Τί μου συνέβη;
Γεια σας,ειμαι η Χρυσα και αυτο που θας πω μου συνεβει σημερα το πρωι...
Το τελευταιο καιρο ασχολουμε πολυ με το θεμα της αστρικης προβολης...Ψαχνοντας απο δω και απο κει βρηκα διαφορες τεχνικες που βοηθανε γενικοτερα στην εξασκηση του πνευματος αλλα και στην αστρικη προβολη.
Τις εφαρμοσα ,οχι για πολυ καιρο ουτε για πολυ ωρα καθε φορα.
Σημερα το πρωι,βρισκομουν στο κρεββατι μου ,ξυπνια αφου ακουγα τους γονεις μου που βρισκονταν στο σπιτι να μιλανε.Ειχα κλειστα τα ματια μου ,και ξαφνικα αρχισα να νιωθω δυνατα τρανταγματα σολο μου το σωμα ,να βλεπω το δωματιο με κλειστα ματια
και να νιωθω αρχικα να βουλιαζω γρηγορα μεσα μου και μετα να νιωθω να αρχιζο να πεταγομαι εξω απο το σωμα μου.Η τρομαρα που πηρα εκεινη την ωρα ηταν αρκετη για να προσπαθω να το κανω να σταματησει.Ομως ηταν πολυ δυσκολο και κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια ωσπου να καταφερω να επανελθω φυσιολογικα.....
Ηταν οντως αστρικη προβολη;
Το τελευταιο καιρο ασχολουμε πολυ με το θεμα της αστρικης προβολης...Ψαχνοντας απο δω και απο κει βρηκα διαφορες τεχνικες που βοηθανε γενικοτερα στην εξασκηση του πνευματος αλλα και στην αστρικη προβολη.
Τις εφαρμοσα ,οχι για πολυ καιρο ουτε για πολυ ωρα καθε φορα.
Σημερα το πρωι,βρισκομουν στο κρεββατι μου ,ξυπνια αφου ακουγα τους γονεις μου που βρισκονταν στο σπιτι να μιλανε.Ειχα κλειστα τα ματια μου ,και ξαφνικα αρχισα να νιωθω δυνατα τρανταγματα σολο μου το σωμα ,να βλεπω το δωματιο με κλειστα ματια
και να νιωθω αρχικα να βουλιαζω γρηγορα μεσα μου και μετα να νιωθω να αρχιζο να πεταγομαι εξω απο το σωμα μου.Η τρομαρα που πηρα εκεινη την ωρα ηταν αρκετη για να προσπαθω να το κανω να σταματησει.Ομως ηταν πολυ δυσκολο και κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια ωσπου να καταφερω να επανελθω φυσιολογικα.....Ηταν οντως αστρικη προβολη;
Ο τίτλος του thread λέει « τι μου συνέβη» όμως εσύ το φωτογραφίζεις και ονομάζεις ως αστρική προβολή. Θα σου πρότεινα πέρα από το μεταφυσικό αφού είχες σπασμούς και άκουγες φωνές να κοιτάξεις και σε άλλους χώρους να βρεις κάποια απάντηση.
Αν όντως θεωρηθεί ότι είναι αστρική προβολή… τότες σου εύχομαι εγώ, ευχάριστα ταξίδια σε άλλες διαστάσεις, κόσμους και τοποθεσίες!!
Και πίστεψε με οι ψυχολόγοι δεν απορρίπτουν το φαινόμενο αυτό. (προσωπική εμπειρία φιλενάδας που ξαφνικά της έτυχε σε καθημερινή βάση και με βοήθεια το απέβαλε γιατί ζούσε σε τρόμο να βλέπει και ξέρει τα πάντα ενώ κοιμόταν) και όπως μου ανέφερε εκείνη ότι η ψυχολόγος ήταν πολύ δεκτική στο φαινόμενο αυτό και μάλιστα της είχε προτείνει να το αφήσει… εκτός αν εκείνη επέμενε να το αποβάλει όπως και την βοήθησε στην συνεχεία.
Αν όντως θεωρηθεί ότι είναι αστρική προβολή… τότες σου εύχομαι εγώ, ευχάριστα ταξίδια σε άλλες διαστάσεις, κόσμους και τοποθεσίες!!
Και πίστεψε με οι ψυχολόγοι δεν απορρίπτουν το φαινόμενο αυτό. (προσωπική εμπειρία φιλενάδας που ξαφνικά της έτυχε σε καθημερινή βάση και με βοήθεια το απέβαλε γιατί ζούσε σε τρόμο να βλέπει και ξέρει τα πάντα ενώ κοιμόταν) και όπως μου ανέφερε εκείνη ότι η ψυχολόγος ήταν πολύ δεκτική στο φαινόμενο αυτό και μάλιστα της είχε προτείνει να το αφήσει… εκτός αν εκείνη επέμενε να το αποβάλει όπως και την βοήθησε στην συνεχεία.Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs
Και πίστεψε με οι ψυχολόγοι δεν απορρίπτουν το φαινόμενο αυτό. (προσωπική εμπειρία φιλενάδας που ξαφνικά της έτυχε σε καθημερινή βάση και με βοήθεια το απέβαλε γιατί ζούσε σε τρόμο να βλέπει και ξέρει τα πάντα ενώ κοιμόταν) και όπως μου ανέφερε εκείνη ότι η ψυχολόγος ήταν πολύ δεκτική στο φαινόμενο αυτό και μάλιστα της είχε προτείνει να το αφήσει… εκτός αν εκείνη επέμενε να το αποβάλει όπως και την βοήθησε στην συνεχεία.
|
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω. Η αστρικη προβολη δεν ανηκει στο χωρο της ψυχολογιας αλλα της παραψυχολογιας. Επισης η μεγαλυτερη μερια των ψυχολογων απορριπτει την αυθεντικοτητα της αστρικης προβολης ή των εξωσωματικων εμπειριων,θεωρωντας τα εμπειριες κατω απο συνθηκες στρες, αυθυποβολης και διαφορων αλλων νευρολογικων εμπειριων και γενιικα....παιχνδιων του εγκεφαλου.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από goldieB
Ειχα κλειστα τα ματια μου ,και ξαφνικα αρχισα να νιωθω δυνατα τρανταγματα σολο μου το σωμα ,να βλεπω το δωματιο με κλειστα ματια
και να νιωθω αρχικα να βουλιαζω γρηγορα μεσα μου και μετα να νιωθω να αρχιζο να πεταγομαι εξω απο το σωμα μου.Η τρομαρα που πηρα εκεινη την ωρα ηταν αρκετη για να προσπαθω να το κανω να σταματησει.Ομως ηταν πολυ δυσκολο και κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια ωσπου να καταφερω να επανελθω φυσιολογικα.....Ηταν οντως αστρικη προβολη; |
goldieB, απο προσωπικες εμπειριες, σου λεω πως σχεδον τα καταφερες..
Και λεω σχεδον, γιατι ακομα ειχες αλλο ενα σταδιο πριν "ταξιδεψεις".
Την επομενη φορα που θα φτασεις σ'αυτο το σημειο,
βασικα μη τρομαξεις!
Εστω καποια επομενη φορα κρατησε σταθερη την αναπνοη σου.
Υποθετω πως γνωριζεις οτι το εξωτερικο ερεθισμα,
(η ομιλια των γονιων σου)
σε βοηθησε αρκετα να φτασεις στο σημειο αυτο.
Για τον απλο λογο οτι κρατησε την συνειδηση σου "ξυπνια".
Αφου κρατησεις σταθερη την αναπνοη σου και τη συνειδηση "ξυπνια",
σε λιγα δευτερολεπτα θα νοιωσεις ενα μικρο μουδιασμα στη κορυφη
του κεφαλιου σου..
Οσο κρατας τις σταθερες, το μουδιασμα αυτο θ'αυξανει.
Για πολυ λιγο, 2-3 δευτερολεπτα, θα ειναι αφορητο.
Μετα απο αυτο εισαι εξω..
Χωρις προσπαθεια.
Μπορεις αν θες να ξυπνησεις την επομενη στιγμη..
Αν θες παλι, οχι!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Tranceaddict23
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω. Η αστρικη προβολη δεν ανηκει στο χωρο της ψυχολογιας αλλα της παραψυχολογιας. Επισης η μεγαλυτερη μερια των ψυχολογων απορριπτει την αυθεντικοτητα της αστρικης προβολης ή των εξωσωματικων εμπειριων,θεωρωντας τα εμπειριες κατω απο συνθηκες στρες, αυθυποβολης και διαφορων αλλων νευρολογικων εμπειριων και γενιικα....παιχνδιων του εγκεφαλου.
|
Και εγώ δεν έφερα προσωπική άποψη στο τι κάνουν και τι όχι οι ψυχολόγοι… αλλά το τη έκανε η φίλη μου.
Πόσο άλλωστε όταν συνοδεύετε από σπασμούς και φωνές. Αυτό ναι ήταν προσωπική μου άποψη. Πάντως όσους ανθρώπους γνωρίζω στον τομέα της ψυχολογίας (δεν εννοώ ψυχίατρους) τα δέχονται αυτά.
Και καλώ πριν γράφετε στο κάθε άνθρωπο ότι ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ να προσπαθείτε να εξετάζετε το τι γράφει!! Μην τον θάψουμε κιόλας στο τέλος!... αν αυτό που έγραψα θεωρείτε αγενές πόσο άλλωστε το μονόδρομο του σον και καλά είναι μεταφυσικό.
Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με εμπειρίες όπως φωνές και τάσης καταδίωξης και είναι σοφό να εξετάζουμε τα πάντα προς όλες της κατευθύνσεις.
Και ένα τελευταίο, δεν είπα ότι ΔΕΝ είναι αστρική προβολή αλλά να το εξετάσει μήπως είναι και τίποτα άλλο… Την υγεία μας πάνω από όλα.
Παράθεση:
|
Και πίστεψε με οι ψυχολόγοι δεν απορρίπτουν το φαινόμενο αυτό.
|
Ελπιζω τωρα να συνεννοηθουμε. Αυτο το πιστεψε με ειναι που με εκανε να σου απαντησω και επισης οτι οι ψυχολογοι δεν απορριπτουν το φαινομενο αυτο. Αν ελεγες "καποιοι ψυχολογοι" δεν απορριπτουν το φαινομενο αυτο δεν θα κουραζα τα δαχτυλακια μου τωρα γιατι θα ησουν πιο σαφης και δεν θα εδινες αφορμη για απαντηση. Και εγω σου απανταω οτι οι περισσοτεροι δεν τα δεχονται αυτα..Τυχαινει να ειμαι ενα βημα πριν το πτυχιο της ψυχολογιας και ξερω πολυ καλα τι γινεται μεσα στα ακαδημαικα πλαισια και πως τα αντιμετωπιζουν ολα αυτα οι ακαδημαικοι. Δεν ξερω για το εξωτερικο,ομως εδω τα βλεπουν με ενα ειρωνικο ματι ολα αυτα οσοι ψυχολογοι γνωρισα. Οι περισσοτεροι δεν δεχονται οτι ειναι αληθινα γεγονοτα αυτα ,και καποιοι ευτυχως ισως να το αντιμετωπιζουν καπως πιο ανοιχτομυαλα το θεμα λεγοντας σου οτι "ξερεις αυτα ανηκουν στο χωρο της παραψυχολογιας, ειναι ανεξερευνητα, δεν μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα". Το εχω κουβεντιασει το θεμα με οσους ψυχολογους ξερω και δεν βρηκα ουτε ενα που να μου πει "μαλιστα φιλε μου η ψυχη βγαινει απο το σωμα και το πιστευω", σιγα μην σου απαντησει ακαδημαικος τετοιο πραμα..Οι ακαδημαικοι ειναι εκπαιδευμενοι σαν παπαγαλοι στις λεξεις, "ισως", "υπαρχει πιθανοτητα", "σε καποιο βαθμο", 'μπορει", "κατω απο ορισμενες συνθηκες", ιδιως σε τετοια θεματα που δεν μπορει οποιαδηποτε ερευνα να τα στηριξει. Τωρα, για το εξωτερικο ισως ειναι διαφορετικα,εχω δει πολλους ακαδημαικους να γραφουν και βιβλια πανω στα θεματα αυτα και πολλοι τα πιστευουν, ειναι διαφορετικα εκει. Παντως τελευταια εχω ακουσει ενα νευροεπιστημονα ελληνα,που ειναι προεδρος καποιου ινστιτουτου στην ελλαδα, φυσιατρο σε ειδικοτητα, Τον Κωσταντινο Μουρουτη, αυτος εκανε τρομερες ερευνες για τον εγκεφαλο και τον ακουσα να μιλαει για το πως ενεργουν οι νευροδιαβιβαστες μας σε καταστασεις θρησκευτικοτητας. Ακουσα να τον ρωτανε για μεταθαντιες εμπειριες και εξωσωματικες και ειπε οτι η ορθοδοξη νευροεπιστημη δεν πιστευει οτι οι μεταθανατιες εμπειριες η οι εξωσωματικες ειναι θρησκευτικης,μεταφυσικης φυσεως αλλα γινεται κατω απο στρεσογονες συνθηκες, εκκριση ορμονων μαζι με μια μειξη φυσικα των οσων εχουμε κατεγραμμενα στον εγκεφαλο, τα οποια βγαινουν προς τα εξω και βλεπουμε την μανα μας, τη γιαγια μας, τη παναγια, το χριστο, γιατι ολοι αυτοι ειναι κατεγραμμενοι μεσα μας. Ο ανθρωπος αυτος πιστευει στο θεο, ειναι θρησκος, αλλα στις συγκεκριμενες εμπειριες ειπε οτι δεν τις δεχεται η ορθοδοξη νευροεπιστημη. Και πραγματι ετσι ειναι. Ισως καποιες εναλλαχτικες επιστημες, βιοιατρικης, βοτανολογιας, ολιστικη ιατρικη,ρεφλεξολογια, και αλλα ειδη που εχουν να κανουν με μια μειξη επιστημης και ανατολικης φιλοσοφιας, ισως να τα δεχονται εντελως. Μην ξεγελας τον εαυτο σου με το να πιστευεις οτι θα παεις σε εναν ακαδημαικο ή ακομα και σε ενα ψυχολογο/νευρολογο που εξασκει το επαγγελμα και θα σου απαντησει οτι ολα αυτα ειναι σιγουρα θρησκευτικης φυσεως χωρις να σου αραδιασει 10-20 θεωριες πως μπορει πιθανολογικα να εξηγουνται με νευροφυσιολογικες εξηγησεις.Δεν πας στην γριουλα του καφενε ετσι?

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Tranceaddict23
Μην ξεγελας τον εαυτο σου με το να πιστευεις οτι θα παεις σε εναν ακαδημαικο ή ακομα και σε ενα ψυχολογο/νευρολογο που εξασκει το επαγγελμα και θα σου απαντησει οτι ολα αυτα ειναι σιγουρα θρησκευτικης φυσεως χωρις να σου αραδιασει 10-20 θεωριες πως μπορει πιθανολογικα να εξηγουνται με νευροφυσιολογικες εξηγησεις.Δεν πας στην γριουλα του καφενε ετσι?
![]() |
Και εγώ με την σειρά μου να σου πω ότι δεν έχω κάτι για να πάω … αλά όπως αναφέρθηκα για τους φίλους μου που NAI σπουδάζουν έξω, η μια φίλη μου δα κάνει το διδακτορικό τις . Πριν από αυτό έκανε και 2 μάστερ το ένα είναι παραψυχολογία. Από αυτά που μου έχει πει..Ότι τίποτα δεν πίστευε πριν..τώρα τα πιστεύει όλα αυτά..
Είχαν κάνει και ερεύνα σε πολτεγκαιστ σπίτι το οποίο αυτά που είχα ακούσει μου είχε σηκωθεί ι τρίχα… πχ εκεί που καθόταν το τμήμα (*γκρουπ) και μελετούσε… γέμισε όλο το σπίτι και έσταζε αίμα(αυτό ήταν παράδειγμα).
Αν εσύ αναφέρεσαι σε δογματικούς και πραγματικά δεν είμαι ψυχολόγος η Ανήκω σε παραπλήσιο τομέα για να με απασχολούν τα πιστεύω του καθενός από τον χώρο σου.
Ανέφερα το τη συνέβη στην φίλη μου όπου και ζει εδώ στο νησί, τη έκανε στην συνέχεια εκείνη διότι τρόμαξε… και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.. Αν δεν είναι δεκτό από εσένα… ποσώς με απασχολεί . Διότι εσύ μιλάς για σύνολο δογματικών και εγώ μιλώ για ένα περιστατικό ενός ανθρώπου όπου και γνωρίζω πολύ καλά .

* Να σιμώσω ότι και εγώ κούρασα τα δαχτυλάκια μου να το γράψω αυτό… τώρα πάω να φάω πρωινό να αναπληρώσω χεχεχε
Παράθεση:
|
Αν εσύ αναφέρεσαι σε δογματικούς και πραγματικά δεν είμαι ψυχολόγος η Ανήκω σε παραπλήσιο τομέα για να με απασχολούν τα πιστεύω του καθενός από τον χώρο σου.
Ανέφερα το τη συνέβη στην φίλη μου όπου και ζει εδώ στο νησί, τη έκανε στην συνέχεια εκείνη διότι τρόμαξε… και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.. Αν δεν είναι δεκτό από εσένα… ποσώς με απασχολεί . Διότι εσύ μιλάς για σύνολο δογματικών και εγώ μιλώ για ένα περιστατικό ενός ανθρώπου όπου και γνωρίζω πολύ καλά . ![]() * Να σιμώσω ότι και εγώ κούρασα τα δαχτυλάκια μου να το γράψω αυτό… τώρα πάω να φάω πρωινό να αναπληρώσω χεχεχε |
οκ φιλαρακι μου. Με αγαπας ακομα ετσι?
Μερες αγαπης,αναστηνεται ο Ιησους σημερα,Μερες αγαπης σημερα,δεν θελω μισος και κακιες..
Δεν εχω λογο να αμφισβητησω την εμπειρια της φιλης σου,επειδη και εγω πιστευω στην αστρικη προβολη. Αν και ημουν για πολυ καιρο σκεπτικιστης,εχω παει σε καποια σεμιναρια,εχω μιλησει με καποιους καθηγητες που εκαναν μαθηματα(δωρεαν) αστρικης προβολης και μου εχουν αφαιρεσει καθε ιχνος αμφιβολιας. Αν και καποιος συμφωνα με τη φιλοσοφια της αστρικης προβολης για να πετυχει μια "καλη" αστρικη προβολη πρεπει να κανει μια τρομαχτικη πνευματικη μεταμορφωση και να βελτιωσει κατα πολυ το χαρακτηρα του.να σημειωσω για τον φιλο ΕΡΜΗ πως οι φωνες που ακουγα δεν ηταν απο το κεφαλι μου αλλα απο το χωρο του σπιτιου ,οπου καθονταν και συζητουσαν οι γονεις μου...
Οσο αναφορα στο θεμα με τους ψυχολογους,στο εξωτερικο σιγουρα οντας λιγο παρακατω απο εμας στο ζητημα της παραψυχολογιας αλλα και γενικοτερης επιστημης,ειναι λογικο να το αποδεχτουν πιο ευκολα σαν πιθανοτητα..Παντοτε ομως ο σωστος επιστημονας θα αναζητησει ολες τις πιθανοτητες και αφου τις απορριψει με πειστικα και ευσταθη επιχειρηματα τοτε καταληγει στο συμπερασμα που τοτε θα ειναι και απολυτα λογικοφανες.
Εδω στην ελλαδα η γενικοτερη νοοτροπια δεν εχει φτασει τους επιστημονες και σπουδαστες σε τετοιο σημειο ωστε να αποκτησουν ορθη αντιμετωπιση απεναντι στο θεμα.
Ουτε το ενα ακρο ειναι σωστο ,ουτε το αλλο....
Φιλε DOA, το βασικα να μη φοβασαι ειναι σχετικο.Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις αστρικης προβολης οπου μετα εβλεπαν πραγματα οχι και πολυ ευχαριστα.Επεισης εχω ακουσει οτι ελοχευουν αρκετοι κινδυνοι,με ακριβεια δεν τους ξερω...
Οσο αναφορα στο θεμα με τους ψυχολογους,στο εξωτερικο σιγουρα οντας λιγο παρακατω απο εμας στο ζητημα της παραψυχολογιας αλλα και γενικοτερης επιστημης,ειναι λογικο να το αποδεχτουν πιο ευκολα σαν πιθανοτητα..Παντοτε ομως ο σωστος επιστημονας θα αναζητησει ολες τις πιθανοτητες και αφου τις απορριψει με πειστικα και ευσταθη επιχειρηματα τοτε καταληγει στο συμπερασμα που τοτε θα ειναι και απολυτα λογικοφανες.
Εδω στην ελλαδα η γενικοτερη νοοτροπια δεν εχει φτασει τους επιστημονες και σπουδαστες σε τετοιο σημειο ωστε να αποκτησουν ορθη αντιμετωπιση απεναντι στο θεμα.
Ουτε το ενα ακρο ειναι σωστο ,ουτε το αλλο....
Φιλε DOA, το βασικα να μη φοβασαι ειναι σχετικο.Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις αστρικης προβολης οπου μετα εβλεπαν πραγματα οχι και πολυ ευχαριστα.Επεισης εχω ακουσει οτι ελοχευουν αρκετοι κινδυνοι,με ακριβεια δεν τους ξερω...
Γνωρίζω τι είναι αστρική προβολή και συμβαίνει πολύ συχνά σε όλους! Περιστασιακά βέβαια και μη ελεγχόμενο μιας και όλοι μπορούν στην ουσία.. Αν δεν κάνω λάθος όταν ξυπνάς απότομα νιώθοντας ένα ισχυρό τράνταγμα σε όλο το κορμί (κυρίως στα πόδια..λες και έπεσες από κάπου Η πέφτεις προς τα κάτω)..Θεωρίες λένε ότι γίνεται επιστροφή της ψυχής.
Και εγώ πρότεινα στον/στην GoldieB να τσεκάρει τα πάντα (όχι για να δοκιμάσω η σιγουρευτώ εάν όντος είχε η έχει αστρικές προβολές ) Αλλά για την ασφάλεια της υγείας..μιας και αναφέρει σπασμούς σε όλο το σώμα, μάτια κλειστά συνοδευόμενο από εικόνες και φωνές… πράγμα που θεώρησα σωστό να συμβουλέψω να κάνει κάποιες εξετάσεις .. Πιστεύω όσοι ασχολούνται με το μεταφυσικό και ακούν διάφορα τέτοια να συμβουλεύουν πάντα και προς ιατρικές εξετάσεις.
Για φαντάσου και δεν είναι λίγοι να είναι κάτι άλλο (χτύπα ξύλο) και την ώρα που συμβαίνει αυτό, ο άνθρωπος να λέει..»ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» και να πάθει κάτι στο τέλος!! διότι κάποιοι τυφλοί (σε εισαγωγικά) του λένε ότι αυτό είναι σουπερ δυνάμεις και τίποτα άλλο… Τουλάχιστο στην εμπειρία μου και λογική μου το θεώρησα σωστό να το κοιτάξω από όλες της πλευρές… και όπως είπα ΔΕΝ το απέρριψα απλά συμβούλεψα… να το κοιτάξει βαθύτερα (όχι ως πρόβλημα αλλά για να είναι και σίγουρη/ος ).
Και εγώ πρότεινα στον/στην GoldieB να τσεκάρει τα πάντα (όχι για να δοκιμάσω η σιγουρευτώ εάν όντος είχε η έχει αστρικές προβολές ) Αλλά για την ασφάλεια της υγείας..μιας και αναφέρει σπασμούς σε όλο το σώμα, μάτια κλειστά συνοδευόμενο από εικόνες και φωνές… πράγμα που θεώρησα σωστό να συμβουλέψω να κάνει κάποιες εξετάσεις .. Πιστεύω όσοι ασχολούνται με το μεταφυσικό και ακούν διάφορα τέτοια να συμβουλεύουν πάντα και προς ιατρικές εξετάσεις.
Για φαντάσου και δεν είναι λίγοι να είναι κάτι άλλο (χτύπα ξύλο) και την ώρα που συμβαίνει αυτό, ο άνθρωπος να λέει..»ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» και να πάθει κάτι στο τέλος!! διότι κάποιοι τυφλοί (σε εισαγωγικά) του λένε ότι αυτό είναι σουπερ δυνάμεις και τίποτα άλλο… Τουλάχιστο στην εμπειρία μου και λογική μου το θεώρησα σωστό να το κοιτάξω από όλες της πλευρές… και όπως είπα ΔΕΝ το απέρριψα απλά συμβούλεψα… να το κοιτάξει βαθύτερα (όχι ως πρόβλημα αλλά για να είναι και σίγουρη/ος ).
Παράθεση:
|
να σημειωσω για τον φιλο ΕΡΜΗ πως οι φωνες που ακουγα δεν ηταν απο το κεφαλι μου αλλα απο το χωρο του σπιτιου ,οπου καθονταν και συζητουσαν οι γονεις μου...
Οσο αναφορα στο θεμα με τους ψυχολογους,στο εξωτερικο σιγουρα οντας λιγο παρακατω απο εμας στο ζητημα της παραψυχολογιας αλλα και γενικοτερης επιστημης,ειναι λογικο να το αποδεχτουν πιο ευκολα σαν πιθανοτητα..Παντοτε ομως ο σωστος επιστημονας θα αναζητησει ολες τις πιθανοτητες και αφου τις απορριψει με πειστικα και ευσταθη επιχειρηματα τοτε καταληγει στο συμπερασμα που τοτε θα ειναι και απολυτα λογικοφανες. Εδω στην ελλαδα η γενικοτερη νοοτροπια δεν εχει φτασει τους επιστημονες και σπουδαστες σε τετοιο σημειο ωστε να αποκτησουν ορθη αντιμετωπιση απεναντι στο θεμα. Ουτε το ενα ακρο ειναι σωστο ,ουτε το αλλο.... Φιλε DOA, το βασικα να μη φοβασαι ειναι σχετικο.Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις αστρικης προβολης οπου μετα εβλεπαν πραγματα οχι και πολυ ευχαριστα.Επεισης εχω ακουσει οτι ελοχευουν αρκετοι κινδυνοι,με ακριβεια δεν τους ξερω... |
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις και συμφωνώ ότι και από πλευράς μεταφυσικού αν ήταν αστρική προβολή αλλά και από πλευρά πάθησης… οι αισθήσεις μας αναπτύσσονται (εξαρτάτε) και δεν το γράφω αυτό για να απορρίψω αφού και εγώ πιστεύω σε αστρικές προβολές αλλά γενικώς δεν ασχολούμαι ποτέ με πράξεις…
Παράθεση:
|
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις και συμφωνώ ότι και από πλευράς μεταφυσικού αν ήταν αστρική προβολή αλλά και από πλευρά πάθησης… οι αισθήσεις μας αναπτύσσονται (εξαρτάτε) και δεν το γράφω αυτό για να απορρίψω αφού και εγώ πιστεύω σε αστρικές προβολές αλλά γενικώς δεν ασχολούμαι ποτέ με πράξεις…
|
καλα κανεις φιλε ΕΡΜΗ και γραφεις και την αλλη πλευρα των πραγματων...Για ναμαστε σωστοι αναζητητες και ανοιχτομυαλοι πρεπει να κοιταμε ολα τα ενδεχομενα και πλευρες ωστε να στηριζουμε και εμπρακτα ολα αυτα τα οποια πρεσβευει η αναζητηση σαν ορος και ποσο μαλλον η ορθη και επιστημονικη αναζητηση....
Παράθεση:
|
Γεια σας,ειμαι η Χρυσα και αυτο που θας πω μου συνεβει σημερα το πρωι...
Το τελευταιο καιρο ασχολουμε πολυ με το θεμα της αστρικης προβολης...Ψαχνοντας απο δω και απο κει βρηκα διαφορες τεχνικες που βοηθανε γενικοτερα στην εξασκηση του πνευματος αλλα και στην αστρικη προβολη. Τις εφαρμοσα ,οχι για πολυ καιρο ουτε για πολυ ωρα καθε φορα. Σημερα το πρωι,βρισκομουν στο κρεββατι μου ,ξυπνια αφου ακουγα τους γονεις μου που βρισκονταν στο σπιτι να μιλανε.Ειχα κλειστα τα ματια μου ,και ξαφνικα αρχισα να νιωθω δυνατα τρανταγματα σολο μου το σωμα ,να βλεπω το δωματιο με κλειστα ματια και να νιωθω αρχικα να βουλιαζω γρηγορα μεσα μου και μετα να νιωθω να αρχιζο να πεταγομαι εξω απο το σωμα μου.Η τρομαρα που πηρα εκεινη την ωρα ηταν αρκετη για να προσπαθω να το κανω να σταματησει.Ομως ηταν πολυ δυσκολο και κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια ωσπου να καταφερω να επανελθω φυσιολογικα.....Ηταν οντως αστρικη προβολη; |
Παρομοιες εμπειριες εχω ζησει παρα πολλες φορες,αλλα κι εγω δεν ηξερα ακριβως περι τινος προκειται,και οσες φορες κι αν προσπαθουσα να κρατησω την ψυχραιμια μου εκεινη τη στιγμη,ο φοβος μου ηταν αρκετα μεγαλος ωστε να με εμποδισει...