Αποστολές - Νομός Θεσσαλονίκης
Ανοίγω αυτό το thread με αφορμή μία αποστολή που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ομάδα Πυθέας.
(Ό,τι αποστολή θα πραγματοποιείται από δω κ στο εξής που θα έχει σχέση με το νομό Θεσσαλονίκης θα παρουσιάζεται στο παρον thread)
Οι leo_morpheus, xontro_mpizeli κ evripidis πραγματοποίησαν σήμερα, 17 Αυγούστου, αποστολή σε 3 τοποθεσίες στο βόρειο τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης.
Νυμφόπετρες (χωριό νυμφόπετρα)
Ένας επιβλητικός πλάτανος (χωριό Σχολάρι)
εξωκλήσι Αγίου Λαζάρου (χωριό Ευαγγελισμός).
Σύντομα, το κείμενο της αποστολής καθώς επίσης κ οπτικοακουστικό υλικό από το οδοιπορικό μας...
(Ό,τι αποστολή θα πραγματοποιείται από δω κ στο εξής που θα έχει σχέση με το νομό Θεσσαλονίκης θα παρουσιάζεται στο παρον thread)
Οι leo_morpheus, xontro_mpizeli κ evripidis πραγματοποίησαν σήμερα, 17 Αυγούστου, αποστολή σε 3 τοποθεσίες στο βόρειο τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης.
Νυμφόπετρες (χωριό νυμφόπετρα)
Ένας επιβλητικός πλάτανος (χωριό Σχολάρι)
εξωκλήσι Αγίου Λαζάρου (χωριό Ευαγγελισμός).
Σύντομα, το κείμενο της αποστολής καθώς επίσης κ οπτικοακουστικό υλικό από το οδοιπορικό μας...
Η ομάδα Πυθέας περνάει ένα "οργασμικό" καλοκαίρι (ας μου επιτραπεί η έκφραση), με αποστολές σε δεκάδες μέρη και με νέους ανθρώπους που αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά στην ομάδα, καθώς και με πολλές ομαδικές αποστολές μελών για πρώτη φορά ίσως με τέτοια συχνότητα στα χρονικά της ομάδας.
Ελπίζω σύντομα το "ρεύμα" αυτό να δώσει καρπούς στις προσπάθειες της κοινότητας, αν και πιστεύω ότι ήδη έχει κάνει την αρχή.
Καλή συνέχεια και με το ίδιο μεράκι σε Μπίζελο, Leo και Εύρη..
Φιλικά,
Ελπίζω σύντομα το "ρεύμα" αυτό να δώσει καρπούς στις προσπάθειες της κοινότητας, αν και πιστεύω ότι ήδη έχει κάνει την αρχή.
Καλή συνέχεια και με το ίδιο μεράκι σε Μπίζελο, Leo και Εύρη..

Φιλικά,
Aνεβηκαν σημερα 2 απο τα φωτορεπορταζ των παιδιων.
Για τον Πλατανο Σχολαριου στο http://explorers.gr/show.php?action=m&id=47
και για τη "Σινδονη" του Ευαγγελισμου Θεσσαλονικης στο http://explorers.gr/show.php?action=m&id=48
Παρακαλω για σχολιασμο προβειτε στα ξεχωριστα τοπικς που εχουν ανοιχτει στην κατηγορια της Πυθεας, ετσι ωστε να μην δημιουργειται συγχυση. Το παρον τοπικ θα αφορα μονο την ενημερωση των μελων για την πραγματοποιηση αποστολων στο Ν. Θεσ/νικης.
Για τον Πλατανο Σχολαριου στο http://explorers.gr/show.php?action=m&id=47
και για τη "Σινδονη" του Ευαγγελισμου Θεσσαλονικης στο http://explorers.gr/show.php?action=m&id=48
Παρακαλω για σχολιασμο προβειτε στα ξεχωριστα τοπικς που εχουν ανοιχτει στην κατηγορια της Πυθεας, ετσι ωστε να μην δημιουργειται συγχυση. Το παρον τοπικ θα αφορα μονο την ενημερωση των μελων για την πραγματοποιηση αποστολων στο Ν. Θεσ/νικης.
Γεια σας, δεν ειμαι σιγουρος αν θα πρεπει να το παραθεσω αυτο αλλα δεν πειραζει.Δεν ειδα να κανατε καποια ερευνα στον ευρυτερο χωρο των συνορων των νομων θεσσαλονικης-κιλκις,ο οποιος περικλυει και τη διασημη Χρυσοπετρα με το περιφημο ufo της.Μπορει να σας φαινεται αναξιο προσοχης βεβαια,καθως απο οτι φανταζομαι εχετε ηδη οργανωσει τις προτεραιοτητες σας.Για να μην μακρηγορω , θα σας προτεινα να επισκεφθειτε το μερος καποια στιγμη,ολη η περιοχη εκει ειναι περιεργη και οπως ειπα και σε καποια αλλη σελιδα την οποια βρηκα στη δικη σας λιστα συνδεσμων υποψιαζομαι παρουσια γεωμαγνητικου πεδιου απο τις προχειρες ερευνες που εκανα εκει,γυρω απο το χωριο μου το οποιο ειναι το προηγουμενο της χρυσοπετρας πηγαινοντας.Λεγεται επισης οτι ειχαν φρουριο οι μακεδονες εκει.Παρατηρησα και ενα παραξενο εκκλησακι σαν αυτα των ατυχηματων σε μια πλαγια ενος λοφου(ο οποιος ειναι και παραξενα στρογγυλος, σαν τουμπα δηλαδη) το οποιο υπεθεσα οτι δεικνυει τελλουρικο ρευμα μετα απο μια σχετικη διαπιστωση του κ. Γιαννουλακη που διαβασα.Με συγχωρειτε αν ειπα καποια βλακεια αλλα δεν εχω συνηθησει να ακολουθω τη συνοχη του ηλεκτρονικου γραπτου λογου. 

Παράθεση:
| Δεν ειδα να κανατε καποια ερευνα στον ευρυτερο χωρο των συνορων των νομων θεσσαλονικης-κιλκις, |
Καλημέρα φίλε μου. Αρχικά για να μην παρεξηγηθούμε, δεν κάναμε κάλυψη των νομών
. Απλά επιλέξαμε 3 σημεία, στα οποία υπήρχαν (και υπάρχουν) στοιχεία τα οποία μπορούν να αποτυπωθούν.Μπορεί πχ να υπάρχει ενδιαφέρον μια περιοχή που λέγεται ότι εμφανίστηκε UFO κτλ, αλλά δεν έχει κάτι ως στοιχείο να δείξουμε. (Εγώ αναφέρομαι για την θέαση που είχε γίνει το '89, συγγνώμη εαν εννοείς κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω
)Τι εννοώ; Για παράδειγμα στην εκκλησία του Α.Λαζάρου λέγεται ότι έγινε θαύμα, αλλά και μετά από 15 χρόνια υπάρχουν στοιχεία που μπορέσαμε και δείξαμε στο φακό.
Έτσι προτεραιότητα δόθηκε σε τέτοια μέρη.

Με συγχωρειτε.Το διευκρινησα ομως στο post οτι εκανα απλη αναφορα καθως καταλαβαινω οτι εχετε κανονισει τις προτεραιοτητες σας,εγω απλα μια προταση ειπα να κανω.Υπαρχει ομως αν θυμαμαι καλα ενα αποτυπωμα το οποιο οι κατοικοι διατηρησαν με γυψο.Τελος παντων συγχωρεστε μου την αστοχη παρατηρηση,δεν ενημερωνομαι τοσο καλα οσο εσεις. 

Παράθεση:
| [...]συγχωρεστε μου την αστοχη παρατηρηση[...] |
Καμιά παρατήρηση δεν είναι άστοχη !
Παράθεση:
| Υπαρχει ομως αν θυμαμαι καλα ενα αποτυπωμα το οποιο οι κατοικοι διατηρησαν με γυψο. |
Εφόσον κάτι τέτοιο υφίσταται, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να καταγραφεί τότε

Αν θελετε , θα παω να το φωτογραφησω το αποτυπωμα και θα προσπαθησω να το ανεβασω στη σελιδα.