

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love