ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ..

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ..

papadaki ioanna9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-03-13 11:50
Καλησπερα παιδια.ειδα ενα παραξενο ονειρο πριν μερικες μερες και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου το ερμηνευσει.. Η μητερα μου με καλουσε και βγηκα στο μπαλκονι μας να τη βρω .Καθοταν σε μια καρεκλα και γυρω της ηταν λουλουδια και φυτα και μου λεει το εξης¨"το δεντρο που σου πε το κοριτσακι ειναι αληθινο.δες το" ..ηταν ενας κορμος δεντρου που ξεκινουσε απο το εδαφος και δεν ειχε τελειωμο.εφτανε μεχρι τον ουρανο.(σα τη φασολια..χαχαχα) .δε μπορουσα θυμαμαι να δω μεχρι που φτανει γιατι ειχε απο πανω του εναν ηλιο τοσο λαμπερο που με τυφλωνε.. Επειτα μπηκα μεσα στο σπιτι και στην κουζινα ηταν ενα κοριτσακι ξανθο με ανοιχτα ματια που το αγκαλιασα και του ειπα πως το δεντρο που μου χε πει ειναι εξω απο το σπιτι..το κοιταξε και στη συνεχεια εκανε εμετο.αν ξερει καποιος ας μου πει γιατι μου εχει εξαψει την περιεργια..
2008-03-13 12:16
Καταρχήν υπάρχουν 2 σχολές. Αυτοί που πιστεύουν στα όνειρα και αυτοί που δε δίνουν σημασία. Καταλαβαίνεις πως για κάποιους τα όνειρα δε λένε τίποτα. Και στην τελική το 99% το ονείρων δεν βγαίνουν αληθινά. Οπότε το 1% που τυγχάνει να επαληθεύονται, ανήκει στο στατιστικό σφάλμα :-)
2008-03-13 12:35
μπαλκονι - η εκτιμηση και η επιτυχημενη αποπερατωση (καποιας) δουλειας (που ξεκινησες)

λουλουδια και φυτα - η χαρα

το δεντρο - πικρα, θλιψη, αλλα συντομα θα τις ξεχασεις. Θα ερθει μια απροσδοκητη διασκεδαση

ηλιο λαμπερο - καλα νεα, η ευδαιμονια

ενα κοριτσακι - χαρα

Αυτα.. Απο τις ταπεινες μου γνωσεις
2008-03-13 12:39
δεν αμφιβαλλω πως τα ονειρα πολλες φορες η σχεδον παντα ειναι αποτελεσμα υποσυνειδητου ..αλλα μου εχει τυχει κιολας να δω κατι και μεσα σε μια,δυο μερες να συμβει..και οχι κατι που να αφορα εμενα αλλα το ατομο-α που ειδα..καμια φορα καποια πραγματα σου τραβανε την προσοχη και ασχολεισαι διχως να ξερεις το γιατι..ειναι η απλη περιεργια του καθε ανθρωπου.
2008-03-13 13:22
ευχαριστω candela για την απαντηση σου
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aspirin
Καταρχήν υπάρχουν 2 σχολές. Αυτοί που πιστεύουν στα όνειρα και αυτοί που δε δίνουν σημασία. Καταλαβαίνεις πως για κάποιους τα όνειρα δε λένε τίποτα. Και στην τελική το 99% το ονείρων δεν βγαίνουν αληθινά. Οπότε το 1% που τυγχάνει να επαληθεύονται, ανήκει στο στατιστικό σφάλμα :-)

Πραγματι μονο το ενα τοις εκατο επαληθευονται και μπορει να θεωρηθει στατιστικο σφαλμα η τυχαιο. Ομως αυτο το ενα τοις εκατο μπορει να σου αποκαλυψει τρομακτικα πραγματα και ο λογος που ειναι τοσο μυστηρια και ανεξερευνητα ειναι ακριβως επειδη ειναι σπανια. Το οτι μια περιπτωση μπορει να αποτελει αυτο το ενα τοις εκατο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει το μεταφυσκο (ουτως η αλλιως ενας απο τους λογους που λεγεται κατι μεταφυσικο ειναι επειδη ειναι τοσο σπανιο). Μπορουμε αλλιως δηλαδη να πουμε οτι ενα τοις εκατο των ονειρων ονομαζονται προφητικα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papadaki ioanna
Καλησπερα παιδια.ειδα ενα παραξενο ονειρο πριν μερικες μερες και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου το ερμηνευσει.. Η μητερα μου με καλουσε και βγηκα στο μπαλκονι μας να τη βρω .Καθοταν σε μια καρεκλα και γυρω της ηταν λουλουδια και φυτα και μου λεει το εξης¨"το δεντρο που σου πε το κοριτσακι ειναι αληθινο.δες το" ..ηταν ενας κορμος δεντρου που ξεκινουσε απο το εδαφος και δεν ειχε τελειωμο.εφτανε μεχρι τον ουρανο.(σα τη φασολια..χαχαχα) .δε μπορουσα θυμαμαι να δω μεχρι που φτανει γιατι ειχε απο πανω του εναν ηλιο τοσο λαμπερο που με τυφλωνε.. Επειτα μπηκα μεσα στο σπιτι και στην κουζινα ηταν ενα κοριτσακι ξανθο με ανοιχτα ματια που το αγκαλιασα και του ειπα πως το δεντρο που μου χε πει ειναι εξω απο το σπιτι..το κοιταξε και στη συνεχεια εκανε εμετο.αν ξερει καποιος ας μου πει γιατι μου εχει εξαψει την περιεργια..

Χμ...για να δουμε! Το ονειρο με μια πρωτη ματια ειναι καλο. Τα λουλουδια και τα φυτα που ειναι γυρω απο την καρεκλα ειναι συμβολο της ομορφιας και της ευχαριστησης. Πρεπει να εκφρασεις την ευγνωμοσυνη και την αγαπη που νιωθεις στο προσωπο που σε ενδιαφερει. Το μπαλκονι που πιθανα ειναι απο το σπιτι που μεγαλωσες δηλωνει οτι εχεις αναγκη υποσυνειδητα προστασιας απο την οικογενεια σου και μαλιστα απο την μητερα σου. Το κοριτσακι δηλωνει την ηρεμια και την γαληνη στην οικογενεια σου. Ο εμετος ειναι λεφτα. Οτι θα αποκτησεις λεφτα εσυ ή η οικογενεια σου στο μελλον. Το ξανθο στα ονειρα ειναι συμβολο ερωτικων επιτυχιων και επιτυχημενου γαμου. Και μαλιστα θα αποκτησεις πιθανα ενα παιδι το οποιο θα ειναι ξανθο. Το δεντρο ειναι σημαδι οτι συντομα 8α γευτεις τους καρπους ολων οσων εχεις κανει και εχεις κουραστει για να τα καταφερεις. Στον ερωτικο τομεα, οικογενειακο, επαγγελματικο κτλ.
2008-05-13 20:26
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου witch shadow! οντως βλεπω να συμβαινουν πολυ καλα πραγματα στη ζωη μου τωρα τελευταια.
Κοίταξε, δεν νομίζω πως ένας ονειροκρίτης μπορεί να σε βοηθήσει αν όντος το όνειρό σου συμαίνει κάτι, γιατί το κάθε σύμβολο το αντιλαμβάνεται αλλιώς ο καθένας, πχ τα λουλούδια για κάποιον αλεργικό προκαλούν αρνητικά συναισθήματα και φόβο, για έναν άνδρα τίποτα το ιδιαίτερο, για μια κοπέλα χαρά και ευτυχία, για έναν ανθοπόλη είναι η δουλειά του και πάει λέγοντας...
Για να διευκολυνθούν όλοι όσοι μπορούν να δώσουν εξήγηση καλό θα ήταν να μας πεις την δικιά σου προσωπική σχέση που έχεις με όλα αυτά...