ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Αωτον: Το νέο περιοδικό που "ντεμπουτάρει" από τον Νοέμβρη στο χώρο της αναζήτησης!

Αωτον: Το νέο περιοδικό που "ντεμπουτάρει" από τον Νοέμβρη στο χώρο της αναζήτησης!

beetlejuice3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-10-26 14:41
Νεος... "παικτης" στο χωρο των εντυπων της αναζητησης αναμενεται να μπει δυναμικα στο παιχνιδι στις αρχες του Νοεμβρη!
Περισσοτερες πληρφοριες και υλικο θα ειμαι σε θεση να δωσω σε λιγες ημερες. Οι πληροφοριες μου ηταν γνωστες εδω και εναμιση μηνα περιπου , ωστοσο απο τη στιγμη που εδοθη το... "πρασινο φως", αποφασισα να το μοιραστω αμεσα μαζι σας (οπως αλλωστε και καθε exclusive ειδηση ).

Ευχομαι προκαταβολικα καλη επιτυχια στη νεα αυτη κινηση!
Και το ονομα αυτου: Άωτον ! Το... ακρον αωτον της επαφης! Αυτο ειναι το νεο περιοδικο εντυπο που θα κυκλοφορησει τις πρωτες ημερες του Νοεμβρη σε ολα τα περιπτερα της χωρας. Το Άωτον θα κυκλοφορει απο τις εκδοσεις Ευανδρος του γνωστου συγγραφεα και αρχαιολογου κ. Β. Μπεξη που εκδιδει καθε μηνα και το περιοδικο ΙΧΩΡ.

Η θεματολογια του νεου περιοδικου θα σχετιζεται με ολα τα θεματα που ασχολουμαστε εδω στο metafysiko.gr . Θα υπαρχουν πολλες και νεες καινοτομιες με σημαντικοτερες εξ' αυτων τις μεγαλες και εντυπωσιακες φωτογραφιες, καθως επισης και τις πλουσιες και διευρυμενες θεματικες ενοτητες που θα φιλοξενουν καθε μηνα νεα αρθρα (από το παράξενο και το περιβάλλον, μέχρι τις άγνωστες δυνάμεις της φύσης και τα εναλλακτικά ταξίδια!).
Γνωστά ονόματα του χώρου όπως ο Χρήστος Γουδης, ο Paul La Violette, ο Σωτηρης Σοφιας, ο Γιωργος Καρποδινης, ο Λευτερης Σαραγας κ.α, βρισκονται στη λιστα των συντακτων (αναμεσα τους και ο υποφαινομενος ).

Το Metafysiko.gr ευχεται στο Αωτον (οπως και σε καθε νεο εντυπο του χωρου) καλη επιτυχια και καλες πωλησεις!

Παρακατω παρουσιαζουμε κατ' αποκλειστικοτητα το παραξενο εξωφυλλο του τευχους Νο1 που κυκλοφορει τα πρωτα 24ωρα του Νοεμβρη!

Είχα τη τύχη να αντικρύσω από κοντά το πρώτο τεύχος του "ΑΩΤΟΝ" που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοέμβρη. Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ως προς την αισθητική του περιοδικού.Γραφιστικά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από τα περιοδικά του χώρου.Επίσης οι συνολικές σελίδες είναι περίπου εκατό (100) που είναι το άνω φράγμα των σελίδων που έχουν περιοδικά όπως Mystery,Αβατον,Μυστική Ελλάδα,Strange,Τρίτο Μάτι κτλ .

Οι ευχές μου είναι το νέο αυτό περιοδικό να κάνει την έκληξη και να ενεργοποιήσει περισσότερο κόσμο .Επίσης θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και κάτι διαφορετικό ως προς την ύλη.
Οι επόμενοι μήνες και φυσικά οι αναγνώστες είναι που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ τα καλύτερα σε αυτή τη νέα προσπάθεια.Επίσης,καλή επιτυχία στον beetlejuice που έχει ήδη αναλάβει τη στήλη των "Νέων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο" στο "ΑΩΤΟΝ" .