ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Otherkins (Βάγια Ψευτάκη - mastredin)

Otherkins (Βάγια Ψευτάκη - mastredin)

beetlejuice2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-09-07 20:21

Otherkins (Βάγια Ψευτάκη - mastredin)

Διαβάστε το άρθρο στο -----> http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=169

"Είμαι otherkin. Δεν μπορώ να είμαι λιγότερο ειλικρινής με τον εαυτό μου, με τη φύση μου. Δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο παρόλο που γεννήθηκα εδώ.
Και δεν μπορώ να σας δώσω να το καταλάβετε καλύτερα, γιατί δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτήν τη γνώση κι αυτήν τη νοσταλγία, και μόνο αν είστε όπως κι εγώ, μόνο τότε, θα είστε σίγουροι ότι λέω την αλήθεια".

Με τα παραπάνω λόγια ανοίγει το κείμενο- παρουσίαση της η νέα συνεργάτης του metafysiko.gr, Βάγια Ψευτάκη (mastredin), σχετικά με τη νέα θεωρία περί Otherkins που έχει εξαπλωθεί στις "δυτικές χώρες". Μία ακόμα περίπτωση "θεωρίας indigo" ή κάτι πολύ πιο ουσιαστικό; Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας..
Καλό άρθρο. Μόνο που δεν βλέπω μια απόδειξει πως υπάρχουν. Στηρίζονται κυρίως στους ισχυρισμούς. Και εδώ μια κυρία από την γειτονιά μπορεί να πει πως είδε τον Θεό. Θα την πιστέψουμε; Μετά ο καθένας μπορεί να νιώθει διαφορετικός. Δεν έχω βρει ακόμα τα επειχηρήματα. Βέβαια δεν μετράμε την λογική. Εδώ η λογική είναι μηδαμινή. Δεν χρειάζετε στο συγκεκριμένο θέμα. Εκτός από το ότι τα otherkins παρουσιάζονται έτσι στο Ελληνικό κοινό, αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο και βρει τί υπάρχει για τα λεγόμενα otherkins και το τί λέγετε θα πάθουν. Κυρίως από rpgs έχει υπάρξει τεράστια παραπληροφόρηση. Γιατί απλά αν δείτε πόσα άτομα κάτω των 16 κερδίζει η ιστορία θα καταλάβετε. Ευχαριστώ