ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Συζήτηση για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις

Συζήτηση για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις

leo morpheus5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-02-21 17:08
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Candela

"ΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ τα Σαββατα στις 13 η 12 παρακαλω - δλδ δεν θεωρουνται ΠΛΕΟΝ ως το μερος των ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ??? να καταλαβω.............

Κοιτα Σονια,καμια μερα δεν μπορει να βολευει ολο τον κοσμο.Ειναι λογικο.Απλα οι πιο πολλοι μπορουν Σαββατο και πρεπει να αποφασιστει οτι βολευει τους πολλους και οχι τη μειοψηφια.
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
Και μην ξεχνας πως η αιθουσα ανηκει στον κ.Μπεξη,πραγμα που σημαινει πως δεν μπορουμε να πηγαινουμε οποτε θελουμε.

Συντομα θα αποφασιστει η μερα πιστευω.Υπομονη.
2008-04-10 12:30
Προχώρησα σε διαχωρισμό μιας σειράς δημοσιεύσεων που πραγματικά δεν προσφέρουν κάτι γόνιμο στο ζήτημα που είναι η παγίωση μιας μέρας και ώρας για τις συναντήσεις στο στέκι. Συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία. Σε λίγη ώρα είναι η συνάντησή μας.

Παρακαλώ , κυρίως την Candela και δευτερευόντως όλους τους άλλους να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους . Ξέρω ότι είστε φανατικοί φίλοι του Στεκιού, αυτό δε μπορεί να μας χωρίζει αλλά να μας ενώνει. Χαλαρώστε λοιπόν.

Θα τα πούμε από κοντά.
2008-04-10 13:56
Να ρωτήσω εάν θα γίνει συνάντηση στο στέκι αυτό το Σάββατο?
Και εάν ναι...τι ώρα?

2008-04-10 14:11
Καλοί μου φίλοι..
κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον φίλο μας τον Σκαθαροζούμη, ανέλαβα να σας ενημερώσω για την συνάντησή μας που θα γίνει το Σάββατο 12.04.2008 στις τρεις το μεσημέρι στο γνωστό μας στέκι Dasein στα Εξάρχεια (Σολωμού 12) για καφεδάκι και χαλαρή συζήτηση. Άντε να βρισκόμαστε να μην χανόμαστε και να μην ξεχνιόμαστε...
Την αγάπη μου σε όλους σας...
Excellent!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιάννη!
Θα τα πούμε εκεί λοιπόν!