τα ονειρα μου
γεια σας... είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω να γράφω στην σωστή κατηγορία επίσης αυτά που γράφω τα γράφω για να βρω δυνατές απαντήσεις...
Απο μικρή απο το δημοτικό έβλεπα περίεργα όνειρα , τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα πραγματοποιούνται και τα όνειρα που βλέπω σπάνια αφορούν εμένα προσωπικά αφορούν γενικά τον κόσμο και θα έλεγα οτι δεν είναι θετικά όνειρα..εκτος απο τα όνειρα μου έχουν συμβεί και αλλα οπως γρατσουνιές στο δωματιο μου πολλές μαζεμένες ...μου έχει τυχη να δω σκια ενω ημουν ξυπνια να ακούω φωνές αλλά δεν εδινα σημασία ..είχα ξυπνήσει με ένα κάψιμο στο λαιμό μ δεν πονούσε καθολου δεν είχα καταλαβει πως εγινε ...θα ηθελα να πω εδω οτι μερικά παράξενα εχουν συμβεί γενικά στην οικογένεια μ οχι μόνο σε εμένα..επίσης τα τελευταία χρόνια όταν βλέπω καποιο όνειρο που σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει μετα απο καποιο χρονικό διάστημα πεθαίνει ...και τώρα βαρέθηκα να συμβαίνουν τόσα και να μην ξερω γιατί με το να τα αγνοώ και πάλι δεν σταματάνε οπότε είπα να προσπαθήσω να το ψάξω...
ΕΑΝ κάποιος γνωρίζει κατι ή απλα να πει την γνώμη του θα ήμουν ευγνώμον ...
Απο μικρή απο το δημοτικό έβλεπα περίεργα όνειρα , τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα πραγματοποιούνται και τα όνειρα που βλέπω σπάνια αφορούν εμένα προσωπικά αφορούν γενικά τον κόσμο και θα έλεγα οτι δεν είναι θετικά όνειρα..εκτος απο τα όνειρα μου έχουν συμβεί και αλλα οπως γρατσουνιές στο δωματιο μου πολλές μαζεμένες ...μου έχει τυχη να δω σκια ενω ημουν ξυπνια να ακούω φωνές αλλά δεν εδινα σημασία ..είχα ξυπνήσει με ένα κάψιμο στο λαιμό μ δεν πονούσε καθολου δεν είχα καταλαβει πως εγινε ...θα ηθελα να πω εδω οτι μερικά παράξενα εχουν συμβεί γενικά στην οικογένεια μ οχι μόνο σε εμένα..επίσης τα τελευταία χρόνια όταν βλέπω καποιο όνειρο που σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει μετα απο καποιο χρονικό διάστημα πεθαίνει ...και τώρα βαρέθηκα να συμβαίνουν τόσα και να μην ξερω γιατί με το να τα αγνοώ και πάλι δεν σταματάνε οπότε είπα να προσπαθήσω να το ψάξω...
ΕΑΝ κάποιος γνωρίζει κατι ή απλα να πει την γνώμη του θα ήμουν ευγνώμον ...
Παράθεση:
|
γεια σας... είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω να γράφω στην σωστή κατηγορία επίσης αυτά που γράφω τα γράφω για να βρω δυνατές απαντήσεις...
Απο μικρή απο το δημοτικό έβλεπα περίεργα όνειρα , τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα πραγματοποιούνται και τα όνειρα που βλέπω σπάνια αφορούν εμένα προσωπικά αφορούν γενικά τον κόσμο και θα έλεγα οτι δεν είναι θετικά όνειρα..εκτος απο τα όνειρα μου έχουν συμβεί και αλλα οπως γρατσουνιές στο δωματιο μου πολλές μαζεμένες ...μου έχει τυχη να δω σκια ενω ημουν ξυπνια να ακούω φωνές αλλά δεν εδινα σημασία ..είχα ξυπνήσει με ένα κάψιμο στο λαιμό μ δεν πονούσε καθολου δεν είχα καταλαβει πως εγινε ...θα ηθελα να πω εδω οτι μερικά παράξενα εχουν συμβεί γενικά στην οικογένεια μ οχι μόνο σε εμένα..επίσης τα τελευταία χρόνια όταν βλέπω καποιο όνειρο που σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει μετα απο καποιο χρονικό διάστημα πεθαίνει ...και τώρα βαρέθηκα να συμβαίνουν τόσα και να μην ξερω γιατί με το να τα αγνοώ και πάλι δεν σταματάνε οπότε είπα να προσπαθήσω να το ψάξω... ΕΑΝ κάποιος γνωρίζει κατι ή απλα να πει την γνώμη του θα ήμουν ευγνώμον ... ![]() |
Ο ευατός στο ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ με τις 5 αισθήσεις του είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που μαθαίνει τα πράγματα όπως έρχονται. Έχω δει άτομο σε ονειρο μου και μετά εμφανίστηκε και στο φυσικό πεδίο χωρίς να το ''γνωρίζω''.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει προδιαγεγραμμένο μέλλοναπλώς ότι στο φυσικό σώμα όλα καταφθάνουν πολύ πιο αργά και φιλτράρονται απο τα πάνω λεπτοφυή πεδία του ψυχισμού.
Τα όνειρα είναι η πραγματική πλευρά της ζωής όπου σου δείχνονται καταστάσεις πέρα απο τα καλύμματα και τις προσόψεις που ο καθένας μπορέι να χρησιμποιεί στη φυσική πραγματικότητα για να παίξει το έργο του και να καλύψει την πρόθεση του. Οσο μαθαίνεις να τα χρησιμποιείς σαν πηγή εμπειρίας και αανάπτυξης της επιγνωσης σου τόσο καλύτερα.Αν και είναι απέραντο όπως ειναι απέραντη η ίδια η ζωή.
Όσον αφορά τις γρατσουνιές μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Οι άνθρωποι έχουν πολλές ασυνείδητες αποδοχές σε επινοημένα συστήματα των άλλων και έτσι κατα κάποιο τρόπο δίνουν τον ευατό τους και τα συναισθήματα τους σε πράγματα που αν τα ήξεραν πως ΌΝΤΩΣ είναι δεν θα το έκαναν.Έτσι η αύρα τους επηρεάζεται απο εκείνους στον αστρικό χώρο που έχουν ανάλογη πρόθεση να ελέγχουν και να επηρεάζουν. Είναι πολλά και κανείς σχεδόν δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει σε καθημερινή βάση γύρω του.Και εγώ στην ίδια φάση ήμουν και μόλις ΕΙΔΑ και Αναγνώρισα την Ευρύτερη Εικόνα είδα το ΑΛηθινό Ταξίδι στη Ζωή προς την πραγματική ελευθερία. Πάντα ήξερα ότι αυτή η ζωή έχει μια απέραντη εγγενή περιπέτεια.
Πρόσεχε τα όνειρα σου και άφησε τη ζωή να σου δέιξει και μόο με αυτό έχεις χιλιάδες φορές καλύτερη εκπαίδευση απο κάθε επινοημένο εκπαιδευτικό,σπιριτουαλιστικό,πνευματικό ,θρησκευτικό και επιστημονικό σύστημα που εγκλωβίζει τους ανθρώπους στο αστρικό πεδίο και τους ρουφά την ενέργεια .