Διανυκτέρευση στο θρυλικό Κωρύκειο άντρο.
Αγαπητοί φίλοι μέσα στις επόμενες τριάντα μέρες και σε ημερομηνία η οποία θα δηλωθεί μόνο σε αυτούς που θα απαντήσουν με προσωπικό μήνυμα θα πραγματοποιήσουμε διήμερη εκδρομή που θα περιλαμβάνει διανυκτέρευση στο περίφημο λατρευτικό σπήλαιο Κωρύκειο που βρίσκεται στον Παρνασσό και την επομένη επίσκεψη στο Γαλαξείδι. Όσοι φίλοι δηλωσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες. Πάντως η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο που οι περισσότεροι θα βρισκόμαστε πίσω απο τις διακοπές μας οπότε μην ανησυχείτε για το αν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε.
Καλημέρα και πάλι.
Παρέλειψα στο θέμα μου να αναφέρω ότι η πρώτη μέρα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο μαντείο των Δελφών, όπου βρίσκεται και ο μεγαλειώδης ναός του Απόλλωνα. Όσοι δεν έχει τύχει να πάνε (που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς) είναι ευκαιρία να έλθουν να νοιώσουν το μεγαλείο...
Παρέλειψα στο θέμα μου να αναφέρω ότι η πρώτη μέρα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο μαντείο των Δελφών, όπου βρίσκεται και ο μεγαλειώδης ναός του Απόλλωνα. Όσοι δεν έχει τύχει να πάνε (που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς) είναι ευκαιρία να έλθουν να νοιώσουν το μεγαλείο...
Ενημερώνω τα ενδιαφερόμενα μέλη ότι για λόγους ανεξάρτητους απο την θέλησή μου η συγκεκριμένη αποστολή αναβάλλεται προς το παρόν. Δεν πρόκειται όμως να αναβληθεί τελείως.. Ελπίζω σύντομα τα προβλήματα που προέκυψαν να αποκατασταθούν και σύντομα να είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε την εξόρμηση...
Ευχαριστώ και λυπάμαι ειλικρινά για την εξέλιξη.
Ευχαριστώ και λυπάμαι ειλικρινά για την εξέλιξη.
αν ανανεωθει η ημερομηνια της εν λογω εκδρομης παρακαλω λαβετε υπ οψιν σας την επιθυμια μου να ακολουθησω κι εγω.. ευχαριστω.
Αγαπητέ φίλε να είσαι βέβαιος ότι όταν με το καλό είναι για να γίνει η συγκεκριμένη εξόρμηση θα ενημερωθείς... Τώρα το πρόγραμμα θα έχει παρουσίαση απο το οδοιπορικό μας στην Σκόπελο...