ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Αλλόκοτη φύση!

Αλλόκοτη φύση!

beetlejuice5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Δεν χρειαζεται μεγαλη εισαγωγη για αναλυση... Ζουμε σε εναν παραξενο πλανητη που η αληθεια ειναι οτι δεν εχει εξερευνηθει επαρκως. Η ιδια η φυση πολλες φορες μας πιανει αδιαβαστους. Παραξενες μεταλλαξεις ζωντανων οργανισμων, ανεξηγητες μαζικες εξαφανισεις ή και αυτοκτονιες πληθυσμων και τοσα αλλα αλλοκοτα και ακατανοητα που μας προβληματιζουν ή μας κανουν να χαμογελαμε.

Αυτος ειναι ο σκοπος του thread αυτου.

Ξεκινω με ενα παραξενο δικεφαλο χελωνακι που εκανε την εμφανιση του σε καταστημα πωλησης ερπετων στην Πενσυλβανια! Το ακομη πιο παραξενο ειναι οτι τα δυο του κεφαλια βρισκονται σε εντελως διαφορετικες κατευθυνσεις οποτε υποπτευομαι πως θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κινηθει!

What the shell?!!

(Πηγη: metro.co.uk)
2007-10-02 14:19
Φίλοι μου καλημέρα σας.

Φίλε beetlejuice το θέμα αυτο με έβαλε σε σκέψεις..

Σίγουρα πιστεύω πως όλοι μας διαβάζουμε απο τον Τύπο αλλά και απο την
Τηλεόραση οπως αυτα που αναφερεις αλλά και διάφορα αντιστοιχα θέματα.

Πιστεύω πως και ποιο παλαιά (σύφωνα με διάφορα κείμενα) ακομα και τις ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ που υπάρχουν, κάνουν αναφορές για περίεργα πλάσματα..

Πριν απο μερικά χρόνια παρουσιάσθηκε ενα Βίντεο με ένα παιδι που είχε σε όλο
του το σώμα είχε Λέπια.

Μην τυχόν φίλοι μου η ΦΥΣΗ κάνει πειράματα ?????

Ευχαριστώ.
Η φύση είναι όντως αλλόκοτη!

Αναξερεύνητη στο μεγαλύτερο κομμάτι της, σίγουρα μας ενθουσιάζει με τις ατέλειές της κ τις άγνωστες για εμάς δημιουργίες της!

Πολλά παραδείγματα από το ζωικό βασίλειο (γάτα με 2 κεφάλια, διασταύρωση γάτας με .. τίγρης!, και π.ά). Ιδιαίτερα, στο υδάτινο βασίλειο τα παράξενα της φύσης είναι πάρα πολλά! Πώς να μην είναι άλλωστε όταν μεγάλο ποσοστό των ωκεανών δεν έχει εξερευνηθεί ακόμη!

Η φύση φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει απ'έξω τον άνθρωπο που πολλές φορές του γυρνάει την πλάτη...

Από την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, από την εμφάνιση του πρώτου ανθρώπου μέχρι σήμερα η φύση είναι σαν να μας ανοίγεται σιγά-σιγά, σαν να μας δίνει το ερέθισμα να την ακολουθήσουμε στις άγνωστες πτυχές της..

Ανακαλύψτε την!
Μηνά παραθέτω ένα video σχετικό με την (τις) χελώνες.

Δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς το ίδιο γεγονός, αλλά δείχνει το ίδιο.

http://youtube.com/watch?v=6f5fRds3dOg

Επίσης ένα παρόμοιο με χελώνα, αλλά με τα κεφάλια στην ίδια πλευρά

http://www.metacafe.com/watch/37979...with_two_heads/

edit

Μια σελίδα με παραμορφώσεις ζώων.(τώρα αν είναι κάποια hoaxes δεν μπορώ να πω. Πάντως το Two Headed Piglet το είχα δει αν δεν κάνω λάθος σε video στις ειδήσεις.)
http://oddanimals.com/deformedanimals.html
Από πότε τα δυο σιαμαία θεωρούνται ένα? Μου κάνει εντύπωση που όπου έχω συναντήσει αυτό το θέμα μιλούν για ένα χελωνάκι, ενώ φαίνονται δυο χελωνάκια. Από πότε τα σιαμαία θεωρούνται δύο αντί για ένα όπως συνηθιζόταν? Τα σιαμαία, απλά τυχαίνει να μοιράζονται ένα μέρος του σώματός τους. Δεν είναι κάτι καινούριο. Αντίστοιχα, μπορούμε να θυμηθούμε και τις σιαμαίες αδελφές.