ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Συνειδητό Ονείρεμα

Συνειδητό Ονείρεμα

whitegod6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-08-21 15:46
ok ,κατι τελεφταιο αυτα τα σκωτεινα οντα μπορουν να σε πρειραξουν??αν πχ βριζω ενα θεεικο ον(λεμε τωρα δεν προκειται να το κανω)θα με κανει τιποτα?αν γινεται αυτο μπορω πχ να ζητησω να μου πουν τους μελλοντικους αριθμους του τζοκερ η να τους ζητησω να παω σε προηγουμενες ζωες..h ακομα μπορεις να ζητησεις να παιθανεις στην πραγματικοοτητα.... sorry για τα ορθογραφικα λαθη γραφω πολυ γρηγορα και δεν τα καταλαβενω....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από whitegod
ok ,κατι τελεφταιο αυτα τα σκωτεινα οντα μπορουν να σε πρειραξουν??αν πχ βριζω ενα θεεικο ον(λεμε τωρα δεν προκειται να το κανω)θα με κανει τιποτα?αν γινεται αυτο μπορω πχ να ζητησω να μου πουν τους μελλοντικους αριθμους του τζοκερ η να τους ζητησω να παω σε προηγουμενες ζωες..h ακομα μπορεις να ζητησεις να παιθανεις στην πραγματικοοτητα.... sorry για τα ορθογραφικα λαθη γραφω πολυ γρηγορα και δεν τα καταλαβενω....

Καλησπέρα.
Τα σκοτεινά μπορούν να σε τρομάξουν απλά για να ξυπνήσεις. Τίποτα, μα τίποτα άλλο. Υπάρχουν τρόποι όμως για να τα διώξεις ή απλά αν τα δεις φεύγεις γιατί τίποτα ουσιαστικό δεν μπορούν να σου προσφέρουν. Ο στόχος τους είναι απλά να μην εξερευνήσεις και μάθεις.

Αν βρίσεις ένα θεϊκό όν και το κάνεις εσκεμμένα γνωρίζοντας ότι είναι μετά βεβαιότητας ένα θεϊκό όν, θα πρέπει να ψάξεις τον ψυχισμό σου καλύτερα και κυρίως το κίνητρό σου το γιατί να το κάνεις.

Αν όμως χρησιμοποιήσεις κάποιο εξορκισμό για να διώξεις ένα όν χωρίς να είσαι σίγουρος για το αν είναι καλό ή κακό... το καλό δεν θα παρεξηγηθεί και θα περιμένει μέχρι να τελειώσεις εντελώς τον εξορκισμό. Το κακό με το που θα αρχίσεις ή με το που θα τελειώσεις τον εξορκισμό θα εξαφανιστεί.

Μπορείς να κοιτάξεις μια αρνητική οντότητα στα μάτια. Θα καταλάβεις αμέσως αν είναι καλή ή κακή κάνοντάς το. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Θυμάμαι να μου έχει συμβεί πολλές φορές όπου είχα ένα στόχο στο αστρικό και παρουσιάστηκε μπροστά μου μια αρνητική οντότητα με πολύ φυσιολογική μορφή. Κοιτώντας στα μάτια ξεκίνησα τον εξορκισμό, διότι στα μάτια φάνηκε τι ήταν.

Ότι και να ζητήσεις θα σου δοθεί ότι πρέπει για να μάθεις. Τα νούμερα του Joker δεν νομίζω :-). Σε προηγούμενες ζωές μπορείς να δεις τι γίνεται καθότι στο Αστρικό υπάρχει αυτό που λέμε Ακασικά αρχεία. Εκεί είναι καταχωρημένο ότι έχει συμβεί. Μπορείς να το ζητήσεις και εάν σου επιτραπεί θα πας για να δεις. Δεν μπορείς όπως και να έχει όμως να επηρεάσεις τίποτα, απλά θα δεις.

Συνήθως το να πάθεις κάτι στο φυσικό έχει να κάνει με νόμους του Κάρμα και το τι πληρώνεις για πράξεις του παρελθόντος.

Είναι καλό να ερευνήσεις το εξής: Ότι κάτι ανώτερο και Θείο δεν είναι ούτε εκδικητικό, ούτε κακοπροαίρετο. Ότι σου συμβαίνει είναι για να ταρακουνηθείς, να ξυπνήσεις και να ερευνήσεις και να μάθεις. Ο σκοπός των Θεϊκών όντων είναι να αφυπνιστείς και των Αρνητικών να συνεχίσεις να ζεις σε μια πλάνη και στο φυσικό.

Η τελική επιλογή είναι πάντα δική σου καθότι υπάρχει ελεύθερη βούληση. Από προσωπική εμπειρία μόνο μπορώ να πω ότι για εμένα το φως έχει πολύ περισσότερη πληροφορία και γνώση από το σκοτάδι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από whitegod
καλημερα,
δεν ξερω αυτο που θα περιγραψω αν ειναι Συνειδητό Ονείρεμα παντος εμενα μου φανηκε σαν Συνειδητό Ονείρεμα ;σ αρισω λοιπον.ειμουν στο ονειρο εκει και αποκημηθηκα μεσα στο ονειρο ειπα κατι με στο ονειρο ζητησα να βγω απο το σωμα μου (δεν ξερω πως μου ειρθε αυτο) μετα ανεβενα καπου ψηλα οταν το ζητησα αυτο βρεθηκα σε ενα ασπρο μερος αλλα παρατηρησα οσο πιο ψηλα ανεβενα τοσο δυσκολα ανεπνεα αυτο το ενιωθα. σε εκεινο το ασπρο μερος υπειρχαν κατι σαν σκυες φοβηθικα επειδη ειχα ακουση καποτε (στη πραγμ,τικοοτητα αυτο) οτι μπορεις να μην γυρισεις στο σωμα σου αν γινει αυτο κτλ και ζητησα να επανελθω στο σωμα μου.Οταν το ζητησα αυτο ξυπνησα στο ονειρο λαχανιασμενος και μετα στην ξυπνησα εδω στον κοσμο μας και επειδη ηταν 7 παρα ειπα να μην κοιμηθω για σημερα.τη λετε ειναι Συνειδητό Ονείρεμα??

Oση ωρα γινοταν ολο αυτο που περιεγραψες ειχες την επιγνωση οτι βρισκοσουν σε ονειρο??Συνειδητο ονομαζεται το ονειρο κατα τη διαρκεια του οποιου καποια στιγμη αποκτας τη συνειδηση οτι ονειρευεσαι απ οτι ξερω..
2008-10-15 13:26
<<καλημερα,
δεν ξερω αυτο που θα περιγραψω αν ειναι Συνειδητό Ονείρεμα παντος εμενα μου φανηκε σαν Συνειδητό Ονείρεμα ;σ αρισω λοιπον.ειμουν στο ονειρο εκει και αποκημηθηκα μεσα στο ονειρο ειπα κατι με στο ονειρο ζητησα να βγω απο το σωμα μου (δεν ξερω πως μου ειρθε αυτο) μετα ανεβενα καπου ψηλα οταν το ζητησα αυτο βρεθηκα σε ενα ασπρο μερος αλλα παρατηρησα οσο πιο ψηλα ανεβενα τοσο δυσκολα ανεπνεα αυτο το ενιωθα. σε εκεινο το ασπρο μερος υπειρχαν κατι σαν σκυες φοβηθικα επειδη ειχα ακουση καποτε (στη πραγμ,τικοοτητα αυτο) οτι μπορεις να μην γυρισεις στο σωμα σου αν γινει αυτο κτλ και ζητησα να επανελθω στο σωμα μου.Οταν το ζητησα αυτο ξυπνησα στο ονειρο λαχανιασμενος και μετα στην ξυπνησα εδω στον κοσμο μας και επειδη ηταν 7 παρα ειπα να μην κοιμηθω για σημερα.τη λετε ειναι Συνειδητό Ονείρεμα??>>
Με άλλα λόγια whitegod, έκανες αστρική προβολή μέσα από ονείρεμα?!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Άρτεμις
<<καλημερα,
δεν ξερω αυτο που θα περιγραψω αν ειναι Συνειδητό Ονείρεμα παντος εμενα μου φανηκε σαν Συνειδητό Ονείρεμα ;σ αρισω λοιπον.ειμουν στο ονειρο εκει και αποκημηθηκα μεσα στο ονειρο ειπα κατι με στο ονειρο ζητησα να βγω απο το σωμα μου (δεν ξερω πως μου ειρθε αυτο) μετα ανεβενα καπου ψηλα οταν το ζητησα αυτο βρεθηκα σε ενα ασπρο μερος αλλα παρατηρησα οσο πιο ψηλα ανεβενα τοσο δυσκολα ανεπνεα αυτο το ενιωθα. σε εκεινο το ασπρο μερος υπειρχαν κατι σαν σκυες φοβηθικα επειδη ειχα ακουση καποτε (στη πραγμ,τικοοτητα αυτο) οτι μπορεις να μην γυρισεις στο σωμα σου αν γινει αυτο κτλ και ζητησα να επανελθω στο σωμα μου.Οταν το ζητησα αυτο ξυπνησα στο ονειρο λαχανιασμενος και μετα στην ξυπνησα εδω στον κοσμο μας και επειδη ηταν 7 παρα ειπα να μην κοιμηθω για σημερα.τη λετε ειναι Συνειδητό Ονείρεμα??>>
Με άλλα λόγια whitegod, έκανες αστρική προβολή μέσα από ονείρεμα?!

Σύμφωνα με την περιγραφή της εμπειρίας σου ζούσες μια αστρική εμπειρία. Το συνειδητό ονείρεμα είναι η στιγμή όπου βρίσκεσαι σε όνειρο & ξαφνικά "ξυπνάς" σ' αυτό, αποκτάς συνείδηση, ξέρεις που είσαι, γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σε όνειρο & πλέον αυτή η εμπειρία παύει να είναι όνειρο και μετατρέπεται σε αστρική εμπειρία.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στο ότι δεν θα μπορέσεις να επιστρέψεις στο σώμα σου. Κάθε βράδυ έχουμε εξωσωματικές εμπειρίες αλλά είμαστε υποσυνείδητοι & τον γνωρίζουμε...Σκοπός είναι να μάθουμε πως να αποκτούμε & να λειτουργούμε με συνείδηση & σ' ένα άλλο κόσμο...
Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Καταρχήν δεν είναι η δική μου εμπειρία, αλλά του whitegod.
Όταν λες ότι κάθε βράδυ έχουμε εξωσωματικές εμπειρίες, τί ακριβώς εννοείς; Τί είδους εξωσωματικές εμπειρίες μπορεί να έχουμε κατά την διάρκεια του ύπνου και να μην το γνωρίζουμε;