ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/SUPERNATURAL. Σειρά στο STAR

SUPERNATURAL. Σειρά στο STAR

Νηρηιδα6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-09-09 10:51
Γεια σας κι απο μενα! Εγω θα συμφωνησω απο λιγο με ολους!!! Γιατι οταν ειδα σκηνες περιμενα οντως κατι καλυτερο αλλα ειναι λιγο "στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει" αφου μονο το "Masters of Horror" στο Σκαι ηταν καλο μετα το X filles και χαθηκε ξαφνικα σαν...φαντασμα!!!
Παντως τα πρωτα επεισοδια απο τη σειρα medium που βαλαν στη θεση του τωρα πως σαν φανηκαν???Αν τα ειδατε φυσικα
2008-09-11 09:07
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα
Γεια σας κι απο μενα! Εγω θα συμφωνησω απο λιγο με ολους!!! Γιατι οταν ειδα σκηνες περιμενα οντως κατι καλυτερο αλλα ειναι λιγο "στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει" αφου μονο το "Masters of Horror" στο Σκαι ηταν καλο μετα το X filles και χαθηκε ξαφνικα σαν...φαντασμα!!!
Παντως τα πρωτα επεισοδια απο τη σειρα medium που βαλαν στη θεση του τωρα πως σαν φανηκαν???Αν τα ειδατε φυσικα

Aξιζουν πολυ περισσοτερο τα επισοδεια του "Medium" απ' οτι του "Supernatural". Προσωπικη μου αποψη. Μπορει να μην εχει να κανει με δαιμονες, χτικια και αλλα στοιχεια, αλλα κινειται μεσα στο κοσμο του μεταφυσικου. Εχω δει ολο τον πρωτο κυκλο και ειναι φανταστικος...
2008-09-11 20:53
Παράθεση:
Witch Shadow Aξιζουν πολυ περισσοτερο τα επισοδεια του "Medium" απ' οτι του "Supernatural".

8α συμφωνησω μαζι σου! Ειδα αυτα που προβαλλονται απο το Star και σιγουρα εινα πολυ καλυτερη σειρα απο το "supernatural"!
Μαλιστα ακουσα οτι ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα ενος medium αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αλη8εια ή διαφημιστικο κολπο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα
8α συμφωνησω μαζι σου! Ειδα αυτα που προβαλλονται απο το Star και σιγουρα εινα πολυ καλυτερη σειρα απο το "supernatural"!
Μαλιστα ακουσα οτι ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα ενος medium αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αλη8εια ή διαφημιστικο κολπο!
Γεια σας !!!
Καλως ηρθα!!! καλως σας βρηκα!!!!!
Λοιπον το μεντιουμ δεν καταφερα να το δω επειδη ελειπα ειδα ομως 3 επεισοδια και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο. Με το σουπερνατουραλ πιστευω οτι δεν υπαρχει συγκριση, αυτη η ταινια ειναι ποιο γηινη, ποιο φυσικη στο μεταφυσικο
Μας ευχομαι να απολαυσουμε την ταινια και καλες αυπνιες
Παράθεση:
ποιο φυσικη στο μεταφυσικο

Φοβερη φραση Ματ11!!!!!!!!!
Δικη σου?Γιατι πραγματικα μου εκανε εντυπωση!
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η σειρά και μου την έσπασε που την σταμάτησε το ΣΤΑΡ. ΟΚ δεν ήταν Χ-files, αλλα πιστεύω πως άξιζε.