LOST η σειρά
Metalmaniac, μήπως κάποιος θέλει να περάσει μηνύματα σε “μυημένους” ή γνώστες μέσω γνωστών τους συμβόλων, ή απλώς μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι απλές συμπτώσεις;
Στην τελική ανάλυση μπορεί κάποιος να πάρει ένα καρέ από τη ζούγκλα να τη κάνει grayscale ή να της αλλάξει τη γωνία και να φθάσει σε απίστευτα συμπεράσματα.
Στην τελική ανάλυση μπορεί κάποιος να πάρει ένα καρέ από τη ζούγκλα να τη κάνει grayscale ή να της αλλάξει τη γωνία και να φθάσει σε απίστευτα συμπεράσματα.
Τι να σας πω ρε παιδιά.....δεν έχω φτάσει στο σημείο να τα υπεραναλύω τα επεισόδια...απλά το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση
Εγώ απλά φοβάμαι πως στο τέλος θα μας τα εξηγήσουν όλα επιστημονικά και θα ξενερώσω πάντως!
Εγώ απλά φοβάμαι πως στο τέλος θα μας τα εξηγήσουν όλα επιστημονικά και θα ξενερώσω πάντως!

ΑΝΤΟΝΙΑ,
καλό μου κι εσύ
μπορεί απλά να μ'αρέσει να μου τη λες
πέστο βίτσιο αν θες,αλλά θέλω μία σαν εσένα να μου τη λέει
dragoness,επειδή είσαι και καλό κορίτσι,σε πάω περισσότερο !
αρκεί να μείνεις σταθερή και να μην βλέπεις blockbuster και αμερικανιές
και άσε τους διαχειριστές να γκρινιάζουν...δε θα τους παντρευτούμε κιόλας
καλό μου κι εσύ
μπορεί απλά να μ'αρέσει να μου τη λες
πέστο βίτσιο αν θες,αλλά θέλω μία σαν εσένα να μου τη λέει
dragoness,επειδή είσαι και καλό κορίτσι,σε πάω περισσότερο !
αρκεί να μείνεις σταθερή και να μην βλέπεις blockbuster και αμερικανιές
και άσε τους διαχειριστές να γκρινιάζουν...δε θα τους παντρευτούμε κιόλας

@labros : οι παραγωγοι της σειρας νομιζω οτι ξερουν πολυ καλα τι κανουν κ σιγουρα δεν ειναι συμπτωση οτι χρησιμοποιουν καποιους συγκεκριμενους συμβολισμους - αλλα απτην αλλη η σειρα απευθυνεται κυριως σε Αμερικανους,οι οποιοι λιγη ή καμια σχεση εχουν με ομαδες Ε κ Κερβερους
παραδοξως ομως οι Αμερικανοι ειναι αυτοι που πρωτοι απολους βρισκουν αυτους τους συμβολισμους κ τους υποδεικνυουν κ σε εμας
συνεπως δεν νομιζω οτι οι συμβολισμοι αποτελουν κρυμενα μυστικα για να τα βρει μονο το εκπαιδευμενο κ μυημενο ματι - ειναι κ αυτα μερος της μυθολογιας του LOST !
οσο αφορα ομως σε αυτο που λες,οτι δλδ καποιος περνει μια φωτογραφια κ κανει grayscale κ αλλες τεχνικες αναλυσης αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο μιας κ σε αρκετες περιπτωσεις εχει δωσει λαβρακια (συγκεκριμενα στην αναγνωριση μερους της λειτουργιας του "μαυρου καπνου"
)
βεβαια δν ενδιαφερει κ πολλους αυτη η αναλυση αρα μπορεις θεωρητικα να πεις οτι μονο οι "μυημενοι" ψαχνουν κ "βλεπουν" τα "σημαδια"!
@Hedwig : θεωρω πως η σειρα θα εχει ΠΟΛΥ πιο μεγαλο ενδιαφερον αν τελικα δωσει απαντησεις με βαση καποιες (αβασιμες τη δεδομενη χρονικη στιγμη) επιστημονικες θεωριες
πχ εχει ακουστει οτι ο καπνος εξηγειτε με νανοτεχνολογια ή σκεψου το επεισοδιο με τον Ντεσμοντ που (πιθανοτατα) ταξιδεψε στο χρονο
δλδ μιλαμε για τεχνολογικα επιτευγματα που δεν ειναι παγιωμενα σημερα αλλα μπορει να αποτελουν ρουτινα σε μερικα χρονια
αρα η σειρα θα εχει παρει μια τροπη αυθεντικου Science Fiction!!!
οχι οτι ειναι sci-fi ή καποιο αλλο ειδος αλλα λεμε τωρα...
παραδοξως ομως οι Αμερικανοι ειναι αυτοι που πρωτοι απολους βρισκουν αυτους τους συμβολισμους κ τους υποδεικνυουν κ σε εμας
συνεπως δεν νομιζω οτι οι συμβολισμοι αποτελουν κρυμενα μυστικα για να τα βρει μονο το εκπαιδευμενο κ μυημενο ματι - ειναι κ αυτα μερος της μυθολογιας του LOST !
οσο αφορα ομως σε αυτο που λες,οτι δλδ καποιος περνει μια φωτογραφια κ κανει grayscale κ αλλες τεχνικες αναλυσης αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο μιας κ σε αρκετες περιπτωσεις εχει δωσει λαβρακια (συγκεκριμενα στην αναγνωριση μερους της λειτουργιας του "μαυρου καπνου"
)βεβαια δν ενδιαφερει κ πολλους αυτη η αναλυση αρα μπορεις θεωρητικα να πεις οτι μονο οι "μυημενοι" ψαχνουν κ "βλεπουν" τα "σημαδια"!
@Hedwig : θεωρω πως η σειρα θα εχει ΠΟΛΥ πιο μεγαλο ενδιαφερον αν τελικα δωσει απαντησεις με βαση καποιες (αβασιμες τη δεδομενη χρονικη στιγμη) επιστημονικες θεωριες
πχ εχει ακουστει οτι ο καπνος εξηγειτε με νανοτεχνολογια ή σκεψου το επεισοδιο με τον Ντεσμοντ που (πιθανοτατα) ταξιδεψε στο χρονο
δλδ μιλαμε για τεχνολογικα επιτευγματα που δεν ειναι παγιωμενα σημερα αλλα μπορει να αποτελουν ρουτινα σε μερικα χρονια
αρα η σειρα θα εχει παρει μια τροπη αυθεντικου Science Fiction!!!
οχι οτι ειναι sci-fi ή καποιο αλλο ειδος αλλα λεμε τωρα...
Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον....αλλά εγώ είμαι πιο πολύ του μεταφυσικού-παραφυσικού παρά της επιστημονικής εξήγησης!
Τώρα όσον αφορά τους συμβολισμούς και το ότι τα αμερικανάκια τους υποδεικνύουν σε εμάς, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω καθέτως!
Τώρα όσον αφορά τους συμβολισμούς και το ότι τα αμερικανάκια τους υποδεικνύουν σε εμάς, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω καθέτως!

Hedwig εννοουσα οτι επειδη παντα ψαχνω αμερικανικες ιστοσελιδες παντα εκει βρισκω ενδιαφερουσες θεωριες κ κρυμενες εικονες
κ μιας κ λεγαμε οτι εμφανιστηκε το σημα των Εψιλον,λες κ οι παραγωγοι διαβαζουν metafysiko.gr
οριστε λοιπον που ξαναεμφανιστηκε το σηματακι αυτο στο προχτεσινο επεισοδιο 3 X 16 'One of us' - φαινεται οτι οι Others το εχουν σαν σημα για να συνεννοουνται μεταξυ τους

τα αμερικανακια παντως δεν εχουν ιδεα για εψιλον(σαν εμενα δλδ
)
και πιστευουν οτι εχει σχεση με το μυστηριο του πλανητη UMMO και με τα UFO
UMMO
κ μιας κ λεγαμε οτι εμφανιστηκε το σημα των Εψιλον,λες κ οι παραγωγοι διαβαζουν metafysiko.gr
οριστε λοιπον που ξαναεμφανιστηκε το σηματακι αυτο στο προχτεσινο επεισοδιο 3 X 16 'One of us' - φαινεται οτι οι Others το εχουν σαν σημα για να συνεννοουνται μεταξυ τους

τα αμερικανακια παντως δεν εχουν ιδεα για εψιλον(σαν εμενα δλδ
)και πιστευουν οτι εχει σχεση με το μυστηριο του πλανητη UMMO και με τα UFO
UMMO
Έλα ρε metal....μόλις ετοιμαζόμουν να ποστάρω αυτό ακριβώς το screenshot
Μόλις είδα το επεισόδιο και κόλλησα πάλι
Αναφορικά με τον καπνό πάντως, η παραγωγή ανέφερε ότι δεν έχει να κάνει με νανοτεχνολογία.
Ειναι λογικό πάντως αυτό που λες για τα αμερικανάκια, εφόσον είναι δική τους η σειρά να ασχολούνται...δε νομίζουν ότι ξέρουν το Παρα5 ή τους Singles
Μόλις είδα το επεισόδιο και κόλλησα πάλι
Αναφορικά με τον καπνό πάντως, η παραγωγή ανέφερε ότι δεν έχει να κάνει με νανοτεχνολογία.
Ειναι λογικό πάντως αυτό που λες για τα αμερικανάκια, εφόσον είναι δική τους η σειρά να ασχολούνται...δε νομίζουν ότι ξέρουν το Παρα5 ή τους Singles

Ενημέρωση :
04/02/08 (έως τώρα) ημέρα έναρξης του 4ου κύκλου LOST.
124 ημέρες ακόμα....
04/02/08 (έως τώρα) ημέρα έναρξης του 4ου κύκλου LOST.
124 ημέρες ακόμα....

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από evripidis
Ενημέρωση :
04/02/08 (έως τώρα) ημέρα έναρξης του 4ου κύκλου LOST. 124 ημέρες ακόμα.... ![]() |
αναμενουμε...
ως τοτε
ο Τζον Λοκ (κατα κοσμον Τερι ΟΚουιν) κερδισε βραβειο Εμμυ για την ερμηνεια του στη 3η σεζον - μπραβο Τερι

Νew update.
06/02/08 έναρξη 4ου κύκλου.
06/02/08 έναρξη 4ου κύκλου.