- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.......ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .....ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ..ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ............ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ?Η ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΥΝ ...
ΔΥΣΚΟΛΕΥΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ?ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ......
Δεν με κουραζεις καθολου!Με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο θεμα.Αν το δωματιο σου σ εκεινη τη περιπτωηση ηταν,οπως λες,ιδιο με την πραγματικοτητα,τοτε κατα τη γνωμη μου προκειται για αστρικη προβολη.Απλως δεν μπορεσες να κουνηθεις.Το παθαινω πολλες φορες αυτο,αλλα δεν βλεπω ποτε το δωματιο μου οπως ειναι στην πραγματικοτητα.Σημερα παλι ενω σκεφτομουν στα καλα καθουμενα επεσα στην κατασταση υπνιου-ξυπνιου,και ''προβκηθηκα'' στο αλλο δωματιο,οπου ειδα την μητερα μου,η οποια ομως στην πραγματικοτητα ελειπε απ το σπιτι.Πρωτου ξυπνησω ακουγα εντονα καποιον ηχο ''ζουζουνιων'' μεσα στο κεφαλι μου.Πρωτη φορα ακουσα τον συγκεκριμενο ηχο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν με τρομαζουν τοσο τα ατομα,αλλα με εκνευριζουν:p.Ωρες ωρες οταν τα κοιταω στα ματια οντως τρομοκρατουμαι.Παντως καθε φορα που καταλαβαινω οτι ονειρευομαι σκοπος μου ειναι να επιστρεψω στο σωμα μου,και μετα χωρις να κουνηθω να προσπαθησω να πετυχω αστρικη προβολη.Τις περισσοτερες φορες ομως παρασυρομαι πισω στο ονειρο,θεωροντας τα προσωπα και τα μερη αληθινα.Αν τυχον επιστρεψω στο σωμα μου,τοτε καποιες φορες ''ποναω'' φοβερα σε καποιο σημειο και αναγκαζομαι να ξυπνησω.
Συνηθως καταλαβαινω αυθορμητα οτι ειναι ονειρο,διοτι ειναι λιγο ''ακραια'' αυτα π βλεπω.Δηλαδη δεν μπαινω στην διαδικασια να κανω ελεγχο της πραγματικοτητας,αλλα μολις αναρωτιεμαι το καταλαβαινω.Κανω ενα αλματακι και επιστρεφω στο σωμα μου για να κανω την ασκηση που ειπα.Βεβαια μια φορα χρειαστηκα και ελεγχο,διοτι ηταν υπερβολικα αληθινα και πραγματι επρεπε να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ονειρευομαι.(τραβηξα το δαχτυλο μου)
Ποτε δεν δυσκολευτηκα στο να ξυπνησω.Το αντιθετο παντα φοβαμαι μην τυχον ξυπνησω.Και μετα βλεπω οτι ταχα ξυπναω(ενω ειμαι ακομη σε ονειρο) και χανω την συνειδητοτητα μου.
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
quote:
καλησπερα...
Σου στειλα σε Pm Link με βιβλια του Samael aun veor.(σε περιπτωση π δν τ δες)
Δεν χρειαζεται να τρομαζεις απ τον ηχο.Πραγματικα πολυ παραξενευομαι.Σημερα πρωτη φορα μου συνεβη να ακουω αυτο τον ηχο.Ηταν πολυ εντονος.Δεν τρομαξα παντως.Αυτο που με τρομαζει ειναι καποιες σπανιες εμπειριες οπου δεν μπορω να κουνηθω και αισθανομαι ανεπιθυμητες παρουσιες διπλα μου.Πολυ τρομαζω και προσπαθω να ξυπνησω,αλλα ξυπναω υστερα απο ωρα,διοτι με τραβαει πισω(στον υπνο).
Edited by - DarkEternity on 29/09/2010 00:14:15
Α και κατι αλλο.Οταν γινεται αυτο με το βουητο,μονο το βουητο σε τρομαζει ή αισθανεσαι κι εσυ ''κακοπροαιρετες'' παρουσιες?
Edited by - DarkEternity on 29/09/2010 00:31:03
Γεια σας
Εδω και αρκετο καιρο επισκεπτομαι και διαβαζω για αρκετες ωρες πολλα απο τα θεματα και τα σχολια που καταγραφονται στο φορουμ αυτο.Ειμαι περισοτερο παρατηρητης παρα σχολιαστης.Εχω τις προσωπικες μου εμπειρειες και αποψεις και εχς κανει και εγω τα δικα μου ταξιδια και μελετες πανω σε θεματα που μετατραπικαν σε προσωπικα ερωτηματα που εψαχναν απαντησεις.
Πριν λιγο καιρο το καθημερινο μου θεμα ηταν οι διασημες πια φωτο απο τον πλανητη Αρη τα σχολια και οι υποθεσεις που εγιναν και οι πιθανες αποκαλυψεις.
Οταν το θεμα πια εξαντληθικε θελησα να σβησω ολες τις σχετικες φωτο και τα κειμενα που ειχα μαζεψει.
Περιεργως....κατι πηρε το ματι μου...
Ισως επηρεαστικα πολυ με οσα διαβασα και πιστεψα περισοτερο σε καποιες αποψεις....Ισως ειδα κατι που δεν παρατηρησαν αλλοι...
(Προσπαθησα να προσθεσω την εν λογο φωτο αλλα δεν τα καταφερα,ελπιζω να με βοηθησει καποιος πιο εμπειρος του εδω φορουμ για να το κανω)
FROM ALL THE THINGS I VE LOST... I MISS MY SELF THE MOST...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΚΑΙ ΒΟΥΑΛΑ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
"
"ΚΑΙ ΒΟΥΑΛΑ!!!!
ΓΡΑΦΕΙΣ
OYF!!!!
quote:
(Προσπαθησα να προσθεσω την εν λογο φωτο αλλα δεν τα καταφερα,ελπιζω να με βοηθησει καποιος πιο εμπειρος του εδω φορουμ για να το κανω)
Ευχαρίστως
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω - και αναφέρομαι πρωτίστως στον tpt:
Δεν μπορεί κάποιος να βάλει μία φωτογραφία στα forum, εάν η φωτογραφία υπάρχει κάπου στο σκληρό του δίσκο. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό:
Θα πρέπει να είναι ανεβασμένη - uploaded - κάπου στο διαδίκτυο.
Είτε να προέρχεται από εκεί, είτε ο χρήστης βρίσκει κάποιον χώρο που τη φιλοξενεί δωρεάν (υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χώροι).
Εφόσον η φωτογραφία έχει ανεβεί σε έναν διαδικτυακό χώρο (ή εάν την πέρνουμε από έναν χώρο που είναι ήδη ανεβασμένη), κάνουμε δεξί κλικ επάνω της, επιλέγουμε properties, και κάνουμε copy το url της, δηλαδή την ηλεκτρονική της διεύθυνση, που αναφέρεται στο χώρο που την φιλοξενεί, και την χαρακτηρίζει.
Μετά, χρησιμοποιούμε το url ως ακολούθως:
[img] το url της φωτογραφίας [/img]
Οπότε, και εμφανίζεται στα forums ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
σε περίπτωση που δεν θα ήθελες να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες σου σε οπιονδήποτε χώρο του διαδικτύου, μπορείς να ζητήσεις να τις ανεβάσουμε εμείς στο ESOTERICA.
Αλλά και πάλι, εφόσον μπουν σε κάποιο θέμα, οποιοσδήποτε μπορεί να τις κάνει copy και να τις κρατήσει.
Θα σε συμβούλευα, εάν αποφασίσεις να τις ανεβάσεις, να τις επεξεργαστείς πρώτα με κάποιο watermark, ώστε να φαίνεται πως είναι δικές σου.
Περισσότερα, στο σχετικό θέμα της ενότητας των τεχνικών θεμάτων του forum ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μπορει καποιος απο τους admin να μου πει πως μπορω να "δοσω" την εν λογο φωτο για να δημοσιευτει?
Μπορω ισως να την στειλω σε καποιο email του esoterica?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Sarkana ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ADMIN H ΣTHN AMAΛIA ME THN FOTO ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΜΑΙΛ ΣΤΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ