ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ειλικρινά...!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ειλικρινά...!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βλήτο31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/07/2004, 11:49:19
Μπράβο στον pappou κ τον PrImAtIve για την καταπληκτική "έρευνά" τους!!

PRIMITIVEΝέο Μέλος
29/07/2004, 12:08:41
Καλημερα κ απο μενα!Θελω να διορθωσω τον παππου και να πω πως δεν ειμαι ο primative αλλα ο primitive που πριν γινω primitive ειμουν ο disaster και μου το ριξατε :( Λοιπον η 1η ΑΤΤΑΚΑ του φιλτατου endorama ετοιμαζεται και σε flashaki :)

1. σε εκεινη την στροφη τους πεταγεται μια γρια τουλαχιστον δυο μετρα ψηλη...γυρνανε ολοι τα κεφαλια τους και βλεπουν την γρια να τρεχει καταπανω τους παταει γκαζι ο τυπος η γρια απο πισω απο το αμαξι σε καποια στιγμη πηγαιναν με 120 και η γρια ετρεχε απο πισω τους και σχεδον τους ειχε φτασει οποτε ξαφνικα χαθηκε

χαχααχαχαχχααχαααχχα ας μην παιρνουμε οτι κ αν μας λενε τοσο στα σοβαρα απο δω και περα γιατι ο αλλος μπορει να εχει δικιο αν μας κραζει και λιγο :))))
ΒΥΕ

back to the PRIMITIVE...!

oneiric1Μέλος
29/07/2004, 12:19:25
quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] Oneiric
ειλικρινά πολυασχολήσε πολύ με την μαντική.Μήπως να μου πεις κι εμένα τη μοίρα μου

Πολύ ευχαρίστως να σου την πω:

«Βλέπω» ότι βλίτο είσαι αλλά και... ότι θα παραμείνεις καλό μου! Επίσης βλέπω ότι στο σχολείο, στην ώρα της ορθογραφίας έκανες κοπάνες γιατί το βλίτο το γράφουμε με Ι και όχι με Η!!!» Αυτά.....δυστυχώς έκλεισε η ώρα των προβλέψεων!

Υ.Γ. Α, και να σου πω ότι είμαι Η oneiric και όχι Ο oneiric που φοράει μαγιό και τ’ όνομα Ειρήνη στην υπογραφή του!!!

Υ.Γ. Α, και φυσικά να μην ξεχάσω να σου πω ΚΑΙ εγώ, ότι δεν θέλω να σε προκαλέσω (όπως μας γράφεις), αλλά ήθελα να στα πω, να ξέρεις γιατί είχα μια .... «καούρα»... να την πω??!!!

Υ.Γ. Μήπως επίσης να σου πω ότι η λέξη «πολυασχολήσε» γράφεται με ΕΙ δηλαδή πολυ-ασχολείσαι... Όχι τίποτα άλλο απλά κόντεψα να χάσω το φως μου αλλά και τις «μαντικές» μου ικανότητες ... απ' αυτό το τρομερό σου χτύπημα!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

29/07/2004, 12:57:15
εε..το βλήτο γράφεται με η...

29/07/2004, 13:16:51
quote:

εε..το βλήτο γράφεται με η...

Να γίνω κακός ????

Με την Ονειρίκ όχι.

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, οτι ΑΠΟ ΔΩ και ΠΕΡΑ, το Βλίτο θα γράφεται με Ι.
Τελεία και παύλα.
Το αποφάσισα δημοκρατικά ( α-χα-χα-χα-χα-χ-αααα)

και ΑΝ τολμάει κάποιος, ας μου φέρει αντιρήσεις.

Μίλησα !

Άντε Oneiric, φορ γιούρ άης όμλη....

oneiric1Μέλος
29/07/2004, 13:29:13
Επειδή καμιά φορά... ξεχνάω... ε, στα 29 αρχίζουν αυτά τα συμπτώματα... είπα μήπως και το έγραψα λάθος, για μια στιγμή.. και το κοίταξα. Η λέξη βλίτο γράφεται με Ι ανεξάρτητα που αρκετοί το γράφουν με Η.

Vril, μαϊ αϊς θανκινινγ γιου σο ματς!

* Ειρήνη *

29/07/2004, 13:39:28
[Άσπρο βλήτο. Amaranthaceae. ΜΑ.
Amaranthus blitoides. Πλαγιαστό βλήτο. Amaranthaceae.]

Επιμένω//αρκετοί το γράφουν με Ι, θα μπορούσες να πεις καλή μου

tptΜέλος
29/07/2004, 13:42:04
EYΓΕ ΒΛΗΤΟ......ΔΩΣΕ.....!!!!
ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ.....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΣΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ...

ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ...
ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ,ΛΕΩ ΓΩ...
10$ ΣΤΟ ΒΛΗΤΟ (ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΙ FUN CLUB).
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΛΠΙΖΩ....ΕΥΧΟΜΑΙ....

JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 13:50:08
Ωραία τα μαργαριτάρια παππού! Μπράβο!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

oneiric1Μέλος
29/07/2004, 13:50:10
Μα αυτό ακριβώς εννοώ...!

(το) ουσ. (Κ ßλίτον) είδος φυτού | (µτφ.) ßλάκας, ανόητος | φρ. έφαγε ßλίτα, ανοηταίνει ή έχει ψευδαισθήσεις

Πηγή ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

* Ειρήνη *

29/07/2004, 14:08:41