ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Περίεργο σύμβολο (κειμενο με φωτο)

Περίεργο σύμβολο (κειμενο με φωτο)

Walking_Hawk10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-08-28 22:04
[IMG]Γεια σας παιδιά!!!!! Εδώ και καιρό έχω προσέξει σε τοίχους της πολης μου και σε σχολεία ένα σύμβολο που θυμίζει κάτι σαν σβάστικα αλλά από οτι μου είπαν ανηκει στη Χρυσή Αυγή!!! Αν κάποιος ξέρει τι είναι ας μου πεί και εμένα για με έχει μπερδέψει πολλύ
2007-08-29 13:34
Τσέκαρε το (ήδη υπάρχον) θέμα περί σβάστικας:

Σβάστικα στην Πανεπιστημίου

Υ.Γ: Το θέμα αυτό θα συγχωνευθεί σε λίγη ώρα....
2007-08-29 13:37
Ευχαριστώ Mpizeli αλλά δίαβασα τα άρθρα που μου εισηγήθηκες αλλά μιλάει μόνο για τη σβάστικα και δε δίνει πληροφορίες για το σύμβολο μου δείχνει η φώτο. Τελως πάντων ευχαριστώ και αν γνωρίζεις κατι άλλο θα με βοηθούσε πολλύ!!!
2007-08-29 14:21
Σε ποία πόλη μένεις ;
2007-08-29 14:25
Μένω στη Κύπρο!! Μήπως το έχεις δεί και συ? Γνωρίζεις κάτι?
2007-08-29 14:29
Πολλές φορές στο Αιγάλεω. Είναι βλέπεις από το "Θύρα 12" της τοπικής ομάδας.

Και επειδή μοιάζει να είναι 12 ή ίσως 121 έγινε ο συνυρμός.
΄
Καμιά φορά τα πιο πολύπλοκα ερωτήματα λύνονται με τον πιο απλό τρόπο.
Ισχύει βέβαι και το αντίθετο σε ορισμένες περιπτώσεις.
2007-08-29 14:33
Ξέρεις σκέφτηκα οτι θα ήταν από ομάδα αλλά το περίργο είναι ότι συνήθως δίπλα του είναι η σβάστικα και οι λέξεις "Χρυσή Αυγή" και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κανένα τάγμα. Πάντως Ευχαριστώ
2007-08-29 14:41
Υπάρχει και σε άλλα σημεία στη πόλη το ίδιο σύμβολο;
2007-08-29 15:02
Το σύμβολο αυτό το έχω δει στο λύκειο και το γυμνάσιο της πολης μου αλλά η φωτογραφία είναι από ένα σωκάκι σε μια οδό με καταστήματα. Επίσης το έχω δει και στα θρανία, τοιχους κτλ του λυκείου. Μια φορά έτυχε να δώ κάποιον να το σχιματίζει, τον ρώτησα τι συμβολίζει και μου είπε πως ανήκει στη "Χρυση Αυγη"!!! Βέβαια έχω παρατηρήσει πως με τον κατάλληλο συνδιασμό σχιματίζει σβαστικά. Εσύ τι νομίζεις φιλε echosan??
Για να στο είπε κάτι θα ξέρει παραπάνω.