παιχνιδι του μυαλου μου?
καλησπερα 
θα σας πω κατι που μου συμβαινει μερικες φορεσ αλλα πρωτα πρεπει να σκεφτω πως για να μη παρετε για τρελη
καποιες φορεσ, την ωρα που ειμαι ξυπνια ακομα αλλα τελειως χαλαρη κ ετοιμη να με παρει ο υπνος ακουω σαν σκεψη καποιον να μου μιλαει...επειδη ειμαι μονη μου στο δωματιο κ κοιμαμαι παντα σχεδον τελευταια αποκλειεται να ειναι ασ πουμε κατι που ακουω απο το σπιτι,,αλλωστε ακουω πεντακαθαρα τι λεει και ειναι αγνωστη φωνη..συνηθως αντρικη αλλα μερικες φορεσ κ γυναικεια...επειδη με τρομαζει σκεφτομαι κατι αλλο πολυ εντονα μεχρι να μην το ακουω κ κοιμαμαι...μονο την πρωτη φορα ακουγα καποιον που ελεγε το ονομα μου..σκεφτηκα- ποιος ειναι, κ η απαντηση που πηρα ηταν - δε ξερεισ ποιος ειμαι? μπρρρρρρρρρρ!!!! οχι δε ξερω!!
δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο απο αυτα που ακουω,ειναι σαν να τα διωχνω εκεινη τη στιγμη..η μερικες φορεσ ειναι κατι αδιαφορο που δεν εχει σχεση με μενα..
σκεφτομαι οτι ισως το δημιουργω εγω η ειναι καποια φαση πριν τον υπνο η κατι τετοιο...θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας..
πριν μου απαντησετε να σαν ενημερωσω οτι δεν εχω ιστορικο σχιζοφρενειας, δε παιρνω ναρκωτικα ουτε πινω και κατα τα αλλα ειμαι καλά

θα σας πω κατι που μου συμβαινει μερικες φορεσ αλλα πρωτα πρεπει να σκεφτω πως για να μη παρετε για τρελη
καποιες φορεσ, την ωρα που ειμαι ξυπνια ακομα αλλα τελειως χαλαρη κ ετοιμη να με παρει ο υπνος ακουω σαν σκεψη καποιον να μου μιλαει...επειδη ειμαι μονη μου στο δωματιο κ κοιμαμαι παντα σχεδον τελευταια αποκλειεται να ειναι ασ πουμε κατι που ακουω απο το σπιτι,,αλλωστε ακουω πεντακαθαρα τι λεει και ειναι αγνωστη φωνη..συνηθως αντρικη αλλα μερικες φορεσ κ γυναικεια...επειδη με τρομαζει σκεφτομαι κατι αλλο πολυ εντονα μεχρι να μην το ακουω κ κοιμαμαι...μονο την πρωτη φορα ακουγα καποιον που ελεγε το ονομα μου..σκεφτηκα- ποιος ειναι, κ η απαντηση που πηρα ηταν - δε ξερεισ ποιος ειμαι? μπρρρρρρρρρρ!!!! οχι δε ξερω!!
δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο απο αυτα που ακουω,ειναι σαν να τα διωχνω εκεινη τη στιγμη..η μερικες φορεσ ειναι κατι αδιαφορο που δεν εχει σχεση με μενα..
σκεφτομαι οτι ισως το δημιουργω εγω η ειναι καποια φαση πριν τον υπνο η κατι τετοιο...θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας..
πριν μου απαντησετε να σαν ενημερωσω οτι δεν εχω ιστορικο σχιζοφρενειας, δε παιρνω ναρκωτικα ουτε πινω και κατα τα αλλα ειμαι καλά

Καλησπέρα!!
Λοιπόν, από ότι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ τρελή
.. Σχετικά δεν έχει σχέση με σχιζοφρένειες και τέτοια, η κατάσταση πριν τον ύπνο, αλλά και όταν κοιμόμαστε, είναι ευάλωτη, άρα ευάλωτοι είμαστε και εμείς, άρα από ότι φαίνετε οι συχνότητες του ''όντος'' αυτού και εσένα γίνονται ένα, και έτσι μπορείς να επικοινωνείς. Όταν λοιπόν σκάφτεσαι κάτι έντονα βάζεις παράσιτα σε αυτήν την επικοινωνία και έτσι διακόπτεται, με συνέπεια να κοιμηθείς εσύ, η να μείνεις τέλειος ξύπνια.. Από την άλλη όμως έχει και μια διαφορετική ερμηνεία, μπορεί να είναι αισθήματα του υποσυνείδητου σου, που όταν είναι να κοιμηθείς ( άρα παίρνει μπρος το υποσυνείδητο ) αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω..
Αυτά...
Λοιπόν, από ότι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ τρελή
.. Σχετικά δεν έχει σχέση με σχιζοφρένειες και τέτοια, η κατάσταση πριν τον ύπνο, αλλά και όταν κοιμόμαστε, είναι ευάλωτη, άρα ευάλωτοι είμαστε και εμείς, άρα από ότι φαίνετε οι συχνότητες του ''όντος'' αυτού και εσένα γίνονται ένα, και έτσι μπορείς να επικοινωνείς. Όταν λοιπόν σκάφτεσαι κάτι έντονα βάζεις παράσιτα σε αυτήν την επικοινωνία και έτσι διακόπτεται, με συνέπεια να κοιμηθείς εσύ, η να μείνεις τέλειος ξύπνια.. Από την άλλη όμως έχει και μια διαφορετική ερμηνεία, μπορεί να είναι αισθήματα του υποσυνείδητου σου, που όταν είναι να κοιμηθείς ( άρα παίρνει μπρος το υποσυνείδητο ) αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω..Αυτά...

Θα επιμεινω στην ερευνα που παιρνω μερος
και θα σου πω απλα οτι το σπιτι ειναι υπευθηνο για ο,τι σου συμβαινει..
Εχει αμεση σχεση η συχνοτητα που προαναφερθηκε.
Συμφωνω μ' αυτη την αποψη.
Οσο "καπως" κι αν ακουγεται το σπιτι ειναι αυτο που σου μιλαει..
Γι'αυτο αλλωστε και η ερωτηση "δεν ξερεις ποιος ειμαι?"
Αν επιλεξεις να εισαι θετικη σ'αυτο,
σιγουρα θα καταλαβεις περισσοτερα.
και θα σου πω απλα οτι το σπιτι ειναι υπευθηνο για ο,τι σου συμβαινει..
Εχει αμεση σχεση η συχνοτητα που προαναφερθηκε.
Συμφωνω μ' αυτη την αποψη.
Οσο "καπως" κι αν ακουγεται το σπιτι ειναι αυτο που σου μιλαει..
Γι'αυτο αλλωστε και η ερωτηση "δεν ξερεις ποιος ειμαι?"
Αν επιλεξεις να εισαι θετικη σ'αυτο,
σιγουρα θα καταλαβεις περισσοτερα.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από DOA
Θα επιμεινω στην ερευνα που παιρνω μερος
και θα σου πω απλα οτι το σπιτι ειναι υπευθηνο για ο,τι σου συμβαινει.. Εχει αμεση σχεση η συχνοτητα που προαναφερθηκε. Συμφωνω μ' αυτη την αποψη. Οσο "καπως" κι αν ακουγεται το σπιτι ειναι αυτο που σου μιλαει.. Γι'αυτο αλλωστε και η ερωτηση "δεν ξερεις ποιος ειμαι?" Αν επιλεξεις να εισαι θετικη σ'αυτο, σιγουρα θα καταλαβεις περισσοτερα. |
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα και εγώ ότι το σπίτι μπορεί να ευθύνεται, αλλά κανονικά δεν πρέπει να έχει μια προϊστορία το μέρος αυτό, κάτι κακό-καλό-ανάποδο-οτιδήποτε να είχε γίνει εκεί μέσα? βεβαία δεν έχει απαντήσει ακόμα η miracle, αλλά βλέποντας και κάνοντας..

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω εγώ πόσο ετών είσαι? Από ότι κατάλαβα ζεις μόνη. Δουλεύεις , σπουδάζεις?? Καλώς σε βρήκαμε εδώ.
Αυτό βέβαια όλο αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι και πρωτογενής στάδιο ύπνου. Κάτι ενδιάμεσο ξύπνιου και κόσμο τον ονείρων.
Μικρό παράδειγμα, μου έχει τύχει πολλές φορές να ακούσω φωνές δικών μου να κάνουμε είδος διαλόγου και ξαφνικά ανοίγω μάτια… διότι είμαι στο στάδιο του ύπνου αλά με ξύπνησαν φωνές δικών μου… και μετά ρωτώ για αυτά που λέγαμε (και καλά) και συνειδητοποιώ ότι ήταν στο όνειρο!..
Αυτό βέβαια όλο αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι και πρωτογενής στάδιο ύπνου. Κάτι ενδιάμεσο ξύπνιου και κόσμο τον ονείρων.
Μικρό παράδειγμα, μου έχει τύχει πολλές φορές να ακούσω φωνές δικών μου να κάνουμε είδος διαλόγου και ξαφνικά ανοίγω μάτια… διότι είμαι στο στάδιο του ύπνου αλά με ξύπνησαν φωνές δικών μου… και μετά ρωτώ για αυτά που λέγαμε (και καλά) και συνειδητοποιώ ότι ήταν στο όνειρο!..
να μαι παλι..
belthazor οταν το ακουω για να μη τρομαζω (κοτα
) προσπαθω να αλλαξω αυτα που ακουω για να μου αποδειξω οτι εγω το φανταζομαι αλλα δε μπορεσα καμια φορα...οποτε παιρνω το παπλωμα αγκαλια και κανω βολτες η σκεφτομαι αλλα για να το "καλυψω" και οντως ετσι μετα απο λιγο σταματαει..αν ειναι το υποσυνηδητο μου αυτο ετσι θα γινοταν? και αν ειναι ετσι μηπως πρεπει να κατσω να ακουσω τελικα?
doa για αυτο που λες δεν εχω ιδεα....δηλαδη τι εννοεισ το σπιτι?δεν εχει συμβει ποτε κατι εδω..ετσι ξενερωτο ηταν παντα...
ermh ειμαι 23,δε μενω μονη αλλα το δωματιο μου ειναι μακρια απο τα αλλα και αποκλειεται να ειναι φωνη απο αλλουσ γιατι την ακουω πολυ καθαρα και δε συνομιλω μαζι τουσ,απλα ακουω..
νομιζετε οτι μπορει αν δε το σταματησω οταν ξανατυχει να ακουσω κατι που δε θελω η τελωςπαντων να πρεπει να το σταματαω? η μηπωσ να ακουσω? το οτι με τρομαζει δε σημαινει κατι? γενικα δε φοβαμαι ευκολα..
belthazor οταν το ακουω για να μη τρομαζω (κοτα
) προσπαθω να αλλαξω αυτα που ακουω για να μου αποδειξω οτι εγω το φανταζομαι αλλα δε μπορεσα καμια φορα...οποτε παιρνω το παπλωμα αγκαλια και κανω βολτες η σκεφτομαι αλλα για να το "καλυψω" και οντως ετσι μετα απο λιγο σταματαει..αν ειναι το υποσυνηδητο μου αυτο ετσι θα γινοταν? και αν ειναι ετσι μηπως πρεπει να κατσω να ακουσω τελικα?
doa για αυτο που λες δεν εχω ιδεα....δηλαδη τι εννοεισ το σπιτι?δεν εχει συμβει ποτε κατι εδω..ετσι ξενερωτο ηταν παντα...
ermh ειμαι 23,δε μενω μονη αλλα το δωματιο μου ειναι μακρια απο τα αλλα και αποκλειεται να ειναι φωνη απο αλλουσ γιατι την ακουω πολυ καθαρα και δε συνομιλω μαζι τουσ,απλα ακουω..
νομιζετε οτι μπορει αν δε το σταματησω οταν ξανατυχει να ακουσω κατι που δε θελω η τελωςπαντων να πρεπει να το σταματαω? η μηπωσ να ακουσω? το οτι με τρομαζει δε σημαινει κατι? γενικα δε φοβαμαι ευκολα..
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από miracle1
δεν εχει συμβει ποτε κατι εδω..ετσι ξενερωτο ηταν παντα...
![]() |
Σε ολα τα σπιτια συμβαινουν διαφορα.
Και πολλα!
Η καθημερινη μας ζωη μεσα σ'αυτα, καταγραφεται συνεχως..
Την επομενη φορα που θα σου συμβει, δεν εχεις παρα να ρωτησεις..
Σου εύχομαι να είναι χάρισμα.. Αλλά μια δική μου συμβουλή και μη τρομάζεις.. σε αυτή την ηλικία είμαστε ευάλωτη στο να πάσχουμε από το λεγόμενο σύνδρομο καταδίωξης… Αρχίζει απαλά… κάτι σαν να ακούς άλλους να συζητούν.. σε εσένα η μεταξύ… μετά εκτυλίσσετε κάπως απολιτικά.. σε αυτό το στάδιο βλέπεις πανικόβλητους νεαρούς και νεαρές να νοιώθουν ότι απειλούνται… Δεν είναι κάτι το δραματικό ΠΑΡΑ πολύ το παθαίνουν.
Τώρα… αν είναι χάρισμα η όπως λένε άλλοι η ενέργεια του σπιτιού… Κάνε ένα ευχέλαιο… βάλτου λίγο χρώμα… κράτα το καθαρό… δημιούργησε ωραία ατμόσφαιρα που πάνω από όλα θα νοιώθεις εσύ καλύτερα. Και βλέπουμε .
Τώρα ως έχει το πρώτο που έγραψα… Προς θεού μην σε πανικοβάλλει.. 1000δεσ το παθαίνουν. Βγαίνεις έξω? Έχεις πολλές φίλες και φίλους? Αναπτύσσεις διάλογο? Η κλίνεσαι στο σπίτι και πιθανό πολύ άγχος στη ζωή σου?...
Τώρα… αν είναι χάρισμα η όπως λένε άλλοι η ενέργεια του σπιτιού… Κάνε ένα ευχέλαιο… βάλτου λίγο χρώμα… κράτα το καθαρό… δημιούργησε ωραία ατμόσφαιρα που πάνω από όλα θα νοιώθεις εσύ καλύτερα. Και βλέπουμε .
Τώρα ως έχει το πρώτο που έγραψα… Προς θεού μην σε πανικοβάλλει.. 1000δεσ το παθαίνουν. Βγαίνεις έξω? Έχεις πολλές φίλες και φίλους? Αναπτύσσεις διάλογο? Η κλίνεσαι στο σπίτι και πιθανό πολύ άγχος στη ζωή σου?...
doa, δηλαδη τι καταγραφεται στο σπιτι? τα σπιτια εμεισ τα φτιχνουμε,τουβλα και σοβαδες ειναι...αψυχα...τι εννοεισ?sorry αλλα εν εχω ξανακουσει κατι γιαυτο κ μου φαινεται λιγο περιεργο.δηλαδη τι μου μιλαει το σπιτι?ως τι μου μιλαει?!
για τα υπολοιπα,δεν ενιωθα ποτε οτι ειμαι κατι ξεχωριστο ουτε οτι με καταδιωκει κατι,αλλα ουτε οτι ειναι καποιο χαρισμα..τωρα για τα ευχελαια...δε πιστευω και πολυ σε αυτα..αλλα γενικα σαν χωρος μου ειναι ευχαριστος..
παρεεσ εχω και φιλους...βεβαια οπως ολοι κ ισως λιγο παραπανω εγω,περναω και τισ κλειστες μου και δε βγαινω πολυ καποιες φασεις η εχω πολυ αγχος καποιεσ αλλεσ αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση..ας πουμε τωρα ειμαι σε τετοια φαση και δεν εχει γινει κατι
το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ειναι θορυβος απο ατομα στο σπιτι,ουτε καποια γνωστη φωνη,παντα ηταν αγνωστη και σαν να μπαινει στη σκεψη μου,και αν προσπαθησω να αλλαξω κατι απο αυτα που λενε δε μπορω,οπως ισως να γινοταν αν ηταν ονειρο δικο μου..,και καποιες φορες ενιωθα οτι απευθυνεται σε μενα και 1-2 φορες ηταν σαν να παρακολουθω συζητηση αλλων..οχι για πολυ βεβαια γιατι μολίσ το συνειδητοποιω το σταματαω...απλα δε ξερω αν ειναι κατι σαν ονειρο,γιατι δεν εχω ακομα κοιμηθει εκεινη τη στιγμη αλλα κοντευω,,αν ειναι κατι αλλο η αν εχει σχεση με το υποσυνηδητο η κατι τετοιο..
για τα υπολοιπα,δεν ενιωθα ποτε οτι ειμαι κατι ξεχωριστο ουτε οτι με καταδιωκει κατι,αλλα ουτε οτι ειναι καποιο χαρισμα..τωρα για τα ευχελαια...δε πιστευω και πολυ σε αυτα..αλλα γενικα σαν χωρος μου ειναι ευχαριστος..
παρεεσ εχω και φιλους...βεβαια οπως ολοι κ ισως λιγο παραπανω εγω,περναω και τισ κλειστες μου και δε βγαινω πολυ καποιες φασεις η εχω πολυ αγχος καποιεσ αλλεσ αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση..ας πουμε τωρα ειμαι σε τετοια φαση και δεν εχει γινει κατι

το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ειναι θορυβος απο ατομα στο σπιτι,ουτε καποια γνωστη φωνη,παντα ηταν αγνωστη και σαν να μπαινει στη σκεψη μου,και αν προσπαθησω να αλλαξω κατι απο αυτα που λενε δε μπορω,οπως ισως να γινοταν αν ηταν ονειρο δικο μου..,και καποιες φορες ενιωθα οτι απευθυνεται σε μενα και 1-2 φορες ηταν σαν να παρακολουθω συζητηση αλλων..οχι για πολυ βεβαια γιατι μολίσ το συνειδητοποιω το σταματαω...απλα δε ξερω αν ειναι κατι σαν ονειρο,γιατι δεν εχω ακομα κοιμηθει εκεινη τη στιγμη αλλα κοντευω,,αν ειναι κατι αλλο η αν εχει σχεση με το υποσυνηδητο η κατι τετοιο..
Λοιπόν, το να ''καλύπτεις'' τον θόρυβο πάει να πει ότι απλά αλλάζεις συχνότητα, η όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε! Προσωπικά μου άποψη είναι να κάτσεις και να το ακούσεις, άμα είναι το υποσυνείδητο, τότε είναι μάλλον κάτι που έχεις μέσα σου, άμα είναι κανένα ''ον'', τότε άκουσε το χωρίς να του δώσεις θάρρος. Τέλος, προς αυτό που είπε ο DOA, πολλά πράγματα ( υλικά ) έχουν την ικανότητα να ''αποθηκεύσουν'' συμβάντα τα οποία έγιναν! Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν πιστεύω πως από μονό του το σπίτι τα κάνει αυτά, είτε είναι κάποιο πνεύμα, είτε κάτι άλλο το ενεργοποιεί ( εσύ π.χ. )..
Αυτά..
Αυτά..
Καλημερα αγαπητη Miracle1. Αυτο που σου συμβαινει ουτε σχιζοφρενεια ειναι ουτε και οτιδηποτε σχετικο, και μην φοβασαι τρελη δεν εισαι. Λιγο πριν κοιμηθουμε παρομοιες παραισθησεις συμβαινουν σε ολους μας και ανηκουν στην φαση των υπναγωγικων παραισθησεων.
καλημερα..!
λοιπον χτες, την ωρα που πηγα να κοιμηθω αρχισα παλι να ακουω μια φωνη να μ μιλαει..ειπε το ονομα μου και μετα ασχετα πραγματα, κατι σαν να ακους μια κουβεντα αλλα να εχεισ χασει την αρχη και ν μη βγαζεισ ακρη..τρομαξα παλι αλλα ειπα να περιμενω λιγο ακομα..τελικα δε καταφερα κατι γιατι οσο περιμενα μου εφερνε ενα περιεργο κ πολυ ενοχλητικο ζουζουνισμα στο αυτι,σαν να δυναμωνε η φωνη και μαζι κ αυτο..ε δεν αντεξα,πηρα παλι το παλωμα και πηγα μια βολτα
σονια,εμενα ειναι παντα αγνωστεσ οι φωνες,και ακουω πεντκαθαρα αλλα ξερω οτι αν ηταν αλλοσ μαζι δε θα ακουγε..κι εγω δεν ειχα κοιμηθει,αλλα ημουν σχεδον πριν κοιμηθω..
tranceaddict δηλαδη κι εσενα σ εχει συμβει?και τι εννοεισ παραισθησεις κ αλλες πριν τον υπνο?οκ μου βρηκες δουλεια τωρα παω να ψαξω
λοιπον χτες, την ωρα που πηγα να κοιμηθω αρχισα παλι να ακουω μια φωνη να μ μιλαει..ειπε το ονομα μου και μετα ασχετα πραγματα, κατι σαν να ακους μια κουβεντα αλλα να εχεισ χασει την αρχη και ν μη βγαζεισ ακρη..τρομαξα παλι αλλα ειπα να περιμενω λιγο ακομα..τελικα δε καταφερα κατι γιατι οσο περιμενα μου εφερνε ενα περιεργο κ πολυ ενοχλητικο ζουζουνισμα στο αυτι,σαν να δυναμωνε η φωνη και μαζι κ αυτο..ε δεν αντεξα,πηρα παλι το παλωμα και πηγα μια βολτα
σονια,εμενα ειναι παντα αγνωστεσ οι φωνες,και ακουω πεντκαθαρα αλλα ξερω οτι αν ηταν αλλοσ μαζι δε θα ακουγε..κι εγω δεν ειχα κοιμηθει,αλλα ημουν σχεδον πριν κοιμηθω..
tranceaddict δηλαδη κι εσενα σ εχει συμβει?και τι εννοεισ παραισθησεις κ αλλες πριν τον υπνο?οκ μου βρηκες δουλεια τωρα παω να ψαξω

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από miracle1
![]() |
Για δικη σου ευκολια, ψαξε το καλυτερα στα αγγλικα, Hypnagogic and hypnopombic hallucinations επειδη αν το κοιταξεις στα ελληνικα δεν νομιζω να βρεις και πολλα πραγματα. Επισης θα βρεις και σχετιζομενες ορολογιες που θα σου λυσουν πολλες αποριες. Εμενα μπορει να μην μου εχει τυχει κατι ομοιο με το δικο σου,ομως ειναι πολλες οι φορες που ακουω διαφορα και παραξενα, φωνες και αλλες ασυναρτησιες, στην φαση που ειμαι μεταξυ υπνου και ξυπνιου και μερικες φορες γυρναω και λεω "καλα, τι ηταν αυτο τωρα"?