ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Στα Παράξενα Βιβλιοπωλεία του Λονδίνου (Γιώργος Ιωαννίδης aka Arrakis)

Στα Παράξενα Βιβλιοπωλεία του Λονδίνου (Γιώργος Ιωαννίδης aka Arrakis)

beetlejuice5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2009-10-03 21:39

Στα Παράξενα Βιβλιοπωλεία του Λονδίνου (Γιώργος Ιωαννίδης aka Arrakis)

Διαβάστε την αποστολή στο -----> http://www.explorers.gr/show.php?action=m&id=86

Αν αγαπάτε το book-hunting και ιδιαίτερα την αναζήτηση τίτλων για την παραψυχολογία, το παράξενο και το occult, τότε το κέντρο του Λονδίνο είναι σίγουρα το ιδανικότερο μέρος για να ξεκινήσετε![...]
Αν είστε τυχεροί, θα ξετρυπώσετε ένα μικρό θησαυρό παραδοξότητας σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο, όμως και εκεί οι πιθανότητες είναι μικρές. Όπως και να έχει, το book-hunting είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητες εκπλήξεις τόσο εσάς όσο και τη βιβλιοθήκη σας...
2009-12-01 07:26
Όχι μόνο βιβλιοπωλεία αλλά κάθε λογής μικρά παράξενα μαγαζάκια που κυρίως τα βρίσκεις στο παλαιό κομμάτι κάθε πόλης η χωριό.. Ανυπομονώ και θέλω πολύ να πάω Εδιμβούργο..! Εκεί γίνετε πανικός.

Το Λονδίνο αν και σας κλίμα δεν μου αρέσει.. Πολύς κόσμος και σε κάνει να αισθάνεσαι αόρατος.. ανύπαρκτος, είναι παράδεισος για αγορές.
2009-12-01 15:39
Δεν ξερω γιατι αλλα
Παράθεση:
�� ���, �������� �� ���������� ��� ��������� ���, ���� ������ ���� ��������� ��� �� ����� Tottenham Court Road (���� 1, ������). ����������� ���� ����������� ���� �� ���� ��� ���� ��� ���� �����
ετσι βλεπω το κειμενο της αποστολης
2009-12-01 16:25
Προσπάθησε να αλλάξεις το Character Encoding από τις επιλογές του browser σου και βάλε π.χ. Greek .

Θα είσαι οκ μετά
2009-12-01 16:32
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontro_mpizeli Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσπάθησε να αλλάξεις το Character Encoding από τις επιλογές του browser σου και βάλε π.χ. Greek .

Θα είσαι οκ μετά
ευχαριστω!(ειπα κι εγω οι αλλοι μπορουν και διαβαζουν τα συμβολα κι εγω οχι;!)