- Aναρχικοι ... δηλαδή? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Είναι μια διαδικασία ζύμωσης που ίσως διαρκέσει χιλιάδες ακόμα χρόνια είναι όμως και μονόδρομος εφ'όσον πιστεύουμε στην εξέλιξη και την επιστροφή του Ανθρώπου στην πηγή...
Ειδικά με τα μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος στις μέρες μας , όχι μπάχαλο θα γινόταν αλλά πολύ πολύ χειρότερα....
σωστό αλλα πιστεύω πως η κατασταση την οποία οραματίζεσαι μπορεί να είναι μόνο εφικτή εφόσον φτάσουμε όλοι στο σημείο να είμαστε άγιοι... και αυτό όσα χιλιάδες χρόνια και να περάσουν δεν θα γίνει ποτέ . ίσως ωριμάσουμε σημαντικά αλλα παντα θα βρίσκονται εκεινοι που θα κανουν λάθη... και πάντα θα βρίσκεται μία αρχή που θα βάζει τα πλαίσια και τα όρια ... μόνο στον παράδεισο μπορεί να υπαρξει μια τέτοια κατάσταση ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
εσωτερισμού ο οποίος δεν υφίσταται.
Η αναρχία είναι μια καθαρά υλιστική ιδεολογία
όπως δείχνει και η ιστορία γέννησης της και
εξέλιξής της. Αναπτύχθηκε (αρχικά από τους
Προυντόν και Μπακούνιν) ως ένα βήμα πέρα από
τον κομμουνισμό. Εκεί που ο κομμουνισμός
προβλέπει ιεραρχικές δομές η αναρχία λέει
όχι. Φυσικά δεν πρεσβεύει ότι δεν πρέπει
νε υπάρχει τάξη στην κοινωνία όπως γράφτηκε
σε κάποια μηνύματα. Άπλα αυτή η τάξη και
οι κανόνες της πρέπει να θεσπίζονται από
τους πολίτες ΑΜΕΣΑ κι όχι από "εκπροσώπους".
Επαναλαμβάνω ότι η αναρχία δεν έχει σχέση με τον
εσωτερισμό. Πρόκειται για καθαρά πολιτική ιδεολογία
που βασίζεται στον υλισμό και στον ορθολογισμό.
Αυτά πολύ χοντρικά.
Και μερικά ωραία συνθήματα :
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΕΝΟΣ 11ΜΗΝΟΥ
ΒΙΑΣΜΟΥ
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟ
ΑΤΟΜΟ
Η αναρχία δεν ήταν εφεύρεση του Μπακούνιν και του Προυντόν όπως και ο κομμουνισμός δεν είναι εφεύρεση του Μαρξ...
Αυτοί απλά την εξέφρασαν στην εποχή μας .
Οι ρίζες ξεκινάν απο τα βάθη του χρόνου και μπορείς να τις αναζητήσεις στην Ινδία.(διάβασε λίγο Ενγκελς περι αυτού)
Τίποτα δεν είναι υλιστικό και τίποτα δεν είναι μόνο πνευματικό εφ'όσον οι συνθήκες του πνεύματος επηρεάζουν την ύλη και τούμπαλιν δεν μπορούμε να απομονώσουμε τίποτα απο τα δύο και να τα δούμε ξεχωριστά. Ο γνώμωνας είναι πάντα η ανθρώπινη εξέλιξη και πρόοδος.
Αλήθεια μπορεί να εξελιχθεί κάποιος που ζεί σε καθεστώς ανέχειας ?
quote:
Είναι λογικό που δουλεύω σήμερα με καύσωνα?
Είναι λογικό που έχουμε μόνο δυο μέρες ξεκούρασης απο τις 7 ?
Είναι λογικό που μαζευτήκαμε σαν τις κατσαρίδες σε πόλεις και αφήσαμε την ύπαιθρο έρημη ?
Είναι λογικό που όταν παράγω το τελικό προιόν το αφεντικό μου χωρίς να έχει κάνει τίποτα πέρνει τα δεκαπλάσια ?(και μην ακούσω τπτ χαζά περι καπιταλισμού...σαν ανθρώπινη σχέση ας το δούμε)
Είναι λογικό ο άνθρωπος να κάθεται μπροστά απο ένα κουτί με τις ώρες ?
Είναι λογικό που καθόμαστε και αναπνέουμε μολυσμένο αέρα εις γνώση μας ?
δεν νομιζω να αγνοεις το δικαιωμα του καθε ενος να σκεφτεται με τα δικα του λογικα επιχειρηματα
Συμφωνοι υπαρχει παντα ενα... "γιατι ρε γαμωτω"
Αλλα ολοι στις ανωτερω περιπτωσεις ..ολοι αυτοι εχουν "σχεση" μαζι σου εχουν και δικια τους λογικη -συμφερον και αυτο πρεπει να γινει αποδεκτο.
Αν αυτοι ειναι πολυ παρτακηδες και εκμεταλευονται τον κοσμο ειναι αλλο θεμα.
Αλλα οπως εσυ σκεφτεσε τα συμφερωντα σου και ....προτηνεις οτι προτηνεις ετσι αυτοι εχουν τα δικα τους και προτεινουν οτι προτεινουν ...εσυ επιλεγεις.
Αυτο το συστημα Αιον ειναι αναρχια ειναι φυση ειναι απλη αντιγραφη της φυσης οπου το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.
ο Καστοριαδης εχει θεσει το ερωτημα "Σολιαλισμος ή βαρβαροτητα"
Πανω σε αυτο το θεμα οπου βαρβαροτητα ειναι η φυση.
Αλλα οτι δεν ειναι βαρβαροτητα φιλε μου ειναι.... παραφυσιν....
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
Αλήθεια μπορεί να εξελιχθεί κάποιος που ζεί σε καθεστώς ανέχειας ?
Ρωτάς αυτούς που τη βιώνουν και τους ποτίζουν άρτον και θεάματα και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό επι της Γής, ή ρωτάς τους μη πίπτωντες εις την ανέχεια, που δε τους καίγεται καρφί γιατί κοιτούν να αυξάνουν τα οικονομικά τους και να γεμίσουν ακόμα παραπέρα την υλιστική τους ματαιόδοξη ζωή...αν ρωτάς πάντως τους ειλικρινείς αναζητητές της απάντησης ταύτης, λυπούμαι αλλά μάλλον θα απογοητευθείς φίλε μου...είμαστε οικτρά λίγοι
Και δε μένω στο οικτρά, αυτό είναι προσάναμα ώστε να "ξεκινήσουμε"...
Να "χαράξουμε" την άλλη μέρα...
Σ' αυτό το σημείο θα περάσουμε σε Διαφημίσεις.....
ΤΟΥΡΟΥΜ ΤΟΥΜ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΜ!!!!
Την ευγενική χορηγία της ανέχειας είχαν...οι κυβερνώντες όλου του κόσμου...
Στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας...
"Οταν οι άνθρωποι ξεμακραίνουν, γεννιέται η χειραγώγηση"...
Καααλή διασκέδαση!
Μπορεί να ετοιμάζεται κάτιτίς βρε παιδία! Γι' αυτό η ανέχεια...
Δεν εξηγήται αλλιώς αυτή η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ανθρωπότητα...μπορεί κάτι να ετοιμάζεται μεθοδικά και να "πρέπει" να φτάσουν οι άνθρωποι στο κατώτατο όριο ανέχειας και αξιοπρέπειας γιατί μετά όποιος και να έρθει...Μεσσία θα τον δείς!
Μεταξύ των τυφλών, επικρατεί ο μονόφθαλμος
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 06/07/2003 03:15:35
Edited by - reptilesalonica on 06/07/2003 06:20:08
Θα παραθέσω κάποιες φράσεις του ΑΙΟΝ
quote:
Αν οι 3.000 αναρχικοί που διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη είχαν τον τρόπο να καταλάβουν την εξουσία τότε θα μιλάγαμε για επιβολή ...δηλαδή χούντα.
Αν ένα κίνημα δεν είναι μαζικό και δεν εκφράζει την πλειοψηφία τότε δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή.
(...)Εχουμε το δικαίωμα όμως να αλληλοσεβόμαστε και να συνεργαζόμαστε και να προοδευουμε με στόχο πάντα την απελευθερωση μας απο τους υλικούς,συναισθηματικούς,νοητικούς εξουσιαστές μας.
(...)
φίλε T-SEEKER φυσικά και δεν λέω οτι αυτό θα γίνει μεθαύριο.
Μου αρέσει να μιλάω πάντα έξω απο τα πλαίσια χώρου και χρόνου.
Είναι μια διαδικασία ζύμωσης που ίσως διαρκέσει χιλιάδες ακόμα χρόνια είναι όμως και μονόδρομος εφ'όσον πιστεύουμε στην εξέλιξη και την επιστροφή του Ανθρώπου στην πηγή...
Ειδικά με τα μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος στις μέρες μας , όχι μπάχαλο θα γινόταν αλλά πολύ πολύ χειρότερα....
Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας αποτρέπει απο το να συζητάμε και να ερευνούμε την ουσία...(...)
Η αναρχία δεν ήταν εφεύρεση του Μπακούνιν και του Προυντόν όπως και ο κομμουνισμός δεν είναι εφεύρεση του Μαρξ...
Αυτοί απλά την εξέφρασαν στην εποχή μας .
Οι ρίζες ξεκινάν απο τα βάθη του χρόνου και μπορείς να τις αναζητήσεις στην Ινδία.(
Νομίζω ότι αυτές οι φράσεις με βρίσκουν αρκετά σύμφωνο στο τι θα μπορούσε να είναι και να πρεσβεύει η αναρχία, τουλάχιστον αυτή που θα μπορούσε να έχει σχέση με τον εσωτερισμό. Απλώς εγώ έχω συνηθίσει να ονομάζω αυτό το ιδανικό ως ελευθερία και όχι ως αναρχία. Ίσως όμως είναι αρκετά όμοια όπως το θέτουμε εδώ.
Για να κάνω την χάρη στον ΑΙΟΝ που ζητούσε από τα ... γραπτά μου, τον ορισμό του Θεού
quote:
«Η μονάδα, λοιπόν, είναι η αρχή και η ρίζα των πάντων και σε όλα υπερέχει ως ρίζα και αρχή. Τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αρχή. Και η αρχή δεν βγαίνει από πουθενά αλλά μόνο από τον εαυτό της. Είναι, όμως, η αρχή των άλλων. Η μονάδα που είναι αρχή εμπεριέχει κάθε αριθμό χωρίς να περιέχεται σε κανέναν από αυτούς. Γεννάει κάθε αριθμό χωρίς να γεννιέται από άλλον αριθμό. Καθετί που γεννιέται είναι ατελές και διαιρετό, αυξάνει και μειώνεται, ενώ το τέλειο δεν έχει κανένα από αυτά. Εκείνο που μπορεί να αυξηθεί αυξάνεται από την μονάδα, αναλώνεται από δική του ασθένεια, και ποτέ δε μπορεί να χωρέσει τη μονάδα. Αυτή, Τατ, είναι η εικόνα του Θεού που μπορώ να σου προσυπογράψω. Αυτήν ακριβώς πρέπει να σκέφτεσαι και να κατανοήσεις, αντικρίζοντας την με τα μάτια της καρδιάς σου». ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, Λόγοι , IV, 10-11.(...)
«Ποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να σε ευλογήσει ή να απευθυνθεί προς εσένα; Προς τα πού να γυρίσω τα μάτια μου, για να σε ευλογήσω; Πάνω; Κάτω; Μέσα ή έξω; Δεν υπάρχει τρόπος, δεν υπάρχει τόπος γύρω από εσένα, ούτε άλλο τίποτα, ούτε κανένα από τα όντα. Όλα υπάρχουν σε εσένα και όλα προέρχονται από εσένα. Δίνεις τα πάντα και δεν παίρνεις τίποτε. Εσύ τα κατέχεις όλα και δεν υπάρχει τίποτα που να μην το έχεις. Πότε να σε υμνήσω; Γιατί ούτε ώρα, ούτε χρόνο είναι δυνατό να καταλάβεις. Και γιατί να σε υμνήσω; Για όσα δημιουργείς ή για όσα δεν δημιούργησες; Για όσα φανέρωσες ή για όσα απέκρυψες; Και για ποιο λόγο θα πρέπει να σε υμνήσω; Σαν κάτι που ανήκει σε εμένα, σαν κάτι ξεχωριστό ή σαν κάτι άλλο; Γιατί εσύ είσαι ότι είμαι, εσύ είσαι ότι κάνω, εσύ είσαι ότι λέω. Είσαι το παν και δεν υπάρχει άλλο πέρα από εσένα. Κι ακόμα είσαι κι εκείνο που δεν υπάρχει. Εσύ είσαι ότι έχει δημιουργηθεί κι ότι δεν δημιουργήθηκε». ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ,Λόγοι, V, 10.
Αυτός ο αγώνας για ελευθερία είναι ο αγώνας για την υπέρβαση όλων αυτών που μας κρατούν σκλάβους. Είναι αυτός ο αγώνας για το ΑΠΕΙΡΟ. Ο ΑΙΟΝ μιλάει για την "αναρχία" (έτσι όπως την ορίζει ο ίδιος) και η οποία έχει την ρίζα της στην Ινδία. Αυτό μου θυμίζει την αντίληψη που έχει η φιλοσοφία της Γνάνα Γιόγκα:
quote:
«Ο χρόνος αρχίζει με το νου, ο χώρος, επίσης βρίσκεται μέσα στο νου. Η αιτιότητα δεν μπορεί να ισχύσει χωρίς το χρόνο, χωρίς την ιδέα της διαδοχής δεν μπορεί να υπάρξει καμιά σχέση αιτιότητας. Άρα χρόνος, χώρος κι αιτιότητα υπάρχουν μέσα στο νου, κι αφού ο Άτμαν βρίσκεται πέρα από του νου, κι είναι άμορφος, πρέπει να είναι πέρα από το χρόνο, πέρα από τον χώρο και πέρα από την αιτιότητα. Αφού λοιπόν είναι πέρα από τον χρόνο, τον χώρο και την αιτιότητα, ο Άτμαν θα πρέπει να είναι άπειρος. Σε αυτό το σημείο έρχεται η πιο υψηλή θεωρία της φιλοσοφίας μας. Το άπειρο δεν μπορεί να είναι δύο. Αν η Ψυχή είναι άπειρη, τότε δεν μπορεί να υπάρχει παρά μόνο μία Ψυχή, κι όλες οι ιδέες που έχουμε για διάφορες ψυχές – εσείς να έχετε μια ψυχή, εγώ μια άλλη κ.ο.κ. – δεν είναι αληθινές. Ο Αληθινός Άνθρωπος λοιπόν, είναι μοναδικός κι άπειρος, είναι το παντού παρόν Πνεύμα. Κι ο φαινόμενος άνθρωπος δεν είναι παρά ένας περιορισμός μονάχα εκείνου του Αληθινού Ανθρώπου. (…) Ο Αληθινός Άνθρωπος, το Πνεύμα, όντας πέρα από την αιτία και το αποτέλεσμα, δεν είναι περιορισμένος από τον χρόνο και τον χώρο, και κατά συνέπεια πρέπει να είναι ελεύθερος. Ποτέ δεν υπήρξε δεσμευμένος, ούτε ήταν δυνατό να δεσμευτεί. Ενώ ο φαινόμενος άνθρωπος, η αντανάκλαση, είναι περιορισμένος από το χρόνο, το χώρο και την αιτιότητα, επομένως είναι δεσμευμένος. Μάλλον, στην γλώσσα μερικών φιλοσόφων μας φαίνεται σαν να είναι δεσμευμένος, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι.» (Γνάνα Γιόγκα, σ. 36-37)(...)
«Το ιδανικό αυτό της ελευθερίας που αντιληφθήκατε ήταν σωστό, αλλά το προβάλατε έξω από τον εαυτό σας, αυτό ήταν το λάθος σας. Φέρτε το όλο και πιο κοντά, ώσπου να βρείτε πως πάντα βρισκόταν μέσα σας, ήταν ο Εαυτός του εαυτού σας. Εκείνη η ελευθερία ήταν η ίδια η φύση σας, και τούτη η μάγια δε σας δέσμευσε ποτέ !» (σ. 87)
«Κι η μάγια αντί να είναι ένα φρικτό χωρίς ελπίδα όνειρο, όπως είναι τώρα, θα γίνει όμορφη, τούτη η γη αντί να είναι μια φυλακή, θα γίνει το γήπεδο του παιχνιδιού μας, ακόμα κι οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι, ακόμα κι όλες οι θλίψεις, θα θεοποιηθούν και θα μας δείξουν την αληθινή τους φύση, θα μας δείξουν ότι πίσω από το κάθε τι, σαν ουσία του κάθε τι, στέκεται Εκείνος, κι ότι Εκείνος είναι αληθινά ο ίδιος μας ο Εαυτός.» (Γνάνα Γιόγκα, σ. 87)
(...)
«Ο δρόμος μας δεν είναι με τη μάγια, αλλά ενάντιά της. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να μάθουμε. Δεν γεννηθήκαμε σαν βοηθοί της φύσης, αλλά σαν ανταγωνιστές της. Είμαστε οι κύριοί της, αλλά δενόμαστε μόνοι μας. Γιατί είναι εδώ αυτό το σπίτι; Δεν το έχτισε η φύση. Η φύση λέει, «πήγαινε και ζήσε μέσα στο δάσος». Ο άνθρωπος λέει. «θα χτίσω ένα σπίτι και θα πολεμήσω τη φύση». Αυτό και κάνει. Όλη η ιστορία της ανθρωπότητας είναι μια διαρκής μάχη εναντίον των λεγομένων νόμων της φύσης. Και, στο τέλος, νικάει ο άνθρωπος. Στον εσωτερικό κόσμο, κι εκεί πάλι, συμβαίνει η ίδια μάχη, η μάχη ανάμεσα στον ζωάνθρωπο και τον πνευματικό άνθρωπο, ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι. Κι εκεί πάλι ο άνθρωπος είναι ο νικητής. Διανοίγει, θα λέγαμε, με το σπαθί του ένα δρόμο μέσα από τη φύση προς την ελευθερία.» (Γνάνα Γιόγκα, σ. 62)
Αυτήν την ελευθερία βλέπει ο άνθρωπος στήν ιδέα του για τον Θεό για αυτό και τον μιμείται.
Αλλά εδώ για εμένα υπάρχει κάποιος προβληματισμός. Αυτός ο αγώνας για ελευθερία, για την επανακατάκτηση της Άπειροσύνης μας, για την "αναρχία" μας, πόσες διαφορετικές διαδρομές και πορείες μπορεί να πάρει μέσα στην ζωή; Πόσο φανατικοί γινόμαστε με τον δικό μας δρόμο απελευθέρωσης και πόσο άδικοι γινόμαστε όταν κρίνουμε τον δρόμο των άλλων με βάση τον δικό μας δρόμο;
Μήπως το να κατηγορείς και να προσβάλλεις όλους τους υπόλοιπους πέρα από εσένα λέγοντάς τους ότι είναι ... "άνθρωποι-μυρμήγκια" σε οδηγεί εσένα και τους άλλους στην αντίθετη κατεύθυνση; Εγώ προσυπογράφω την παρακάτω παράγραφο. Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι η "αναρχία", όπως παρουσιάζεται σήμερα έχει χάσει τον δρόμο της:
quote:
Ποιο είναι το σχέδιο μου; Πρώτα-πρώτα, θα ζητούσα από την ανθρωπότητα να αναγνωρίσει την εξής αρχή: «μην καταστρέφετε». Οι εικονοκλαστικοί αναμορφωτές δεν κάνουν κανένα καλό στον κόσμο. Μη σπάζετε, μην κατεδαφίζετε τίποτα. Χτίστε. Βοηθείστε, αν μπορείτε, αν δεν μπορείτε σταυρώστε τα χέρια, καθίστε παράμερα σαν παρατηρητές. Αν δεν μπορείτε να δώσετε χέρι βοηθείας, τουλάχιστον μη βλάπτετε. Μη λέτε κανένα λόγο ενάντια στις πεποιθήσεις κανενός, όσο τούτες είναι ειλικρινείς. Έπειτα πάρτε τον άνθρωπο από εκεί που στέκεται και δώστε του μια ώθηση προς τα πάνω. Αν είναι αλήθεια πως ο Θεός είναι το κέντρο στο οποίο συγκλίνουν όλες οι θρησκείες κι ότι ο καθένας μας κινείται προς εκείνον κατά μήκος μιας από αυτές τις ακτίνες, τότε είναι βέβαιο πως όλοι μας πρέπει να φτάσουμε στο κέντρο, και στο κέντρο, όπου όλες οι ακτίνες συναντιούνται, θα πάψουν όλες μας οι διαφορές. Αλλά ώσπου να φτάσουμε εκεί, θα υπάρχουν πάντα διαφορές. Όλες αυτές οι ακτίνες συγκλίνουν στο ίδιο κέντρο. Ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του, ο ένας ταξιδεύει κατά μήκος μιας από αυτές τις γραμμές, κι ο άλλος κατά μήκος μιας άλλης, κι αν όλοι μας προχωρήσουμε αποφασιστικά κατά μήκος των δικών μας γραμμών, θα φτάσουμε με βεβαιότητα στο κέντρο, γιατί: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη».

χιχιχιχι ...πειράχτηκες με το μυρμήγκια ?
Εδώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενοχλούνται που ΈΙΝΑΙ μυρμήγκια λές να τους ενοχλεί όταν κάποιος τους αποκαλεί μυρμήγκια ?
Θωθ όταν μεγαλώσεις λίγο και ωριμάσεις θα καταλάβεις...
κάνε υπομονή...
Θίχτηκε το εγώ σου;
Και νόμιζα ότι συμφωνούσες με τον Τσάρλυ Τσάπλιν στα λόγια που παρέθεσες σε άλλο topic
quote:
Όλοι θέλουμε να ζήσουμε από την αμοιβαία ευτυχία, όχι από την αμοιβαία δυστυχία. Δεν θέλουμε να μισήσουμε και να περιφρονήσουμε ο ένας τον άλλο. Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει χώρος για τον καθέναν και η γη είναι πλούσια και μπορεί να προσφέρει σε όλους.
Ο τρόπος της ζωής μπορεί να είναι ελεύθερος και όμορφος.
Αλλά έχουμε χάσει τον τρόπο.
Φαίνεται ότι ο κόσμος σου είναι μοιρασμένος σε αναρχικούς και σε μυρμήγκια. Αν είναι έτσι οι αναρχικοί προτιμώ να είμαι με τα μυρμήγκια παρά με τους... αναρχικούς.
Καλά, θα ξαναθχοληθώ με την αναλχία όταν ωλιμάθω πελιθθότελο. Πλοθ το παλόν θα χαρώ να θε δω να "κθυπνάθ" και κανένα μιλμήγκι κι όχι μόνο να μιλάθ για αυτά (κάντε θεκθ, όχι αυτοικανοποίηθη). Πλοθ το παλόν θε "κόβω" για μιλμηγκοφάγο
παλά για μιλμηγκοαπελευθελωτή
Κθεκίνα από κανένα εύκολο. Τι λεθ για τα μιρμήγκια τηθ διαφήμιθηθη της TELLAΘ; Αφού είναι και πθηφιακά θα είναι και πιο εύκολα.![]()
Τι λεθ; ![]()

Μου αρέσει πολύ να σε πειράζω γιατι μώλις σε θίγω πάει περίπατο ο ευγενικός - ερευνητής - εσωτεριστής και αναφύεται μια Κατινούλα...έτοιμη να τα χώσει !!!
Λοιπόν απλά ήθελα να σε πειράξω ...είναι λάθος όταν το κάνω αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω...μια άγνωστη δύναμη κινεί τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο...
Θώθ ξέρω οτι η γνώση δεν μεταδίδεται απο μυνηματάκια στο Internet οπότε δεν προσπαθώ να διδάξω...(δεν είμαι σε θέση άλλωστε)
Ξέρω οτι η πνευματική πορεία έχει να κάνει με την πράξη και όχι τα λόγια...
Ξέρω οτι η πνευματική πορεία είναι βίωμα .... γιαυτό το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω ερεθίσματα.
Ετσι την είδα έτσι κάνω...
Δεν είμαι της άποψης που έχουν πολλοί οτι "θα με κρίνει ο κόσμος" , βασικά έχω το απαραίτητο "γνώθι σ'εαυτόν" και δεν περιμένω να κριθώ απο αυτά που λέω...
γιατι πολύ απλά αυτά που λέω ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ...
Μην πολυσκοτίζεσαι λοιπόν...άσε τον τρελλο στην τρέλλα του ...![]()
αν σε πηράζουν πολύ τα πειράγματα μου τότε να το κόψω ...
Αντιθέτως κάνουν την σχέση μας νόστιμη
Οι άλλες κυρά-Κατίνες τα βάζουν με τους αναρχικούς μέσα από αντιπροσώπους (δημοσιογράφους). Εγώ γιατί να παραπονιέμαι που έχω έναν αναρχικό να "παίζω" μαζί του, "live";;;
Συνέχισε, παίξε AION, εμένα δεν με ξαφνιάζεις. Άλλους ίσως...
Σφάχτηκαν παλικάρια στην ποδιά μου για εσένα. Τώρα θα σε μάθω ή τώρα θα σε παρεξηγήσω;
Έτσι κι αλλιώς είμαστε σαν Σιαμαίοι. Τι δόξα θα είχε ένας αναρχικός,άραγε, εάν δεν είχε και μια Κυρά-Κατίνα πλάι του, να του τα... χώνει ![]()
quote:
γιατι μώλις σε θίγω πάει περίπατο ο ευγενικός - ερευνητής - εσωτεριστής
Ευγενικός;;;
Νόμιζα ότι μετά την ιστορία με τον ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ
θα είχα χάσει αυτόν τον χαρακτηρισμό αλλά αφού επιμένεις...
άντε θα σε ξαναπώ γλυκούλη.![]()