Η Μύηση
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από MysticHeart
Καλημέρα..
έχουμε ανάφερει σε άλλα ποστ τον όρο "Μύηση"... Κατα την δική σας άποψη τι είναι η Μύηση; Πως την αντλαμβάνεστε; Αρκέτα ενδιαφέρον θέμα! |
Η ΜΥΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑ ΠΕΤΡΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ
Η ΕΝΑ ΠΑΘΗΜΑ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΩΝ ΠΡΙΝ
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
.....
ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΖΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑ ΠΕΤΡΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ
Η ΕΝΑ ΠΑΘΗΜΑ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΩΝ ΠΡΙΝ
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
.....
ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΖΕΙ
ΝΑ
ΜΟΥ
ΘΥΜΙΖΕΙΣ
Η Μύηση, είναι ένα πολύ σπουδαίο πράγμα.
Όπως την γνωρίζω εγώ, σε εντάσσει στην αλυσίδα ενέργειας μιας παράδοσης η θρησκείας, και σου δίνει την ικανότητα να ξεπεράσεις την σκιά σου(όπως το ονόμασε ο Jung) να κοντέψεις τους αρχέτυπους, ειδικά των αρχέτυπο της μεγάλης μητέρας, και να αγκαλιάσεις αυτές τις ποιότητες μέσα σου, που συμβολίζει η μεγάλη μητέρα.
Πέραν από αυτό υπάρχουν όρκοι και μύησης, που μετράνε για καθό σου αναγέννηση, για αυτό πρέπει να προσέξουμε, ποίες μυήσεις κάνουμε και με ποίες ομάδες.
Αν και υπάρχουν μυήσεις, όπως του Ρείκι, που το μόνον που κάνει είναι, να σε εντάξει στην παράδοση, και να σου δώσει την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια των ανθρώπων της παράδοση, νεκρών και ζωντανών , και να σου ανοίξει το Κέθερ τσάκρα, ώστε να μπορεί η θεότητα σου, να δρα εμμεσου σου.
Αλλα από ότι ξέρω δεν εντάσσεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων του Ρείκι.
Εγώ προσωπικά, είμαι ευτυχής που έκανα έναν αιώνιο όρκο, που θα μετράει για κάθε ζωή μου, και δεν είμαι εξαρτημένος από ομάδες και παράδοσης.
Όπως την γνωρίζω εγώ, σε εντάσσει στην αλυσίδα ενέργειας μιας παράδοσης η θρησκείας, και σου δίνει την ικανότητα να ξεπεράσεις την σκιά σου(όπως το ονόμασε ο Jung) να κοντέψεις τους αρχέτυπους, ειδικά των αρχέτυπο της μεγάλης μητέρας, και να αγκαλιάσεις αυτές τις ποιότητες μέσα σου, που συμβολίζει η μεγάλη μητέρα.
Πέραν από αυτό υπάρχουν όρκοι και μύησης, που μετράνε για καθό σου αναγέννηση, για αυτό πρέπει να προσέξουμε, ποίες μυήσεις κάνουμε και με ποίες ομάδες.
Αν και υπάρχουν μυήσεις, όπως του Ρείκι, που το μόνον που κάνει είναι, να σε εντάξει στην παράδοση, και να σου δώσει την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια των ανθρώπων της παράδοση, νεκρών και ζωντανών , και να σου ανοίξει το Κέθερ τσάκρα, ώστε να μπορεί η θεότητα σου, να δρα εμμεσου σου.
Αλλα από ότι ξέρω δεν εντάσσεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων του Ρείκι.
Εγώ προσωπικά, είμαι ευτυχής που έκανα έναν αιώνιο όρκο, που θα μετράει για κάθε ζωή μου, και δεν είμαι εξαρτημένος από ομάδες και παράδοσης.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Wizen
Η Μύηση, είναι ένα πολύ σπουδαίο πράγμα.
Όπως την γνωρίζω εγώ, σε εντάσσει στην αλυσίδα ενέργειας μιας παράδοσης η θρησκείας, και σου δίνει την ικανότητα να ξεπεράσεις την σκιά σου(όπως το ονόμασε ο Jung) να κοντέψεις τους αρχέτυπους, ειδικά των αρχέτυπο της μεγάλης μητέρας, και να αγκαλιάσεις αυτές τις ποιότητες μέσα σου, που συμβολίζει η μεγάλη μητέρα. Πέραν από αυτό υπάρχουν όρκοι και μύησης, που μετράνε για καθό σου αναγέννηση, για αυτό πρέπει να προσέξουμε, ποίες μυήσεις κάνουμε και με ποίες ομάδες. Αν και υπάρχουν μυήσεις, όπως του Ρείκι, που το μόνον που κάνει είναι, να σε εντάξει στην παράδοση, και να σου δώσει την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια των ανθρώπων της παράδοση, νεκρών και ζωντανών , και να σου ανοίξει το Κέθερ τσάκρα, ώστε να μπορεί η θεότητα σου, να δρα εμμεσου σου. Αλλα από ότι ξέρω δεν εντάσσεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων του Ρείκι. Εγώ προσωπικά, είμαι ευτυχής που έκανα έναν αιώνιο όρκο, που θα μετράει για κάθε ζωή μου, και δεν είμαι εξαρτημένος από ομάδες και παράδοσης. |
Εγω παντως φιλε μου δεν καταλαβα τιποτα...
Λυπαμαι που το γραφω αυτό, αλλα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι για το αγνωστο δεν θα ήταν καλυτερα να μαθουμε να χειριζόμαστε λίγο καλύτερα τη γλώσσα μας???
Ξέρεις γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην γερμανία, και τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά. Αλλα αν ήταν να περιμένω να μάθω να μιλώ σωστά με το στόμα, χάνω τον χρόνο μου, γιατί η εξέλιξη δεν σε περιμένει ούτε η εσωτερικές σου ανάγκες.